Пастор в САЩ свири на пиано след урагана „Харви” /видео/

Трогателни кадри, показващи мъж до колене във вода, свирещ на пиано, обиколиха световните медии в последните часове.

Обратно в новината

Коментари - Пастор в САЩ свири на пиано след урагана „Харви” /видео/ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От единия крачол, та в другия. Баш!!!

Аз

Ибаси как са трогнах... Чак са разривах...

май 39 бяха жертвите от урагана - днес някакъв самолет се е разбил в Русия, така че още 39 жертви ако намерят под водата - всичко ще е наравно! 1 руснак е минимум 78 хамериканеца....

Тоз да изсвири Ганкиното на пианото,хахаха!!! ХО ХО ХО

TIREX

не ми е жал нищо трогателно.

Е, и какво сега? Да точим ред сълзи/ред сополи ли? Помислете нещо друго - в много случаи реклами на "героизъм" или по-слаби ракии като въпросната шльокавица покриват реални провали или направо дивотии на най-високо ниво. Да не почваме с примерите.

Дреме му, тия набожните са си над нещата.

До noam. Звучиш ми превзето и преднамерено интелектуално, като човек, който контактува с десетина себеподобни.Познавам хиляди хора, повечето с по две висши и нито един един не съм чул да е чел и даже виждал книга по невробиология или кибернетика , а ако случайно им заговориш на такива теми рискуваш даже да ги изгубиш като приятели. Предполагам в България има 100 човека , които се вълнуват от това, при това професионално, колкото са и тиражите на подобна литература, а манипулация няма има поне десет телевизии, които се занимават с наука денонощно и всеки може да ги гледа стига да иска . А защо според теб ураганът и съдбата на хората засегнати от него е маловажно нещо е въпрос на патология и синдроми, за които можеш да четеш във важните ти книги спкойно и без манипулация.

Аз

Ся... Кари... Без да вземам отношение по въроса и без да съм специалист или какъвто и да било професионалист в тези области, в личната си библиотека имам 2-3 книги по невробиология и 3-4 по кибернетика. Демек - ако ти се подвизаваш в нискокултурни и профански среди, били те и пълни със висшисти, това не значи, че всички са некултурни профани, вкл. и невисшистите. Ако висшистите ти, както изглежда, са от НБУ или Пернишкия... или от някой журналистически факултет... нали...

Сигурно се досещате на какво ще свири този пастор , ако дойде при нас в Троянския манастир, нали ? Ще свири нон-стоп, без почивен ден, даже и ще тананика, когато устата му е свободна. Тук всичко подредено. Божиите служители четата само двете ккниги "Библията", която учи как да обичаме ближния и "Кама Сутра" която обяснява, както точно да го обичаме. По напред от нас са само в гръцките манастири.

Някъв свирил на пиа(я)но,голяма новина хахахахаха!!! ХО ХО ХО

Хайде цялата редакция на ДИРБГ, марш във ФАЩ на Тръмълски съботник да разчиствате сред урагана Харви.

КОМЕНТАРА В 17.11 ЧАСА Е ПЕРФЕКТЕН. НИЩО НОВО ПОД СЛЪНЦЕТО. ВИЖТЕ САЙТА СИМФОНИЯТА, КОЯТО ПОБЕДИ ХИТЛЕР. ШОСТАКОВИМ - ЛЕНИНГРАДСКАЯ. СТУД, ГЛАД, БОМБИ И КЛАСИЧЕСКА МУЗИКА. ПОЗНАВАМ ДОБРИ ОБИКНОВЕНИТЕ ХОРА НА РУСИЯ И АМЕРИКА. ПРЕКРАСНИ СА.

а бе тоя хамериканец оти се не вижда на снимката или клипа

Не са промили негатива!

на който не му харесва Америка, свят широк, да дойдат при нас, ве! Нямаме урагани и циклони, да дойдат да видим колко време ще изкарат! Ама ха!

Основният елемент на социалния контрол е отвличане на вниманието от важните за хората въпроси. Това се случва чрез непрекъснато насищане на медиите с незначителни съобщения, изпращани от управляващия страната политически и икономически кръг. Отвличането на вниманието е съществена възможност гражданите да бъдат лишавани от важни знания в областта на науката, икономиката, психологията, невробиологията и кибернетиката. Постоянното отвличане на вниманието на хората от реалните социални проблеми, преминаването към теми, които нямат реално значение гарантира, че гражданите са винаги заети с нещо и нямат време да мислят.

Стадото само се зомбита. Избор има... Може да угаси телевизора но не го гаси.. казва.... Какво ще правя ако не гледам телевизия.... Фантазията и акълът му е толкоз. Може да ползва интернет за да се учи, има хиляди неща... Стадото избира да надува джуки за Фейса, да гледа порно и да дърпа хиляди серии. Нямало било избор... Ако беше Корея да кажем, че избора е леко ограничен от реалността... Но...

да, стадото е стадо и действително функционира като стадо. то следва водачите. но няма как да е виновно за това, че е стадо и да си заслужава издевателствата, пак само за това, че е стадо. авторът на цитата горе е Ноам Чомски, между другото.

да ви таковам такованката евреиканци с евреиканци, я!, не си ни стигат проблемите с немотията, ами оставаше и при нас да има урагани и тайфуни и тогава да видиш как бройко щеше да си брои броеницата луднал в някоя маза, от страх да не го "изядат" своите!

Какво чудно има че след такъв кошмар е свирел на пиано? Странното щеше да бъде ако беше свирил на трезво!

Това, когато не хвърля бомби върху болници.