Кремъл търси жена за спаринг партньор на Путин

Кремъл търси достоен съперник на Владимир Путин на предстоящите през март президентски избори в Русия, пише вестник "Ведомости".

Обратно в новината

Коментари - Кремъл търси жена за спаринг партньор на Путин | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Возми и меня , Путя ! Не бросай самие твои лучшие довериники , светлейшейши !

Ееееех, предрешените избори, търсят някой, с който да имитират някаква полемика и си го избират, както се избира куче от развъдник, за да изглежда добре (по някакъв начин), но и да не опонира много-много, за да не вземе все пак пък нещо да наклони везните. Супер тъпо, но типично за тоя тоталитарен строй, който е наложен в Русия.

Леле , ние пък не знаехме, че е така Мислехме си нещо съвсем друго че става. Важното е . че ти заработи жълтите стотинки

Това за жените е европейска директива - израз на равенството на жените, която ние стриктно спазваме. Защо не се възмущаваш от ставащото у нас и от избора на Ева не знам коя си , близка на един от първенците от ггепа за евро дупедавка, а толкова се косиш. че рУСНАЦИТЕ ГО ИГРАЯТ ПО ЕВРОПЕЙСКИ?

редакторке, има ли в статията думата "спаринг" или е прод на твоето въображение и представа за " интересно " изразяване?

Принципно, някой може ли да посочи причина да се вярва на "Ведомости", собственост на Демян Кудрявцев (евреин от руски произход), на когото през юли 2017г е отнето даденото му руско гражданство, с обвинение, че го е придобил с измама.

килъри клинтон :)

Трудно ще намерят толкова хилава....

Всъщнот забравих за отбора по художествена гимнастика. ..

Пак ще има лилипутин избран при 145% избирателна активност! Ае дира КО ни занимавате с рашистки комедии! Избори викат! Кви избори са тоя цирк!

При джудистите ли?

Аз

Между "достоен съперник" и "спаринг партньор" няма нищо общо.

Няма ли великият опозиционер Навални да се изправи срещу "джуджето" Путин? - хахахаха проблемът е, че в политически аспект Путин е ВЕЛИКАН пред Навални, който не му стига до кръста даже. След присъединяването на Крим Навални каза, че това е оправдано. После от САЩ му се скараха и той вече не говори нищо по въпроса. Приятелите му от "опозицията" пък не го и питат, за да не го поставят в деликатно положение. Толкоз за "принципните му позиции"!

И кой ще го допусне да се изправи? Не четете ли, търси се някой който да се изправи, но и да е подходящ - един вид, разиграват театро. Жалки сте, с вашия великан!

Ненормалницата Поклонская би била адекватен избор.

Имаше някакъв генерал Куроедов. Та той няма ли жена :)

Руснаците още дълго време има да се учат от баш "демократите" САЩ как се правят тези работи така че всички да си мислят че имат избор!

и в Германия така се уреждат, ако не си забелязал! Привикаха от Брюксел Шулц за да имитират противник на Меркел.

Ама Владимир Путин вече заявил ли е, че ще участва в предстоящите президентски избори, че му търсят съперник?! Или просто опозицията от сега още се оправдава за загубата си?

Путин си играе на демокрация. Но руската демокрация означава демократиически централизъм. Всеки да го разбира както иска

Вярно е че нямат финеса на Американците където ВСИЧКО е само и единствено шоу бизнес и маркетинг. Но Русия си няма Холивуд на 100г. Дай им малко време и те ще станат обиграни играчи на "демокрацията"!

Борбата между двамата Кремълски кандидати ще бъде много оспорвана - хахахахаха

Ех ... мъка. Стрелят опозицията, бият ги и какво ли още не ги правят ... но не в Русия! а на За пад. Там ги къпят с водни оръдия и им меткат сълзотворен газ. Там прошка няма. А в Русия няма опозиция, която да детронира дяволски агрессивния и непослушен и с огромен рейтинг Пютин. Мъка!

Щерев какво чакаш?

тролики, чемодан, вокзал и у масква на кастинг - имате златен шанс за сбъдване на мечтата ви - лично шомполиране от путя - хо-хо-хо

Журналята я се научное да превеждате, че кат ви гледам смехориите, и се судя кой ви назначава в ДИРа такива палячовци. Кандидатом в президенты России может стать женщина Кремль ищет достойного соперника Владимиру Путину 01 сентября 00:12 Ольга Чуракова / Ведомости

Чуракова ще да е най подходяща за Путин Идеално си пасват имената им: Чурак-ова и Пути-н

Ама много ви е ясна тази Русия на всички. Само където нищо, ама нищо, от прогнозите ви не става.

Че кое да не е ясно - от 7 века насам едно и също :)

Ако има реален алтернативен конкурентен кандидат, него случайно го застрелват приближени на Кадиров - най-приближения велможа на Путин. За справка - Немцов. (Ама то беше случайно де, па и Путин изпрати съболезнования, та какво искаме ние?!) Ако пък не е удобно да те отстрелят, то ти повдигат обвинение и бързо те осъждат за кражба на дърва, за да не можеш да участваш в изборите. Да - за кражба на дървен материал! За справка - Навални.

Много АКО ве тъпунгер, ти затва си вечно уАКАно щит само АКО ти и е в празната кухинарка.

Най голямото АКО си ти бе !

Аз

Немцов го зстреля СБУ.

Гениално - десетилетие пропагандата въздига мачизма и правото на силата като основни ценности и добродетели и после пускаме жена да се надбягва за парлама, че на народа му е толкова втръснало от любимия лидер, че ако пуснем нов мъжки образ няма как да гарантираме, че народът няма да хукне да гласува за новия герой, какъвто и да е той, само и само да не е още от същото. Гениално - никой, освен всички, няма да се досети.

"Кремъл търси жена за спаринг партньор на Путин" ??? Брей, аз пък реших, че ще играят карате или самбо - там по каквото путин е специалист! А то търсели кандидат за президент? И от кога това се нарича " спаринг партнер" редакторке?

Руснаците си уважават Путин много. Ако Путин се кандидатира (което още не е сигурно), той ще спечели съвсем леко срещу когото и да било. Интрига би имало, ако той реши да не се кандидатира.

Всичко в Русийката е една лъжа. Не партията излъчва лидера си, а лидерът-ченге си е направил партия за парлама. Не опозицията ще излъчва кандидат за президент, а управляващата партия на бащицата ще му излъчи "противник", за парлама, за да се симулира демокрация. Па и партията се казва "СВОБОДНА Русия", което вече е върхът на подигравката. Един руски общественик преди години беше казал, че "Всичко в Русия е лъжи, лъжи и само лъжи".

А скоро един англииски представить на властта каза , че някой от българите берачи на ягоди могат да ползват даже и смартфон!хахахах

"Един руски общественик преди години беше казал, че "Всичко в Русия е лъжи, лъжи и само лъжи"" - ККико, ко,,,е лъжливо. кой "руски общественик го е казал и неговото плямпане меродавно ли е или като при тебе?

ами както и да го смятате русия е по-зле и от турция там поне има реална голяма опозиция явно и в мюсли държава може да има повече демокрация от християнска политиката и развитието на обществото са важни не религията а руснаците са средновековни крепостни хора за съжаление

за съжAление си ти бедняко!!;)) цял свят се съобразява с русия!! защото не е ирак, нито либия нито простак като тебе!! ако беше така както ти пишеш тъпако отдавна да са я сгазели, ама знаят умните хора по света, че не могат да мислят като тебе лайнян тъпак!!;))

Цял свят се съобразява и със Северна Корея и Иран.

путин,.. ще се CамоHазначи,отново, или ще си направят врътката с Mедведев!! A защо не, да искара и една жена да го представлява, Hо.. Tой и само Tой ще дърпа конците!! Hикога, няма да допусне да се гаврят с Pусия както направиха през 90-те години с пияният Eлцин!! Cега Pусия е Mного, Mного силна, въпреки смешните санкции!!;))

Kъде е щерефффффф, къде е този "разбирач", той няма ли да се кандидатира??? липсава ми тук с лайняната си уста?;))

"а бе" селски простак,Щерев бачка за да има денги за такива сополи като теб да храчат тук но скоро ще се задавиш с лайната които изкарваш

защо минусчета бе??? ха.ха става дума за оня олигофрен щерефффффф основният представител и провокатор на дир-а!! плюсчета давайте за щерефффффффф...xa.xa

По-голям рептил от този днес явно не сте намерили да храчи тук......къде са ония "корифеи" ак47,детроита,анал изатора ......нещо много се е разпуснала тази пенсионерска сбирка напоследък......или май нещо с копейките закъсахте а:)))))))))

Кремъл търси жена за спаринг партньор на Путин Че то по времето на СССР нямаше чак такива идиотщини в политиката.

Явно в Русия опозиционният борец Навални не го броят и за жена.

КseniqСобчак олицетворявала млада модерна жена?! Ами то и у нас всяка циг ,,, ска фолк певица има неограничени амбицции ( вижте Азис) за влизане в политиката и е образец за младите момичета. Въпросът е дали има потенциал да ръководи страната, дали изобщо разбира нещо от това. И дали изобщо на такива кифли като нея им пука за Русия или у нас за Бългаария? Влезте в руските к;юкарски сайтове и ще прочетете интересни неща за тази "кандидатка:

Искам да вземат мене.

Егати фарса! Егати имитацията на демокрация! Е, щом руснаците одобряват да ги лъжат по такъв начин и да си мислят, че са свободни ... Иначе цял свят им бил виновен за какво ли не ...

Ти по какъв начин одобряваш да те лъжат!?

Ако това беше истина. Но май е фалшива новина, за да се упражняват такива като тебе в плюене по Русия. Ти си "излъганата камила"

Да внимава с тоя "спаринг партньор", щото те и Тръмп го бяха избрали като безнадежден "спаринг партньор" на Килъри, ама ко стана...

В Русия спаринг партньора,ако се наложи може да бъде директно отстрелян.

В САЩ ги стрелят след като спечелят.

Е, щом Кремъл ще подбира "конкуренцията", няма начин да не бъде интересно. Ще спорят пред телевизора, ще говорят за народа, за всичко, което няма да се промени !

Ти мислиш, че ФЕД не правят кастинг за президент на САЩ.

Правят, но там поне има две партии, които сами си излъчват кандидатите. Руския цирк е най-големия цирк.

ЛЮБИМЫЕ ЖЕНЩИНИ ПУТИНА. ФОТО. ВИЖТЕ ТОЯ САЙТ, ЗА ДА ОЦЕНИТЕ ВКУСА НА ПУТИН. ФАВОРИТКИ, ДОСТОЙНИ ДОРИ ЗА КРАЛЯ СЛЪНЦЕ.

Чалга простотиите на мазното "сеньорче".

Някакви руски либерасти се правят на интересни. Тази смехория с "квоти" за жени и др. РАЗЛИЧНИ вече ни я показваха евродебилите. Сигурно е заразна...

То поначало, т.нар. "демокрация" е капан за наивници. Тази система е създадена от хитрите и безскрупулните, та да могат посредством манипулация на простите, да управляват и умните. Не е нормално неграмотен циганин рецидивист, например, прекарал половината си живот в затвора, а другата половина на социални помощи и кражби, да има равен глас с някой човек на науката с международно признание, човек на изуството, изтъкнат спортист или дори някой просто редовен данъкоплатец. Гражданските права трябва да съответстват на приноса. Затова в Италия, например, се гласува с бележка за платени данъци. Това се има предвид под "меритокрация". А, не, както е в България, например, полуграмотни и полуумни цигани, турци, пенсии, дрогирани зомбита и т.н. да определят политиката на страната, включително В СВОЙ УЩЪРБ. Нужен е образователен ценз. Възрастов ценз. Социален ценз. Да гласуват хората с принос към обществото. Те са и тези, които са по-наясно с положението и процесите в обществото.

100+

Така трябва да бъде,освен всичко казано трябва да има възрастова граница-както под 18г. нямат право на глас трябва и над 70г. също да нямат,че те са като децата-само са консуматори да не говорим за другите недостатъци

хахахаха собчак хахахаха...верно, по-добре чичо Цецка да викне...

Да вземат Цецка Цачева

Путин има над 80% подкрепа в Русия и числото не е оспорено от никой досега, последното е 83%. При това положение опитите за остроумничене на негов гръб са жалки. Когато някой постигне подобни резултати в собствената си държава, може да говори по темата. Всички останали могат само да завиждат.

Абе, Т.Живков имаше 99.999..%

да е със същата кръвна група...

така ли му казват вече ..

Предлагам да им дадем Цецка.

демокрация по руски-шоу тип биг-брадър в президентски избори! Просто думите са излишни докъде стигна тази иначе някога била значима европейска нация!

Еми, още малко ще стигнат американците по "демокрация" и... дебилизъм.

При едно условие - ако написаното НОВИНАТА Е верна. В обществото на фалшиви новини, където ди р ае активен член, не се знае знае ли се.