Проф. Йончев: Твръде рано е за общи тайни служби на ЕС

Самата природа на разузнавателните служби е такава, че те не са в състояния да отворят тайните си за когото и да било, дори това да е съюзник.

Обратно в новината

Коментари - Проф. Йончев: Твръде рано е за общи тайни служби на ЕС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НА ТОЗИ КАГЕБЕЕЦ ВИНАГИ ЩЕ МУ Е РАНО В ЕВРОПЕЙСКИЯ СЪЮЗ... ХРАНИ СЕ С КОПЕЙКИ ОТКАК СЕ ПОМНИ, КАКВО ОЧАКВАТЕ ОТ ТАКЪВ?

Се едно някой туземен футболен треньор да дава акъл на треньорите на Барса, Реал, Байерн, ПСЖ, МанЮ, Юве,..., за кое му е време и за кое не ???

Едно вметване ,ние имахме специални служби и по моето скромно мнение ,бяха на ниво ,но след няколкото Вартоломееви нощи сега сме просто краен получател на информация и то ,ако някой благоволи да ни я даде

Ти отде имаш компетентна информация за тайните служби, може би от коминтернофските ти маменце и татенце.

Докато такива са професори 28 г след нещото - нищо тайните ще са само за ДС за да спира всичко позитивно и само краде под прикритие ! Бетонната глава си остава бетонна !

А дали филиала на кгб-москва в софия наречен дс е имал тайни от своите началници в москва?Не защото ше кажете тва в софия е било фиал на кгб.Така че въпроса очевидно е риторичен.А днес?Ми данс -преименуваната дс-това е все едно днешното кгб москва да си споделя тайните с натовските страни.Ми няма как...

Крадливото овчарче станало професор

Г-н Йончев, я му отворете блендите на този хвъркащ президент ! Втори Михов - армейския Горбачов. Приземете го. Да стъпи на земята. Нарушаването на критичната маса от сини униформи е контрапродуктивна.

Я си оправете заглавието

Много е приятно да четеш мъдри мисли на едно лице завършило воеено училище по времето на социализма, долазило до полковник, след това поумняло , станало професор( не знам къде) и почва да поучава европейците как да запазим пипера по време на градушка?! О времена о нрави!

Кое не е вярно в казаното от Йончев? Ако въобще си го разбрал...

Не е важно какво съм разбрал а какви ги бръщолеви този нереализиран социлистически анализатор. А какво е Европол?

Може би професорът разбира от "сигурност" и "държавна сигурност", но от икономика не рабира, ама никак! Затова и приказките му за еврото и еврозоната са обокнвен НОН-СЕНС.

Нека всички професори у нас да са на това ниво. В УНСС, във ВА Раковски смях. Жалки хрантутници.

Като започна да се разлага иконо-мически комунизма в България, на руските агенти им намериха местенца в нов Български университет-бившето АОНСУ.Направиха ги професори да правят изкуствено дишане на копейкаджийството в България,ама никой не им вярва.

Защо такъв могъщ интелект и талантлив геополитически анализатор като Йончев е толкова рядък гост в публицистичните предавания на централните телевизии? А толкова често там виждаме полуграмотни парвенюта с окастрен мозък иклиширан език.

... Ех, синко - "интелект"? ..няма дадено все още достатъчно точно определение на това понятия, но въпросната личност не е в състояние да вникне в дълбочината на процесите по света .. Борави с "академични" термини, но от това мисълта не става по широка: Не схваща , например че Англичаните са в Европа за да я спъват в критични моменти, защото за тях възхода на Германия е СМЪРТОНОСЕН. .. Определяща за успеха на Европа се явява СОЛИДАРНОСТТА! ... за нас също. .. опитай се да вникнеш в откровенията на богоизбраните - те не могат да лъжат, защото са на по висш отчет - тяхната Вяра и Съвест... пример: Преподобна Стойна! ... много имаме още да се учим! .. разрухата идва "оти не сме единни"!

И така, кое не е вярно в казаното от Йончев? Твоите съждения се покриват с неговите, но с други думи и ...на по-ниско интелектуално ниво, да ме прощаваш за откровеността...

Е, що да не направим общи служби ? НАЛИ,,работите,, ще бъдат тайни ?

замислен , вперил поглед в дъличената и тълкуващ си е скрил лицето с юмрук си. Авторитет.

А ти имаше ли тайни от КГБ, ченге гнусно?

симо

Събуди сепутко,събуди...или по-добре-недей,кой знае какви по-големи простотии ще изръсиш.

От къде изпълзя тая червена хлебарка?!

От на майка ти репродуктивния орган, бе!..?

Професор????? Цял живот на държавна ясла ! Много празни приказки .... Какво ти направи за този народ и за майка България ?

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Я се кротнете! След година -две вече няма да има нужда от такива служби!

.. Ми, да изучават опита на СССР ..!

ДЕДИ, КОЙ СЕ ИНТЕРЕСУВА ОТ ТВОЕТО МНЕНИЕ? ИЛИ ПОДРАЖАВАШ НА ВСИЧКИ БИВШИ ПРЕЗИДЕНТИ?

Като ,,гост,,трябва да бъдеш по-скромен! Родители намаш ли? . БаБа ти ли те е възпитаваЛа? ..!

симо

Такива са сегашните НПОгости...Сядат на масата ,без покана, и ти вземат чинията с викове , че ТИ им нарушаваш правата.

общите тайни служби са ЩАЗИ и уж са ги закрили, но може слуховете за тяхното изчезване да са преувеличени

този, професор по какво е?? консултира, обучава, цру,фбр,кгб,мосад и.т.н?? голям разбирач е!! щом е бил в партията на александър томов, "ша" е голям спец по службите!! ега ти нещастника!;)

Йончев...

Червен б*клук с побеляла глава...

ти явно си червен, но защо мислиш, че не си боклук?

Анализите му са подходящи за руския интерес в България.Кой да му каже на този Йончев,че комунизмът е история.Да го поканят в КГБ да си чете простотиите.

СЛЕД РЕВОЛЮЦИЯТА ПРОФ. ЙОНЧЕВ ЩЕ ИЗКАРА ЕДИН ЙОГА КУРС 1 ГОДИНА В КОНЦЛАГЕР БЕЛЕНЕ .... ... НЕ Е ОТ МАТЕРИАЛА ДЕТО ТРЯБВА ДИРЕКТНО ДА СЕ ТРЕПИ , А ОТ МАТЕРИАЛА КОЙТО ИМА НУЖДА САМО ОТ ДУХОВНО ПРОЧИСТВАНЕ :)))

Интересно е з а щ о никаде не се споменава че е бивш политически офицер и бивш преподавател във Военна академия по "История на БКП"??????И колкодобре се е намърдал- трябва отдавна да е пенсия!?!?!!!

Да добаяв - и делегат на последния конгре на БКП...

Тоя по какво е професор, ве? По събиране на членски внос? Не изчезнахте ли, вееее!!! Аман!!

Питай баба си и майка си..НО - поверително!?

Какви ли пък тайни имат чак толкоз тези наши свръхсекретни служби? И от кого ги пазят тези т.н. тайни? Руснаците знаят всичко за нас и си действат съвсем спокойно, като у тях си. Ние сме секретни за НАТО и ЕС. Добиването на разузнавателна информация хич не е лесна работа, става с много пари и естествено с много акъл. Дали е оправдано да харчим пари? Как ще я ползваме добитата информация? В интерес на Икономиката, Армията. Имаме ли ги? Безспорно Страната ни, Народът имат нужда от защита. Цялата Държава трябва да се разглежда в цялост, а не на парче здравеопазване, образование, армия, полиция, всичко е взаимносвързано. И колкото повече работим и не крадем, толкова по-добре ще сме.

ами тогава оставете в службите руските шпиони та да сте спокойни.

loyola

хе хе, а къде беше да го обясняват това на сините активисти дето събуха гащите на българските служби и после назначиха близки и роднини там, та забозиха държавата за години напред?

кагати лългарите започнат дяая дават съвети на света как - какво да правят! Въпросът е от къде го знаят това бе да дават съвети! А не е иниресно но е и смешно, професорчето!

не се правят от пришълците, знае се. Какво търсим виновниците другаде?

Някъде да си прочел Йончев да претендира, че дава съвети на света? Питат го в някакво интервю, отговаря каквото мисли...

Че затова онези със службите МИ 5 и МИ 6 си вдигат дисигите.

Този, дето ЦЯЛ живот е тренирал "СЛУШАМ", по комунистически! какво разбира от партньорство ?

Нищо. И от икономика и финанси - нищо. Въпросът е - разбира ли нещо от разузнаване?

Ниво. Висока топка за разлика от едно комплексирано професорче във В.А Г.С.Раковски, активист на времето е наше. Окопал се сред първосигналници. Сега пише истини. Ами нали ти работи за това, което е сега, бре винкело. Беше едно нафукано, високомерно, всезнаещо, хвалипръцкващо, сега е подвило опашка. Защо не работи за институцията, която го храни с идеи, проекти, схеми ? Не става за това, а за ала, бала. То май там е свърталище за такива !

Разбира се, че е рано! За сегашната клика, това е най-голямия кошмар.

ChatGPT

Кви тайни служби, вки 5 евро бе?! То ЕС се разпада пред очите ни, те за общи тайни служби говорят

И отиваме при братския рашки народец! Сигурно ще квикнеш от кеф.

ChatGPT

И от де пък реши, че това е идеята ми? То бива да сте прости ама не е хубаво чак толкова. Ако не веждаш на къде върви ЕС значи или си сляп или си от шепата облагодетелствани от тая глупост. Не може да става дума за общи тайни служби, когато страните членки не могат да се разберат помежду си какво точно е ЕС и как трябва да се развива

"демокрация" с тайни служби- да ви е.. демокрацията

Имайки предвид, че нашите тайни служби са американските тайни служби. Никой от ЕС нема да хване на хорото

Защото ще ви бръкнат в червените задници

Много професори в България, много нещо! И то по сигурността! Много прокурори, много полицаи, много (средства за) подслушване и следене, много охранители! ИЗОБЩО МНОГО СПЕЦИАЛИСТИ, И КОЙ ОТ КОЙ ПО-ГОЛЕМИ И ЗАГРИЖЕНИ ЗА БЪЛГАРИЯ! САМО ДЕТО НЯМАМЕ НИТО СИГУРНОСТ, НИТО НАЦИОНАЛНА СИГУРНОСТ!

Точни констатации...

Не знам защо се взима под внимание мнението на офицер от Варшавския договор, който няма как да се пречупи, че предишните му съозници сега са противници. Нищо против такива хора, но просто те не могат да бъдат обективни.

Един закоравял комунист, служил в БГ армията, през комунизма, което означава, че е служил на СССР и КГБ, в момента прави задълбочен анализ за службите в Европа. Йончев, Йончев, за това ЕС е настроен с подозрения към нас и бившия соц блок, защото тук е пълно с такива като теб. Само ревете, че ЕС не ни давал достъп до цялата информация, но причината е, че сте платени руски агенти, всичките. А, Русия е противник на ЕС. Та, спрете да се правите на големите европейци. Вас, ако ви питат, сте ни продали на Москва, на минутата. Хайде, сега, руските тролове да ме обсипят с минуси.

Браво!

и тук, и тук....и в европата са само оште стари щази агентури...присмял се хърбел на стърбел. и те няма какво га се правят на големитре демократи (DDR-а).

професор по проблемите на сигурносттаааа!!! ехе! и такива професори сме имали! Ама тоя жив терорист виждал ли е? Не по телевизията де! Защото да станеш професор по сигурността без да си виждал терорист е все едно да станеш професор по филология без да си виждал азбуката.

а, за кое има време, този!? мъртвите не чуват хлопването на ковчега.

ДА СТЕ ЧУЛИ НАШИ "РАЗУЗНАВАЧИ" ДА СА НАПУСНАЛИ ЗА ТОВА ЧЕ СА БИЛИ ПРЕДАТЕЛИ И СА СЛУЖЕЛИ НА МОСКВА НЕ НА БЪЛГАРИЯ ??????СЪЩИТЕ ХОРА И СЕГА СА НА РАБОТА ...През 70-те години България в лицето на Държавна сигурност (ДС) и КГБ са подписали договор всички новоназначени офицери в разузнавателните служби на България да минават едногодишен задължителен курс в школи на КГБ в СССР, съобщи бившият шеф на разузнаването ген. Атанас Атанасов.Съветския съюз са правени кадрови досиета на българските дипломати и те са били задължавани да участват в операции на КГБ. Вербувани са техни агенти и са използвани за поръчки.Тези имена не бяха тайна за партньорите ни на Запад, но бяха неизвестни за българското общество. Това обаче е доказателство на твърдението на руски дипломати, че България е троянският кон на Путин в ЕС.

по-добре на запад(да не дава Господ) от куршум да умреш, отколкото в булгаристан от глад--истината, а и знаем в булгаристан, кой е начело на бг-циганинът от драндарско

Верни на идиотския крадлив социализъм не престава да публикува мненията на комуноидни кратуни.

Ти като се изсра тук нещо хубаво ли направи, а демокарД?