”Шарли ебдо” публикува карикатура за урагана ”Харви” в САЩ

Френското сатирично издание "Шарли ебдо" публикува на първа страница на новия си брой, излизащ днес, карикатура за урагана Харви.

Обратно в новината

Коментари - ”Шарли ебдо” публикува карикатура за урагана ”Харви” в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

...трябва да си много парвосигнален за да наричаш това сатира !!!...някои има ли представа ..кои финансира този пасквил ?

Изкат да печелят пари на чуш гръб!!

Не е нормално да се присмиваше на чуждото нещастие, в Библията е записано(а това значи че Господ така казва), че това е омразно на Бог.

интересно...каква ще е ,,карикатурата,, за френските ,,специалисти,, обучаващи ,,и.д.,, и сега ,,блокирани,, в ирак...???

Тази карикатура няма нищо общо със сатирата. Сатирата осмива тънко, но не обижда. Това тяхното е дебелащина.

своите хора да понабият еврейските хумористи ,които все плачат като вдовица за х...

Сега нали разбирате защо брадатите изпозастреляха мнозина от тези кретени ,това не е хунор ,това е простащина,циониска простащина...

Разликата е, че останалите хора са по-търпеливи и не биха убивали заради карикатура дори и да не им харесва, но бъдещите господари на света - мюсюлманите не са толкова толерантни.

Настоящите и бъдещите господари на света никак не са толерантни. Обърни внимание за последните 50 години кои са причинили най-много цивилни жертви.

Кмета на Хюстън е чернокож.

Тия еврейчета са на един акъл с чешкия идиот-давид черни----дето беше изобразил България като купчина кенефи! Борци за свободата на словото!:)))))))

Чалмите малко ви трепаха.

Хората намекват за расизма обхванал голяма част от населението на САЩ, начело с президента, това е. Природното бедствие е само инструмент

Това е нито смешно, нито вярно. Да определяш пострадалите от природно бедствие хора в Тексас като фашисти и още повече - да скандираш с карикатура, че си заслужават съдбата. Идиоти.

Хайде сега всички, които преди скандираха "Аз съм шарли" сега пак да го направят!!! Или да приемат, че и свободата на словото си има граници, които не бива да се преминават!!!

бе не е смешно, ама не знам то напоследък все по- неадекватни стават

нямам никаква представа що за човек трябва да си, за да се подиграваш с нещастието на други хора!

Само че една малка подробност. След измяната на Сатаната , той е победен от Бог и захвърлен на Земята. Таа не е божа тази работа , а на Сатанаил на когото евреите ревностно служите.

Шарли Ебдо=Шарлан Ебола

Ционистите от френския боклучав вестник отново преиграват ,ще го отнесат отново

вчерашните атентати при тях бяха с възгласи "Аллах е велик!" Следващите ще бъдат с възгласи "САЩ е велик!" хумора и сатирата често граничат с обидата и подигравката. Как ще прецени четящия? Дали е хумор или подигравка?

Плоско тъпо.

Какви болни мозъци работят там. Урагана удави много хора и ще промени съдбата на хиляди и що карикатура при това нещастие

И само в Щатите ли. Навсякъде по света се случва--свлачища, земетресения, наводнения, атентати,катастрофи и какво ли не. В такъв свят живеем и във Вселената е така, но живота продължава, това е реалността, а до КОГА......

Тия съвсем си зас раха очите с тези карикатури. Никой не ги обича и никой не ги подкрепя.

Еври- недоносче, меризливо, пак ли сърби, дупето насрано? Заври се в дупката си и плачи за лудата Килъри и бес дрисни!

На тия боклуци им беше малко! Подиграват се с чуждото страдание! Ако не друг, то Господ ще ги накаже!

Трудно, те са от "богоизбраните".

тези...пак ще ги ,,посетят,, ...от ,,ал-каида,,...!!! на три години ,смяна на ,,персонала,,...!!!

Помните ли как се Гавриха със Италианците,затрупани от Лазаня с кетчуп и самолета с руснаците. Пълни бездарници.Париж е Рая за хората които се занимават с комикси,а това е Брутална Циониска ....нямам думи!

Чифутски отрепки,наистина ли сте такива идиоти,че си мислите,че историята за вас и приключила и че някой още ви се връзва с тази измама за тн холокост?!

Тия вече се чудят какъв кол да си набият отзад, само и само да продават напомпания си с кръв тираж. Отдавна не са карикатуристи, лешояди им приляга повече. Ровят в собствената си мърша и изравят "бисери" от нея...

И тия хора нямат акъл щом си въобразяват,че събитията в Шарлотсвил са заради расистки подбуди.Вместо да вярват дословно на Американските медии,които са модерният вариант на "лъжливото овчарче" да вземат да видят да ли наистина се случват нещата тъй както все ги описват.

Кои сте вие да определяте границите на ''нормалността''? Партийни секретари удариле вече 70-така? Дъртаци с промити мозъци :))) Браво на Шарли! Пак нацели десятката;)

...десетката на аморалността. Хората се давят, остават без покрив, нямат вода, а тия си гаврят.

Твоето не е морабл бе ДЯДО, твоето е страх да се засмееш ;) Ти си достатръчно задръстен, за да проумееш, че хора като тези от Шарли са имали смелостта да се присмиват на крале, въпреки това ,че е било с риск да им хвръкне главата:) Тогава твоте деди са лазели в краката на султана,...между впрочем :)))

,,педал,, , ,,морал,и ,,нормал,,,...ха-ха-ха-ха...!!!

По принцип съм за свободното изразяване на лично мнение. Но все пак си мисля, че трябва да има някакави граници. Добър тон, един вид. Сляпото преследване на сензацията и рейтинга в някои случаи може да отвори кутията на Пандора. Също така си мисля защо потъването на лодка с мигранти е трагедия, а смъртта на няколко тексасци е комедия. Или може би човешкия живот се оценява според възгледите на човека. Т.е. колкото си по "политически коректен" толкова си по-ценен, а ако по-често изразяваш различно и "забранено" мнение, тогава животът ти не струва нищо. Съболезнования на пострадалите.

Евала, голям майтап. Такъв е света за .... трагико-комедия, но ЖИВОТА продължава.

Този парцал "Шарли ебдо" чете ли го още някой се чудя

Да !!!

Няма нужда да го четете, той е с картинки.

Намирам, че е и това е прекалено и минава границите на нормалността. Не одобрявам нападението над редакцията им, но и техните "шегички" са предизвикателни и нямат нищо общо с добрия тон и дори с човещината.

Ако не могат да докажат, че 14-те загинали хора са нацисти ще трябва здраво да се бръкнат. На близките им след тая трагедия само това им трябва - някакви френски идиоти да се подиграват с мъката им.

Не са французи,а еврейски боклуци.

о, н се притесневай! се един път са казали "негър". имат сичко записано 10-20 години назад във фбр.........тъй че, да, расисти са.

Тези ....... някой още ли ги чете?

Да, Бог наистина има! И той пак ще удави в кръв редакцията на "Шарли Ебдо"!!! :)))

Поне да бяха нарисували потъващи качулки на ку-клус-клановци вместо тия нацистки знамена! Тъпанари!

Подобно приравняване на две напълно независими едно от друго събития, които са даже и на различни локации е доста примитивно. Така се раждат и стимулират стереотипите - като се "сгъстяват" и сливат в едно образи, теми, характерни особености. Какво следва от тази карикатура - че всички американски южняци са расисти, куклуксклановци и нацита? Да не говорим, че като контекст Тексас и Вирджиния са на хиляди километри един от друг, буквално и в преносен смисъл. Браво, "Шарли Ебдо", за пореден път се подигравате с чуждата болка!

Ти си кретен! Страхотно, невероятно, сензационно, направо в десетката с тази карикатура! Как да не ги взривяваш и стреляш, като се подиграват с най-съкровените ти свинщини и с теБ самия като въплъщение на човешката гмеж и помия!

Франсе - прасе.

Тия идиоти от вестника нямат никакви задръжки!

ТЪПИТЕ ЕВРЕИ СИ ПРАВЯТ СМЕТКАТА ЧЕ АКО ПЛАМНЕ ГРАЖДАНСКА ВОЙНА В АМЕРИКА ЩЕ СПЕЧЕЛЯТ МНОГО ПАРИ ..... ОБАЧЕ ТЕ И ЗА СИРИЯ ПРАВЕХА ПОДОБНИ СМЕТКИ И НАКРАЯ СЕ ОКАЗА ЧЕ ИЗРАЕЛ ЩЕ ГРАНИЧИ С ИСЛЯМСКА РЕПУБЛИКА ИРАН :)))

По-отвратителна помия не съм виждал! Не стига че хора умират в Хюстън от урагана, ами тия идиоти ги наричат нацисти и им се присмиват! Западните медии нямат никаква срама или мярка!

МЮСЛИМАНИТЕ ТЕРОРИСТИ СА ИЗОБРЕТЕНИЕ НА НАЙ-РАДИКАЛНИТЕ ЕВРЕИ ЦИОНИСТИ ... КОИТО СИ МИСЛЯТ ЧЕ ДОКАТО СМЕ ЗАЕТИ С ЧАЛМИТЕ МОЖЕМ ДА ЗАБРАВИМ ЗА ТЯХ :))

абе тия Шарли ебдо всичките ли са евреи или да?!

Добри люде заколиха няколко еврей рисуващи карикатури преди време, беше голям майтап. Как бягаха и реваха тези мръсни богоубиици... много се смяхме. Беше гот!!! Шарли живи ли сте, що не пробвате с Мохамедчо някоя нова шега? Ако ли не може да нарисувате музеят за 6те трилиона умрели животни в ръцете на нацистите. Те са всичките в рая и ближат топките на Хитлер,

и шарлетата го ядоха на арабелите а сега бог трябва да им прати и Чък Норис да им го начука

ма той Чък-ито си е евреин (ако не знаеш?)

Глупости. Наполовина ирландец, наполовина от индиански (чероки) произход.

Заслужават си касапницата тия боклуци, жалко, че всичката им редакция не беше избита преди 2 години от ония с чалмите!

Онова нападение си беше нагласена работа, колкото да вдигнат рейтина на жалкото списанийце.