Евролидери искат бежанци, не дават €6 млрд. на Либия

Председателят на ЕП Антонио Таяни заяви, че Либия трябва да получи шест милиарда евро, за да спре мигрантите. Евролидерите не са съгласни, ще приемат бежанци.

Обратно в новината

Коментари - Евролидери искат бежанци, не дават €6 млрд. на Либия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А бе, алааанкоолу ! И на кого по-точно ще ги дадеш ? на кое от двете правителства? То в Европа като дадеш 100 и потъват поне 50 , а там в тинята, какво ли ще се случи? Дотук схемата е класическа. Обаче! Да напомним ,че на Запад бяха отнети незаконно от банкови сметки на либийската държава над 170 млрд $. Кой ги присвои тези пари, защо от тях не се инвестират за някакво нормализиране на разнебитената държава. Да напомни и кой с агресивни действия , в разрез в международното право унищожи държавността в Либия! Тези същите трябва да плащат сметките! Откъде накъде и ние ще плащаме солидарно с престъпниците ?! При това не просто крадци , макар и на милиарди , а извършители на престъпления срещу човечеството. Които имат наглостта да учат на демокрация и човешки права !

никакви пари и огъване пред тези корумпирани неандерталци. Убежище на особено уязвимите мигранти, които подадат документи, докато все още са в Нигер и Чад.

деер

Къде са парите на Либия, г-да демократи??????????????? Опряха до 6 млрд...........Просперитет е планиран за всяка държава, независимо дали е Венецуела, Либия, Ирак,Катар или Саудитска Арабия!

Е, убедихте ли се, че унищожението на Европа е планирано! А що се отнася до предатели-политици - нищо ново под слънцето, винаги ще се намерят достатъчно!

Във военния и стратегически смисъл на думата, враг е онзи, който реално застрашава нашето съществуване в краткосрочен и дългосрочен план, както и нашите интереси, а не просто не споделя нашата представа за демокрация и човешки права.Радикалният ислямизъм отговаря на тази дефиниция, тъй като неговите привърженици целят да заменят нашия начин на живот на Запад чрез антагонистичната теократична система на Шариата (ислямския закон).Ислямските терористи са инструмент неконвенционално оръжие, което се използва дори от приятелски организации (например от Мюсюлмански братя, от Организацията за ислямско сътрудничество, от Световната мюсюлманска лига, от Световния ислямски конгрес (World Islamic Congress) и от държави (като Саудитска Арабия, Пакистан, Кувейт и Катар) за унищожение на Запада. Всички те играят двойна игра те са нашите икономически съюзници, но същевременно подкрепят онези, които открито целят да подчинят нашите народи на Шариата.Друга опасна геополитическа заблуда на западните общества е, че приемат за враг само ислямистките терористични групировки, като се борят с тях без да вземат под внимание останалите процеси и събития. Също толкова важно значение има, ако не и по-голямо, борбата с ислямистки движения, които осъждат тероризма, но разпространяват своята идеология по мирен начин в нашите страни. Те не са просто фундаменталистки или сектантски доктрини, като онези, които са възприети от някои християнски или еврейски групи, а по-скоро тоталитарна политико-религиозна идеология, която би могла да изложи на риск цялото човечество. Именно поради тази причина, изпращането на войници в страните от Близкия Изток, за да се сражават с терористите на бойното поле, е безполезно, когато радикалната ислямистка идеология на тези терористи се разпространява законно в джамии и медресета както в района, така и на наша територия, често с подкрепата на нашите правителства и мултикултуралистки лобита.

Кой им разреши на тия 4 държави да взимат решения от името на 25те "равноправни" членки на EU?? бати диктатурата

Трябваше да участват представители и на България и Гърция, защото ние също сме засегнати!

Тези евролидери, които искат мигранти, да си ги приемат - но само в собствените си страни, а не да реват и да заплашват другите, които не искат да приемат пришълци.

Не знам защо се абите да се пените, като е ясно, че е организирано нашествие и е нарочно, за да ви стъжнят живота. Това сичкото пуми, дето сте го изсипали, е пожелателно, айде некой африканец да ни оправи, защото са ни паднале гащите. Не схващате ли, че пожелателно, нищо нема да промените, само набивате трафик на дира, а може би това ви е целта. Сичкото циган на границата, е единбствеото, което ке помогне. Идва некой 'мигрант', свалет му се гащите, бива наебан (ако ви е гнус, използвайте прът, нож, кото ви падне) и му се конфискува сичкото, и бива убит или натирен наобратно. А вие, вижте се, сами ги превозвате, че и хотели им осигуревате. Докато стоите в наведена поза, ше ви клецат. Другото е трафик към дира и квичкане на изнасилени пидераси.

Тъжно,но истина.Европа се лута и не намира път.Дори Тръмп им каза,че това е грешка,но "Старата госпожа " върви ,като пеперуда към пламък-към гибелта си.

Тия еврогейски комисари,вместо да искат бежанци и да отровят Европа,да ги натирят в арабския свят. Европейците не са длъжни да прибират и търпят всякаква сбирщина,заради наглоста на някакви безумци.Бягане му е спасението. ЕС се превърна в клоака.

тези луди ли са?!...6 милярда?! либия са богати - имат газ.

За какво са всичките тези войски, видове и родове въоръжени сили на страните и на НАТО, полиция, жандармерия, Фронтекс и всякакви други въоръжени структури след като не могат да изпълнят предназначението си и да спрат нашествието на тези мними бежанци?! Става повече от ясно, че искате бежанци не за друго, а защото сте в далаверата през която до сега са усвоени над 54 милиарда долара за обгрижване на истинските и мнимите бежанци, чрез тяхното приемане, настаняване и устройване и съпътстващите ги битови, социални, здравни, просветни и всякакъв друг вид осигурявания!!! Ако не беше така нямаше да допуснете тази масова инвазия в европейските страни!!!

Според ООН, 70 % от преселниците са икономически мигранти. И никой не ги принуждава да напускат родните си страни. Това в по-голямата си част са търтеи, които искат да лапат от медоносната социална система на Западна Европа. Хора без никакво желание за интеграция. За да не идват трябва времето от стъпване на европейска територия до връщането им да е един час. Като първите 1000 видят, че това е безмислено упръжнение другите няма да тръгнат. ТОЧНО ПО ТОЗИ НАЧИН може да бъдат накарани да изтрезнеят от амбицията си да мързелуват и да бъдат отглеждани т.нар. "бежанци".

Какво значи "трябва да получи 6 млрд. евро", за да спре Либия мигрантите??? Някой си върти сделчици за наша сметка! А толкова би било лесно, ако се спазват законите и териториалните граници, ако се въведат визи, както е в САЩ, Канада, Австралия, НЗ. Обикновените европейци имаме не по-малко основание да търсим убежище при създалата се ситуация

Едните еврогейци са решили да се откупуват ,като смятат че това ще им помогне с нещо ,а другите вече са се навели и искат да приемат още !?? Еврогейщината и глупоста ще затрият Европа !!

Франция и Италия, трябва просто да РАЗТОВАРВАТ всички араби и негри на Африканския бряг... А ако продължат да нападат към Европа, директно да потопяват корабите и лодките им...

Защо ли франсетата са се настанили в Либия и насочват потоците накъдето искат да унищожават. Най-много към Италия-основен съперник за Либия,който трябваше да се изгони оттам, за да я вземе франция. А германски кораби помагат да ги карат по навътре в италианските морета.

Така наречените западни страни се опитват да потопят и нас заедно с техните умиращи страни и системи!

Евала на братушките, от бежанци в Московска област правят прекрасен, елитен човешки салам! съобщава ТАСС!!! Гейропа ряпа да яде!

на маика ти в пу....а

Хък-мък и си идваме на думата. Африканците са усетили че и те като турците могат да намажат от евромилиардите. Евролидерите пък са се опитали да ги уговорят продължават да им пращат бежанци, защото умират без прираст на населението. В Европа ще продължават да идват чужденци. Сега само се чудят да направят ако може малко по-качествени да идват. Ама африканските лидери искат пари. Нямат никакво желание да угаждат на загиваща Европа.

кой докара емигрантите? А разбрахте ли защо?

ЕВРОПЕЙСКИ РЕФЕРЕНДУМ по "въпроса" за бежанците, НЕЗАБАВНО!!!! Само така могат да се спрат тези безумници....

Тия кретени искат да ни унищожат нарочно! Няма нужда да се плаща нищо на никой, просто трябва да се затворят границите, но целта е друга!

abasador

пък аз, що да не дам следното предложение на Антонио Таяни и управляващите на ЕС: първо, Евросъюза да спре финансовата помощ за Африканските страни. второ, договор с една или две авиолинии за дистинацията Катаня-Италия до Триполи-Либия, при средна цена на билет от 350,00 €, ще могат да се връщат обратно малко повече от 700 хил. бежанци, срещу скромните 250 млн. € . на година! Лек ден. P.S. второто, го предлагам няколко пъти вече, но няма кой да го каже на госпожа Меркел ("благородната" цел на която е, исляминизирането на Европа), заради която Германия плаща само за издръжка на бежанците, влезли в Германия през 2016 г., над 14,5 милиарда Евро..... на година!

По офиц. Данни 890 000 имигранти струват на Германия за 2016г. 22,7 млр.евро. Но този разход се оценява положително за икономиката,тъй като поощрявазатлаченото през последните години потребление.

abasador

сигурно, си прав колега, това което посочвам бяха предварително предвидените 1.200 евро на човек. Нервирам се и се ядосвам на политиката на баба Меркел за мигрантите. Малко история, близо половин година (1989 г.) след като пистигнахме в Германия, получих договор за работа в строителна фирма. Понеже не ми разрешиха работна виза и се разбрахме с шефа на фирмата (с близо 250 човека служители и работници) и четри години работих, като проектант и ценовик "на черно". Още по-интересно е това, че не ми бе разрешена работна виза, независимо от това, че съпругата ми имаше договор (като човек на изкуството тя беше с особен статут) към берлинския сенат, имахме жилище под наем и на държавата, аз не струвах и цент! Чак на петата година, успях да получа работна виза ... сега вече съм пенсионер с признати 21 години трудов стаж ...., щяха да бъдат 25. За тази несправедливост и изгубените нерви ме е яд на днешните Европедали. Лек ден.

достатъчно са променили живота в Европа! - от кога Европа е в ?степен на "повишена опастност" и докога ще СТОИ в това положение! Много си прав - някои /в които се намира властта и парите най-вече, защото не мога да забравя как председателя на Европейската Комисия беше казал, че имигрантите са добри за германската икономика/ са ЗА тази криза, защото тя ги ОБЛАГОДЕТЕЛСТВА, коссвено и пряко.

Повече от очевидно е, че ежедневните нападения и атентати не са променили мнението на "лидерите" с нищо. Но да оставим "лидерите". Хората няма да направят нищо за да променят това. Сегашните поколения явно много се изродиха. Като се замислиш колко много неща промениха хората през 20ти век и как са се борели за правата си, и как пасивно гледат сега една малка група кресливи идиоти.

тука тролът се развихри силно :) заработавает

Е как да дадт и на кого, то в Либия няма държава и правителство след Кадафи. По-рано Саркози и други ги даваха на Кадафи и джамахирията-народна република, сега искат без пари да ги спират. Само не ми е ясно къде отива сега либ.нефт,тоновете злато, половината либийци от разни племена станаха джихадисти- тенкю ЕС!

този "криза" с нещо ми напомня "кризата" със заразените от спин деца в Либия??...Още със зараждането на тези "кризи" се очертава една политика, една насока...която в последствие се СВЕЖДА от потърпевшите до много просто средство за "разрешение" - ПАРИ! Хората нямат значение, човешкия живот няма значение, защото той е ЗАЛОЖНИК. Във всеки случай Европа не трябва да се поставя в позицията също на заложник на нечии чужди интереси /дори и да е поставена НАТЯСНО/. ЯСНО трябва да се определи, че тази криза ни е НАЛОЖЕНА и затова трябва да се използват средства, които удовлетворяват НУЖДИТЕ на ЕВРОПА , а не на другите африкански или туземски народи!

Аре стига циркове бе прайдаци.Шест милиарда, петмилиона.Колко хора могат да си представят какво е разстоянието от Либия до Италия.Нямам предвид островите Пантелерия и Лампедуза.И тези мигранти на бруст ли пристигат или на 4X100 съчетано.Вместо да поставят санкции на Либия, че пускат мигранти-разбирай умишлено натирени мюслаци по директивата на духовните им водачи за завладяване на Европа-те тръгнали да ми опяват за помощи.Вече и за врабчетата е ясно, че става въпрос за огромна далавера-купени рептили управляват ЕС.Меркел, Могерини и цялата шайка продажници.Само налагане на санкции на страните които генерират мигранти е решението.Не изпълняват ли-десант и да стават колонии докато изплатят золумите от тези така наречени мигранти.В ЕС -пристигаш-сменяш име , религия и разголваш кадъната.Както черньо се облажва от бяло, така и европееца да свиква на черно дупе.Така де-трябва да има баланс и справедливост.

много точно казано!все още има умни глави-за разлика от козяшките тролове

До къде я докарахме-или едни 6 млрд.за Либия за да си спира потоците,или вземаме още и още,и още.....утре ще скочи Ердоган Султан.За да поиска нови 3 млрд. За съжаление,дамата Меркел има всички шансове да бъде избрана за пореден път.И Европа ще потъмнее съвсем в прекия смисъл.Гледам го Макрон на фотото-с"Бойко,май френд"ли си отиваха повече,или с този,в робата?

Абе к'ви шест милиарда, кви пет лева?! Тоя като че ли не знае: "100 млрд евро годишно обречени за "мигрантите" в Германия" е заглавие в швейцарския Ле-з-Обсерватьор от 14 април т.г. ("100 milliards d'euros par an consacrés aux "migrants" en Allemagne", 14.04.2017, Les Observateurs), където четем: "...Германският икономист Айке Хамер прецени наскоро, че що се отнася до парите, обречени от Германия за "мигрантите" разходите изобщо не са прозрачни. Официално разходите са около 50млрд евро годишно, но в действителност общата им стойност надхвърля 100 млрд евро годишно, като се крият разходи отвсякъде, чрез бюджетите на малките общини, чрез транспорт, пенсии, зравеопазване...". Да се чудим за к'во им са тия джагали, всичките мъже в боеспособна възраст, а за работа не стават: "Германия. Мигрантите отказват да работят. "Ние сме каненици на Меркел" ("Аllemagne. Des migrants refusent de travailler "Nous sommes les invités de Merkel", 17.08.2016, Les Observateurs). И за к'во са тогава? Сещам се, че навремето Западът инвестира в Адолф с неговите фанатизирани орди и ги насъска срещу Русия, ама не успя да я гътне, та се питам, дали сега не прави същото, само че с фанатизираните ислямски джихадисти? Верно, че сега е различно и с превес пред числеността са високотехнологичните оръжия, но ако се юрнат 50-60 млн. джагали наведнъж?! Че ядрено оръжие не може да се употреби в такъв случай. И защо ли: "Брюксел иска да настани в Европа 50млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", писа бретонският Breiz Atao /Бретан винаги/ ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060 (vidéo)", 21 MAI 2017). Кой знае, ама ако поживеем, ще видим.

това е истината-50 милиона джагали срешту русия.таината надежда на глобалистите!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!

Навремето и рим и византия така се откупвали от варварите,като са мислели ,че това е достатъчното решение!

Аз пък искам Общ европейски референдум "Трябва ли да приемаме "бежанци"?".

Я едни автомати да слизаме с немските танкове и френските фрегати надолу към Африка и да ги изчистим за 2-3 месеца. 6 милиарда АЛОООУ я вземи тези немски бомбандировачи....ОГЪННННН

Младежката безработица в ЕС е 25%. Тези милиарди вместо да се наливат в афро-мюсюлманските халифати, да се дадат за въоръжение на тези млади хора, да се сформира обща армия на ЕС и да отиват на сафари- като почнат от Либия та през Мароко, ЧАД-МАД и друга смрад, чак до Южна Африка всичко да прочистят за 5-6 години и да се свърши тази напаст.

Е не може! Плановете са други: "Ислямизация. Нашите елити подписаха колонизацията на Европа от Исляма след първата петролна криза. Всичко е предвидено и програмирано" ("Islamisation. Nos élites ont signé la colonisation de l'Europe par l'islam après la première crise pétrolière. Tout était prévu et programmé (vidéo 13), 30.03.2017, Les Observateurs). и "Заместващата миграция: когато ООН и ЕС организират изчезването на народите" ("L'immigration de remplacement : quand l'ONU et l'UE organisent la disparition des peuples", 2 janvier 2014, Crashdebug). "Миграции: те са премислени, планирани, организирани от ООН! ("Migrations : elles sont pensées, planifiées, organisées par l'ONU !", 20 février 2017, AgoraVox). Та затова, вместо да се осигурят средства за стимулиране раждаемостта сред европейците, младежите в Европа са възпитавани в гейовщина и се харчат щури пари за ислямските джихадисти.

сакан не говори така...еврогеиовете искат да бадат анално обслужвани от черен х.и

С напълването на Европа с десетки милиони бежанци(разбирай терористи), атентатите в Европа постепенно ще станат ежедневие и ще стават все по кървави и кървави! Това е само началото. Край със спокойствието в Европа.

и така ще баде ваведен новия световен ред-уж борба с тероризма,вавеждане на тотален контрол и световно правителство!

Изнудване от висша класа. Дайте ни пари или ще ви развалим диктатурките. и ФАЩ и НАТО се намесват. Сега наобратно - дайте ни пари или ви пращаме "бежанци". Ужас - как си играят със съдбите на хората.

Патрони за няколко милиона и още няколкостотин хиляди пак за патрони за тези които ни натрапват този ужас.И няма проблем.

за 6 милиарда тия от ЕС могат да си купят 120 милиарда бежанци/или роби, там както ги наричат в ЕС/ от либия

Какви 6 милиарда бе алооуууу, я за 20-30 милиона намерете един нов Кадафи да разтреби племената и да тури в ред камиларите ? Толкова ли нямате подготвени местни кадри от оперативния ви контингент, жадни за власт и слава ?

Който евролидер ги иска да си ги прибира при него а не да ги натрапва на хората..Май май комисионните на тия евролидери за да идват навлеците в Европа ще излезнат през гърба на хората населяващи тази територия...

тва не са бежанци, бежанците са в Сирия...

Евролидери искат бежанци, не дават €6 млрд. на Либия От статията не разбрах някой да иска бежанци.

Ние пък НЕ ИСКАМЕ тези евролидери/европудели дето искат бежанците!!!!!!!!!

Ясно е, че евролидерите искат да напълнят европа с мюмюлмани, араби, чернокожи, джихадисти, терористи и всякаква друга долнопробна сган, каквато могат да намерят по света.