Индийски гуру влиза в затвора за 10 г. за изнасилване

Индийският гуру Гурмит Сингх Рам Рахим Инсан получи присъда от 10 години затвор, след като беше обвинен в изнасилването на две последователки.

Обратно в новината

Коментари - Индийски гуру влиза в затвора за 10 г. за изнасилване | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ха-ха, след толкова години, само две ли са?? Ами като има откачени последователи...., залитащи и вярващи на извратеняци....

Само зебележете че случаят е от 1999 година. Как толкова години не повдигнаха обвинение. Сега след почти 20 години решиха, може да има други мотиви. Когато човек стане известен, почва да създава врагове.

Да се вземат мерки и в Столипиново, щото и там са последователи на този гуро!

То се оказа и,че Далай Лама бил на заплата в ЦРУ. Затова човек не трябва да се доверява сляпо на никой, еле пък на разни властолюбиви нарцистични личности.

Ми то и с прочутия "мъдрец" Ошо е било така - извращения, изнасилвания, страх и психологически манипулации. Отврат!

Сега ще му пръснат дирника в пандиза. То каквато е мизерия по улиците, а в дранголника не ми се мисли. Ше го шият ежедневно.

Бози, бози, ама в "Малката булка" точно такава сюжетна линия имаше.

По принцип много често религиозните лидери са психопати. Така е и при сектите. Номера е да не се доверяваш сляпо на авторитетите както правят повечето хора. Това важи за всяка област.

Ей опасни сме българите патриоти . Ето един който се прави на гуру в Индия, но гордо е сложил трикольора на шапката си. С малко по-сериозен тон - много мръсници се намъкват в религиозните организации. Внимателно с поповете от всякакъв вид!

Явно гуруто е практикувал в случая разновидност на Тантра Йога !При нея учителя предава знанията на последавателите си като прави " кекс " с тях !

индийски гуро с шапка на български готвач.