Огромен разярен бик подмята матадор като парцалена кукла

В Мексико матадор едва не загуби живота си, след като реши да удиви публиката, като застане на колене в очакване на появата на бика на арената.

Обратно в новината

Коментари - Огромен разярен бик подмята матадор като парцалена кукла | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

НЕКА ВИ Е ГОВЕДАААААА, СМЕШНИЦИ КОИТО СИ НЯМАТ ДРУГА РАБОТАА

Тези кориди са пълна дивотия, а привържениците им - ценители на средновековни развлечения. И животните страдат, и тореадорите рискуват живота си. Шантава работа. Обаче при всеки опит да бъдат забранени целокупното население на тези испаноезични страни скача и виква, че това си е тяхна национална традиция и си държат на зрелището. Ами тагявя дя се се радват на надупчените от бикови рога задници на тореадорите, а особено весело става, когато понякога изпуснат бика вън от арената и той подгони тълпата. Адреналинът отива на максимум!

Извинете ме за техническата грешка . "тагявя дя" следва да се чете "тогава да".

най-сетне една добра новина.

луда работа тия са пълни откачалки.

Рисковете на професията ,жалко че бика не му е видял сметката .

Иначе нас тук ни направиха най-черните и най-злите, заради едно тричане. Обаче за убиване на бикове с саби и шпаги няма проблем. Да ви се изакам на евро стандартите....

Какво общо има това с Европа? Мексико знаеш ли къде се намира?

Аз знам къде се намира, но да ти напомням ли, че в осъждането на този дивашки ритуал се включи и посолството на САЩ ? Не съм видял външните министри на ЕС да са осъдили по същия начин Мексико за тази традиция. Защо ли ? Тези евро стандарти имам предвид. Едните може да ги плюем, ама другите не щото са комшии на големия шеф.

Всички нормални хора, в това число и българите, гледаме по еднакъв начин, както на коридите, така и на тричането. Гнусна работа.

Когато тигър убие човек - става въпрос за кръвожаден звяр, който трябва непременно да бъде намерен и безжалостно убит. Когато човек убие тигър - то той е просто ловец...

това е предимството да си на върха на веригата

да.............

Коридата е кърваво,жестоко"забавление",което трябва да бъде забранено. Носи сериозни рискове за хората,участващи в него.И садистично мъчи животните.Не знам на какво възпитава младите.Тъпа гладиаторска отживелица.

Испания без корида няма. Стига с тези либерастки изявления. Негрите станаха африканци, циганите станаха роми.. Може би стига? Приемайте този свят какъвто е без да либерализирате

Не си анти - чист идиот си.

Така "мислят" приматите като тебе.

Добре умрели модератори! Поздравления за бика и дано един тореадор по малко!!!!

Лелеей, излагация, падна му дамската пантовка от розовото чорапче!Браво на бика, един да отмъсти за всички!

Поздравления за бика!

Ех, мааму ... как не бе нашият Суджук от Банкя на рогата на това говедо.

Вярвания, лицемерие, невежство, суеверия. Коридата е национален бит. Пълни църкви. Разгулът също просперира. Сърцати хора и красиви момичета. Духът е тотално средновековен. Другари, кюрета и мошета ...........

И давай по нататък па да те разберат и всички?!?

Мексико си е пример на това каквото е била Куба до идването на Кастро - религиия и наркотици. А те са ръка за ръка с невежеството и негов продукт. А в Куба комунягите не успяха да преборят старите моше та кюрета. А и генът си оказа влияние. Ама сомбреротата не се чувстват дискомфортно, че се развличат като мъчат животни. И никой от либерастите не им рпави забележка. Явно на либерастите мексиканците не са им пречка да си спазват обичаите, които са очевАдно кървави и жестоки. Щото там духът им и без комунизъм ще си е подчинен. ВИж в Европа - и особено в някои части на източна - поголовна сеч над всички традиции. Като активно и другарЕто са помагали. Та така - комунета, мошета, кюрета - всеки си чисти полето. Не искат изненади от будни хора в бъдещите поколения.

А какво е очаквал матадора? Да се целува с бика и да си направи селфи ли? При положение, че биковете са тренирани за да бъдат агресивни и често биват убивани за шоу, това би трябвало да е нормална новина.

Това е нищо - червената лъжкиня пък реши да удиви простия си матриал и се качи на кон за да победи Непобедимия Български Бик,който я размята като прани гащи за 17 път! От тогава суджука му и е все в устата !

Абе нещастен зомбар каква червена те гони тука тебе бе?Освен да си бил оня с РОЗОВИТЕ ЧОРАПКИ и да си размахвал червен плащ пред бика? И какво очакваш? Някой цент от козяк ли?

И аз гледах един, който чакаше бика тарикатската, на колене, но избяга още като видя бика.

Малко му е... леко се размина...

Гледал съм няколко пъти клипчета с бикоборци. Тия хора не получават ли анални разкъсвания?

Не мога да съжалявам човекът, който издевателства над животното, убивайки го бавно. Понякога дори изпитвам някакво удоволствие като чуя за подобни инциденти. приемам ги за възмездие А тези, на които подобни "забавления" доставят удоволствие, мога само да съжалявам!

Да не говориме,че преди да излязат тези "мъжаги" с РОЗОВИТЕ ЧОРАПКИ,бикът е наръган с поне 10 пики и 50 боклука го съсипват на манежа...

Прекрасно видео направо радост за окото. Дано повече такива случаи да има, че да им дойде в главата ума и да спрат с извращенията. Супер се е получило. Браво

Крайно време е да престанат с тези диващини!

След 16 дена прекарани в Мексико, светът ми изглежда по-съвсем различен начин... Мислите си че Париж и Лондон са големи градове? Нищо подобно. Отидете и вжте Мексико Сити 10 000 квадратни километра на 2250 метра над морето!

Ти ся ли разбра?

Първо: питам откъде един откровен простак, като наричащият се "така", знае за какво "реват вдивиците"? Второ: не дразнете бика! Да се забрани това варварско и жестоко занимание "бикоборство"!

Май повечето ходят на корида за да видят как бика размазва някой от малоумниците, дето веят кърпа пред погледа му. Иначе кво интересно в това да заколят един бик на арената? Този бик си беше направо кротичък - носеше си матадора на рог по арената и нищо повече.

...Повечето животни са умни и го показват в различни ситуации. Бикът е интелигентно животно. В очите му може да се види ужас,болка и мъка, така както ще ги покаже човек, подложен на мъчения.Но може да се усети гняв и гордост.Тази сценка е нищо.Няма да забравя как в Испания, един огромен бик така се ядоса, че прескочи оградата и започна да препуска между редовете на арената.Бая идиоти стъпка и разхвърля като сламени снопи.Нима бикът не е бил прав?? В Мексико отдавна се разгаря обществен дебат за или против коридата. На въпроса - ядете ли пържоли, бих отговорил - коридата демонстрира едно отвратително деяние - да превърнеш бавното и мъчително убиване на едно живо същество в "радост" за окото и когато сабята прониже сърцето на животното да изкрещиш "ОЛЛЕ"!Тотална идиотия!В един филм подробно разказаха, как целта не била бързо да се убие, а мноого бавно?! първо дузина го мушат с разни тънки саби и пики, та да му тече бавно кръвта. И недоумявам, тореадорът бил - "герой" ?? Абе що тоя герой не излезе с голи ръце и сам-самичък, да го видим? Негодници.Забележете - в древен Крит имало игри с бик. Но биковете не били убивани - идеята била, човек чрез акробатичен номер да направи салто през гърба на бика, така че да не бъде стъпкан.И бил с голи ръце.Ето това е благородно съревнование!

YES!!!!!!

НЕ БИХ ОТИШЛА НА КОРИДА ......ИЗПИТВАМ УДОВОЛСТВИЕ ОГРОМНО , КОГАТО БИКА НАМУШКА МАТАДОРА.....И ТАКА СЕ РАДВАМ .....РАДВАМ СЕ КАТО МАЛКО ДЕТЕ .

им се пада на шпаньолците. Защо никой от западнала Европа не поиска забрана на очевадно варварската традиция,а реват като вдовица за хой срещу нашият далеч по-безопасен български обичай "тричане" Каквото и да си дрънкат нашия случай не завършва със смърт или наранявания на животното.

Как може държава в ЕС да упражнява такива кръвожадни спортове - изтезания на живатни.Да се забрани или вън от Европа.

Пише, че това е станало в Мексико. Тя в ЕС ли е?

keti, мисленето не ти се удава, моето момиче, намери си някакво по-кифленско занимание, моля те...

Ами, хак му е! Крайно време е да забранят коридата! Зрелище за малоуумници...

Я по-полека с обидите. Мексиканците си имат традиции и си ги пазят.

но не кола, и да колят и бесят всички, които не са корумпирани или са говорили с полицията. големи традиции имат :)))

Да го беше бика и опънал между гъзерете тоа педер!

няма забавен каданс и крещящи малоумници, когато забиват сабии в бика?

Аз съм на страната на бика и изобщо не съчувствам на матадора!