Ще тръгнат ли мигрантите и през Черно море?

Зачестиха случаите на пристигащи в Румъния бежанци. Дали през Черно море не възниква нов маршрут? Какви са позициите на Румъния и как ще реагира България?

Обратно в новината

Коментари - Ще тръгнат ли мигрантите и през Черно море? | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Решете се и съберете шпяйкащите се " мигранти". Закарайте ги на турскста. граница и с шут ги върнете на турциге. Стига са ги кзсипвали на границата и корумпираните гранични полицаи да ги пускат у нас. Да сте чули за протест на тези полицаи за дългите командировки,срещу битови условия и т.н. - обяснете си го. Така че България се нйждае от правителстсо което гвърдо ьа върнд слезлитте.

Потапяне на такива съдове с нашественици.Каналджийте съдени като терористи и доживотна каторгана хляб и вода.

Крайно време е засегнатите страни: Гърция,Италия,Испания и т.н.вместо да "реват" - да връщат веднага нахалниците " мигранти" обратно. Иначе вакханалията ще е безкраина

Ако някой не е разбрал ще ви го набия в тиквите. НАШЕСТВИЕТО НИКОГА НЯМА ДА СПРЕ. Прочетете историята и предпоставките за това.Европа е обречена, но началниците на оня, как му беше името, карат ден за ден.Те са се подсигурили.

Поредната тъпа статия на поредната журналистическа подлога от ДВ. Въртят-сучат и все искат да ни накарат да съчувстваме на навлеците, които нахлуват точно като варварите, унищожили Римската империя. Ами НЕ, няма да тръгнат през Черно море, ако бъдат посрещнати с оръдейни салюти от нашия Черноморски флот! Това е единственият правилен отговор. Плюс стрелба, образно казано, по техните спонсори и вдъхновители. Знаем добре кой иска да отворим границите си и лансира и финансира идеята за Отворено общество. Тая няма да му се получи, по-скоро адът ще го погълне.

след като се доберат до Черно море, защо да не отидат и в Русия.

Отиват и не са малко, но не им харесва, че няма европедерастия.

"Ще тръгнат ли мигрантите и през Черно море?" Защо ли е този въпрос на Р. Шварц от DW? Иска да купува мечета за посрещане на едро? Докато наказанията за трафикантите са най-много 50лв глоба, а Меркел продължава да твърди, че никой няма да бъде върнат, то маршрути - колкото искаш. Един ден на Могерини, Юнкер и Меркел може да им хрумне да подшушнат на левичара Столтенберг да превозват "имигрантите" направо със самолети на НАТО и да ги спускат с парашути над "непослушните" европейски държави. Пък после иди се оправяй с дъблинския регламент...

Не трябва да се забравя, че НПО-тата са едни от основните трафиканти, заедно с бреговата охрана на ЕС. Фронтекс.

Тия са Башибозуци и Нашественици.. Ако нашите министри не знаят как се действа с такива, по- добре изобщо да не се занимават с тях... Има доста българи, които просто ще убият нашествениците и ще вземат каквото ценно пренасят, КАКТО са правели Българските Ханове и Царе в продължение на 1300 години... При Комунизма, държавата се развиваше като Икономика, но тия забравиха, че за да имаш държава, трябва и да водиш войни, което води към създаване на Империя. Грешката на комунизма беше че приказваха че САЩ, Великобритания и Франция са Империалисти... В всъщност, Истината е, че или избиваш арабите и негрите и правиш Империя и живееш добре, а арабите и негрите измират.. Или арабите и негрите идват и завземат държавата ти, и ти им ставаш РОБ.... Маймуните са станали прекалено много на брой.

Правителството на ГЕРБ взема мерки. Вицепремиерът "патриот" работи , като подготвя Слънчев бряг за араби и правоверни африканци. Никакъв шум. Само ходжата от джамията да се чува. И свинското ще забранят.

Какво имаме ние срещу мигрантите? Ми, много неща - картечници напр. Освен това, няма да е зле да се оборудват и 2-3 кораба за лагери на все пак проникналите мигранти. Там ще престояват по не повече от 3-4 дни - колкото корабът да ги закара в Сирия или Либия. Там те да се оправят с тях.

Заглавието е умишлено подвеждащо ! Правилното е нашественици , а не мигранти !

Оплачете се на Козяк...... Спрятли като САЩ врагове не ни трябват

БРЕГОВАТА ОХРАНА ЩЕ ГИ ПОЕМА И ЩЕ ГИ ПРЕДАВА НА КАНАЛДЖИИТЕ. (срещу уговорени суми, разбира се!)

Румънците да почват да поемат от ЗАПАДНАЛИТЕ АРАПИ.

"А каналджиите ще започнат да търсят други пътища за нелегално прекарване на хора към Европа." Каналджиите за доживот в затвора, и техните покровители също!!! Каналджийството е подкрепяно от високо място и затова ще процъфтява още дълго време!!!