Намериха тялото на шведска журналистка без глава и ръце

Обезглавеното женско тяло, открито на крайбрежието на Копенхаген в понеделник, е на изчезналата шведска журналистка Ким Вал, съобщиха от датската полиция.

Обратно в новината

Коментари - Намериха тялото на шведска журналистка без глава и ръце | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Такива убийства по времето на бай Тошо немаше.

Всичко имаше, но тогава нямаше новини. Само каквото даде Бай Тошо. Гръмна АЕЦ Чернобил, нямаше новина...всички си ядоха радиоактивните домати. Може би ти си продукт на тази радиация...

Не съм продукт на радиация. Не ме обиждай!

Ти няма начин да знаеш, че е имало всичко. Клише на американската либерална идеология е, че при социализма се крият факти. Крият се колкото и при демокрацията, но сега на глупаците се дава възможност да повтарят лъжите на американците. Може да се ограничиш, че е нямало независима преса. То и сега я няма. Ама не си разбрал прочетеното в учебниците.

Може и да си е скъсала главата сама момата и за да заличи уликите си е скъсала и ръцете. В България така се самоубиват!

Епа радвам се, че по света има Държави дето могат да разделят убииство от самоубиисто! Освен това могат и да извършват коректно разследвания!

разбира се че има и за съжаление нашата не е от тях,ние сме на 180 градуса от датчаните,шведите и финландците по отношение на полиция,съдебна система и разследване ,дoбре че ги има

Ако се беше случило в България щеше да е самоубийство!

нали скандинавците бяха супер умни благоденства и мега проспериращи, а то най вече там в скандинавие обезглавени трупове да искаш и самоубийства да искаш.Голям просперитет.

да не се окаже мастика с бг паспорт от тези които обичат да ритат германки по стълбите в метрото,после да не мълчиш като бит гришо?

И от един случай направи заключения за всички... Да имаш идея защо в любимата ти родина, убийствата на глава от населението са два пъти повече от САЩ? п.п. И не, не говоря за България. Говоря за любимата ти родина.

един безкраен филм на ужасите е света, ако се съди по новините. Издриват най-ужасяващите извращения и наблягат на тях.

няма ли друга новина, наистина важна за България, та тази я дължите от сутринта на "първа"? Не ме интересува в Швеция кой кого е убил, нито подробности! И новината не е нова! Защо не започнете наистина да работите - ПРОФЕСИОНАЛНО И ГРАМОТНО, ако изобщо можете!

Това поразително напомня на сюжета на култовия датско-шведски сериал "Мостът". Сигурно убиецът е фен, муахахахааааааа...!

Тоя е голям енжилер - ползвал е подводницата като кухненски робот!

На 23-ти август 1877г. пристигат първите Руски подкрепления, командвани от Ген. Ф. Радецки - решителни боеве за връх Шипка!A вие ни занимавате с хипер,припер,флипер новини........

+10000

Какъв генерал Радецки и руски подкрепления,бг опълченци спасиха Шипка, БГ и Русия.

Подвигът на опълченците е безспорен.Иван Вазов го е увекочил с одата си Опълченците на Шипка. А паметника на връх Шипка в чест на кого е? Може би на бай УЙ суджука?!

Журналистите трупофили надушват смърт на хиляди километри. И бързат да ни осведомят, сакън да не пропуснем нещо. Иначе жътва имаше - никой не каза колко е добивът. Не, труповете са по-важни. Журналисти, сър !

Този много яко е оплескал нещата, подводница не се управлява лесно - имал е късмет че оцелял и хоп само за да се натресе с убииство. Трябвало отначало да си понесе вината от тя е загинала заради некомпетентността му сега нещата ще са значително по-тежки за него. Трудно ми е да повярвам, че не е българин или няма такава връзка в случая, защото у нас е пълно с такива новивни - поне щведските власти пипат по-здраво от нашите.

Абе тука става въпрос за датските власти. Пипат, ама законът им връзва ръцете в известна степен. Ако не успеят да докажат убийство, законът предвижда от 1месец до 2 години заъвор за това, което е направил с тялото на жертвата. А този Питър си е откачалка отвсякъде! Явно тежкото детство се е отразило яко на психиката му.

Ясно като бял ден. Момата е излязла от подводницата, за да поплува в Северно море. В този момент около 500 северноморски пирани са я наобиколили, изяли са главата, краката и ръцете й, след което са се наяли и са отплували към бреговете на Гренландия. След това 2 делфина са фиксирали тялото на жената и са го изнесли на брега, за да могат близките й да я погребат както трябва. А това, което е отплувало с подводницата заедно с жената е било холограмно изображение на въпросния момък. Иначе самият той по същото време се е намирал на сафари в Зимбабве.

Ако е като бг журналята и без глава ще може да пише. Те на повечето глави не им трябват.

Твърде жестоко убийство, но това име Ким Вал хич не е шведско, а като гледам май си е поопънала азиатските очички да изглеждат по-шведски, но няма как да скрие гена и тена. Нещо расистко има в това убийство, но в Швеция никога няма да го съобщят. Противно на митовете за шведската толерантност, от едни естонци зная, че скандинавците традиционно са големи расисти и се отнасят дори със съседите си от Естония, Литва и Латвия като към по-низсши само защото са леко по-мургави от тях.

типични северняшки черти, като на "чукча". В Швеция и Финландия, корения арктически народ се нарича "Сами".

За чертите съм склонен да се съглася, само това име Ким не ми се връзва, ако беше сами щеше да е Кирсте или Кристина.

И двете сме братовчетки с твоя любимец Ким Чен Ум,...... по майчина линия

Батка, да те светна, че на Кардашиян пълното име е Кимбърли. А Ким е първото име на абсолютно всеки в Северна Корея, дори без да ми е любимец.

Аз много обичам арийци расисти. Леко мургав съм. Пратете ме на мисия при тия, аз ще ги науча да слушат азис. Ще му секвестирам и подводницата, ще си мерим малко патоците кой е по-краен. После ще сънува как жена му тича след Кондьо на сватбата с бил че ниската рпкля

В Дания името Ким е популярно като име на мъж.

шведите не са викинги, но датчаните са (като въпросния "морски вълк-подводничар"). Викингите са жестоки разбойници още от времето и са носели роги на шлемовете (но са избягвали българските земи, защо?), а шведите са миролюбиви и имат общ корен със славяните.

Така е. Същите тези викинги основават и Русия, което обяснява всичко...

Така постъпват жестоките викинги, отпреди хилядолетия и до днес.

Така е. Същите тези викинги основават и Русия, което обяснява всичко...

Така е. Също като монголоидните българи, които основават България в славянско-тракийските земи.

Истински Капитан Немо ! Радикално се бори срещу пошлата джурналистика.

декапитан Немо

пръсна

Искала да се е-е за пари с богат чичо Он искал и той да е-е ама за без пари, щото тия богатите така са- колко повече имат толко по-малко дават =>оттам конфликт на интереси ръйш ли и те така

ПИПО

Богат чичко? На 46 години е и като цяло е доста красив мъж. И още нещо, не всички си дават задника за пари като теб.

не е зле да се посъветваш с психиатър

Разходка с под-лодка. Повреда. Потъва. "Смелчагата" изплува/мацката се удавя. Тялото и попада в корабен винт. Агата Кристи :-(((

Подводницата трябва да е била тривинтова - резнала е избирателно ръце и глава, или пък просто е минал три пъти през удавницата за по-сигурно.

Из "теория и устройство на корабният двигател" Въпроси от изпитния списък за първи курс: С колко оборота в минута работи двигателя? С колко оборота в минута се върти винча на кораба? Не се заяждам- доразвивам тезата на Агата-та

новината е от 21 август. Демек, СТАРА

ВВС я излъчваха в деня на затъмнението - 21 август

къде го видя Радев? Да чете вестник в кварталното ви кафене ли? Баси.

Тази ужасяваща история със сигурност ще се превърне във филм, а ще се напише и книга.

да ве може и порно да направят по тоя сюжет

Когато не стига мътилката от живота в България ще си внесем отвън. Важното е мозъците да са мътни.

Мда, черните новини за масов специалитет на съвременните журналя!!! А може би искат да ни успокоят, че не сме ние най-лошите европейци :):):)

Съвременните журналисти имат претенции , че зачитат аудиторията си , а пък са глухи , че този тип новини са преекспонирани. Дебели кратуни.

тази шведска девойка е била "блогър" на свободна практика. Най-често висяла в Китай. Не се знае, защо такива хора се (само)наричат "журналисти"?

Датският изобретател не е ли знаел, че колегата му порф. Гилотен, отдавна е патентовал декапитиращото устройство?

То с тая глава по-добре, че не са я намерили.

... ти също избягваи огледалата...

"...има нещо гнило в Дания.." Шекспир

.....Има нещо датско в Гнилене....

Со кротце, со благо, со шамари ще се присети.

Браво на Дир-а! Поредната "супер" новина. Що не си направите отделна рубрика с вход за лица над 18 години и надпис "Опасно за психичното здраве"?

Те така разбират журналистиката. Попитай ги: - колко журналисти работят при тях; - колко от тях са грамотни; - имат ли редактор, който наистина работи редактор, а не само "филтър" на "неудобните" теми; - колко собствени материала имат; - колко журналистически разследвания са направили? Нямам време, за да продължа с въпросите, но едва ли и на тези ще имат някакъв отговор.

Дир.бг е добър портал, може да е по-добър но е такъв какъв е. Ако сте професионално ориентирани към журналистиката разбирам, че сте недоволни. Обаче все пак сържанието е безплатно и като такова аз лично нямам прекомерни очаквания.

Сюжет за поредния шведски трилър - бъдещ бестселър

В един шведски сериал имаше нещо подобно. Като че ли специално от тъмни зори на нас изливат поток негатива. За да ни развалят настроение.

Интересно какъв ще да е бил инцидента,че да я остави без глава и крайници.

Не му е пуснала и той е получил нервни тикове с нож в ръка.

Опит да се направи тялото неразпознаваемо. Като поседи малко в ареста всичко ще си признае.

Новина от два дена.

Е, обратното би било обезпокоително, да ни пускат новините два дни преди да са се случили :):):)