Арести,солени глоби за наши къмпингари в Гърция

Българите, които са били арестувани и глобени за диво къмпингуване в Гърция, не са търсили помощ в консулството или от външно министерство.

Обратно в новината

Коментари - Арести,солени глоби за наши къмпингари в Гърция | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

В момента ,явно Камчия се е превърнала в любимо място за "диво" къмпингуващите,защото караваните им образуват стройна редица-стена между пътя и плажа.Особено около устието на реката през уикендите.Но на местните общинари изобщо не им пука,защото нито живеят,нито работят в Камчия.Затова и проблемът не ги вълнува.А боклуците са видими и с просто око.Крайно време е да се обособят зони - за диво и обичайно плажуване.И кой където му харесва.

Това не е ирония, а подиграФка. Ти си за затвор бе, какво се подиграваш на хората, каква демокрация те е патила тебе у балХар, в куманиЗката мафиотска структура, която си притежава държавата? Простак дирски, ко си мислиш, че ние не знаеме. че си от куманягите и че затфа разпространеваш пропаганда и се правиш на маймуна нарочно? Избихте хората, изгонихте ги, че и се подигравате с тех, бе маймуно!

Не си ли задавете въпроса , че щом като в Гърция българската мутра не ви изблъсква от пътя, не паркира на забранено и въобще е по-нисък от тревата, че е възможно така да бъде и у нас. Не е ли срамно да се чувствам по-защитен от гръцката държава отколкото от нашата? И то не само на пътя, но и някак не очакваш, че може да станеш свидетел на сбиване. Сигурно и те се карат ама не съм виждал да тръгнат да се бият. Защо не съм ходил на Черно море. Отговорът ми е - основната причина е, че се чувствам по-сигурен за семейството си.

Там е така, понеже има контрол. Тук политиците използват дупка в софтуара на Българина и понеже не упражняваме контрол към тях, не изискваме и да свършат нещо полезно, затова и е тази разлика.

Как без нашето ос..ране Излагаме се където ни пуснат черга ,задръстихме гърците със селски фекалии и бански костюми от 1999 г .Бурканите от вкиснатите манджи и омазаните весници от сланина и чесън ги ,,погребваме ,,в пясъка на хората селяния и срам

Хубаво е, че са ги подгонили и глобили! Лошото е, че не навсякъде го правят. На плажа пред къщата ми от май до септември има между 5 и 15 кемпъра и каравани, а на 200 метра има законен къмпинг. И никой не ги пипа...разположили са си кемпърите на 100 метра от водата. 90% са българи, другите я гърци, я сърби....

Крайно време е държавата Б-я ДА СЪЗДАДЕ СТРИКНИ ЗАКОНИ и КОМПЕТЕНТНИ КОНТРОЛНИ ОРГАНИ, и законите в Б-я да се спазват, само така ще се превъзпита българина и няма да СЕРЕ, там където ЯДЕ ! То това сегашното не е нито демокрация, нито свобода, то е по-скоро ДИВОТИЯ, ХАОС, ПРОСТОТИЯ, НЕГРАМОТНОСТ И МНОооГО ХАХАЛСТВО, а бе, МУТРЯЩИНА, СПРИ се български "юнак", че съвсем ще изпаднеш от ЧОВЕШКИЯ РОД и ще се върнеш по дърветата/ маймунския !!!

Това сегашното е мутренска куманиЗка олигархия, а не демокрация. И точно те най-ного разправет че това било 'демокрацията'. Сички знаеме кой стана мутра и защо, и чии мелярди си езпраха, и защо мутрите куманяги си развеват байрака и ни правът на маймуни нас, нормалните. На стената и разстрел - ИЗБИЙТЕ КУМАНЯГИТЕ, ЗА ДА ОЦЕЛЕЕМ НИЕ НОРМАЛНИТЕ!

Много правилно са постъпили маляците. И тук за такива клошари, които сеат където им падне и си вдигат чукалата без да си съберат даже и шумата, с която си бършат гъовете, трябва да има от яки, та по-яки глоби, за да се научат, че трябва да си се*ат само в гетата им, определени за това. Казах!

Ганьо тръгнал у гръчко с дисагите с консерви и палатките с 50 евро на почивка и осира природата. После казва бях в Гърция на почивка. Все метър да мине да не плати. Що си не седите тук бе гащници ами се излагате.

Обобщенията не са признак за висока интелигентност. По твоята логика трябва да обявим, че в този форум пишат само глупаци...ако съдим по теб.

Ако искаш да кажеш че одобряваш постъпката им, значи глупака си ти.

Ако съдим по теб, дира са глупаците, защот ое ясно, че си дирски трол. Хората си казват мнението, а дирските тролове ги нападат , какво повече да се каже за тебе, ти си глупака. Какво искаш, хората да не могат да си кажат и мнението ли веке? Една сопа, и целио дир в болницата .......това заслужавате! ПС: познавате се - пишете каквото ви се каже, с едни и същи думи и изкази, и тролите по нормалните читатели, и то с омраза и гнусна реторика на психично болни.

Защо само по него! Има и една Roxana, по нея може да се предположи същото!

Интересно дали са протестирали а? И дали Малеева е била с тях да обеди на полицията им, че са нагли и арогантни?

Хаха, колко ми е забавно как гането е бил глобен. По-лошото е друго: същите тези ганьовци живеещи като примати по разни палатки и каравани, сеещи боклуци, зарази и инфекции , особено силно изразено по пжното ни черноморие, протестират когато дори биват проверявани тука. Вдигат шум та и глухите да ги чуят. В гърция по-ниски от тревата, платили глобата и си траят. Защо не сте протестирали там, защото не викнахте дежурните платени журналисти от двете медии да ви отразяват недоволството. Та викате в гърция може да ни глобят , тука кви са тези да ни глобяват? Нали ганета? В гърция ходите на плаж и на връщане катерите баири, обаче го приемата за нормално. Тука ако ви се наложи такова нещо, ще викате аман от прости мутри и хотелиери несложили един асансьор. В гърция спите по някакви села на 20-30 км от морето и сте доволни. Тука ако ви пратят на почивка в някое село на 20-30 км от морето, ще казвате абе луди ли сте, какво е това село на 20 км от морето. Тука карате като примати , ама там не го правите. Защо бе ганьовци, ще приветствам който й да било политик , Акоо ще и турчин да бъде, който започне да мачка със солени глоби всякаква измет мислеща че е по-хитра от останалите хора. Защото вече ми се повръща от ганьовци и андрешковци на всеки ъгъл.

Напълно вярно. Точно заради байганьовците нямаме вече море и плажове. И колко е тъжно, колко е жалко, че ганьовци трябва да отидат в Гърция, че да се научат на елементарна цивилизованост.

Наскоро бях на Иракли. Един изрод се изпикаваше в морето застанал на брега. И то на три пъти през половин един час. Беше чисто гол. 40 годишен дебел тулуп. Развяваше си "шмайзера" пред малката си 4-5 годишна дъщеря. Нарочно седнахме на 50-60 метра от него да не му гледам косматия г.з. но той сякаш нарочно вървеше наляво надясно по целия плаж. Опънал палатка. Яде филии , консерви и пие дерби кола. Изобщо се отвратихме всички. Спряхме да влизаме в морето. На такива ганювци глобата трябва да е минимум 1000 евро. А ареста минимум 1 месец. Никаква култура или хигиена. Детето вече голямо и разбира. Как ще го възпитават незнам. Сигурно и вкъщи се "таковат" пред него. Пълни деграданти. И горди със самочувствие, крещят, викат, карат се, гледат надменно другите хора. Сякаш са центъра на вселената и всеки им е длъжен да ги търпи и да се съобразява. Приготвих си телефона да го снимам следващия път като препикава морето от брега, но ме накараха да се махаме.

От медийната пропаганда разбрахме, че в Гърция са бедствие след бедствие ( наводнения, урагани, земетресения) и те глобяват и затварят за единия поглед едва ли не. Да се чудиш защо толкова хора предпочитаме да почиваме там, а не в нашето чисто, подредено и спокойно Черно море. Няма ли да престанете с пропагандата? Хората си имат правила и трябва да се спазват. Както не карате с превишена скорост там ( за разлика от тази страна на границата), така и няма да хвърляте боклуци по плажа...

Бай Ганьо най добре отбира от бой по джоба! Последните години надойдоха доста българи да работят тук(Северна Европа),и на много от тях съм имал честта да им превеждам в полицията за извършени от тях престъпления... Като му приберат ефективно няколко заплати за преминаване на червен светофар или за бой в дискотека...Гледат в една точка и не им се вярва...Има поразяващ ефект! Доказано!

Аха, сега разбирам защо някои вдигнаха такава врява за протеста в Сл. Бряг срещу акциите на Симеонов. Натирени от Гърция пак ще се завръщат на нашето "чалгаджийско лайноморие", та искат да им е тихичко и спокойно там където се бяха клели да не стъпват повече.

Много интелигентен извод!:))) Очевидно става дума за същите хора:) Изгонените от Гърция, протестират тук... Както винаги си проявил забележителен интелект:)))

Можело. А по нашето море разпъват катуни къде ли не. Време е и ние да забраним циганията

Злобееш ли :)

Веднага биват пускани, след като им се издаде акт за нарушение и той бъде платен. Я-я-я-я-я то можело така.

Онзи ден заведох внучките си в реномирания Южен парк в София. Кривнахме по една пътечка и познайте на какво попаднах? Пълна отврат! Но така ще е , като в целия парк няма нито една обществена тоалетна! Представям си какво оставят след себе си диво къмпингуващите нашенци в Гърция! Не глоба, а обществено полезен труд в чистотата трябва за такива!

В Южния парк има тоалетна откъм Стрелбище на 20 метра от турботайгъра. Ако не се лъжа - има и тоалетна откъм Витоша.

По долу коментарите внушават едно.Все едно никой не е живял в БГ и не знае как станаха нещата.Всички се правиме на УМРЕЛИ РИБИ.Най сетне няма ли да го попитаме Борисов защо е така?Със това кротуване ще ни СЕРАТ на главите вече.То и този случай в Гърция е ПОКАЗАТЕЛЕН на КАКВО НИВО Е НАЦИЯТА.

Няма начин да къмпингуваш и не отделяш нищо от организма си. Не зависи от националността на къмпингуващите. Също не зависи от религията им.

ЕТО ТАКЪВ ЗАКОН ИЛИ ПОДОБЕН ТРЯБВА ДА ИМА И В БЪЛГАРИЯ И РАЗПРАВИИТЕ ПО НАШЕТО МОРЕ ЩЕ ПРЕСТАНАТ.

закон? ми то сигурно има. НЕ се ли сещаш, че не е закона проблема в българия, а тези който са натоварени да го контролират. Как може, да дойде човек с пистолет, който има ограничителна ЗАПОВЕД (закон, същото ) да стреля а от 112 да обяснават как трябвало обаждащия се да бил задържал стрелеца докато дойдела полицията? Това тук (една друга държава) няма как да се случи, полицията изниква на 5тата секунда, не знам откъде и не ме вълнува

Гадно, а в предната новина обещаваха по 6 месеца затвор

Еми елементарно е, като ходиш в друга държава поне предварително се информирай кое е разрешено и кое забранено .......То да не е като тука, серат, пикаят, цапат и роптаят , че им се нарушава спокойствието.

Ганьо гледа все да мине метър и да не си плати,но извън България не е така.

Бил съм в доста страни извън България и не само в Европа. Навсякъде прави впечатление взаимното уважение между харата, уважението към собственоста и закона. Дано някой ден и в България стане така.

имаме късмет че сме близо до гърция. супер море,усмихнати хора,не те гледат криво. никога повече на нашето море.

голем късмет! А можеше да имаш нещастието да си роден там! или по-лошо, да с близо не до гърция, а до ривиерата, испания, австралия, или тайланд! Но, добре че си късметлия ей :) добре че живееш в най-скапаната мръсна и бедна държава управлявана от мутра, която сам си избрал. Добре че се радваш на малките неща в живота, то големи едва ли имаш... Радост!

късмет е че си стерилен

Грешиш морски, точно в Гърция има демокрация, а при нас няма и никога не е имало!!!

Не знам как е в Гърция, но в Хърватска никой не се занимава с теб, ако не си на някакво неподходящо място и няма боклуци. И тук трябва така да го направят - при боклук не 300, поне 1000 евро.

с нескрита тъга и разочарование ще вметна, че разбрах следното: - не знаеш как е в Гърция; - не е ясно знаеш ли как е в Хърватия ?! - 1000 евро е приемлива за теб сума Това всеки Ikonomist не може да го каже, ти с веУик!

1000 евро са приемлива сума за Европа, естествено ше те чарджат по европейските глоби, на европейска територия. Ти па искаш и глобата да е ефтина, ми ного искаш бе! Човека е праф, какво мъ се зъбиш! Точно тека, глоби нарет, да се научите простаците и диваците! И нека да е 1000, и нека да е 10 000 даже, САМО ТЕКА ЗА ВАС ДИВАЦИТЕ! Никой не е длъжен след вас да чисти и да страда, да ви стъпва в лайната и да ви търпи мизерията и простотията! Кат'не знаете да сте цивилизовани, нема да ходите на къмпинг тогава!

В Хърватска положението е същото - извън къмпинг имаш солени глоби. ЗАБРАНЕНО Е. Дали прилагат закона в цялата си строгост е отделен въпрос, но е факт, че е ЗАБРАНЕНО.

Сега тези глобените да отидат и да блокират с еко протест площад Синтагма в Атина.

само така ще се въведе ред не като тука некви идиоти правят държавата на нищо, не че тя е нещо.

дкми

Е те да не са решили, че както в България - могат просто да си разпънат една палатка, да си запалят огън и (буквално) да осерат всичко наоколо? Да, ама не. Гърците имат закони.

"Сънародниците ни са санкционирани и за оставени отпадъци на плажа по Закона за замърсяване на околната среда." Мърльовци! Мислят си, че както мърсят тук, така може да мърсят и в другите държави! Липса на култура и възпитание!

Не ме е яд толкова, че са нарушили закона и са решили да си опънат палатка, защото ми се струва малко пресилен. Ама изключително ме е яд, че простите селяни са си изхвърлили нагло боклука и там. Закарали са се със дръгливата кочина дотам, опънали са палатка за 20лв от Метро и са решили кат бай си ганя, че природата я пазят само малоумните и зад тях някой трябва да чисти. Много се радвам, че са ги глобили. Тъжно е, че тук няма кой да ги глоби!

Наш Ганя е брутален тапанар.

Аз веднага щех да съм на страната на къмпингуващите, ако не беше детайла, че балХар къмпингуват като диваци. Да видите как се къмпингува из Европа или Британия (обира се секо парченце буклук и се помита, оправя, да блесне! ) и огньове не се палят къде да е.....и прочие хигиенни правила, да не коментирам срането и пикаенето по храстите.... И други рабути да не коментирам, балХар диваците си се ебът къде да е...което нема да го видиш в цивилизован къмпинг. Требе да може да заведеш и детето си на къмпинг, а они се опънале по поляната и се клатът....как да накараш детето си да мине помежду тех и да влезне в терена? Това с клатенето съм го виждала в балХар преди около 10 години...мислим да беше 2008, ама може и да е било 2007, но там некаде.....тогава побегнахме оттам щото детето беше с нас. Ко да му обесним, дете на 9 години???? Страшно харесвам къмпингуване на природа, но човеците са свини, и това е положението, немате съзнание да пазите и да се грижите, и аз съм напълно 'ЗА' забрана на дивото къмпингуване по тия пречини. Щото не знаете да пазите и да се грижите. в Британия не дават да се пали огън,ако не е обесопасен - примерно, огън се пали само на разрешени места, и никъде другаде!!!!! (или глобата е страшна, от хилядарки нагоре!!!!! което обеснева защо никога не съм виждала тука запалени стърнища, гори и горски пожари :))))) после, требе да оградиш огъня с изолационни материали - примерно, ного хора просто си носът ббкюто и тека огъня е изолиран в казанчето на ббкюто, или други хора слагат тухли около огъня (за целта съм виждала хора да си купуват тухли от близък магазин за строителни материали) ако нема тухли, може да е оградка от пясък, камъни или огъня се пали в изкопана дупка, абе да е изолиран и да не тръгне по тревата и храстите.....

Скаутите нарочно ходят на обучителни лагери и ги учат как да палят безопасен огън, как да ползват посоките на света, ка кда се ориентират, как да оцелеват...и тия скаутски лагери са ноо популярни и ефтини в британяи, почти всички родители си пращат децата на текиви лагери нарочно, както и самите родители ходят, те ползват и привилегии за настаняване по къмпинги, както и драстични отстъпки защото се смета, че са с възпитателни цели и обслужват образователни нужди, та ги таксуват страшно ефтино, направо символично, и са много популярни. И прочие. Като се почне с дисциплината, че буклука се събира .....секо буклуче в кошче, и се хвърле секи ден и накрая също се прави финална оборка да не се остави нешо по невнимание...и прочие.... А срането по храстите какво да го коментирам...на секи му се е случвало да закъса, ама.....не го правете систематично бе хора! Току стъпиш на некоя бомбичка, ми то е страшно у балХар!

Многооо си неграмотна, а даваш акъл.

Фракцията на мразещите Роксана дежури с омраза и хейт, знаеме ви, по лични пречини се осирате като се появим. Айде сега и пръдни, след кат осе осра, и скъсай една шумка да си изтриеш косматия гъЗ. Гнусни пумияри! от омраза не моете да гледате!

Щом законът забранява, значи е забранено. Няма значение ти, аз, той на чия страна си. Иначе права си, веднага можеш да познаеш къде са къмпингували българи. Местата се познават по оставените бутилки и купища боклуци с български етикет.

Минусчиите, минуси по мойте постинги НЕ ПОРМЕНЯТ СИТУАЦИЯТА, ЧЕ СТЕ ДИВАЦИ И ПРОСТАЦИ! Фактите, фактите, за минусчиите! Да можехте да се видите, да можхете да сравните, щехте да потънете от срам, каква е разликата с цивилизовани хора! Мерлизиви диваци, опустошители, вие сте като скакалците, след вас и потоп!

Вече е време да ти стане ясно, че в този сайт неграмотното писането на жаргон, диалект и други форми на просташки език не може да доведе до уважение и положително отношение.

А бе, "нашенецът" си е свикнал ДА ЖИВЕЕ БЕЗ ДА ПЛАЩА , той живее БЕДНО и има ПЪРВИЧНИ потребности и това е наследствена черта на българина, научени така от мръсната сган-комунистическа! Освен това и кака КУРи му е учител, та лъже и с гъзът си!!! Е, сега кажете българи, КАК ДА СТАНЕ така, че държавата Б-я ДА ПРОСПЕРИРА? Не един Борисов, а 100 като него Бог да ни изпрати, вие сте "морално обременени" и искате охолен живот, но НЯКОЙ ДРУГ ДА ПЛАЩА СМЕТКАТА ВИ, нали така, поне веднъж се замислете и си отговорете честно...

Чудя се къде ми е по-изгодно да къмпингувам нелегално - в Гърция с/у 300 евро глоба, или на Пирин - срещу бой със сопи. Като във филма - "А Иванчо само го набиха за двойката и толкоз!"

пропаганда му е майката. Повтори лъжата 100 пъти и тя вече е истина.

Браво на гърците.

TIREX

аман от глупави лъжи ням алято да не заврещят медиите- колко лошо било в Гърция. От 20 години съм в Гърция по 4-5 месеца с каравана и на хотел - никога не съм имал проблеми аз и мои познати. НИКОГА в булгаристан н а почивка!

И аз ходя всяка година в Гърция и знам за такива случаи. Само дето не знам защо мислите, че е негативна новината - спазват си законите. И тъй като си ги спазват по същата причина не си изливат фекалиите в морето и почивката не ти минава в това да се занимаваш с болни деца.

В Гърция се борят с дивите къмпингари, за да си пазят природата. При нас се борят с дивите къмпингари, за да могат спокойно да бетонират поредното парче земя.

означава единствено, че сме много по-глупави от гърците. А иначе всеки ще почне да обяснява колко били мързеливи, кави били непочтени.

казваите че сте бежанци от режима на борисов воината с циганите и няма да имате проблеми с огъня и палатките :)

Цялото северно гръцко море от Солун през Кавала до Александропулис го усрахме. То не са палатки, то не са скари, шопски салати, домашна ракия, чалга, боклуци. Да не говорим, че по таверните основното ядене е шкембе чорба, мусака и кюфтета по чирпански. На всичкото отгоре и местните гърци вече говорят и псуват на български. С други думи - завладяхме ги без една пушка да пукне.

Една поправка: "Местните" не са гърци, а Българи и не ги "завладяхме", а освободихме. Може би не сте чували че преди няма и 100 години славата на Драмска гроздова е била из цяла България, включително "външните" части.

Може би следва да се замислиш защо пък така не всички потомци на българи изгарят от желание България да е на три морета. Може би си мислят "Мерси от такова освобождение".

Нееее..... Връщаме си изконни български територии. Остров Тасос и остров Самотраки също са били и сега пак са наши.

Не виждам нищо лошо в палатките, скарите, салатите и ракията! За чалгата и боклуците съм съгласен. Но какъв е проблемът да бъдат глобени тези, които не са почистили боклуците след себе си, или не са загасили добре огнището!? Не разбирате ли, че всичко се прави за пари!? При гърците безплатно нема! И понеже българинът е "сиромах човек- жив дявол", все гледа хем да му е хубаво, хем да му е евтино. Затова гледа да е на палатка или отива на плажа, поръчва си едно фрапе и вади лютеницата, салама и хлебеца, дето си ги носи от България. За да може след това да разправя колко евтино било в Гърция и как никога повече нямало да стъпи на нашето черноморие. А истината е, че сме бедни и голи като пушки и не ставаме и за кварталния басейн да идем. Това, което искам да кажа е, че е крайно време да заявим на нашите управляващи, че искаме да живеем достойно. И тогава няма да се налага да се излагаме и да се опитваме да затъкваме чифте пищови по голите си тумбаци!

за бежанците няма проблеми могат да палят колкото си искат огън и да опъват колкото си искат палатки !

И сега какво, война на Гърция ли да обявяваме, защото някакви софийЦки тарикати не искат да плащат, пък се правят на големи природолюбители, а???

Абе вие не разбрахте ли че се плаща на една група тролове да пишат едно и също колко е зле да се почива в България и какъв рай е почивката в Гърция.Това тролене го плащат гърците.

Ами да потроля и аз малко тогава. При положение, че за софиянеца Солун е по-билзко от Бургас колко ли му трябва за да избере по-южната дестинация? Не е нужно да има други разлики за да отидеш в Гърция - там септември месец най-много няколко часа на ден да вали, а у нас може цялата почивка да не става за плаж. Та по-близко е, по-топло е - това са обективни факти. Аз щото съм трол правя така - на море в Гърция юни и септември, а юли и август Рила и Пирин. Не остава време за Черно Море. Сори - оправяйте се.

Темата е за платеото тролене.А ти къде ходиш ми е все едно.Не мисли че като не отидеш на Черно море едва ли не ме обиждаш и тъгуваме неутешимо за теб и присъствието ти.И с теб и без теб все тая.Въпросът е че чужда държава води платена негативна кампания у нас което е намеса във вътрешите работи.

Абе прав си, ама не съвсем. Аз например всяко лято им плащам по няколко пъти, за да пиша колко е хубаво там ;-) А наш`то море е хубаво - ама генетичния материал, който го управлява е кофти. Затова и няма да стъпя скоро. Не че не проверявам - веднъж на няколко години отивам я до Созопол, я до Аркутино за да ми се плаче после че нищо не е останало - мръсна вода, мръсни плажове и "летни грипове"....

само да вметна във цяла европа дивото къмпингуване е забранено.причината е поддържане на чистота и ред толкоз

Как ли се радва суджука от Банкя че са ги глобили. То за него ще е най-добре дори да не могат да си платят глобата.

Каквото да пишете и бришите, специално за моето семейство, българското черноморие е забравена дестинация от десетилетия.

Защото сте семейство тесногръди сноби за това. Какво лошо има в разнообразието? Особено ако не е на слънчака в гмеча.

А никой ли не е забелязал че самите гърци също си бивакуват така. Правят си биваци на плажа, готвят си манджи в цели тенджери, мият си съдовете в морето, ходят с лопатка по околните храсталаци до тоалетна, просто си живеят на плажа седмица -две. Аз от тях видях и ходихме така 2 години. И все съм се чудила защо не спазват табелите че е забранено. Питали сме ги, казват че реално не глобяват. Те и самите къмпингуващи взаимно се контролират ако някой пали огън или хвърля отпадъци. На нас например ни направиха забележка първата година че много голям боклук с пластмаса трупаме и на следващата година си носехме метални съдове и ги миехме.

Къде срахте не разбрах ?

В храстите, ама си носехме лопатки да го закопаем ...

До преди няколко години мнението ми за гърците беше,че това са мързеливи хора хленчещи пред ЕС за пари които много мразят българите! Купих си къща преди 3 години в Северна Гърция и видях ,че нещата въобще не са така... Имат си закони и институции който следят за спазването им! Въобще не ги е еня за ЕС ами си гледат собственият интерес! До сега винаги са се отнасяли с желание да ми помогнат...полиция,данъчни,ВиК и т.н.!

коИто - мн.ч.