50% от децата у нас влизат в мрежата на 7 години

50% от децата у нас влизат в интернет на 7 години. Най-популярните дейности в мрежата са гледането на видео клипове, игри и социални мрежи.

Обратно в новината

Коментари - 50% от децата у нас влизат в мрежата на 7 години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Препоръчителната възраст е 13 години, припомнят от Центъра за безопасен интернет" Не и когато мама и тати ти правят профила и са OK за всичко случващо се след това. "Ние правим профили на децата, просто за да не се чувстват изолирани от връстниците" Кои са този "гении" които са сътворили тези глупости?Изолирани???Как може на някой да му хрумне,че причината зад профилите е "за да не се чувстват изолирани от връстниците".Децата отиват при други деца и разбират колко готино е да имаш профил в фб.,след което идва мамо тати искам и аз един профил.

евалата на мама и тати

абсолютно фб и нета са виновни за всичко преди фб дори и войни нямаше хитлер и сталин са цъкали чат в месенджера от 2 годишни

Това е в резултат на "възпитание". Седни мама пред компа и не ни занимавай със себе си...

Ама как иначе.... После се чудим защо 80% са с недоразвити мозъци и нямат реализация, мъжете стават престъпници, а жените гледат на кого най-скъпо да продадат путката. Този народ стана жива мърша. Всички страни по света се борят за независимост и образованост, само у нас е модерно да си селски дебил.... От 14-15-годишни почват да се носят с високите курвенски ботуши, сифоня и селската блуза с подаващите се цици.

Хайде да си избиваме комплексарщината малко по-премерено, а? Искам да ти кажа, че в нашето село на никоя не ѝ се виждат гърдите и момичетата не ходят с "курвенските ботуши". Това го има предимно по т.нар. градове.