СЕМ избира генерален директор на БНТ

Съветът за електронни медии /СЕМ/ ще проведе избор на генерален директор на Българската национална телевизия.

Обратно в новината

Коментари - СЕМ избира генерален директор на БНТ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Щом Жотева ще избира шеф на БНТ, ще избере някой като нея некомпетентен, но верен на управляващата партия.

СЕМ избира генерален пенсионер, ако се съди по преклонната възраст на другаря Гарелов- Талев. Според Бончева, Гарелов-Талев е бил ръководител на резидентурата на ДС в БНТ. Гарелов - Талев е изибирал агентите. На този ли искате да дадат вашите пари за телевизия? Аз не искам. Не искам повече ченгета в БНТ, още по-малко пък искам пенсионирани такива.

Какъв е общия знаменател за всичките теа хубавци...Отдавна съм го казал:бан и бнт са двата последни бастиона на комунистите.Там се държи здраво и не се пуска.

СЕМ избира... както винаги избират: - отпадат най-умните и най-глупавите - отпадат най-красивите и най-грозните - отпадат най-дебелите и най-тънките - отпадат най-ниските и най-високите ... Накрая остава само нашият човек.

loyola

Аре, Гарелов толкова е стоял в телевизията, че няма как да не се е поотъркал. Ама Емил, освен че е карал шпионски курс в САЩ, какво разбира от управление, че и от медия, камо ли национална ?

Най-вероятно няма да изберат никого!

След като жотевата е там след поредицата от нахалните и действия може да се разбере как ще стане ''избора''.. Когато тези от сем не им пуика от действията си защото са мандатни и могат да си правят каквото искат ще се ''избира'' само този за който са имплатили или натиснали от другаде, защото все пак там ги е пратил някой с някаква цел понеже точно жотевата няма никакви професионални данни да е там

Направо да я закриват тая сбирщина държавни хрантутници...

Гарелов какво прави в компанията на много по-млади от него. Тоя освен, че е агент на 6-то управление на ДС, сигурно наближава 90-те. От грохнали агенти на ДС ли се нуждае БНТ?

10 години ядете по 1 тон суджук на година. 10 години ще поемате по 3 тона суджук ама от изхода. За затвора сте крадци плиткоумни. Не се наядохте

Не го избира СЕМ а "Тиква в Lafka" ООД. Важното да е послушен и удобен на Режима, а професионалните качества не важат... Луканкояди ненаядени... Ще дойде и вашето време!

Ами те и тия в сем да не би заради професионализъм да са ''избрани'' там???Нали същите дето са ги ''избрали'' сега ще си поискат рестото за ''избора им''..

Само да не е Гарелов. Този комунистически боклук е омръзнал на зрителите. Да дойде някой по - млад и кадърен.

Жотев ще избира шеф на БНТ. Тази нали щеше да съди. Какво стана ? Егати държавата щом след такъв гаф тази остана на държавна хранилка. Гарелов е 1.

ГЕРБ ще овладее окончателно и БНТ! Не знам, кой е техният кандидат, но, той ще е избраният! Не се съмнявайте!

бнт и бнр са станали супер противни и не е ясно къде отиват парите на данъкоплатците!!!!!

Абсолютно прав! И за какво ще е участието на зрителите " по-голямо"?Незнайно какво ще измисли "професионалиста" Кошлуков

ГОЛЯМ " ПРОФЕСИОНАЛИСТ " - НЯМА ЩО .

Поредният кадрил за уреждане на политически протежета. Въртят се едни и същи стари муцуни в едни безсмислени структури, усвоявайки грешно потрошени народни пари. За нищо. Кучетата си лаят, керванът си върви.