Разрешиха строителството на крематориума край Куклен

Експертният съвет към РИОСВ – Пловдив даде „зелена светлина“ за изграждането на крематориум край Куклен, въпреки протестите на местните жители.

Обратно в новината

Коментари - Разрешиха строителството на крематориума край Куклен | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

първо този божков да влезе за проба -да видим ефекта -че побърка цял блок с далавелите си този измамник!да се наяде най после!

Бая народ има за тоя крематориум! Ако се използва по предназначение, набързо ще се изплати, та даже и на печалба ще е!

аз искам да бъда кремирана, но за жалост услугата е далеч от Русе. Но съм чела за крематориуми в малки алпийски селища още в първата половина на 20 век -много преди Хитлер. Не съм чула обаче досега това да е развалило нечия природа.

Поредните български малоумия. Тия са точно да КЦМ-то, та за някакъв крематориум се пенят. Да не говорим как се отопляват всички....

Трябва двумилионна София като потенциален най-голям потребител на тази услуга да е мястото за този крематориум. Подходящо място е между езерото Ариана и националния стадион "Васил Левски" или до Храмът Александър Невски.

Прощавайте, ама никак не е християнско да се изгарят телата на починалите наши близки! Това е поругаване на тленните им останки. Изгарят се боклуци. Ако за вас тленните останки на близките ви са боклуци - изгаряйте ги! Поредната сатанинска проява на човекомразеца! Сатана дотолкова мрази човека, че даже и мъртъв не може да търпи присъствието му. Да се поругае докрай венецът на Божиите творения - човекът!

Никога не консумирайте череши от Куклен ..Региона е известен край Пловдив със заразените от КЦМ земеделски продукти ( това отговаря и за лозовите масиви ) От години почвата е заразена сега и тази пещ за хора познайте какво ще стане със въздуха ,ужас а това е много близо до Пловдив

Ми, като не искат, да си ги садят за вечни времена по дворовете, щом има къде да ги ровят....

Ще садят ,,цветните метали ,,на КЦМ или на Агрия заразата по земя и въздух .Куклен е в индустриалната зона на Пловдив всичко там отдавна е съсипано биологично за това и ,,гробница ,,да ги загроби съвсем ,,

Прах при прахта! Пепел при пепелта!...Чета..чета и някои коментари направо ме изумяват! Ама дами и господа, ако случайно е настъпило някакво объркване да изясня....всички ще умрем рано или късно. Все някъде трябва да се поберат тези останки. Чак пък и до разсъждения за религии стигат някои. Само да спомена,че и индианците също са си горили труповете, щото тях сте ги пропуснали в разсъжденията. Хайде не се взимайте толкова на сериозно по отношение на Природата. Толкова я осакатихте, че горенето на трупове няма да и се отрази, пък и процеса е затворен, ама това няма значение. Важно е индийски ли е ритуала или пакистански :((((

"Чак пък и до разсъждения за религии стигат някои." Защо "чак пък"? Ти пък какъв си? Или и ти не знаеш? И у двете най-разпространени религии у нас християнство и ислям починалите се погребват, не се изгарят. За вярващите това е от голяма важност за атеисти като тебе и не знам какви си още е без значение дали ще ги погребат или ще ги сложат в пещта като отпадък. Съжденията ви са аналогични на варварските запазете ги за себе си. И никът Ви е много подходящ "Средностатистическа, т.е. стаден индивид.

Прави ми впечатление, че колкото по-набожен е един човек, толкова по-груб и нетолерантен е той към онези, които имат различно разбиране за света. Вие сте поредното доказателство за това. А уж религиите ви учели на смирение и любов. Колкото до мен - аз съм информирал близките си, че когато си замина от този свят искам тялото ми да бъде кремирано. И вярвам, че не съм изключение... за всеобщ ужас на такива като вас.

То пък едни град!

Да се направи като в Индия - лешоядориум.

Куклен от много години е силно замърсен от КЦМ почвата няма да се прочисти дълги години .Всяка година черешите им пролет предизвикват алергични реакции остава и тази ,,придобивка,,за изгаряне на трупове да им натресат и ще ги довършат

Кукло, нямам предвид конкретно Куклен.

от десетилетия може,но край Куклен не може,а?

И в София не може, и в Куклен не може. Ако хората са нормални, такова съоръжение трябва да се строи далеч и населени места и от обработваеми площи. Но е очевидно, че хората не са нормални на днешно време.

Нито християнството нито мюсюлманството го позволява. Ще работи само за индийците и безбожниците в България. Не желаем смрад на изгоряла мърша в района!!!

София е 2 милиона и може би се нуждае от крематориум, Куклен е 8 хиляди, дали му е необходим ?

Един градски крематориум не обслужва само местните, мозъчко!

Интересно ми е кои са тежи жители :). Целият Куклен е в чужбина, а пенсионерите са много малко.

Значи пенсионерите са грешни и се страхуват от огъня.

Има няма около 4500 души, а и никой не иска да осере родния си дом затова, че временно не е у дома.