Тръмп: Ще затворим правителството, но ще има гранична стена

Ако трябва, ще затворим правителството, но ще построим стената на границата с Мексико, заяви американският президент Тръмп на митинг във Финикс, щата Аризона.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Ще затворим правителството, но ще има гранична стена | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Той що не пита Турция може ли да строй стена !

Крайно време е Тръмп да последва примера на строителя на Великата Българска стена.

Великата Американска революция назрява !

Преди време Борисов призова българите и по-точно компютърните специалисти да ходят на село и да копаят картофи! Сегха пък този ще затвори държавата и правителството и ще прави всички да правят стената, която гадните мексиканци трябваше да платят, но нещо се ослушват...

първо откраднали са огромната част от мексиканската територия, пък после са поискали мексиканците да им строят стената. Безкрупулни и нагли гадове.

Не, просто Тръмп!

Стената я строят още от времето на Буш Младши, Обама преподписа закона за федерално финансиране на проекта... така че на Тръмп му остава само да я довърши. Сагата със заклеймяването на символите на Конфедерацията започна през 2014 със забраната да бъдат използвани на публично място в Калифорния, а през 2015 Обама публично заяви че е дошло време да бъде преосмислено отношението към загубилите гражданската война... изявление което прерасна във война към всичко свързано с дейците и символите на Конфедерацията. И сега изведнъж Тръмп се оказав виновен за това че една тълпа държавни мъже са се упражнявали в расизъм още преди той да заяви че ще се кандидатира за президент;)

"Време е да изобличим лъжите на мошеническите медии",. "Единствените, които дават платформа на групите, всяващи омраза, са самите медии и фалшивите новини".

Та значи хем Тръмп ОТНОВО СЕ БИЛ НАХВЪРЛИЛ..., хем според руската и неговата пропаганда и фейк нюз ВСИЧКИ ВОДЕЛИ СРЕЩУ НЕГО НЯКАКВА ВОЙНА:) Да влезе убитият!

ногу си прос ве брадчед или ти плащат

Трябва да е прост човек с вас, за да разбереш и ти и останалите идиоти нещо... И аз съм прост, и вие сте прости, и затова така добре си се разбираме, нали така:)

Тръмп да дойде в България - така хем ще затвори правителството, хем ще построи стена на границата.

Да! Ама няма да дойде...

На времето един друг, пак РЕПУБЛИКАНСКИ президент на САЩ дойде на крака в София, но САМО ЗА ДА ЛЕГИТИМИРА КОРУМПИРАНАТА МАРИОНЕТКА НА ПУТИН И НЕДОРАЗУМЕНИЕТО, ДОБРАЛО СЕ ДО ПРЕМИЕРСКИЯ ПОСТ В БЪЛГАРИЯ БЛАГОДАРЕНИЕ НА ДРУГ ОТЯВЛЕН СЛУЖА НА ПУТИН - ГОЦЕ - Сергей Станишев - Джордж Буш, който бе голям приятел на Путин, явно по негова молба и настояване... И нарече СерГей Станишев, ПЕС-а ... "Мистър Клийм"!?!?! Майтап бе, Уили! Тройната банда, тоест коалиция влезе в историята на нова България като може би най-корумпираното българско правителство при невероятно ожесточената конкуренция през последния четвърт век, но татковият го окачестви като "Мистър Клийн"!?!?! Точно Сергея, дето прибра - лява ръка - десен джоб, едни милиони като склщчи договор със себе си чрез жена си Моника за да се саморекламира и да крепи умрелия си ... имидж де:) Та мисълта ми е, че не е важно само кой ще дойде, а и за какво и какво ще направи (каже)!

Ние от Америка за България се разграничаваме от изказванията на нашия служител "info"

Господ Бог изпрати Тръмп да спаси Америка и целия свят от сатаниста сорос,продажните медии и илюминатите ....за това и Тръмп има златна карма а слугите на сатаната като Хюсеин обама са с черна и лайняна като на килари Хитлер

То и Господ Бог прати РЕПУБЛИКАНСКИЯ президент Джордж Буш-син да започне войната в Ирак, ако си спомняш:) Поне така казваше...И много добрият му приятел Путин не си спомням особено да се възпротивяваше тпгава или обкръжението и медиите му да водеха война или дори и да споменаваха за ФЕЙК НЮЗ И ХИБРИДНИ ВОЙНИ:) А при Буш друго освен дезинформация, лъжи и неистини просто НЯМАШЕ! Както сега е пределно ясно за всички които имат поне един грам мозък в главата си, както и какви са последствията от тях за САЩ, Европа и света... Господ и татко му! Само забрави тогава синковеца да спомене и кралят на Саудитска Арабия (и на Катар)... и ЗАЩО толкова много им трябваше тази война там...

Е нали навремето тичаха да разбиват берлинската стена, квичаха за демокрация, свобода, откритост...бутнаха 50км стена...а сега същите хорица строят 1000км стена....иди ги разбери това, реднеците?

правиш ли разлика че Берлинската стена разделя един град и една държава на две а тука става въпрос за граница между две съвсем различни държави .....а барем Великата Китайска стена знаеш ли защо е построена ганчо 007

Хрумна ми да направя паралел между тази статия и една - поредна от многото на руска медия, в която Тръмп се ожалваше пак как срещу него разни хора и кръгове ВОДЕЛИ война, и то ожесточена! Тръмп и тук не забравя да разкритикува т.н. фалшиви новини. Но вижте, само за миг се позамислете и над този абзац в тази статия - а така е от много време, дълго преди още Тръмп да стане президент: "Тръмп: Ще градим граничната стена на всяка цена!" (Забележете, това е ПРЕЗИДЕНТЪТ Тръмп, тоест СЛЕДИЗБОРНИЯТ Тръмп А ПРЕДИЗБОРНИЯТ Тръмп щеше да строи стена и Мексико да я плати цялата!!!, Щеше веднага да премахне Обамакеър и да я замени, оказа се че нито има с какво да я замени, нито дори и може да я махне - тук Конгресът му бил виновен, и т.н., и т.н., за всичко друго , за което не са му виновни европейците, китайците, мексиканците, либералите, Сорос, Клинтън ... е виновен разбира се ... Обама! Но само не и за сравнително добрите икономиччески показатели досега, в една област където инерт остта на процесите е очевадна и всеизвестна!) Но мисълта ми бе за фалшивите новини и това КОЙ всъщност ВОЙНА с и чрез тях - отново цитат от статията: "Той отново СЕ НАХВЪРЛИ!?!?!?!?!?!?!?! СРЕЩУ медиите с думите: "Време е да изобличим ЛЪЖИТЕ на МОЩЕНИЧЕСКИТЕ медии" и да РАЗКРИЕМ РОЛЯТА ИМ ПОДБУЖДАНЕТО НА НАСИЛИЕ. "Единствените, които дават платформа на групите, всяващи омраза, са самите медии и фалшивите новини". Ами разкрий тази пъклена роля на тези пъклени и толкова лоши хора, кръгове и медии, бе, ТИ СИ ПРЕЗУДЕНТЪТ, В ТЕБ СА ВСИЧКИ СРЕДСТВА, РЕСУРСИ, ВЪЗМОЖНОСТИ, ТОВА Е И ТВОЕ ПРАВО, И ТВОЕ ЗАДЪЛЖЕНИЕ, И ТВОЯ ОТГОВОРНОСТ! Защо се бориш с тях чрез ... СОЦИАЛНИТЕ МРЕЖИ!

Лельо ама нали вие си го избрахте най по по най демократично или Путин ви е виновен?

Правилно си разбрал, лумпен, точно аз си го избрах този, Перуката - Бай Дончо, Тръмпи и пр... иаз гласувах точно за него и това всичките тролове тук го знаете:) И аз крещях от възторг до небесата: "Тръмп НАШ!" и се черпех с шампанско...:) А идиотите от бригадката вероятно продължавате да се мислите за много хитри с подобни простотии.

zeddd

Ами така е, ще се издигат стени, до там ни докараха крайните либерали.

ОГРОМНА СТРАНА, РАЗЛИЧНИ ХОРА - ЯВНА Е, ЧЕ ИМА МНОГО ПРОТИВОРЕЧИЯ. НО НЕ ПРОПУСКАЙТЕ НАЙ ВАЖНОТО ЗА АМЕРИКА - ВСИЧКИ ТИЯ ХОРА ОБИЧАТ ТЯХНАТА ПРЕКРАСНА СТРАНА. И ТЯ ИМ ОТГОВАРЯ СЪС СЪЩИТЕ ЧУВСТВА. ИМА И БЕДНИ ХОРА, НО НЯМА ГЛАДНИ. ИМА РАЗЛИКА С БЪЛГАРИЯ, НАЛИ?

Аха, нямало гладни :) Щото така казват в лъскавите сериали, а? Всъщност дори официалната статистика потвърждава, че в САЩ живеят няколко милиона деца, които получават под минималното количество храна, нужно за доброто им здраве. При възрастните процента е по-голям. Да, не е като "измиращите по улицата рашки и корейци" ама все пак ги има. И понеже там са 350 милиона, процентите отговарят на няколко милиона.

Ето за това сме на тоя хал за да няма гладни там! И със злато ги да яваме и електроцентрала им дарихме и плащаме скъп и прескъп ток и самальоти десета ръка като за нови ще купим за да няма гладни там а ние тук да го духаме!

Разберете се двата по-горни трола и чукундура каква ще ви е опорната точка по въпроса, защото пак тезите ви са в очевиден конфликт, както винаги при вас. И после ми съобщете, вие, от вашето село или Посрано - 20 и никога не сте стъпвали в САЩ, на мен, дето живея в Америка от над 20 години:) И така - в Америка има ли или няма гладни, тоезт има ли гладни, или няма защото теб те е обрала, дето трябва да тролиш за да се изхраниш:)

Дони смени плочата. Започна със "мексиканците ще я платят", а сега е "на всяка цена"! Тая цена може и да им "излезе през носа" на американските данъкоплатци!

jingiby

Пуснете и ток по нея. Да гони койотите и латиносите...

Често нещата с случват много бързо. Това най-често се дължи на натрупването на неразрешени проблеми. Така и с ФАЩ. Дали ще е Тръмп или Килъри, тази страна все още се чувства господар на света, каквато не е. Скоро ще наблюдаваме срутването и на нейната хегемония, както стана със Съветския съюз. Впрочем, същото чака и Еврогейския съюз.

Шило

Хахахах, преполови мандата, още няма идеен проект. Празнодумец.

хаха какъв " идеен проект " ве червен простакелов ...това да не ти е жида сергей Станишев или философа доган

Тоя президент доста разочарова.

ПОМНЕТЕ ДУМИТЕ НА БАБА ВАНГА : ... "ПОСЛЕДНИЯ ПРЕЗИДЕНТ НА САЩ ЩЕ Е ЧЕРЕН" :))

Това не са думи на баба Ванга. Много са популярни в Русия, но никога не ги е казвала.

Но са думи на един екстрасенс от САЩ, мисля, че се казваше Кейси.

Между нас и нашето Мексико. Стената си е стена, въпреки че съседите ми спокойно си я прескачат да крадат череши, ябълки, цветя и плочи и да прибират каквито инструменти и кофи останат по двора. То май същото.

Така ли каза курнелия да пишете?