Майката на 15-годишния убиец: Той дори не може да реже с нож

15-годишният Иван, обвинен в убийството на 11-годишната Никол от Бургас, не е имал нож и дори не можел да реже с нож или да използва вилица и лъжица.

Обратно в новината

Коментари - Майката на 15-годишния убиец: Той дори не може да реже с нож | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Винаги, когато някой психопат извърши убийство, се явяват роднини и познати, които обясняват колко добър човек е. Тези хора не се интересуват от истината, те са повърхностни, тъпи и за тях обществения морал е относително понятие, ако не ги засяга. Лъжите на простатата и безотговорна майка не трябва да получават обществена трибуна, тъй като по този начин иска да прехвърли отговорността си върху някой друг. И в същото време тази майка внушава и на много други подобни родители, че обществото, медиите и всеки друг са виновни за престъплението. И категорично трябва да има по-тежки наказания за малолетни убийци, тъй като отлично съзнават какво вършат.

Интересно как се храни? С ръце?

Купените медии са на страната на мангала. Пишат че не бил от малцинствата, та нали същите курвенски медии никога не казват какъв етнос е убиееца, но сега да се знае раз ираш ли. Ма издавате се ТОЯ Е МАНГАЛ МИРИЗЛИВ ВСИЧКИ ГО ВИДЯХА. ЗАЩО НАГЛО ЛЪЕТЕ????? ПОСЛЕ ЗА ДА ГО ИЗКАРАТ НЕВМЕНЯЕМ В ОБЩЕСТВЕНОТО ПРОСТРАНСТВО ОБЯСНЯВАТ КАК "СЛЕД УБИЙСТВОТО ОТИШЪЛ ДА ИГРАЕ НА КРИЕНИЦА С ПРИЯТЕЛИ"?????????!?!?!?!?!?!?!?!?!?!!?!? ПУШИ НАРГИЛЕ ???!!?!? И ИГРАЕ НА КРИЕНИЦА??!?!?!? С кого играе на криеница с връсниците си на 15 - 16 години???? или с деца на 7-8 години??!?!?!? СПРЕТЕ ДА ЛЪЖЕТЕ ТЪПИ НАГЛИ ЖУРНАЛЯ. НА КЛИПОВЕТЕ ГО ПИТАТ ЗНАЕШ ЛИ КАКВО СИ ИЗВЪРШИЛ. Та вие сте съучастници с убиеца. Подготвяте общественото мнение на негова страна. Не видях една хубава дума за момичето бог да го прости. Направо го хвалят тоя боклук - детето на 15 години. От прокуратурата пък казват, че и взел вешите и си отишъл у тях - това е кражба и се разминава с версията, че бил отишъл да играе на криеница.

За тези, които не са помирисвали аутизъм, но имат нахалството да коментират авторитетно. След 15 години работа с деца и възрастни с тежък аутизъм имам право да кажа следното. Неврологичното разтройство аутизъм е спектър - в него влизат хора с различна тежест на синдрома. Някои въобще не чувстват ръцете си като свои, а ги имат за чужди обекти. Други са просто гениални в рисуването или работа с дребни детайли. Дали съзнават или не постъпката си - също е индивидуален въпрос. Твкива хора са просто асоциални - просто не ги интересува как разсъждава обществото. Те ВИЖДАТ всичко по друг начин. Пак е нужна компетента експертиза, за да се установят подбудата и степента на осъзнаване на действията. И ако този младеж има диагноза аутизъм спектрум дизордер не могат да го съдят като нормален и да го държат в затвора. Ако го признаят опасен за обществото ще го поатят в затворено заведение.

Нещо не се връзва такъв човек да е толкова активен в социалната мрежа.........

Ако беше диагностициран аутист, щяха да съобщят веднага за това. Защо тази диагноза "възниква" едва след убийството - нещо измамно има тук.

Не може да реже ама закла като прасе момичето, тоя джангал в затвора му пожелавам да го изнасилват почасово, докато не стане обратен и после да го пребива

Сега за по- лесно ще му се изкара една експертизичка на психически нестабилен + това, че е малолетен и ще оттърве дългия престой..... Като гледам майката как изглежда...а нали знаете крушата не пада по- далеч от дървото, нищо чудно да го извършил. Не ми прилича на жена заинтерисувана от това какво прави детето и.

И какво като не знае как се ползва нож ? Това оневинява ли го ? То и аз не зная как се ползва пистолет, но ако натисна спусъка мога да убия някой.

Адвоката на тоя го изкара че е с акъл на 10 годишен,а майка му сега го изкарва с акъл на новородено.Въпреки че му позволява да скита къде му харесва като всеки друг човек.О и ужким не можел да ползва прибори,НО въпреки това можел да ползва фейсбук и да си урежда срещи с хора!? Колкото и невменяем да го изкарват си остава факта че е бил с жертвата до нейният край и няма следи от трето лице.

Няма как да не е убиец след като са го заловили веднага и прокуратурата поддържа обвинение за умишлено убийство. Цървулите, които не са пипвали НК и НПК да не коментират кат баба цоца на село, а да ходят да чепкат вълна. Забележете самата майка на тоя боклук не казва, че не я е убил, а казва това което са я научили адвокатите, а тяхната цел е или да го изкарат невменяем или да има игра с оръжието на убийството.

И с какви доказателства са го заловили след като майката казва че не са извзели такива вещи на момичето??Защо ченгетата не показаха окървавените му дрехи дето е ''извзела''??защо не обясни как окървавен е прекосил града да се прибере и на никой не е направил впечатление???Поредния бързо намерен ''престъпник'' е според мен

Смъртно наказание или нормални политици, за да си затварят очите какво му се случва ако го оправдаят и излезе - демек око за око зъб за зъб в истинската библия е написано, но е заменено от евреите за да не ги сполети това което заслужават.

Смъртно наказание или нормални политици, за да си затварят очите какво му се случва ако го оправдаят и излезе - демек око за око зъб за зъб в истинската библия е написано, но е заменено от евреите за да не ги сполети това което заслужават.

Не, не е заменено от евреите.Точно те са написали истинската библия - Талмуда и Тората. Там се казва: "Никога не забравяй, никога не прощавай"!

има много деца с ресурсни потребности в училищата и никой не им е поставил диагноза. Просто лекарите не знаят дали те са психически добре или не са и медицината е безсилна ..... това е бомба със закъснител

как може да има толкова егоизъм в хората? лъже като ... не вярвам на нито една дума, и нито грам съчувствие за убитата няма у нея.

Дори не може да реже с нож....Обаче може да мушка и знае точно къде, за да убие бързо.

А чикийка може ли да върти.

Е, те вече ни подготвиха, че е невменяем. Каква присъда, какви пет лева.

Според твърденията на майката не били намерени вещи на убитата в дома на предполагаемия убиец. КОЙ ЛЪЖЕ?

То такива претърсвания не са ли по протокол със свидетел съсед задължително-независим?

Майката в желанието си да оневини Иван говори глупости. Не ми се вярва момче на 15 г. да не знае да ползва вилица и лъжица, пък бил той сопаджийче. Опитва се да го защити, разбираемо е, но се надявам да си получи заслуженото.

Децата на боклуците са също боклуци.

Вярно ли е ,че има свидетели от блока,че в часа на убийството обвиняемия е играл пред блока?

от това което гледах по бтв дискусия с майката и приятелка на семейството единствения извод който си направих е че това момче не е съвсем наред с главата. от там нататъка съм склонен да вярвам че е способен на това деяние.

Поредните глупотевини! Тая "майка" знае ли изобщо нещо за сина си, не знае ли ... Най-лесното е да го изкарат ненормален, недоразвит, за да не се занимават с обяснения на постъпката му и да няма виновни на практика - случило се, ударил с тоя нож, попаднал на лошо място - и готово, злощастно стечение на обстоятелства, забравете! И някоя година в държавно учреждение - лудница ли, затвор ли, каквото там измислят съдиите - за нея облекчение на семейния бюджет, за обществото - поредния прах в очите, за него - курорт с храна и размотаване ... А като излезе оттам, ще си кара, както си може и сега - яде, спи, ако някой нещо му възрази - удар с нож или каквото там му попадне под ръка - завършен рецидивист! Кошмар някакъв! Лесно е да се роди някакво същество, трудно е да се направи човек, но за това точно никой на практика нищо не прави в това наше сбъркано вече общество! Фондации и организации само папат - паричките от спонсори се разпределят вътрешно и по роднини, а за такива нещастници като тоя и неговото скапано обкръжение - няма нищо, само статистики ...

И откъде са сигурни,че той е убил момичето?Да не би да има ДНК анализ или свидетел? Аз не вярвам на измислиците.За да убиеш някой и то с нож,трябва да знаеш как да удариш и къде.А това че си е признал нищо не значи.Каквото му кажат това ще говори,защото едва ли разбира какво е станало

link, моля сменете си заглавието на новината. Още преди да се видят какви са фактите, осъдихте момчето. "Убиец" е човек, който е осъден за убийство. Може и да е такъв, но може и да се окаже, че сме свидетели на поредната грешка от страна на полицията.

"Ако съдът го признае за виновен" - именно тук е ключът от палатката на всяка нормална страна. Съдът! Това, че го наричате убиец с лека ръка (включително в заглавието), е немислимо в цивилизовани медии на цивилизована държава.

Профила уж бил откраднат ,НО не друг а той бил там щото разправяше как се били скарали с жертвата. Уж луд ,ама се сетил след стореното да я пребърка и да и прибере нещата. Тъжното е че точно държавните институции ,които би трябвало да са гарант за справедливост и законност ни пробутват тази бълвоч.

Ама вие от Марс ли падате.Съдебната система иска да яде.А къде без конфликти , убийства , грабежи и мошеничества.Бил малолетен и не можел да бъде съден и пратен в затвора.Щом е убил, значи е пораснал, а щом е пораснал може да отива в затвора.А там ще се научи.Докато стане Иванка.

Кой 15-годишен не може да използва нож и вилица, но комуникира чрез социалните медии?! Майката да не се опитва да ни убеди, че синът ѝ е умствено изостанал? Но може да ползва не само Фейсбук, ами и наргиле...

и двете деца имат родители, на които не им пука какво правят. момичето на 11 години с профил във фейсбука и 3 000 "последователи", готова да пуши наргиле и да прави и други неща "Кво ме гледаш, батка" е писало в профила си! Момчето - вероятно с някакви психични проблеми, за които родителите не са положили никакви грижи. Ами каквото са си създали - такова са и получили.

"Фактите" тук нещо не се връзват...

Докога психично болни хора ще се разхождат абсолютно необезпокоявани.

Проблемите са много и са свързани с асоциалната ни държава. Малкото психиатри и психиатрии се задъхват от претовареност. При приемането на бюджета и разпределянето му, тези болници са аутсайдери. Затвориха се отделения, лекарите напуснаха. От години принудителните мерки за настаняване на лечение, не предполагат престой по- дълъг от 6 месеца. При кратък престой, при лечение без необходимите медикаменти, при условия под всякаква критика, резултатът е нула. За това болни хора се разхождат между относително здравите. Какво мислите, че ще му се случи на това болно момче? След време пак ще е опасен и свободен. Имала съм множество дела с такива хора, но всичко стига до божията помощ. Лошо е и друго, при психични отклонения сексуалният нагон е по-голям и липсва въздържание от сексуални контакти, което предопределя зачеване и раждане на болни хора. Тук нещата стигат до катастрофални последици.

Убива на 15, излиза минимум на 18, максимум на 25 ????? Пък ако се и признае за виновен, май изобщо няма да влезе? И колко ще се поправи в затвора ? След като на 15 години не можел дори да яде с вилица и лъжица ???

Не може да реже, но може само да мушка. във фейсбук няма ли уроци как се мушка с нож.

Леле-е-е, а какво би направил, ако можеше да реже с нож!

към майката на Иван.Лоши са хората госпожа , те и за мойта Калина разправяха ,че е изтеглила сто хиляди от банкомата,ама тя една стотинка не е взела от тези пари.Те е неграмотна,(виж в Ю туб)

Тук ни занимават с някакъв, който очевидно искат да искарат ненормален. Междувременно по една от телевизиите съобщиха, че делото на бай Петко от Лясковец е приключило и той остава в затвора до края на живота си. ДИР-а нещо си мълчи. Мълчи си и по случая с убитата Вероника във В. Търново. На кого ли е изгодно това мълчание.

Не знае как да държи нож , а убил хладнокръвно невинно дете и сега се мъчат да го изкарат невинен ! Убиеца трябва да стои в затвора и точка ! На майката ще и кажа , следващото дете не го зачевай в пияно състояние или под наркотично въздействие и никой няма да ти е виновен ! Как има родители на убийци и да искат да го изкарат болен , с видения или невинен ! Когато престъпника е млад , трябва да получават осъдителна присъда и родителите в такава ситуация като днешната , за това че не са си свършили работата като родители !

Това момче е с Аутизъм-някаква форма.Не знам дали е говорено с родителите,но е сигурно,че знаят за това.И вероятно се срамуват от истината,каквато и да е тя.Но по-добре да бяха направили нещо,преди да се случи това нещастие.

Родителите на такива деца са поставени в ужасно положение. Такова дете иска постоянна грижа, всекидневна работа със специалисти, ресурсен учител през цялото време до него, лекарства...Държавата осигурява няколко часа на седмица ресурсен учител, някава малка сума на единия родител (защото той не може да ходи на работа),,,Ужасно е,,,И няма край...

активен в социялната мрежя а като го питат откаде е ножя и какво е правил в блока незнае.значи нормален в нета а луд на улицата това ли ще пледират адвокатите.

Просто ме е срам, че и ти се мислиш за българин. Я се научи да пишеш и не се излагай и ти , и българския пред света.

бутат нещата в посока, че е луд и да отърве затвора

Той и без друго не е пълнолетен... и да бутат, и да не бутат - няма да иде в затвора.

Невинното синче, което не може да си служи с нож, от дете беси котките в Меден рудник. За пореден път живота ни показва че всички убийци на хора, започват с убийства и малтретиране на животни.

а ти какво си? наблюдател? лелката от 2-рия етаж, която живее на терасата и всичко знае ли? Да беше пуснала сигнал, като знаеш че е бесил котки! да беше спасила живота на това момиче, ЛЕЛКО!

да тя полицията така щеше да се разтича при пуснат сигнал за обесени котки че искри щяха да хварчат

Идиоте, да те светна, че във всяко РПУ в цялата страна има сигнали за обесени котки и други гаври със животни. Да си чул да има арестувани за тия неща в кой да е град ? Не си. А що не си? Щото явно полицията не обръща внимание на такива работи. Айде не се изцепвай кой какво щял да спаси, след като идея си нямаш какво се случва в полицията.

в западня свят тоест нашя няма нищо общо с източня .... ценносна система въспитание и поведение норми стандарти и какво ли не ..... говорели сте с непалец или таиландец или хора от шриланка ... имате ли представа какво им е поведението на тези хора ..........по тихи от водата , дори на мравките правят път . задаите си въпроса ние какво представляваме и накъде отиваме .

Ти пък да вземеш да се научиш първо да пишеш що-годе правилно, а после да ръсиш мозък и по другите, може ли?

Научи се да пишеш и тогава излагай мнение.

"Майката на 15-годишния убиец: Той дори не може да реже с нож" Ох на мама, вече се е научило.

"Криеницата е една от най-популярните детски игри в света." Деца, какво да ги правиш...

Брей брей, не можел да убие с нож. Като го гледам е висок поне 1.75 м. Брей, не можел той.

Премиерът, като бивш Главен Секретар на МВР няма ли да вземе отношение?Забравих, приоритетите му са детайлно да обследва 4х20 лв незаети стола на морето ;-) Тикво, Тикво... За последно ти е.

това за последно ми е го слушам от потурите за трети мандат.ха,ха ха.би се изсмял моят патрон др.живков

"Той дори не може да реже с нож.." ма туй дети трябва да е било сиганче, кат' не мой да си служи с нож и вилица?? ама нейсе, носело си ножлето у джеба?? баа си тъпнята!

Ъхъ! Сигурно още не е и проходил даже...

МВР и прокуратура не работят! За съд няма смисъл да говорим! Даваха интервю с майката на намерено мъртво момиче в не достроената сграда в София - следствието е в задънена улица и се точи сума и време! Такъв е случая и с Йордан от Варна! Пишат самоубийства и това е - на никой не му се работи! Само знаят да искат по-високи заплати! В тази държава трябва да се потърси сметка на хората които не вършат работата, за която им се плаща от нашия джоб!