За 5 години 12 деца са извършили убийства у нас

Близо 5 хиляди престъпления извършват непълнолетните и малолетните всяка година у нас.

Обратно в новината

Коментари - За 5 години 12 деца са извършили убийства у нас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

От къде да знам как да възпитавам дете в тези условия: чалга , корупция, успелият мръсник Пеевски и най-накрая когато дилърите са в класните стаи.

Хайде да ми кажете? При тези ценности в обществото на чалга, корупция и нечувано разпространение на дрога в училищата, както и успелият мошенник, но бедният и у нижен учител трудно се възпитава. Майн.а.та ви на цялата политическа класа, дето съсипахте хората, че и от децата правите престъпници, убийци и наркомани.

След като ги осъдят, непълнолетните и малолетни престъпници попадат в поправителния дом в Бойчиновци, където се очаква да бъдат превъзпитани. Много от тях обаче в крайна сметка стигат до Централния софийски затвор.

Престъпленията извършени от деца в 99% от случаите се извършват от обучени от родителите си циганета , или беше ромчета /как невинно звучи само / ! Циганора на 12г. ражда , а от 7-8 са вече спецове в занаята с " беритбата " на чужда собственост ! Веднъж държавата ги смята за деца до 18г. , когато трябва да бъдат съдени за криминални престъпления и втори път за " пораснали" , когато трябва да ги съди за педофилия с деца на 11-12 г. !

"ромчета" - Защо пък да не са джинчета, или водчици например, или... ???

Моля, уточнете - деца или циганчета?

и все пак колко от тях са извършени от тъмнозелени?!

Бо Бо

Някога се толерираха колективните спортове, а сега масовите убийства...

Ако нямаше расизъм хората и негрите щяха да живеят в мир и разбирателство.

Интересно казано - "хората и негрите" :)

Цитирам: "По данни на МВР за последните 5 години умишлените убийства, извършени от деца са 12, предаде bTV. Броят на момчетата, които са извършили престъпно деяние, е значително по-голям от този на момичетата 4154." Убийствата извършени от деца са 12, НО момчетата извършили престъпни деяния са... 4154!!! ДОБРЕ ДЕ - КАКЪВ РЕДАКТОР, УЖ ЖОРНАЛИСТ ТРЯБВА ДА СИ, ЧЕ ДА ПУСНЕШ ПОДОБНА БОЗА???

Добре дошъл в съвременната журналистика... много по-големи медии са така вече.

Добре, че Запада ни помогна да достигнем тия статистики. Без тяхна помощ нямаше да стане...

Някога се толерираха колективните спортове , плуване, лека атлетика ... А сега .... фитнес и ММА .... Какво друго да очакваме от самозабравилите се изродени келеши ???

Колко малко. Мислех, че са значително повече, но те го заменят с хладнокръвни побоища, което малко компенсира нещата. Да се живи и здрави да ни тепат и колят, като не им се учи и работи! Жална ни майка, все пак, нали?

Статистиката включва ли непълнолетните и малолетните родилки или там си е традиционна етническа особеност?

Това ни очаква за съжаление.Бъдещето на България е това.

Децата ни не познават законите и НПК!Задължително да влязат гражданското ,трудовото и наказателното право в българското училище за изучаване още от 6-7 клас до 12 !Децата ни не са подготвени за истинския живот изобщо!

Извод - системата с превъзпитанието не работи(

Липсва такава система.А също и родителското възпитание на роне 50% от населението.

Високата престъпност е един от главните недъзи на капитализма. И понеже всичко се купува, се продават включително и органи, и хора. Но за зомбираното ни общество от комунизма по-лошо няма. Въпреки, че комунизмът ликвидираше най-низките прояви на животинското у човека още в зародиш.

Или си млад и не си го живял онова време или не си чел/чела, едното не изключва другото.

Ами не помня да се отвличаха хора за да им вземат бъбреците.

Хора, стига сте превръщали онова време в розово облаче. Просто тогава за тези неща не се пишеше по вестниците. Аз си спомням съученици, които отидоха в ТВУ, помня и че ни беше страх от тях. Къде мислите че отидоха тези деца след ТВУ-то - ами ще ви кажа - и те в софийския затвор. Нищо не се е променило, просто тогава информацията за тези неща беше табу, за да не ви се свалят розовите очилца от очите, затова. Учех в обикновено софийско училище, но в краен квартал - Люлин (просто за сведение).

такива интерактивни данни не впечатляват . става въпрос за скок на данните от 12 годишната до 17 годишната възраст . а после , ТВУ върши ли се работа , рецидивисти .

много моля да ги кажете извършителите по етнос,мисля че така е по толерантно към нас БЪЛГАРИТЕ

В никакъв случай -би било проява на расизъм ,нетолерантност и тн.