Късметлийка от Стара Загора спечели 3 млн. лева

Нели Христова от Стара Загора е новият милионер, който спечели 3 милиона лева от Националната лотария.

Обратно в новината

Коментари - Късметлийка от Стара Загора спечели 3 млн. лева | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

А защо винаги като показват "щастливците" от държавна лотария, не са усмихнати?! Аз ако спечеля няколко стотин хиляди лева ще съм усмихнат!

как пък все цигани печелят ами защото само това е останало и не ми казвайте че са 20 процента от населението

И от къде реши че е циганка?

Нали е джакпот, защо не го дават наведнаж?

Да е жива и здрава още 20 г. да си ги получава и да разходва умно.

Елементарна математика...6-ти клас.При заплата 400 лв. месечно,са необходими 625 години за натрупването на 3000000 лв.При това,без разходи...Това са 8 живота...

Свинчугеевски си е направил сметката - 3000000 лв. се изплащат в период от 20 години. На час по лъжичка, а лихвичката върху паричките си я прибира той. Като теглиш калема виждаш, че дефакто той не е извадил нито една стотинка от джоба си реално, а даже е и на печалба и то сериозна. На туй му се вика пладнешки обир на баш абдали. Ама много ги има като гледам куцо-кьораво-сакато, всичко търка ли търка, монетите направо кът станаха от протриване.

Лотарията не не Пеевски бе хора на Васко Черепа е...

И не е задължителна! И условията на изплащане на печалбите са обявени предварително! Харесва ти - играеш, не ти харесва - не играеш.Това е. Няма какво да се мрънка!

Тя хубаво е спечелила 3-те милиона, ама никога няма да и ги дадат. Освен това- най-вероятно никой нищо не е спечелил. Подвърлили са и някой лев да се прави на милионерка , та да служи като примамка и стръв за будалите... А балъците търкат ли, търкат празни картончета.... Скотове с промити мозъци... Наивни глупаци.... С търкане на талони не ставаааа...Иска и работа....

Не е баш така.Три милиона няма да и дадат, но 500 000 лв в брой и по 30 000 лв на месец, изглеждат прекалено добре за всеки.А за жена с нейният социален статус - направо са фантастични!

ами честито нели.само неразбрах колко години смяташ да живееш като заработваш ч00лв. и да спестиш 3000000.така ще си не само милионер но ще станеш и шотлански боец ще живееш вечно.

платена ли е рекламата? дано от дира не са толкова глупави да го правят безплатно

Eй нямат свършване тия милионери ,много бе много.....После защо сме били заможни българите......

Интересно,пък как все цигани печелят милионите?!?!??

Ами ако се закрие;фалира; тази Национална лотария, дали ще изплащат печалбите на милионерите. Питам, защото не ги изплащат на куп ;мънито;.

Национална лотария- Новото КТБ

честито на късметлиите му се вика

не ги е смятала, ама счита че при 400лв. заплата ще ги изработи до края на живота си!? нели, за да заработиш 3 000 000 лв. със заплата от 400 лв. ще ти е необходимо да ходиш на работа 7 500 месеца, това си е точно 625 години! но за да ги похарчиш ще се справиш и за 50 месеца!

Честито! Сега ако може и да осъди Държавната Лотария да и изплатят парите наведнъж ще е още по-добре.

Не е държавна, национална е. И няма за какво да ги съди - с пускането на фиша, автоматично се съгласява да и изплащат печалбата по начин, определен от тях.

Простете за грешката. Тук в Западна Европа печалбите се изплащат изцяло наведнъж, освен ако печелившият изрично не поиска на вноски. А в страната на имитациите една Национална Лотария не може да изплати една скромна печалба на веднъж. На какво разчитат? На преждевременната смърт на печелившия ли?

Не сте прав. В много държави печалбите се изплащат на вноски. В САЩ, ако искаш да ти ги изплатят веднага, получаваш около половината сума..

Че ги е спечелила - може би. Че няма да е милионер - абсолУтно сигурно.

Да бе, верваме ви, че е "спечелила"... и един шоколад увива в мармоти станиолите.....

на "Дома на нуждаещи се", другото име на лотарийната мафия..

Определено се е канила да доживее до 200 :) Честито! Макар че си мисля, че тепърва ще се сблъска с трудности за които не е и подозирала. Абе луди ли са тези да карат хората да се изтъпанят в тази мутродържава с име и снимка? Бягай Нели, колкото сили имаш!

Да не се чуди, мутрите ще и вземат всичкп

Не може да ги сметне я 500 трудови години трябва да работи за 3 милиона Затова да си ги харчи без да мисли или смята

Браво , да си ги харчиш с удоволствие!

Докато има балъци ще има и тарикати.

Ще й ги изплатят в продължение на 20 години. Не се заблуждавайте. Ама все пак са си доста пари.

Щом работи за 400 лв значи не знае и как да ги похарчи!Но както се казва нейни са да си харчи ,както намери за добре!

Честито ! Да си ги харчи със здраве :))) Изглежда разумен и симпатичен човек , ще даде и за Добри дела .

... джаскаи... пода, нелче - нема да спираш с работата, че като платиш сега на охраната -и краи на мангизите...

Иначе според лични наблюдения - колкото по-бедни са хората толкова повече дават за таива "лотарии".

Много си прав за това ...

Кичо

Националната лотария = развитие на селския туризъм . При близо 1.5 млн. в София билети на всеки ъгъл и по платежоспособни хора 95 % от печалбите са в прованса . Прасчо явно праща печелившите при електората.

Ха наистина в София, Пловдив, Варна няма големи печелби, а ако се печели нещо го печелят в знайни и незнайни села

Кичо

Те за тая Мария говорим а за 6/47 да не говорим откакто е тръгнало само 1 джакпот за 3-4 год. много им е добра програмата..

Пускаме от време на време уж по някоя голяма печалба, дето после дори не мислим да я изплащаме. А доверчивият българин всеки ден ни осигурява сигурни печалби

честито на жената и все повече да се печелят джакпотите,щото ако почнат по често да се печелят прасчо ще види зор дорде отслабне,че се ояде като като коч преди байрама

Прасчо предварително е пресметнал и заложил колко джакпота и кога да се "печелят".

ами докато драскате билетчета по лафките ще е така,а не се фанете да работите