Василев, убил показно съпругата си, остава в ареста

Софийски градски съд остави в ареста Венцислав Василев, който простреля смъртоносно съпругата си и остави сираци двете им деца.

Обратно в новината

Коментари - Василев, убил показно съпругата си, остава в ареста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

"Мъжът винаги бил работел на високи позиции. Двамата се запознали, когато Елена била на 29-30 години - той бил директор на голям завод, а тя отишла на интервю за работа." Ето как се е оженила девойката за него - по сметка! Когато обаче човека е заболял от смъртоносна балест и се е наложило да напусне тази високо платена позиция тая рожба веднага го е изритала! Това си е чист сексизъм!!

Както си го написал - да. Ама дали това е истината?!

Добре, да речем че е така. Що я утрепва? Имат деца?? ... Айде да мълчим!!!!!!!!

Аааа, добре изглежда. С боядисана коса ... УЖАС!

Такива убийства по времето на бай Тошо немаше. Ето докъде води демокрацията!

Всеки го е страх да не загуби своето!!! Малцина, обаче, са психопатите, които биха убили по подобен повод!!! Той не е подавал оплаквания срещу нея, че е тормозен, НАЛИ? Тя е подавала! Злодеят е ТОЙ! И според мен, щом все е бил на властови позиции, свикнал е да става на неговото и щом не е на неговото, убива - така си "лекува"нараненото ЕГО!!! Щом я е убил, не му е пукало за нея, не я е обичал никога! От любов можеш да се самоубиеш, а не да убиваш - не, че някой твърди обратното... Просто споделям мнение!

Мн. е вероятно изневяра да не е имало! Повече му отива рак на мозъка - би било оправдаващ фактор, но не би... Болен мозък със сигурност!!! Виж - дали има рак на простата, може да е вярно, а може да не е!

Тоя какво си е въобразявал като се е женил за толкова по-млада жена от него?! Че го харесва, заради стройното му тяло? Наглец и комплексар.

Семейство се разваля от двама, а не само от един-и тя сигурно е пробвала при богатия чичак да си осигури прилично съществуване, той пък,поддал, двамата доволни,само, в един момент,явно,е останала неприятно изненадана от скритите черти на характера му

защо сме на това дередже - ами директор на голям завод - 12 години издържал втората си съпруга - ало-о, комунета та той ваш човек бе. - убиец.

Я ПА ТОЯ ПАК МУ СЕ ПРИВИЖДАТ КОМУНЕТА .

гози какво си е мислил, нали си е сложил главата в торбата. Или, аз ще я премахне, и понеже съм болен ще остана на свобода. Но се случват и чудеса, а ако оздравее?

но голяма вина намирам и в жената. Верно малко хора си мислят за убийство, ама направила си сметката - омъжила се, направил ѝ две деца, взема добра издръжка, сигурно е осигурил децата и с жилище и пей сърце.

Тя си е изстрадала нейното- била е със старчока години наред-едва ли е било лесно.

Един умен мъж трябва да е наясно, кога го взимат заради него и кога - заради парите и властта му. Умните мъже не си развалят стабилния брак заради млада пеперуда, а си взимат любовница. Жалко за децата.

ако бракът е стабилен, няма трети лица никога...

който винаги е бил грозник явно е разчитал на това, че е болен. Така и така ще умре, но ще бъде на свобода. Ако е бил поне малко честен, защо не уби себе си - обречен и плюс това виновен е той, който дава баницата.,

От суетни мъже като този не останаха бои за коси за жените.

е какво да трyгне вмирясал ни...ш2 години са нищо. тук в германия бабетата по на 80 са с млади гаджета афро-африкаци по на 20-25.

Най са ми смешни дъртаци с боядисани коси като тоя и дърти лелки със силиконови джуки.

"Мъжът винаги бил работел на високи позиции. Двамата се запознали, когато Елена била на 29-30 години - той бил директор на голям завод, а тя отишла на интервю за работа." Казано кратко и ясно в две изречения. Лицето на българския "бизнес".

при големите разлики когата мъжът е по-възрастен винаги има двоjна отрицателна реакция от опбshtеstвото. на възрастните жени ги е яд, че са стари и им се подбива самочуствието. а на мъжете ги е яд че повечето ''чукат'' на 62 ''баби''...

Напоследък жените са с много по-млади мъже от тях, така че не знам колко и за какво точно да ги е яд :)))))) :Р

Аз имах същия случай, за щастие се окопитих навреме и прекосих океана. Е сега съм си стара мома, далеч, но жива. Забрави за съдействие от полицията, това са семейни проблеми.

Софийски селянин.

Не селянин, а селяндур и себевлюбен комплексар, заемал високи постове и не свикнал да му се противоречи. Типичен бивш комсомолски велможа. Питам и как му е разрешено да носи пистолет при ограничителна заповед.

ми той не се е съветвал с милиционерите дали ма право да носи оръжие,това е все едно мюсулманите във испания да питат правителството дали могатда избиват християни с микробуси и бомби от газови бутилки.

Ааааа, къде прочете, че е софиянец?

Каносан кретен

Разковничето ще се окаже ракът на простатата. Човек, който си знае диагнозата изпада в настроения, които го озлобяват. Значи на мене дните ми са преброени а тя ще си живее живота, който аз съм й осигурил. На тоя въобще не му пука на колко ще го осъдят. "До живот" за него няма никакво значение. Има обаче един въпрос.Няма да се учудя ако се окаже, че няма рак. Някой лекар шарлатанин като го е видял, че е платежоспособен му е "поставил диагнозата" като на дойна крава без да се интересува до какво може да го доведе това при тези семейни проблеми.

Ракът на простатата далеч не е толкова опасен колкото други видове раци. Много мъже умират от други болести, след което при аутопсия се открива, че са имали и рак на простатата. Със сигурност е трябвало да има оплаквания от хиперплазия на простатата, която е много по-често причина за оплаквания и дискомфорт. Да си беше измислил по-добре рак на мозъка, на белите дробове или на панкреаса - от него се умира много по-бързо. Ама ще го хванат че лъже.

ЖЛЕЗИСТИТЕ КАРЦИНОМИ СА ЕДНИ ОТ НАЙ-ОПАСНИТЕ. ЧОВЕКЪТ ГО Е ЗНАЕЛ.

Ракът на простата е един от лечимите видове рак стига да не е в много напреднал стадий. Така, че заболяването му не е смъртна присъда за него.

ПИПО

Ако не искаш да си хванеш мъж, хвани си жена. Божинката

Развалила му предишното семейство, а на него къде му е бил акъла?

истински българин

Да, прав си - истински българин: подъл, жалък и страхлив комплексар с чувство за притежание на жена си. Егоистичен тип, за който децата му не означават нищо. Безотговорна мижитурка, обвиняваща жертвата си за провала на първия си брак - ще рече човек, че той не е участвал в решението.

то се вижда че е с чувство за притежание. дори го казва: ''издържал съм я, плащал съм и сметките''....иска да каже - купил съм си я.

Както казах и преди - ако този идиот така беше ме тормозил мен - той щеше да е простреляният... Може би не чак фатално, но поне предупредително... Има такъв тип вампири, като се залепят за тебе - няма оттърване... Бе, разкарай се от главата на хората и ги остави да дишат... Проста тая дето го търпяла толкоз време, че накрая я и утрепа!

С боядисана коса, за да изглежда по-млад, лиши децата си от майка.

ми то и жертвата е с боядисана коса и каква е разликата щом за вас проблема е косата а не човека

му е виновен, само той - не та не! Такъв изрод го хващам и го смачквам с валяка. Дърт пергиш с боядисана тъпа глава. Ама къде гледала е полицията??? Сега този, който е пренебрегвал нейните молби за защитата от този изкукал идиот, да бъде съден като съучастник в това убийство.

милиционер и доктор виновни и в затвора няма

хората са ОЛИГОФРЕНИ! никой на никого не е СОБСТВЕНОСТ! всеки може да напусне който и когато си поиска и поради каквато си поиска причина! тава се нарича СВОБОДА НА ВОЛЯТА... ама тъпаците си мислят, че мажа/жената са техна собственост... бегайте от ревниви олигофрени (маже или жени - нз!)! изобщо с ревнивци или хора със силно развито собственическо чувство - спасявайте се с 300, преди да стане лошо!

пич, такива като теб бягат от българия, там тези идеи не работят. които има пари винаги а прав, а тия амарикано соросоидни идеи са вредни

Лошото е, че точно там, където твоите идеи не вървят (в арабския свят) има най-голяма раждаемост и скоро ще ни превземат чисто като бройка. За да вървят нещата, очевидно жената трябва да в СТОКА и да бъде ПРИТЕЖАВАНА...

Началник

очевадно, главата ти е празна като изсъхнала кратуна...:-))))

Моята история е подобна . Но за разлика от този психопат се разведох и след развода направих всичко което беше по силите ми да осигуря децата си ! Бившата я заличих от съзнанието си !

И затова пишеш за нея, напълно е заличена, аха...

какво е подобното? че си зарязал жена си от 29 години за млада курва? че след това си я осигурявал а тя се "срeщала" с кои ли не? или просто си я ижвърлил на улицата като мокра котка като си си намерил нещо по младо?

Така сме ние , мъжете с пари ! Не ценим вярните си жени и тичаме по кучки ! След това си плащаме ! Природата е измислила мъжките същества да са полигамни !

А той толкова ли му е акъла да остави жена си и семейството си и да очаква, че 22 години по- млада жена от него ще е доживотно влюбена в него и на 65 ще иска да му пере насраните гащи при условие, че тя е на 42. Ми направили са си сделката - тя уреден живот и прави каквото си иска, той е*е младо ... и всички са доволни ...

.......при условие, че тя е на ч2 има право да си търси и да се чука с по млади от нея за целта е оставила децата си да ги гледа майка и тя вече е станала честна мома,е вярно че той е виновен че е отнел живота и а тя чиста като момина сълзица(като селянчето боико,всички в кал боико на бял кон) а мъжа и целия в чернo.той ще се оправи ще полежи 3-4 годинки(при тези дебели връзки никои няма да го остави да лежи в затвора) ще си излезе ще си гледа животa и ще е с някоя по млада с небоядисана коса , а вие си пишете че може да спре тока.

Ех деденцееее га яди кифтеата не рива...що си взел да кудкудякаш и да трепаш жената бе?!!! Ти какво си мислеше,че като е 22 години по-млада ще седи при теб заради боядисания ти перчем ли?!!! На ясно си бил , ти шушомиго дърта , за какво иде реч, ама сега сделката не ти харесва. Сега си се сетил ,че си я издържал ( а що не се сети лесно ли и е да спи с вмирисан старчок), сега си се сетил ,че ти е разбила първия брак, а ти що тогава не се сети. Ама да не го съдим ...то съдбата го е осъдила вече. Тоя рак на простатата дано се е сетил защо точно там се е получил....

Недей така, че с тази злоба ще получиш рак на устатата :) Познавам двойки с 20 години разлика, които живеят повече от 20 години в мир, любов и сговор, и без да вършат простотиите, изневерите и т.н., които са забъркали тези двамата. Та съдейки по думите ти, едва ли имаш 30 години, и не си средностатистическа, а си в долната десятка.

Недей така, че с тази злоба ще получиш рак на устатата :) Познавам двойки с 20 години разлика, които живеят повече от 20 години в мир, любов и сговор, и без да вършат простотиите, изневерите и т.н., които са забъркали тези двамата. Та съдейки по думите ти, едва ли имаш 30 години, и не си средностатистическа, а си в долната десятка.

За всичко са виновни нашите пра-пра дядовци от цяла Европа. Вместо да си играят на войници в две световни войни да бяха си държали жените там където им е мястото. А те какво? Хукнали да се пукат защото не знам си какво? А жените през това време разбраха колко са прецакани и колко струват всъщност мъжете им. А сега олеле си еди коя си му станала шеф. Ами ще ти стане като само и гледаш под полата и достатъчно е да те погледне с пърхащи мигли и ти си ..готов. Сготвен и опържен. А после тя била виновна.

Чиче, у България се управлява вече 27 години само с полови органи, затова ти казвам, - надам се некой евнух да се докопа до власта, та да тури ред!

Не съм виждал евнух , но идеята ти е новост. Сега на управляващите им казваме педерасти. Не че не са.

че ние вече се управляваме от евнух,питаи кмета на Cимитли,много сте назад с информацията.

Хаха, ако беше вярно това дето говори, той щеше да търси развод....кретен. Болен бил, рак имал, ами да умира, животно.

с този рак на простата вероятно само се е снимал с 'жена си' , а тя е ходела по млади момчета ;)) Дядото се усетил и пощурял, не стига че му харчи парите ами и си го слага навсякъде с всички, само не и с него, щото не може..

Къносаната коса - високи длъжности!.............. Това са едни от причините поради които много искам, тази МОЯ ошушкана държава, да я уоправляват, мъже без простати жлези, а даже най-добре -ЕВНУСИ!!!!

как си го подкарал ще си кажеш че исдкаш жени или геьове, Мноооого минуси от мен, щото една държава за да се управлява е нужно умни ХОРА с висок морал. Недей да търсиш полови органи, с тях не се управлява.

Някои "съпруги" трябва да бъдат пребивани с камъни. За тях разстрелът е измъкване от ситуацията... Докато ти яде и пие парите си лош. Като си получи заслуженото си престъпник.

ли Ви ожениха мама и тате?

Някои си показват рогата далеч след сватбата. Човек е филм, а не снимка.

Явно не си патил, колкото заслужаваш. С тези разбирания си точно за Джамахирията или Саудитска Арабия

"Той се оплака, че 12 години е издържал 22-години по-младата му съпруга Елена, а тя само пиела и излизала с приятелки. Назначавал я бил във фирмите, които управлявала, плащал й осигуровките, развалил си първия брак, който траел 29 години, пак заради нея."....тц тц тц, горкия! Заради нея си развалил първия брак. Като не си седи на гъза, а забива с 22 г. по-млади, така е. Избрал си го е. Все някой им е виновен за изборите.

Ако това, което този боклук твърди за жена си беше истина, той щеше да има най-голям интерес да се разведе бързо и кротко, а нямаше да я преследва и заплашва. Влечуго долно!

papion

Ами не е искал да го ошушка при развода, а така всичко остава на децата, пък ако му е печен адвоката и на него.

Утепал един кърлеж голема работа. Колко още такива пият кръвчицата на хора с кинти и само мрънкат,ама на тая явно е прекалила .

Прекалила е и още как . Кърлежи вече се появиха навсякъде . Мислят, че заради едничкия г..з могат цял живот да цоцкат мъжете нон стоп...

И понеже някои мъже мислят само с долната си глава, когато тя започне да не функционира, съвсем изтрещяват. А когато е зарязал първото си семейство му е било гот, нали? Ако е жива първата му жена трябва да почерпи и да запали свещ в църква, дето се е отървала.

Нека случаят с този Василев да бъде като "обица на ухото" на всеки мъж. 1. Явно не е мислил, а е трябвало - още когато я е видял за първи път. В сегашните условия, ако всеки тръгне да се развежда заради едното ч.кане, няма да остане женен мъж. 2. Пак ще напиша старата истинъа - Ако ти се иска да направиш някаква глупост заради жена, направи си една ч..ия и пак помисли по въпроса.

Чукаш докато ти е кеф и после меткаш! Това е винаги печелившата стратегия. А не да се жениш за коврата ида ѝ правиш деца. Благодарността при коврите е винаги отрицателна величина. "Чужда жена - чужда беля!" - казваше дядо ми и доживя 98 години.

А какво казваше баба ти по въпроса? Или той и за нея не се е женил?

Типичен комплексар, ама много тежък комплексар, който издигайки се на някакъв пост зарязва съпругата си и семейството си след 26 години, жени се за 20 години по-млада златотърсачка и си вярва, че любовта на живота му внезапно го е сполетяла. Но след като разбира жестоката истина, а на всичкото отгоре като бонус получава и онкологично заболяване, бива зарязан от златотърсачката и разбира се тя опира пешкира. Не, мили глупако, тя не е виновна, такива с лопата да ги ринеш - ако не беше тя, друга щеше да е. Виновен си си ти и само ти, а на всичкото отгоре си пълен глупак, щом завършваш картинката с убийство.

Пожелавам ти същата съдба, умнице.

Внимавай какво пожелаваш, да не дойде на твоята глава. А що се отнася до мен, моя "благоверен съпруг" ме заряза след 15 години брак, се две деца - едно в пубертета и едно в първи клас, след като се бях сдобила с хипертония и аритмия на 40 -годишна възраст, заради една такава дето е застреляна и чак искаше да ми отмъкне семейното жилище и да се подслони там с нея. За такива наглеци - никаква прошка.

жалък нещастник!

Как едното ще си е чисто нейно, като са женено от 12 години, а голямото е на 11? Освен да я е взел трудна.

Г-н Василев, разбирам ви. Тежко болен сте/рак на простата/, искате да отмъстите на жената, която ви е развела, харчела е на широко парите ви........, но за децата не помислих те ли? Кой ще ги гледа?

Преди това изявление бе споделил с приятелката на жена му че не го е грижа за децата.Единствената му грижа е била да убие жена си.

Тази хубава жена как е могла да се омъжи за тоя дърт маймуняк с боядисаната коса,чи да му роди две деца! Само като му погледнеш физиономията и има едно отвратително излъчване,на нервак. Защо тази хубава жена не се отърва по рано от това чучело,директор ми бил,слагайте хора на които да им прилича поста ДИРЕКТОР!!!!!!!!!!!!!!!!!! Жалко за жената и дечицата и,толкова са малки!

Защото жената иска да си има Дядо Коледа! Затова не се е "отървала" ...

Не се е омъжила за него, а за да си има банка,не искала мъжа си но паричките му да.

Къде я видя тази "хубава жена"? Я дай линк да й се изхвърлиме върху портрета?

Айде айде, много е скромна и предана съпругата дето го е развела заради парите му, дето не спира да пие и се е... с когото свари под прикритието на приятелките. Толкова са ясни тези работи, че думите са излишни. Глупака просто не е трябвало да се развежда и да си търси белята с 20 и кусур по-млада парясница. И косата си да боядисва дъртака си е дъртак, писнало му е на човека, но така не се отнема чужд живот. Сега да лежи и дано разбере някои истини. ЖАЛКО ЗА НЕВИННИТЕ ДЕЦА, дано има кой да се погрижи за тях.

Ма ти си една истинска свекърва, ма. Парясница била снахичката, е.е се, то са ясни тия работи, ама е родила ДЕЧИЦАТА НЕВИННИ. Идиотка :)

За кого се отнася " идиотка"? Аз виждам две - ТЕБЕ и въпросната ПАРЯСНИЦА, Така че ти коя имаш предвид?

Е, ДАА, НО СЪВСЕМ НЕ Е СИГУРНО ДАЛИ ЖЕНАТА СИ Е РАЗВЯВАЛА БАЙРАКА ИЛИ НЕГОВИЯ БОЛЕН И РЕВНИВ МОЗЪК Е РОДИЛ ИДЕЯТА, ЧЕ ТЯ НЕ БИВА ДА СЕ ВИЖДА С ПРИЯТЕЛКИ И Т.Н.!!! МНОГО РЕВНИВИ ЖИВОТНИ В НАШАТА ДЪРЖАВА!!! ЖАЛКО, ЧЕ СЕ НАМИРАТ ЖЕНИ, КОИТО ДА ГИ ТЪРПЯТ, ЧЕ И ДЕЦА ДА ИМ РАЖДАТ, МОЛЯ ТИ СЕ :о :о :о

След като е имало 4 жалби срещу него, със заплахи за убйство е трябвало веднагада му отнемат законно притежаваното оръжие. Той е бил психически нестабилен, ами ако беше почнал да стреля и по другите присъстващи там?

Проблемът е, че това с 30 годишните стана професия. Държавата се напълни с млади момиченца, които нищо не работят, карат Ауди Q7, ходят по пет пъти в чужбина на почивка, пазаруват всеки ден като луди. Всеки знае, че зад тях стои един чичко паричко, който е 30 години по-стар и единствено го интересува да ги.....Едни го карат само на любовници, други се развеждат и т.н. Когато това засяга частни лица, проблемът е частен и личен, защото страдат семействата и децата, а се стига и до драми, защото често младата "дама" прескача на нов чичко. Така си бръмчат все с нови чичковци и нови парички. Поне парите са си на човека, който най-често е някакъв бизнесмен. Проблемът в България се превърна и в държавен, защото масово по държавните служби се назначават такива бръмчалки, на които се плаща с държавни пари. Кефа е личен, парите държавни. Министерства, агенции, висши други държавни органи се напълниха с какви ли не измислени служби като пиарки, говорителки, десетки секретарки и т.н. Повечето от тях имат единствено за цел да обслужват шефа, за което получават държавна заплата. Дори да са на друга длъжност, някой по-нископоставен чиновник им върши работата, а те единствено ходят с шефа по "тиийм билдинги", което би трябвало да е обучение, но което по своята същност си е чисто............ За това пак плаща държавата - освен заплата, още и пътни, командировъчни и др. Така че, може да ви е смешно, но в държавата е тотален разврат, от което страдат не само семействата, но и за който в повечето случай се харчат държавни пари. Младите момичета като гледат как се живее - не ги търсете да бачкат за по 400-500 лв. като робини и тръгват по този път - от чичко на чичко, от шеф на шеф.

Абе ако се беше ЧАК НАПЪЛНИЛА държавата с такива момиченца и ако зад ВСЯКО от тях стоеше чичко паричко, то ние сме най-проспериращата държава бе. Фантазьори

Поредния пример на зомбиран сънародник без капчица мисъл за децата си! Накъде отиваме?

Да...облечена, обичана ,нахранена и...козата иска пръч:)Това да те хранят ,обличат, обичат е задължение на родителите предимно.Брака иска партньорство, не симбиоза....

Явно е бил с престъпни наклонности още от млад, като останалите "бизнесмени" в България с високи "позиции", а по български длъжности. 20 години преход са го убедили, напълно обосновано, че за богатите в така направената от литератори държава няма пречки да нарушават закона, включително и да извършват убийства. И ето, съвсем е изкуфял, решил е, че освен да го извърши, трябва да го направи показно. Сега е създал казус за прокуратурата, какво да прави. Те май още не са хванали убиеца на Луканов, да не говорим за организаторите, или пък за останалите по-малко известни жертви.