Бащата насилник посегнал на дъщеря си 42 пъти

Йорго Колев многократно изнасилвал непълнолетната си дъщеря, извършил гнусното деяние когато момичето било едва на 14 години.

Обратно в новината

Коментари - Бащата насилник посегнал на дъщеря си 42 пъти | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Vivian

Иван и Гошо при Тъпанари глупости пандели грозен

Вие сте болен!

Докато бях в гермаия90та г. във вестника излезе публикация за съпруг и баща който принуждавал жена си и дъщеря си да правят секс с домашният пудел,много сме "назад"!

Преди да заминеш на гурбет в чужбина се замисли има ли смисъл.

Скриха едих от точните коментари (Това са нормални работи 22.08.2017 17:02). Там много ясно се описваше ситуацията: Живеят на семейни начала под наем, бащата Йорго е българин с начално образование, работи, майката Десислава изкарва препитанието си в чужбина с проституция. Децата не са негови. В момента майката живее в барака в покрайнините на Русе с друг мъж. Две години е продължила връзката, докато случайно са хванати на калъп. Тя се двоумила 3 дни преди да отиде в полицията. Нещо много дълго ми се вижда това продължило 2 год. 42-кратно изнасилване, че и точно документирано. Гадна драма, но при добра защита няма и да лежи, предвид обстоятелствата.

Чета коментарите и се замислям колко сме изостанали във своето мислене от цивилизованият свят към който ние принадлежим, колко назад сме от свободното европейско мислене и многообразие. Ако проследим тенденциите във все по голямото разнообразие във връзките между хората и увеличаването на половото многообразие. Подобни все още частни случаи в недалечно бъдеще може би ще бъдат норма. Така,че моля без подобни резки изказвания

вече инцестът не е наказуем....Утре и в други държави...Ама, че ценности...От инцест се раждат често повредени деца....То това е и основната причина да бъде забранен... Разбра ли Гражданин на ЕС???

Дали ако отбележа, че Йорго следва в адски мъки да умре изродът му жалък, дира ще скрие коментара, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име. Иска ми се да накърня доброто име на австралопитека примат скапан. Ще ми се да го обидя по различни но много мъчителни начини. Боклук.

мераклия истински.да му мисли макрон

българска работа

хора щастливи,веднага да ги наказат.лицемерие и комплексарство

Чудо голямо е станало. Това са семейни неща, да си ги решават проблемите сами. Но, както изглежда никакъв проблем не е било, че са си бъркали по дупките и задоволявали нагона. Било малолетно момичето, ами нашите баби на нейните години създавали семейства. Съпругата, едва ли и тя е останала на сухо, както и стотици хиляди наши сънароднички, които работят като черни робини в странство. Природа, а понякога нагона е неуправляем, щом няма кой да го укроти от време на време.

Къстрация това е решение и да го наебът и него никаква пандела.

Сега този ще го уважават по 42 пъти дневно със сачмени глави на ромски салами. Като излезе ще се казва Йорданка Колева.

абе като мъж и жена се съберат ,то природата не разбира от роднини и подобни.природата си е природата,над всеки

защото е в полза на мъжа ли?

защо мислиш така?жените се оплакват че мъжете тук не са опитни.тук не важи това

много подтиснат е народа. в скандинавия това е здраве между семеиството. друг може да каже..че то така и така ще го направи ,с някои грешен,то..този дето я хранил няма да има честа ли?различни гледни точки,нека не се месим и стига с тази критика за всичко.

сте болен

Ако е била нейната дъщеря,нищо чудно и да е по взаимно съгласие. Голяма част от днешните 14 годишни момиченца...и то не само от етноса, отдавна вече не си играят с кукли, а се оглеждат за батковци и чичковци.

Абе както се казва, каквито деца си направиш, такива ще е*еш

Това доведена дъщеря ли е?

100 на 100 са мангусти, при тях това е етническа особеност

В затвора такива уроди - педофили биват убивани по мъчителен начин :D и охранителите се правят че не виждат

КОГА ПРИ СОЦИАЛИЗМА МАЙКАТА ЩЕ ИЗОСТАВИ ДЪЩЕРЯ СИ ПРИ ЧУЖД ЧОВЕК ЗА ДА РАБОТИ АНГАРИЯ В ЧУЖБИНА ????

Хайде, по живо, по здраво, хващай пътя за Сев. Корея. На всички ни писна от малоумни носталгици, заради които България не помръдва ни на йота напред. Кога при развитите бели държави, непомирисали социализъм, майка ще остави детето си при чужд, за да иде да работи в чужбина? Въпросът е аналогичен с твоя и носи същото послание. Писна ми от тъпия ви грозен социализъм, чиито плодове, берем в момента - липсата на ценностна система, съсипана и ограбена държава, която продължава да се управлява от същите грабители, както при соц-а, бедност, духовна нищета и т.н. и т.н. всичко това е резултат от соц-а и от това, че все още има много, като вас, които милеят за соц-а, кланят се на руснаците и като цяло дърпат нещастната ни държава на зад.

Един от признаците че си имате работа с ПРОПАГАНДА е че тези хора се опитват да ви пробутват лафове за "хубавото миналото" или "светлото бъдеще" но никога за настоящето.

Ами про соца беше толкова зле , че беше забранено да излизаш в чужбина , щото се предполагаше , че никой няма да остане тук и затова на границата българите ги убиваха за опит за напускане на лагера. Колко беше зле е видно от факта, че българинът се натискаше да се добере за повече пари не до богатите страни където беше забранено да работиш, а до страни от Африка и близкия изток , където заплатите бяха токлова по-високи , че след като държавата му прибере половината , пак оставаше много повече отколкото ако работи тук. Работилите в Африка минаваха за богаташи. Епична беше борбата да се добереш до мечтаната работа в Африка, трябваха връзки , нахалсто и сериозни ангажименти, че си готов да съсипеш близки и клеги с доноси .

Абсолютни глупости!

Това е един гнусен ужас. Съдията обаче ще се смили над бащата, защото е човечен европеец.

Чай малко сега - фанала я с нейната, (но не неговата дъщеря) - и то в леглото - баш си е било по желание мен ако питаш

Защо реши, че не е негова дъщеря?

Елементарно е - ами, че ако е негова дъщеря - тя ще е в леглото с него ли ? - никъде не пише, че майка и го е хванала да я изнасилва

Ахтихриста , Антихриста идва.Всичко що е писано в Библията се сбъдва.

ДемоНОкрация, братчет! Той антихриста вече си събира багажа да си заминава, ти още пророкуваш, че "идва".

Ще го разпитат,как е станало

Не само ще го разпитат, но и ще му покажат. Само дето при него няма да са 42 пъти, а може за ден 42-ма.

По-късно в хода на делото ще се разбере, че не е баш негова дъщеря.

трябва да се добави рязане на патка, желаещи не липсват

И сега...това момиче ???

Ми като майка си - жрица :0К

pri tazi ''barza sadebna sistema''izrodite si hodiat svobodno

Ама тия не са мангусти. Или?

За такива случаи и за убийство, съкратеното производство не трябва да важи.

само като въпрос - това момиче не е толкова малко - с никой ли не се е опитало да сподели - на никого ли не се е оплакало

Абе Йорго не си е бал детето, а дъщерята на либовницата, която не е негово дете.

... тои с любовницата си е спал по-малко пъти...

Много ми прилича на Чикатило.

Тоя само по погледа му се вижда, че е луд по цялата глава. Не знам кое е по-подходящо - дали лудница или бесилка!

Викингите имат нещо наречено ''blood eagle'' де факто кълцат ребрата му с брадва за да заприличат на окърваврни крила и жертвите висят докато не умрат предлагам тована тоя изверг.

Боже, що за изроди газят тяаи земя?!?!?!

Мдаа, тоя явно май не е циганин и затова са му написали и двете имане, а не иниали както обикновено, та и къде живее и работи. Похвално е, че престъпниците вече не са анонимни, но очаквам вече и цялата останала измет, за която четем всеки ден, да е с имена и снимки. Иначе е дискриминация!

Това не е ли сръбско име???? Черепът му е сръбски, а челото и бръчките, устата - като на сатана.

.... лишаване от свобода от 10 до 20 години.... да, но умножено по 42

Бавна и мъчителна смърт. Това е единственото, горе-долу справедливо наказание. Всичко друго са еврогейщини.

Перо Шпека от 6-та килия поздравява Йорго Колев с песента "Мой си, дяволе".

Еволюцията явно не сработва при доста от мъжете и си остават на ниво животно - ядене, секс и дупка за местообитание

Ти пък да видиш как при жените "сработва" 101%. На тоя жена му затова не могла да даде адекватен отговор как се казва и на кой свят живее.

Хвани единия, па удари и другия...

нищо чудно в подобно семейство нещата да са се случвали по причини различни от общите ни представи

Не бързайте да съдите, може и по взаимно съгласие да е било. Ако момичето има 14 години, то няма нищо подсъдно.

Алиса, ти когато беше на 14 щеше ли да се съгласиш баща ти да те изчука? Навярно да, щом ти е такъв коментара.

Ти нормална ли си? На момичето е 14 години и му е дъщеря. Какво съгласие те гони? Патка!!!!

защото ѝ е баща!

ГОВОРИ ЗА ИЗНАСИЛВАНЕ НА непълнолетно ЛИЦЕ-т.е.-НЕНАВЪРШИЛО 18 ГОДИНИ. Само при БЛУДСТВОТО няма наказание, ако лицето а над 14 години! В случая ми се струва, че е налице съгласие, КОЕТО СЪЩО СИ Е ГАДНИЧКО... Винаги се учудвам на коментарите на неюристи. Откъде си измислят разните правни норми...

Dimitar

По взаимно съгласие а!!!! Вместо да я възпитава и да я подготвя за живота, този комплексар я плющи. Гаден урод. Рана за цял живот е това. СМЪРТ ЗА ИЗРОДА

Да бъде продаден за мъжка проститутка на "Ислямска държава".

майката ви да ева и скапан сайт махайте я тая новина, стига сте тровили хората да ева и отпадъците