Нено Димов с два приоритета - чист въздух и води

Всички местни власти трябва да идентифицират чистотата на въздуха като основен проблем. Друг важен приоритет е сектор "Води".

Обратно в новината

Коментари - Нено Димов с два приоритета - чист въздух и води | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички които имат съмнения , че катализаторите им не работят добре.

Лицето на снимката се води номиниран за министър от ПП Атака. Сидеров да му мисли какво ще обяснява за него на избирателите си.

И какви са конкретните мерки, които ще вземете, какво ще направите? Четем само "трябва" и "приоритет", нищо конкретно!

,,Чист въздух и води" има в кратуната ти минисЪре.

Ето заради такива парвенюта, излезли от село и каращи 20-30 год.коли нямя дя имаме чист въздух. То на кратуната какво да й обясняваш....................

По себе си ли съдиш?

Нено Димов със 2 приоритета-св....ки и ми......ети!

Завистта е порок!

ако искат чист въздух да затворят нефтохима на Златев и да започнат да внасят качествено гориво от Австрия или Германия.

Скъпичко ще ви излезе...............

Напротив, разликата в цената на самото гориво се компенсира от по-високата калорийност и чистота (особено при дизеловото гориво) вносното гориво излиза дори по евтино, защото акциза и ДДС са еднакви.

Мамка ти министерска, боклук! А защо не искате да предоставите данните за замърсяването на въздуха в София? А когато Съдът ви ЗАДЪЛЖИ да го направите, вие решихте да обжалвате до дупка, но да не информирате хората какво дишат! Ама сега се правиш на света вода ненапита, а? Че и приоритети извеждаш, мършо!

Влез в сайта на ИАОС и кликни на бюлетина за КАВ - там я има информацията.

slavy_@abv.bg

И кво да гледам? В архива повечето колонки са празни! Има данни само за ФПЧ и то ако има превишение ... А ето ти малко факти: "Изпълнителната агенция по околната среда незаконно е отказала достъп до информация за замърсяването на въздуха в София почасово, за 4 години назад. Това постановява Административният съд София-град (АССГ) и задължава агенцията да отговори на поставените й въпроси по Закона за достъп до обществена информация."

Какво дишат...кога? И защо министъра - за София си има кмет

slavy_@abv.bg

Ами защото: "Изпълнителната агенция по околна среда (ИАОС) е администрация към Министъра на околната среда и водите" - цитат от сайта на агенцията!

Тоя министър да не се занимава с глупости А да накара хората да засаждат дътвета . Всички заразени гори да се премахнат . Да се намали площа от Натура 2000 на половина.Да има място за писти и влекове. Хората без пробшем да си обработват земите.

Добре че няма кой да послуша съвета Ви, големи глупости сте написали.

изобщо знаеш ли що е то НАТУРА 2000? хахахаха не не хаха много тъп народ има в нашата държавичка

Съвсем в стила на министъра. А да накара хората да засаждат дъТвета . Кои хора, кога , къде, какви дътвета, срокове, пари. Всички заразени гори да се премахнат . - кой, кога, срок и т.н иначе всичко е добри намерения и пожелания.

Със сегашните темпове на презастрояване, чист въздух във София ще има някъде около 2180 година.

Като ИМПЕРИАЛИСТ съм бил в редица европейски столици. Бях изненадан, че много от тях са по-запрашени от София, но никой и дума не обелва. Индикатор ми е яката на бялата риза. Например, в Прага за два часа и яката на ризата вече е мръсна. Хигиенните ми навици са едни и същи независимо от промяната на географското ми местоположение. След като установих бързото замърсяване на ризите, започнах да се оглеждам и видях, че по автомобилите на откритите им служебни паркинги, можеш да пишеш с пръсти. Също и при всяко неволно допиране до някаква ограда се изцапваш от полепналата мръсотия. София е много по-малко запрашена от която и да било европейска столица, което според мен се дължи на многото зелени дървета по улиците и централното отопление обхващащо повече от 2/3 от града.

заслужаваме си мръсния въздух след като има такива мазохисти като вас. Въздухът на ГЕРБ да не се закача - той е "кристално чист".

Не ,към 3000 година,след бране на черешите.

Осигуряването на тези "приоритети" е конституционно право на гражданите и задължение на държавата да го осигури. Ама кой ти гледа конституцията - всичко се превръща в "приоритети" за да може лисицата да си гони опашката.

Алоооооооооооооооооо ти в София взе че оправи ''чистотата'' на въздуха че взе и на други места да го правиш..Къде ще да забъркаш поредния скандал та да не се видят по големите ви зулуми..

За София и си има Фандъкова да решава проблема с въздуха. Министърът отговаря за държавната политика в цялата държава.

АЛООООО КЪФ ТИ Е ПРОБЛЕМА БЕ НЕНО? ИЗОБЩО НАЯСНО ЛИ СИ ЧЕ ЕКОЛОГИЯТА НА БГ ТО Е ПОД ВСЯКАКВА КРИТИКА! ДОБРЕЧЕ НЯМАМЕ КОЙ ЗНАЕ КАКВА ИНДУСТРИЯ ЧЕ СТРАШНО ЩЕШЕ ДА Е СТАНАЛО! Я СЕ ЗАХВАНИ СЪС СМЕТИЩАТА, ТАМ ПОНЕ ИМА ХЛЯБ ЗА ТЕБ!

"... да идентифицират чистотата на въздуха като основен проблем..." Ако някой разбира нещо от този израз, нека ми го обясни. Аз съм ходил до трето отделение на училище.