Нов пазар на дрога: Наргилета, съдържащи наркотични вещества

Психотропни вещества в наргилетата. Употребата им става все по-често срещана тендеция сред младежите.

Обратно в новината

Коментари - Нов пазар на дрога: Наргилета, съдържащи наркотични вещества | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Офф възпитавайте си децата вместо да спамите тук.Няма нужда да стават такива утрепки като вас ,четейки ви глупостите..

Приемете го като бонус на "дУмокрацията" и ЕврогейскияС.

НА МОРЕТО,ПРЕД МЕН НА ЕДИН МЛАДЕЖ,КОЙТО ПУШЕШЕ НАРГИЛЕ,МУ ПРИЛОША И СЕ СВЛЕЧЕ НА ЗЕМЯТА! ДОБРЕ,ЧЕ СЕ СЪВЗЕ ВСЕ ПАК!!!КАКВО ИМА В НАРГИЛЕТАТА СЕ ПИТАМ?!

Два месеца зарязах работа всички и съм все с детето и какво? Нищо......казам на полицията за димърите и пак нищо. Как да се пребориш с наркомани и зависимости, когато те са в училищата. Гаджета им стават наркозависими и после се чудиш как да го спасяваш. Стигнах до извода: като родител направих всичко, но в тази нарктрафиканска държава спасение няма. Докато не зпочват да стрелят по дилърите и има мълчание ще загиват децата ни. Затова НИКАКВ обществено мълчание.

България се управлява от наркотрафиканти и наркозависими типове!!! За това СМЪРТ на наркотрафикантите и наркозависимите - ВЕДНАГА!!! Призив към Родителите засегнати от този бич наркотиците - УБИИТЕ наркопласьора на вашето дете, за да не бъде късно утре!!!

И вземи достойно научи къде се пише Й.

Към Минка Свирката: Къде в текста има "Й" бе Сфирчице!!! Нарочно пиша Сфирчица с "Ф", а не с "В".

Глупак , Докато има терсене Ще има и предлагане . ! ще убиеш ще дойдат 2 - ма

loyola

какво се правят на ощипани, че нали продажбата на наркотици и детската проституция са основен поминък (наред с алкохолния туризъм)

Поредния ДЪРВЕН философ . който се ИЗХОДИ !

честито ви българи. В нова пазарна демокрация, сред нови балкански демократи нов пазар се пръкнал. Пушиш и летиш в облаците на дългооаквания демократически рай.

Се друго си е реда на диктатурата! Ordnung muss sein!

Българистанците сме в историята вече. След толкова ялови евронатовски напъни осрахме съвсем положението от кражби , алчност и корупция. Специално за наркотрафика е добре да чуем какво ще каже МВР, а и службите или няма кой и трабва да викаме някоя американска федерална агенция да види с кво е пълен кенефа Булгаристан.

"От Червен бряг до Ирак"...!!! От там се започна "наливането на основите"...!!! Дааа...!!!

ДРОГИРАНЕТО НАВСЯКЪДЕ ПО СВЕТА СЕ Е ПРЕВЪРНАЛО В ДЪРЖАВНА ПОЛИТИКА ...ЗАЩО ??? ... АМИ НАРКОМАНА ТАМАН ТРЪГНЕ ДА ПРАВИ РЕВОЛЮЦИЯ И МУ ДОЙДЕ ЧАСА А ДОГАТА :))) ... САМО ХРИСТИЯН - КОМУНИЗМА Е СПАСЕНИЕТО :))

Мутренска държава, масова корупция, наркотрафик покровителстван от полиция, никакво възпитание на децата никъде, простащина, бабаитлък, хвалене по соц. мрежи с подвизи. Сигурно вече нормалните деца ги вземат на подбия ако не пият, пушат и вземат дрога едновременно. При сегашната дясна алчна крадлива власт няма да има оправия - приоритет е не човека, а богатството на шепа човеци - както и Иречек е казал хора и БГ са само бившите, насточщи и бъдещи министри. Другото не са хора.

Това ли комунде, което наричаше протестиращи през 2013 г. "интернет лумпени", ще продължава да чете морал?

те протестиращите тогава наистина бяха, са и ще останат лумпени независимо от фиаското на Орешарски с избора на Пеевски.

Ами то фиаското на Орешарски с избора на Пеевски само по себе си стига. Какво друго, да им пусна жена ми ли.

Този не можа собствения си син да възпита и контролира (забъркал се при мътни обстоятелства в среднощна свада на улицата, където е убит от небезивестния Джок Полфрийман), а е тръгнал да дава акъл на хората.

Дете или деца имаш ли? Ако имаш ще се замислиш малко преди да ги бълваш тези фъшкии.

А,кой стои зад този пазар?Няма да е някой случаен.От властимащите ще е ,те са ненаситни за пари и безочлеви.

Не знам за какво говорите. Предполагам имате норма да напишете за деня името Путин определен брой пъти........ Факт е че по мое време наркоманите бяха единици. децата дори незнаеха какво е това наркотик и въобще присъствието им в обществото беше лимитирано и наказанията бяха жестоки

вещества? Дали са наргилета или спринцовки... Кой трови българските младежи?? Наркомани има,пласьори тук- таме, само нарко босове няма.

Как ме кефи Фацебоок! Лепваш си СЕЛФИ (СЕЛска ФИзиономия) и се скъсват да пишат - уау колко си готина!

Педагози и психолози да определят колко приятели е нормално да има дете на 10,11,12 --- 18, 19 години и автоматично да започва следене от служби(ТЕ) ако детето има повече контакти. А относно борбата с наркотиците - не виждам шанс. Доста сигнали има за участие на полицаи и това означава, че няма да има оправия.

Колкото и да риват някои, у бългрина вече има повече пари и наркотиците стават все по-достъпни за лумпените.

АРАБИТЕ, собственици на клуб 34, на ул. Алабин 34, СРЕЩУ СЪДЕБНАТА ПАЛАТА, допускат в заведението си НЕПЪЛНОЛЕТНИ И МАЛОЛЕТНИ и им предлагат да пушат наргиле с МАРИХУАНА! А прокуратурата си ПИПА дедовия, въпреки подадените сигнали!

Горното се случва ПОСРЕД БЯЛ ДЕН.

Ти дедовия пипала ли си да видищ колко е готино

На ул. Нишава към южния парк. На улицата деца под 14 г. им предлагат наргилета в някакъв "клуб". Не съм видял от там да минат данъчни или патрулка. И какво е "позволеното" съдържание на наргилетата?

написах го и някъде другаде, ще го кажа и тук...тази схема с наргилетата не е от вчера...чудно ми е защо до сега се мълча...на кой и колко му е плащано за да не се рови по темата?

Къде сте бе "Контролни Органи"??? Защо никой не се трогва и си чоплят гъза, вместо да се контролират МУТРИНСКИТЕ ЗАВЕДЕНИЯ? Кой не знае и не се е напушвал в заведенията на МУТРИТЕ в Боровец, които вече 10 години съществуват и тровят от НИКОЙ НЕОБЕЗПОКОЯВАНИ ??????? Та там са "специализирани" с шатри и наргелете вътре в самите заведения и са от години, не от вчера!!! С това трябва незабавно да се заемат кметовете на Общините, ама като и те са слуги на МУТРИТЕ и си ПЪЛНАТ ГУШИТЕ, как да се отървем тогава от РАЗБОЙНИЦИ, които са навсякъде???

до детроита Суджука го ядеш ти, но с дупка в средата и два домата чери.

НЕ САМО ГО ЯМ АМИ ДА ТИ КАЖА И КАК СЕ ПРАВИ : ... ВКАРВАШ ГЛАВАТА НА МУТРА АГА БАНКЯНЛИЯТА В ГХХХА НА ДОГАНЧО ПЕЕВСКИ И СТАВА "ТЕЛЕШКО МЕСО НАТЪПКАНО В СВИНСКО ЧЕРВО"

Детройте, изумително е ти колко много изпростя за последната една година.

В училището, където дъщеря ми учеше до 7-ми клас, ни провеждаха родителски срещи, на които присъстваха и децата. На тези родителски срещи обясняваха какви са опасностите в мрежата. Там изрично казаха, че родителите трябва да имат пълен достъп до всички пароли на децата и редовно родителите трябва да упражняват контрол. Моето мнение е, че ако институциите в случая са си свършили работата, родителите не! Родители, бъдете такива, а не просто източник на средства и забавления на децата!

Абе кога ще разберете че е елементарно децата ви да ви излъжат........ Родителите не могат да смогнат с промените в технологиите и начина за комуникация... Колкото повече ги следите толкова по лесно ще ви излъжат.... Изграждане на доверие е начина Естествено доверявай се но проверявай е валиден аргумент . Обаче родителите повтарям нямат шанс ако обществото работи срещу тях....... А в случая с престъпността наркотиците това е така..... За по-малко от месец 1000 полицая ще изкоренят наркотиците да ама трябва да забранят първо престъпни организации като БХК ,ОО и другите защитници на престъпниците

Никой не твърди, че държавните институции не ни защитават и това е факт. Също така е факт, че в нашата държава корупцията скоро няма да бъде изкоренена. Да, съгласна съм, че винаги могат да излъжат, затова казах, че родителите трябва да разговарят с децата си, да им създават правилните ценности и стремежи и тогава те сами ще могат да се предпазят. Продължавам да твърдя, че родителите не са си на мястото. И родителите на момиченцето и на момчето. Моето мнение е, че в този случай трябва да има и затвор за родителите!

Не харесвам Монов, но е прав. В миналото децата получаваха възпитание от семейството и училището. В момента възпитават интернет и телевизията, а там е хаос, всичко зависи на какво ще попаднеш.

Боко и ГРОБ гарантират! Наргилета за скотовете и пълна забрава!

Стига говорихте глупости, психотропни вещества в наргилета...

Защо да са глупости, изроде? Точно психотропни вещества са, давал съм проби в лаборатория и имам химически анализ. Наргилетата съдържат наркотични субстанции.

до ясла и детска градина на ул. Оборище е наргиле-клуб ДАМАСК.. Тълпи от ученици са му най-редовните клиенти.. Пред очите на кварталния са излизали надрусани групички.. Подпиращи се, щот не могат да хоодят сами.. И нищо.. А кварталнио - май за таксата спокойствие се е отбил.. Нито един път не сме видяли 5-то районно да упражни някакъв контрол.. А зарибяването на децата там от яслата и детската градина се провежда.. С "благовонните" ухания дет се носят от "клуба".. Грижат са общината и МВР-то чист въздух да дишат зечицата..

Всичко в името на Печалбата- капитализъм. Защо Българските наемници са в Афганистан заедно с другите НАТО-вци да пазят маковите полета за да може да контролират пазара на наркотици. Наркотиците са бизнес както и престъпността и никоя капиталистическа държава не се бори с тях. Едно време наркоманите се брояха на пръсти.... Сега поне половината до 20 са пробвали а колко ли ползват редовно не е ясно..

В цяла софия е така, например в Столичния квартал Дружба, едни и същи хора продават от 20 години и никой не ги закача, цели семейства се издържат от това

ВЪПРОСА Е КОЙ В ГЕРБ ЯДЕ СУДЖУКА ОТ ДРОГАТА :))) НАЛИ НЕ СИ МИСЛИТЕ ЧЕ НАРКОДИЛЪРИТЕ СА ЧИТАЛИЩНИ САМОДЕЙЦИ :)))

Много точно го е казал човекът. Ролята на родителите.Тази на училището. И най-вече,докога МВР ще се прави на ни чуло,ни видяло,че не само по Слънчака,а и цялата Държава,на деца се предлагат наркотици!?Никаква превенция,никаква дейност по този въпрос.Публична тайна е също,как милиционери зарабатват допълнително от дилърите.

Какви родители бре. родителите не могат да бъдат непрекъснато с децата си. Значи наркодилъра продава пред училище седи си и никой не го пипа защото снася на някой престъпник евротатлнтик....... и родителите били виновни.... Ако предложиш бонбон на дете колко от тях ще откажат а..... Елементарно е да изкушиш дете независимо какво казват или правят родителите. Родителите не могат сами да се борят срещу обществото което приема за нормално децата да бъдат в досег с наркотици и да се надява че няма да се изкушат. Истината е че никой не иска да го реши този проблем.......Ако искаш за един месец всички наркодилъри и наркотици щяха да изчезнат.

Ролята на родителя не е да бъде жандарм.Но адекватен родител може да обяснява.Може и да се ориентира,взема ли детето му вещества.Не е трудно.Колкото до това,че никой не иска да води битка с това бедствие-напълно си прав.

Докога ще пропада тази държава, това общество, до къде ще стигнем? Кога ще прочета нещо хубаво?

Какви са проявите му в социалните мрежи? Защо се пише само за жертвата?

или не е сигурно,че е той,или е от привилегирования етнос.....