Земетресение разлюля италиански остров, има жертви

Силно земетресение разтърси снощи около 21 часа местно време южния италиански остров Иския. Различни са оценките за силата на труса, при който има жертви.

Обратно в новината

Коментари - Земетресение разлюля италиански остров, има жертви | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами ще падат, я! Тия каменни съборетини в талия са по на 400 години, а в тях продължават да живеят хора!

Вчера Папата,самонареклия се за" Светия отец",след като се изказа против християните и че ислямските бежанци са с предимство пред християните ... и веднага днес земетресение....

Спомнете си за Помпей - доста филми има за загиването му. Близо до него днес е Неапол, както и този остров доколкото си спомням. Дано само с такива земетресения им се разминава на италианците,а вулкана да си трае. Обаче се питам защо при 4.3 - 4.5 по рихтер има толкова паднали сгради, ако и да е на 10 км дълбочина епицентъра. Добре ще е италианците да се поучат от Япония. Мисля си, че антиземетръсното строителство и у нас не е по-добро, просто по-рядко се тества с естествени натоварвания.

Там няма мигранти !!!! Преди месец бях там -страхотно място ,уникално, прекрасни и гостоприемни хора..жалко че се е случило но острова е вулканичен и мястото е Казамичиола не Казамикиола...моля се за хората дано бъро се възстановят

... браво, похвали са... кво после?!?

Прай ми впечатление, земетресат се държавите по пътя на "мигрантите" най-вече - Италия, Гърция, Турция. Пък и кметът на стамбул, дето вика, че съмнителни кораби се явявали до мястото на земетресенията всеки път.