Половин София остава без топла вода

Голяма част от кварталите на столицата няма да имат топла вода от 22 до 24 август.

Обратно в новината

Коментари - Половин София остава без топла вода | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Това е голяма новина , при положение , че 1/3 от БГ нямат въобще вода за пиене и канализация- направо мъка , мъка за топлата вода засофия

Останали без топла вода, дрън, дрън, ние като цяло лято сме без вода какво да кажем? Разкопали града на 5-6 места уж да правят "рехабилитация на водния цикъл" и сега чакат да започнат дъждовете та и те да започнат да работят.

Кои сте тия "вие", бе? Защо не пише в пресата за вас, като цяло лято ви държат без топла вода?

Не без топла, без никаква!!!

ДИР-а, защо не сложите снимка на карта с оцветени районите, където ще спира водата, че да е по-ясно. С този душ и списък на улици, дори и на старите софиянци не ни е много лесно да се справим. Справка: сутринта видях такава карта по БНТ - поинтересувайте се, ползвайте я.

Като е планов ремонта защо не си проведе успоредно и топлофикацията профилактиката или няма да е гот така?

ми купете си бойлери,ние у Русе така сме направили

Ми купили сме си, което не ни пречи да очакваме да получаваме това за което си плащаме всеки месец!

ходи се къпи тогаз,ко се разправяш с всеки коментирал

Повече допирни точки с Ориента отколкото с Европа!!!

Тъй де, нали трябва да се интегрираме! Макар че турците например, са много чисти хора.

С Турция няма как да се сравняваме. Като Ориент имах предвид по-далечният... Това със спирането на водата, което вече десетилетия продължава не е нормално.

Айдеее, панелистанци:) ИзвинетеИ, тва парфюм ли е или така си миришИтИ:)

Бозаджи, ти май не си чувал за бойлери! А! Споко, в София ги имаме, защото можем да си ги позволим, не сме като в провинцията да цепим всяко левче! Нито баните ни са на двора! А реването е защото сме свикнали като плащаме в кеш, да получаваме! Концепция, която е обяснимо, че не ти е ясна!

Стига сте ревали ! Поне имате вода !! В гр. Лом няма въобще вода вече втори ден, а и утре няма да има . Тук обаче никой не пише това като новина естественно.

Ще ревем, ще ревем! Като оставим настрана това, че да сравняваш София с Лом е, меко казано, несериозно, ломчани като си траете и никой не ви пишел за проблема, няма софиянци да седнем да ви го решим!

Не става въпрос за сравнение, защото вие сте "несравними". Става въпрос за ВОДА. С какво хората в София са повече от тези в Лом , че за тях да се пише, а проблема в малките градове да се приема за нещо нормално.

много важно,в Русе няма цял месец

Естествено, че е важно, щото Русе се нанася около 15 пъти в София, дори като махнем русенците, които са ни дошли "на гости" целогодишно тук.

продават се бойлери,айде стига реване

Не е 15 пъти, всъщност е точно 8.

Ето това е истинска новина! Това показва колко са лоши от ГЕРБ ! Лошо управляват и правят каквото си искат! А виж,ние комунистите, правим всичко по друг начин. Ние шяхме да гребем водата и да духаме в нея,за да я стоплим и да могат нашите достойни съграждани да се къпят постоянно! Така нямаше да има нужда от Топлофикации и други фЕкации !

МНОГО ВАЖНО В КАЛИПЕТРОВО .НЕ Е ИМАЛО НИКОГА,СЕЛЯНИТЕ ОТ СОФИЯ ДА НЕ БИ ДА ГИ ИНТЕРЕСУВА!!!

ДВАТА МИЛИОНА жители на София, които си плащат за тази услуга, никак не ги интересуват осмината обитатели на Калипетрово, но калипетровци се чувствайте свободни да се съберете в хоремага и да гласувате общината ви да отдели средства за изграждане на ТЕЦ и топлопровод за захранването на това значимо селище с топла вода като в цивилизацията през 21-ви век! Честито и успех!

Това е за награда, че миналото лято спираха топлата вода за два месеца за "планови ремонти" и "профилактика", зимата също поради авария баш подир "профилактиката" (върнаха ми 3 лв. и 8 ст. от сметката), тази година пак вече я спираха за 10 дни, че да си оправят зимната авария след ланшната лятна "профилактика", и сега пак със същото оправдание! Тия са за прокурор с техните нескончаеми "планови ремонти"!

Да не говорим че в Люлин 4 от май месец насам всеки месец все има някакви ''повреди'' дето ги оправят и все след седмица две се повтарят та има няма за май-август може и месец да се събере БЕЗ топла вода, ама хората въртят кранчето на топлата защото не са очаквали пак да има ''повреда'' и плащат на топлофикация нещо дето не са получили - затопляне на водата....

.... не ми е ясно защо Топлофикация не взеха мерки за тези три дни да подгряват водата с други източници?

Ахахахахах ти счупи тъпомера! Ремонтират тръбите, по които идва до водата...

Планов ремонт на ГАЗОПРЕНОСНАТА мрежа на Булгаргаз !

не ги интересува твоето мнение!

да се къпят със слънчева или със студена вода.... Има нагреватели, бойлери, проточни бойлери... Стига сте ревали като юндолски мечки. Който иска да е чист и да се изкъпе, ще намери начин. Стига с тия ' софиянци"... Знаем ги много добре. До вчера- селянин, рита буци на нивата, по галошите- гюбре, днес- купи си кашкай или Х-5 със спестените пари от картофа, направиха си татуировка, дънки и бяла риза- втора употреба- и - софиянец.... Селяни.

Баш точно, колега. Довчера сере по двора и рине тор от добитъка Кат отиде на молу обаче и влезе в "Хепи" почва с претенцийте

Баш точно, колега. Довчера сере по двора и рине тор от добитъка Кат отиде на молу обаче и влезе в "Хепи" почва с претенцийте

Студената вода е ледена! Трябва да си руснак, за да дръзнеш да влезеш под душа.

Баш точно, колега. До вчера сере по двора и рине тор от добитъка Кат отиде на молу обаче и влезе в "Хепи" почва с претенцийте

Ти така ли направи?

не ме интересува водата на софиянците!

Ами и нас не ни вълнува много твоето мнение!

Голямо чудо, че София останала за няколко дни без топла вода. В Русе ремоната на цялата топлофикационна мрежа започна на 1-ви август и ще завърши на 31-ви. А да не говорим, че през изминалата зима на 2 пъти аварира мрежата и 3 квартала оставаха на студено за по седмица. По телевизията само за София говореха, а другите градове кучета ги яли.

Може да те дразни, но средствата за масова информация отразяват според броя засегнати. Русе е 146 хил. души население, София е близо 2М вече. Половин София е да кажем 1М души без топла вода. Малка разлика в цифрите, иначе еднакво неприятно за всички

Стига с тези гупости, че столицата е 2 милиона. От официалното преброяване стана пределно ясно, че е 1 231 348. Незнам защо продължавате да твърдите подобни неверни данни. И на мен ми се искаше Русе да не се обезлюдява ама не е така. На всеки 4 часа си тръгва 1 човек (това е официалната статистика). При това състояние на страната и в София не е по-различно (това го знам от приятели които са от София). Но темата все пак е друга. Лошо е да нямаш топла вода за няколко дни, но да нямаш цял месец е още по-зле, но никой не го споменава.

ivaila_45 да каже не "дреме ми на капата", а "през оная работа ми е".

Щях да кажа така ако бях мъж,а не жена глупако!

За какви мъже и жени говориш,след като наскоро в този форум ти откровено сподели,че си травестит?!

Дъртия немско-италиански пеераз Симьон Цвайн и тъпото българо-украинско копеле Станишчо Мискинина----ни натресоха монополистите от ток , вода и отопление!!! Нищо , че Топлофикация е държавна !:))))) ФРОНТИЕР, да му е... м.....а!:)))))

На Божо Кравата му запалиха дискотеката.. Време е да запалят и Топлофикация....

Кой бе?:)))))) Божо Кравата и Митю Очите са дечица сладки пред "Топлофикация"!:))))

Ние в Лозенец сме наказани от народната власт без топла вода и отопление, защото комунистическите лумпени мислеха, че в този квартал живеят само интелигентни хора, класови врагове на потурковците селяндури от панелните комунистически гета. След избухването на демоосирацията, интелигентните хова избягаха в чужбина, а Лозенец се напълни с богати мутри и пейзани, които тракат зъби през зимата, но се фукат, че живеят при баровците.

като останалото простолюдие си се обзавела с евтин,некачествен и неикономичен български боклук - Теси или Елдом,с риск да гръмне след 10-на години експлоатация. Купи си немски бойлер Стийбел Елтрон и ще го ползват дори и твоите деца и внуци.

Принципно да си монополист трябва да е хубаво. Но ако си монополист в България, ще ти бъде поне 6 пъти по-хубаво, защото ще ги удряш двойно в цената и тройно в качеството, а те ще ти търпят простотиите! Как се гледа малко дете без топла вода, драги пещерняци? Приемам "съвети".

A какво предлагаш - вечно без ремонти и подобрения ли бе умен?

С такава новина, ако не са посочени час на спиране и впоследствие на възстановяване на топлоподаването, се постига практически безполезно всяване на напрежение сред хората дали утре сутрин, когато се събудят ще има топла вода, с която да се изкъпят. Пълен социализъм от съветски тип! Няма спасение от хората, които излязоха от социализма, но той не излезе от тях.

много агресивни селяндури ги е яд, че са си у селото сред мангото :)

"Благодаря" на ухиления Софиянски, който сключи договора за софийска вода за срок от 30 години !!!!!!!!!!!!!!!!!

Някои не могат да различат Софийска вода от Топлофикация ... ама хейт да има!

Работа и овчи народ

Тая фирма- Топлофикация трябва да плаща НАЕМ, както всички останали, когато искат да преминат през чужд имот... Или да плащат НАЕМ за тръбите или да си слагат други тръби, които не заемат МЯСТО в апартаментите на хората и минават извън тях.... А ако е за Топла вода, има си бойлер....

Стига си писал глупости, ами се ограмоти малко на тема "Общи части и инсталации". По твоята логика "Софийска вода" трябва да ти плаща наем затова, че тръби за студена вода и канализация също минават през апартамента ти. Щом не ти харесва, построй си еднофамилна къщичка или се върни на село - там няма да имаш такива проблеми.

Трябва да плащаш както всички фирми, когато си слагат банкомати, и кафемашини в чужд имот... А с софийска вода не се занимавай... Все едно да сравниш сериен уббиец и крадец( Топлофикация) с Васил Левски...

Нещо за сервитут да си чул? И освен това като си си купил панелката на безценица преди 20тина години там тръби имаше ли или някой ти ги постави насила?

В Прага средната заплата е 2400 лв. Билетът за 30 мин. градски транспорт, с който се минава през цялата столица, струва 24 крони или 1,80 лв. Още ли сте влюбени в Йорданка Фандъкова, уважаеми плащащи по 3,20 лв. за удоволствието да идат на работносто си място столичани? Секси е, тихичка е, но отдавна не мога да я понасям, за Вас не знам.:(

това е по-скоро минималната заплата, а максималната е над 8000 лева... хората, които ходят на работа си взимат карти, слабоумнико :) на фандъкова ли са фирмите, я кажи, или пък има милиони офшор като путя и партийните дейци?

лековерни са мнозинството софийски избиратели,уви! Повечето от тях сега я псуват,но приближат ли новите кметски избори,тя отново ще се им се усмихва нежно, ще ги омайва с вълшебни обещания и с цялата си глупост ще я изберат за трети път. Явно лицемерната помиярка добре знае колко важно е да си наемеш добри PR-специалисти.

Да си спомним Вальо Топлото!::))))) И да то турим на ---МВП!;)))))..... Обаче ----и Фандък Юрданка да не забравяме!;)))))

И замириса на риби и спарени ташунци

Това е полезна информация, не разбирам защо злобеете?

Скъпи софийски избиратели,отново ви каня да пиете по една студена вода! В знак на благодарност че ме преизбрахте за кметица,до края на годината ще ви зарадвам с 2 лв за билет.

много е полезна, след като ефективно вече са я спряли водата, да ти кажат че ще я спират :))

Абе нали работеха и на мазут тия тецове! Защо се правят на луди???

грездея. За моята топла вода и водно отопление през зимата сам се грижа. Миришете си на каквото поискате,може чесън и парфюм:))

ХАЙДЕ, КАЖЕТЕ СЕГА НЕ СМЕ ЛИ БАНАНОВА РЕПУБЛИКА!? КЪДЕ ПО СВЕТА ИМА ПОДОБНО НЕЩО!? ДА СЕ СПИРА ТОПЛАТА ВОДА!? ТАКА Е ЩОМ СМЕ СИ ИЗБРАЛИ ИДИОТИ ЗА УПРАВНИЦИ. ТАКА Е ЩОМ НИЕ СМЕ ИДИОТИТЕ КОИТО ГИ ИЗБИРАТ!!

софийските селяндури сега ще могат да си вонят на воля и да си намират оправдание за това... навсякъде в градския транспорт си е воня по принцип по всяко време

Миризмата по асансьорите и градския транспорт ще стане малко по-преобладаваща. Не че досега не се усещаше.

А тези които серат в асансьорите дали ще намалеят?

абе шопариии...вмирясахте бе

Хаха, бившия вече Ючбунар без топла вода... то там и без друго никой не се къпе.

половин София остава без топла вода, другата половина така или иначе не я ползва