Дъщерята на Цветан Василев обжалва ареста си

Дъщерята на бившия банкер Цветан Василев - Радосвета, е атакувала в съда прокурорското постановление за задържането й до 72 часа, издадено миналата седмица.

Обратно в новината

Коментари - Дъщерята на Цветан Василев обжалва ареста си | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Ами то всеки престъпник обжалва като искат да го арестуват. Баща й на тази 4 млрд. лева задигна пред очите на цялата държава и сега се оправдава, че не е той и извънземните са влезли в КТБ и са ги откраднали. Цялото им семейство престъпници вече ни мислят за балъци и очакват, че българите ще се хванат на всяка сълзлива история.

Какво ги бавят още? Цялата фамилия е за затвора. Стига са се правили на света вода ненапита. Много лесно се купуват имоти и се върти бизнес с чужди пари още повече като са крадени.

И аз това казвам, ама тия за един апартамент от бащата банкер цялата фамилия, а Цветанов за 6 дарени от тъщата къде и колко да лежи? 6 пъти повече? Къде е справедливостта? У Цацата?!

Тъй като реваншистката риторика на милиционерите започва да замира, идеолога Цветанов реши да се върне към проверения на дело популизъм - да удариме богатото момиче (тъй като при тяхното управление 90% от електората мизерства и повечето си загубиха жилищата построени по бай тошово време). Не мога да си обясня само откъде това нещо има самоувереността да твърди, че 6 апартамента дарени от тъщата пенсионерка са нормално нещо, а един апартамент купен от "Банкера на годината" на дъщеря си е пране на пари?! И защо Цацаров обвинява дъщерята на Василев, след като по същото време, когато тя трябва да е знаела, че баща й върши нещо нередно, Цветанов лично му връчваше наградите за "Банкер на годината". Толкова ли сме прости, толкова ли сме късопаметни или просто вече знаят, че държавата си е тяхна, а ние вечно ще сме роби?!

Симпатично момиче, но се е подвела по татковите схеми и сега ще си плати.

Нека да обжалва, но ако вината й се докаже в съда, трябва да лежи в затвора!

макс, извиняваи ма, изглежда, че взе да те тресе грипа на дървосекача

Крадлата какви ги дене в Лондон?А там има ли " апартаментче " ей така едно мъничко за 3-4 млн." дарено " от бащицата баш крадец!Или си нанка в хотелче за 1000 паунда на вечер най малко,то даже е обидно за 1000 ,за нейния стандарт!Моме прибирай се да даваш показания,не се прави на такава дет не си!

Нали ти е ясно какво ще стане ако застанеш с лицето и името си и обвиниш някого, че е крадец без да се е произнесъл съдът (друг е въпросът че няма правосъдие и особено рпокуратура в България) и че ще се отзовеш в съда да доказваш клеветите си и ще бъдеш осъден, ако не можеш? А, червей?

Оправете си заглавието - не е обжалвала ареста си, защото не се е състоял. Може да е обжалвала решението за арест. И учете български.

това е чист опит за сплашване и въздействие върху Василев - "виж ние хванахме дъщеря ти, недей да знаеш много"

Много си смешен! Той много се сплашил Мустака,айде сега!Живее си като Симеончо в луксозен хотел и харчи,харчи на воля!Само по две минимални заплати на вечер за спане!

Точно колкото и Цветанов се е изплашил, че някой ще провери откъде тъща му се е сдобила не с 1, а с 6 апартамента. Всъщност провериха го, сега инспекторката, която го провери е шефка на най-голямата дирекция на НАП и ако е сигурна, че няма да я хванат, ще се пенсионира още утре.

loyola

Не че г-н Бисеров го осъдиха, ама след като за предполагаемо "знаене" ще арестуват, защо пуснаха Иван Искров ? Той не само, че е знаел, ами Василев лично му е казал!

eдин дол дренки с баща й. все някой друг им е крив, а те са невинни душици. айде моля ви се. банда престъпници, цяла фамилия.

Това виц ли е или гавра със семейството на Василев? За пране на пари- 2-3млн. перат поне 2-3х български играчи че дори и бивши и сегашни депутати. Как да дойде василев в Б- те ще го разстрелят преди дори да се яви в съда за разпит-неудобен, както стана и с Илия Павлов и Луканов- нямам предвид физ екзекутори, а поръчителите. Станахме като САЩ по времето на Ал Капоне и Кръстника.

Защо да го " разтрелват",бе,ей големи глупости!Ще бъде добре охраняван с народни парици,не го мисли и не го защитавай!Трябва да върне парите Манго! А като ти е известно че 2-3 хил.перат по 1-2 млн.ами сезирай прокуратурата,изброй ги с трите имена и ЕГН,щом ги знайш,нали борба срещу корупцията трябва да има,какви са тез джобни милиони!Изобщо не ги прикривай!Тъкмо пари за пенсии ще се намерят за нула време и ще станем правова държава!Иначе,що тез,не онез,ами давай де!След като едното е доказано,да си върви!

А цацаратурата дали има данни че тези пари не са с платени данъци от Василев, защото едва ли представляват някаква сума която той като дивидент или заплата не е могъл да осигури за жилището на дъщеря си..Нещо май цацаратурата се чуди как да си запълва времето вместо да работи професионално по много други реални грабежи от властващите дето също са накупили скъпи имоти даже и на внуците си..

а в какво е обвинена? като дъщеря няма начин да не е знаела почти всичко, ако не и всичко, но дали по закон е виновна за нещо?

за тези, които му дадоха титлите "Банкер на годината" и "Мистър Икономика"? Това предполага, че почтено си е изкарал парите. При тези престижни титли, защо дъщеря му е трябвало да знае, че има престъпление?

Все още черно на бяло няма доказателства, че липсват пари от КТБ. Може би е редно да се докаже престъпление и тогава да се обвиняват облажилите се.

Е как да няма,не си се информирал!

Прави ми впечатление,че разтягането във времето е основен принцип на действие на по-заможните на днешно време и някак обслужващите властта го подемат добре.

А аз мисля ,че трябва да се почне с властимащите, пред чиито очи е започнало това ограбване...и прокуратурата да престане да хвърля прах в очите и да показва своето безсилие чрез посочените обвинения ...

тази това и е наиииииииииии-малкото което може да я сполети. тази фамиля -гас до дубка. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Е то тоя апартамент на Кристал как се купува ;)

Като станете банкер със собствена банка ще да видите какви хиляди ще вземате като заплата и какви дивиденти ще да си разпределяте всяка година ще ви стане ясно как се купува. Харпацуна знаете ли колко заплата взема??? не един а два такива апартамента няма да му се опънат ама никой не го закача защото е добър ''спонсор'' и е с властващите независимо кои са те

Ами пеевски си го казава още през 2014 в едно интервю, че Цветан Василев е искал да прави политически проект. Затова фалираха КТБ.

Според прокуратурата в годините, когато банкерът получаваше в България титлите "Банкер на годината" и "Мистър Икономика", дъщерята е трябвало да знае, че той върши престъпления... Възниква въпрос - кой и защо и на какво основание е номинирал този човек за" банкер на годината" ???

А кой пък е доказал, че върши престъпление???

Въпросните титли му бяха връчени от втория човек в ГЕРБ - Цветан Цветанов!

"дъщерята е трябвало да знае, че той върши престъпления", а ДАНС и прокуратурата не са знаели и не е трябвало да знаят, така ли? Смешници.

Да, а Брендо е невинен според нашия съд, както и проф. Васил Пейчев е самоубит.

КАК СЕ ПРАВИ СУДЖУК ??/ ... ВКАРВАШ ГЛАВАТА НА СУДЖУК АГА БАНКЯНЛИЯТА В ХХХ НА СВИНЧО ДОГАНЕВСКИ И ИМАШ "ГОВЕЖДО МЕСО В СВИНСКО ЧЕРВО" :)))

Гледам как ние българите разсъждаваме относно това задържане на момичето, което не е справедливо наистина, това че Василев е решил да купува политици и са му спрели кранчето, дъщерята няма вина, Скалъпена работа, но........като гледам как разсъждаваме си мисля, е не сме съвсем пропаднали хора.

Май и ти си дъщеря на нагушили се дечица на соца с червено млекце.Докато това момиченце е получавало всички благинки с крадени парички, фръцкало се е в скъпи курорти, жълища и скъпи коли, други на нейната възраст с не по-малко ум в главата бачкат в Макдоналдс или пицарии за да припечелят за три дена на морето.Ами сега като узнае, че е папкала крадени пари, ще върне ли имоти и ще бачка ли за да върне изяденото или ще се прави на хамава в Лондон.

:) надежда :) никаква надежда и милост. Точно заради такива политици и икономисти сме българите пред изчезване. 5 века робство не ни е заличило но тези господа успяват а децата им живеят къде ли не но живеят охолно, а нашите ще им връщат дълговете с лихва.

Що е власт и как се прилага или как се употребява /злоупотребява/ в България?

"европейска" заповед за арест. Хахахах :) Е сега кралицата ще сложи една брошка на шапката със звездите на еврейския (оп...) съюз и ще каже на ми-6 да отидат да изпълнят еврейската заповед :) Нито таткото е случайно точно в сърбия, нито ще рката е случайно точно в банковия център на света. "европейска"...

МИЛИ СРЕДНОЩНИ ПРИЯТЕЛИ КОМЕНТАТОРИ! И В ДРУГИ СТРАНИ СЕ СЛУЧВАТ ПОДОБНИ НЕЩА. НО ДА ВИ КАЖА, КАКВА Е РАЗЛИКАТА МУЖДУ ТЯХ И НАС. В ДРУГИТЕ СТРАНИ ХОРАТА НЕ СИ ЛЯГАТ ПОЛУГЛАДНИ, КАТО У НАС. ТАМ НА СЕЛО СТАРИТЕ ХОРА НЕ ГИ КОЛЯТ ПО ЗА 5 ЛЕВА. ТАМ БАНДИТИТЕ СА В ЗАГВОРА, А ТУК ТЕ НИ УПРАВЛЯВАТ И СЪДЯТ. НИЕ СМЕ МУТРИНСКА ДЪРЖАВА, НО БЕЗ ОСЪДЕНИ МУТРИ. НИЕ ИМАМЕ БАНДИТСКИ ПРЕХОД, НО БЕЗ ОСЪДЕНИ БАНДИТИ. АЗ ОТДАВНА СЪМ ПРОИЗНЕСЪЛ ПРИСЪДАТА НА ТАЯ ДЪРЖАВА. И ТЯ Е - ДЕЦАТА МИ ВЕЧЕ НЕ СА БЪЛГАРСКИ ГРАЖДАНИ.

Това дите,когато нагъваше кифтетата на тати - ни ривеше,а сега,когато трябва да ги повръща - риве!?Първо да влезе някой ден в дрънголника,да я полазят въшките,пък тогава да се жали. Законът е еднакъв за всички, дори и за преялите с кифтета

Сякаш сме през 90-те години на мутрите-престъпници. Тогава мутрите изнудваха жертвата си, като отвличаха най-милото му! Сега същите мутри-престъпници са с различен цвят вратовръзки, но по методите ще ги познаете. Какво ли ще й се случи на горкото дете ако бъде задържана от пази Боже български власти?! Овластените престъпници във власт е лицето на днешната легитимирана демокрация. Едно време една мутра от ЗК Спартак на име Юлиян Карабеберов ми обясняваше как ще дойде време да сменят бухалките с химикалките! Времето дойде, но изнудването премина през държавната машина на закона! Но същите ояли се и самозабравили се престъпници не осъзнава, че края на аналогавата ера свърши и колкото и да не им е приятно им съобщавам, че не са подготвени за дигиталната ера! Съжалявам господа престъпници! Но вашият край дойде и трябва да изтечете в канализацията на Историята!

НЕ им е дошъл краят, за съжаление... Докато бб получава потупвания по голата глава от ГЕР(б)манските и американски кукловоди, нищо не е свършило. Докато тегли по 16 милиарда кредити от правилните банки нищо не е свършило.

В Китай Цветанчо щеше вече да бъде осъден и отсвирен на някой стадион, заедно с помагачите му от банковия надзор. И да са го забравили отдавна.

интересно, защо си мислиш, че китай би направил това, а няма да отсвири цацаров пеевски и другите дебели вместо това? Как от конфликта на престъпниците ти избра едната страна? и защо точно тази страна избра а?

Защото е платен и много, ама много тъп трол!

гледайте "Би Ай Телевизия" само тя дръзна да обяви началото на процеса "Магнитски"

Какво да и гледаме,нали американска,нашите се навеждат!Нищо особено!

Това обвинение на прокуратурата е жалко и тъпо и Цацаров трябва да спре да се излага, и без това положението му е много тежко! Разбирам, че Пеевски и мафията са го стиснали за гърлото и за топките и не може много да шава, но когато се включи и САЩ, а и европейските институции в ПЪЛНО, ОБЕКТИВНО И ДЕТАЙЛНО РАЗСЛЕДВАНЕ НА ДЕЛАТА МУ И АТАКАТА МУ СРЕЩУ КТБ ТЕЗИ, КОИТО СЕГА ГО КОМАНДВАТ ЩЕ СЕ РАЗБЯГАТ КАТП ПИЛЦИ, и това не е зле Цацаров най-после да го вдене, и колкото по-рано толкова по-добре! Тези обвинения са толкова нефелни и глупави, колкото обвиненията на онези трима арестувани за убийството на живия и здрав и до ден днешен Катарзис Пеевски, отговорникът от мафията за Цацаров!

Мъка,мъка!Голям майтап си в свободните си съчинения.

Ами щом съм майтап, и то голям ми благодари, бе кретен, няма сега да седна и безплатно да забавлявам откровени тъпанари и тъпо тролове като тебе, я веднага поне една свирка да ми направиш, от тези дето правите на Дебелия перач и останалите ви господари!

Ние от Америка за България се разграничаваме от нашия служител "info"!!!

Според прокуратурата в годините, когато банкерът получаваше в България титлите "Банкер на годината" и "Мистър Икономика", дъщерята е трябвало да знае, че той върши престъпления ------------------ ...това не е ли малко тъпо?

Тая какъв арест обжалва нали е забегнала в Лондон!Да беше останала и даде показания,а тя след две призовки офейкала!Ако беше друг още на втората щяха да го издирват!Учено момиче било ,доктор по право,член на Надзорния съвет на банка Виктория,пък нищо не разбирало от банкови дела и транзакции,да не вярваш на ушите си!И изобщо да не вдене схемата на банкови спекулации,ай сега,сякаш е пекеначе!То само имотите и заводите да сметне просто аритметично пак ще й светне лампичката на правистката!

България се управлява от престъпници които взимат свеволни решения в разрес със закона, в България не се спазват правата на индивида, българите са жертва на репресии от страна на корумпираната върхушка, в случея изфабрикуваните обвинения не са легитимни

своеволни решения

Чети внимателно, бе идиот! Сигурно тя и адвокатите й все пак знаят по-добре от тъп и неграмотен трол и кретен като тебе какво, как и защо са обжалвали, идиот!

Така ли, бе кретен? Ама наистина ли още след втората призовка щели да започнат мутрите на Цацаров да издирват заради неявяване? Ама много ли си сигурен, бр простак? Да ти припомня ли има-няма стотина примера, които сочат точно обратното, а кретен? Да помниш например едни братя Бегалеви? Абе какво ли съм седнал да репликиран откровени неграмотни тролове-идиоти!

Ти пък кой си?Някакъв трол на Банго крадеца!Държание на дръвник!

Абе, идиот, а ти даваш ли си сметка, че Цаацров, шефът на тази шайка непрокопсаници и изпълнители на мокри поръчки и активни мероприятия на Пеевски и ДС мафията, че ЛИЧНО ЦАЦАРОВ И ЖЕНА МУ ДОКАЗАНО СА ПОПЪЛЛВАЛИ ДОКУМЕНТИ С НЕВЯРНО СЪДЪРЖАНИЕ ПРИ ПОКУПКО-ПРОДАЖБА НА ИМОТИ, НА СИЛНО ЗАНИЖЕНИ ЦЕНИ, С КОЕТО СА ОЩЕТИЛИ ДЪРЖАВАТА И ОБЩИНАТА!?!? Знаеш ли го това, бе идиот, или не? И ИСКАШ ЛИ ДА ТИ КАЖА, ДА ТЕ СВЕТНА КАКВО Е ОБЯСНЕНИЕТО НА ГЛАВНИЯ ПРОКУРОР ЦАЦАРОВ ЗА ТАЗИ НЕГОВА И НЕ ЖЕНА МУ ИЗМАМА? ЧЕ ... ТАКА БИЛ ПОИСКАЛ ПРОДАВАЧЪТ!?!?!?! Значи тези преследват щерката на Цветан Василев САМО ПО ПРЕДПОЛОЖЕНИЯ, БЕЗ НИКАКВИ ДОКАЗАТЕЛСТВА, И ОТИВАТ ЧАК ДО ТАМ В НАГЛОСТТА И ПРЕСТЪПНОСТТА СИ, ЧЕ ДА ЗАНИМАВАТ И МЕЖДУНАРОДНИ ИНСТИТУЦИИ С ИЗДИРВАНЕТО Й, А СВОИТЕ ПРЕСТЪПЛЕНИЯ ОПРЕДЕЛЯТ КАТО НЕВИННИ ГРЕШКИ НА ... ДРУГИ!?!?! (освен имота и задържането и арестуването на трима НЕВИННИ за убийство, Цацаров е посъпил така и като съдия с един друг човек, младеж, млад баща и компютърен специалист ПРТИ ОЧЕВАДНИ ДОКАЗАТЕЛСТВА ЧЕ Е НЕВИНЕН..., подписвал е НЕЗАКОННИ СРС-ТА ПРИ ОЧЕВАДНО ЛЪЖЛИВИ ОБОСНОВКИ ОТ РОМАН ВАСИЛЕВ КАТО ДПС ПРОКУРОРЪТ ЗА ПОРЪЧКИ И СЛЕД ТОВА СЕ ОПРАВДА ПАК С ДРУГИ, ЧЕ НЕ БИЛ ЧЕЛ ДОКУМЕНТИТЕ...ДАЛ Е АБСОЛЮТНО НЕЗАКОННО ИМОТИ ОТ ПЛОВДИВСКИЯ ПАНАИР НА СВИНАРЯ ГЕРГОВ, И ЗАТОВА ИМА СИГНАЛИ И ПРЕПИСКИ И В МВР...), да не продължавам... ТИ ТЕЗИ НЕЩА НЕ ГИ ЛИ ЗНАЕШ, БЕ ИДИОТ!

Изобщо не си интересен!А дъщерята,прависката си е много,много наясно!

За да не започват публичен процес за грабежа на КТБ, и да набеждават цялото семейство на Ц. ВАСИЛЕВ значи, че мафиотско-мутренската държава се страхува да не се разплете тази кражба. Вече е ясно на всички, че са замесени не един и двама управляващи, а най вероятно цялата герберастка и бесепарско депесарска клика

Фактите са че едни 5 милиарда липсват, взет е кредит да не фалира държавата, и ние робите ще трябва да работим за да върнем кредита. Останалото е театър.

Тази цацаратура дава фира, притиснат до стената със съмнения за укриване на престъпление, цацата губи контрол на нервите си и върши пълни идиотщини

Хубаво момиче, но не е знаела че земята се върти и парите падат от сейфовете в ръцете на тези, които имат ключове от тях, в затсора, да попадне на хора и да стане човек, а Цацаров кога ще бъде арестуван, не се ли се е самосезирал?

Аве като заговорихме за Пеев*... някой знае ли кога ще се падат пак два тото тиража - еднакви числа, както преди?

Та щом бащата крадял, дъщерята трябвало да знае. Логика на мутра. А за жената, ами хубава е, ама родена в кофти държава.

Що да не знае,не вижда ли как разполага баща й като Рокфелер,още повече е образована!Не го ли е питала например колко струва частния им самолет ,на който се возят семейно?А и няма как да не е предал опит на наследничката си!

Ами щом е част от семейния тръст Василеви, притежател на акции, имоти, член на надзорен съвет, трябва да знае. Освен ако не е нещо малоумна като някои писачи тук. Ама не прилича на такава. Логиката на мутрите между другото е да приписват част от имуществото на роднините си. А дали е хубава или грозна, няма никакво значение на фона на едни 4 милиарда, които всички ще платим.

А дъщеря ти знае ли какво и защо пишеш в този форум?

Е сега ще се обадят един тъст и една тъща, да кажат, че зет им набутал 6 апартамента.

Немедленно в арест! И разстрел!!!

"Според прокуратурата в годините, когато банкерът получаваше в България титлите "Банкер на годината" и "Мистър Икономика", дъщерята е трябвало да знае, че той върши престъпления. " Тя не знам какво е знаела, но на ИВАН ИСКРОВ му е било работа да знае! Интересно защо прокуратурата не казва нищо по въпроса??? А другите копелета от всички правителства през това време???

в момента се провежда социален експеримент, готови ли са българите да се борят за справедливост и върховенство на закона или им харесва престъпници да ги управляват

Е според Искров няма престъпление защото двамцата си пееха някакво караоки по това време.

Защо крадлата с крадените пари не е арестувана още? Нали има заповед за арестуването й и е в Лондон, където могат да я арестуват без проблем - какво чакат? И като се върне в БГ да я използват за да върнат и баща й, баш крадеца!

защото дългите пръсти на КГБ тоя път попаднаха в гъза на ЦРУ

Цацаров е обвинен от САЩ, за обира на КТБ и грубо погазване на човешките права давайки нареждане ДАНС да щурмуват офиса на банката, но българите седят и гледат като ощипани без да предприемат каквито и да е мерки, командвани от престъпник службите извършват грубо престъпление като продължават да репресират семейството на Василев в услуга на мафиота Пеевски но никой не реагира, какво говори това за българското общество като цяло ?

Всички видяхме какво стана с КТБ, кого будалкаш? Рубли ли ти дават?

Цацарив не е обвинен в САЩ,а само адвокатина го ползва за оправдание в молбата си !А банката е била вече обрана преди Цацаров да задейства обвинението!

не лъжи, Сената е започнал вече разследване на Цацаров и Пеевски, като съучастници в ограбването на КТБ

Боли ги фара щатите за цветан василев и нямат други проблеми. И те нарушиха човешките права на мошеника Бърни Мадоф и го тикнаха за 150 години в панделата, като взеха и палтата на жена му даже, синът му се обеси, а другият син умря от рак.

Е, как да кажеш, че България не е бантустан. Дори по-лошо, мутристан. Те това са "демократичните ценности", американската мечта и европейския порядък. Еврейски номера.

България подължава да бъде задунайска губерния

А защо, прокуратурата след като е знаеле, не е арестувала баща и тогава?

"...дъщерята е трябвало да знае, че той върши престъпления..." ако от прокуратурата са написали подобна глупост, то целта им не е да я върнат в България за съд, а по скоро опит за изнудване. Никой съд няма да приеме предположения, без нито едно доказателство, а така написаното си е чисто предположение, при това и изказващият го не е убеден в него.

Красиво момиче. Явно, че и умно. Мутрогенезиса от България, под диктата на Козяк нещо мъти. Нужен е Народен съд и екзекуция на мутрите.

делян пеевски е грозна проста свиня!

не пиши такива несчта че може да подгонят и моят ник заради тебе. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.