Вдъхновителят на атаката в Каталуния е загинал при експлозия

Имамът Абделбаки ас Сати, под чието влияние са били членовете на терористичната клетка в Каталуния, е загинал при експлозията в къща в Алканар.

Обратно в новината

Коментари - Вдъхновителят на атаката в Каталуния е загинал при експлозия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Очевидно е, че ги избиват и не ги искат живи за да правят демонстрации в съда и да държат ислямистки речи и да бунят обществото. Но превенцията е по- важна за да се спре с този тероризъм!

да се намери причината. Причината за явлението. Тя може да е финансова, а може и да е тая, че гетата в които се родиха и израстнаха емиганти са място неинтегрирано, място тъжно и без изход.

причината е че от както се срина строителството в испания, много семеиства останаха без препитание, гледаш, корумпираните карат яхти, харчат по 10 000 евро джобни пари, а ти нямаш 5 евро да изпратиш детето си на училище.излязоха директиви, да не се позволява на емигрантите да наемат жилища и банкови операции, и кво сега, след 20 години:аиде бегаи от къде си дошъл, че идват други

Само с художествена самодейност не става тази работа. Трябва си и сериозно четене. Нобелова Награда едва ли ще вземат, както и такава на името на Хиншелууд или Семьонов, но пък израза "маймуна с граната" трябва да има и практическа реализация.

Страх ги е шефовете да образоват масите, че може да прочетат как НЕ трябва да се убиват хора заради вярата.

Да Ви напомня само - преди два месеца президентът на САЩ Тръмп подписа оръжейна сделка за 300 милиарда долара със световния спонсор на джихадизъм, уахабистки дивашки ислям и тероризъм - Арабия на клана Сауд( известна и като Саудитска Арабия).

Помислете за нашите имами докато не е късно

отишъл в АДА гада

брависимо на каталонската полисия трепане и после поливане сас свинска мас!

Дано е бил той , а не трупа на някой нещастник !

ВСЕВИШНИЯТ СЕ Е ПОГРИЖИЛ ДА ВЗРИВИ ИЗРОДА, ГОТВЕЩ СМЪРТТА НА СЛУЧАЙНИ НЕВИННИ ХОРА, СЪС СОБСТВЕНИТЕ МУ ОРЪЖИЯ.

Неслучайно израелските тайни служби, поливаха труповете на арабските терористи със свинска кръв. Никак не е случайно.

Съмнителна работа е тази експлозия. Да имам къща с басейн в Испания, а да мисля за бомби.. по му отиванякоя пещера или селска колиба.

имал- къща под наем, неговата е в мароко

Не може властите да не са били в течение на финансовия "поток" и откъде се "пълни" басейна ?

май много играят GTA тия ве

Едно време в Испания имаше Инквизиция-Игнатий Лойола. СЕЩА ТЕ СЕ НАЛИ.

NB! И комунистите от '36-та!;))))

Тц, Игнатий Лойола е основател на Ордена на йезуитите, самият той е попадал под ударите на Инквизицията. А Инквизицията има друга "светла личност"-Томасо де Торквемада

Обаче--и Франциско Гоя е имало!.... А сега взривяват карикатуристи--и еврокретените само си слагат значки!:((((

Интересна информация намерих за този имам-излежал е четири годишна присъда за наркотрафик. Излязъл е през 2012 г. Това може би дава отговор с какво мотивирал последователите си.

Одобрявам начина на действие на испанската полиция. Безсмислено е да ги влачат с години по съдилища, да ги хранят и обличат. Това няма да промени идеологията им, само ще промиват мозъците на съкилийниците си и от затвора ще излизат повече ислямисти, отколкото са влезли в него.....

Много хора спасиха кожата, заради тази грешка на брадатата маймуна.

Който копае гроб другиму сам пада в него :)

Доре е , че терористите се самоизтребват!:))))) Щото ЕВРОЧЕКИДЖИЙТЕ---само гледат и писукат тъничко: "...не ме е страх, млъц, хлъц.!..je suis homO...!":))))))

Като гледам снимката и щетите от експлозията, направо късмет сме извадили.Акоатентаторите не се бяха самовзривили, жертвитеот атентата щяха да са стотици.

Сега останките им да бъдат погребани в ковчези със свински лайна. Така няма да имат девици защото няма да отидат в онзи обещан рай, приличащ всъщност на бардак... Другите ще знаят че ако се гръмнат ги чака същото...