Полицията потвърди, че Юнес Абуякуб e застрелян

Полицията потвърди, че застреляният мъж е извършителят на терористичния акт в Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Полицията потвърди, че Юнес Абуякуб e застрелян | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Лесно е за доказване дали убиеният е мачкал с буса мъчениците в Барселоона! На волана и по седалката и другаде в буса трябва да има оставени следи от ДНК! Едва ли е управлявал буса с ръкавици в тази жега! Същото се отнася и за следи в другата кола, за която казват, че е утепал шафьора!

Що така бе?... Ни един "свидетел" не остана жив, за да разкаже нещо...!!! "Службите" забърсаха следите...!!! Дааа...!!! Забравете...!!!

Два часа преди тази новина пишеше, че същия човек е арестуван. Как така после са го застреляли?

Добър пример дава испанската полиция за справяне с пратениците на Путин. Приложете го и у нас срещу автокрадците и битовите престъпници.

Какъв мъж?! Това не е мъж, а нищожество. 22-годишен плазмодий, който не заслужава да бъде погребан дори. Не му отдавайте незслужена почит като го наричате мъж. Нищо мъжко няма в това да убиеш невинни хора като най-големия страхливец!

Европата може да спи спокойно.

Испанците не си поплюват. Избиха всички замесени араби и не спират.

Путин е в траур.

С каква Ислямска държава ни плашат? Начинът по който ни се случи нещото, което някои лумпени уверено наричат демокрация е най-зловещата ислямска държава в света. Резултатът е унизителна неграмотност дори в академичните среди, масова турчееща се циганизация, която е трайна държавна политика, престъпност в невиждани мащаби спрямо всяка европейска държава, умело прикрита зад фалшива статистика, престъпно провеждани избори признавани от цял свят!? И ако към горната каша прибавите как 20 годишно момче, съвсем спокойно реже главата на 16 годишната си приятелка, "като на крава", според лично неговите думи и утвърденото с пълно мълчание скрито домашно насилие, за каква друга ислямска държава става дума? Нали знаете, че разстрелът, клането с ножове и боят с брадви е практика у нас, не изключение. Ние дивашка държава вече си имаме, при това във всички измерения и тя за нас винаги е била детска игра. Големият въпрос остава: Имаме ли сили да възстановим България? Онази, която просветляваше слепи народи и беше люлка на светли души...

Сили имаме и все отнякъде трябва да започнем. Предлагам от КТБ минаваме през Хитрино и завършваме с Чернобил. Тези 3 неща когато ги решим, тоест когато влезнат определени хора с доживотни, вече можем да продължим на пред и да продължим делото на Будителите!

Дай личен пример, отгледай 7 деца като будителите и ги възпитай да са образовани и родолюбци.

светле от 5-6 години пишеш студентка от муншен!колко ти остават още!или си от онези студентки дето работят само през ноща и на усни изпити!

Пичове, няма значение дали е лъжа или истина, но звучи прекрасно!

Хахаха, това поне беше откровено ))

Япония единствената държава в света, която не дава гражданство на мюсюлмани Знаете ли, че именно това е страната, която единствена в целия свят не разрешава гражданство на мюсюлмани? Изповядващите исляма нямат никакво право на какъвто и да е престой на японска територия; Законодателството в страната забранява разпространението на исляма като религия. Присъдите са повече от крайни за всеки, който проповаядва исляма. Понечилият да разпространява тази религия е под буквата на закона, тъй като в Япония това е углавно престъпление; Знаете ли, че в Страната на изгряващото слънце няма нито едно учебно заведение, не само държавно, но и частно, в което се преподава арабски език; Притежанието на Корана също се преследва от законите на Япония, защото свещената за мюсюлманите книга е забранена.

Това не е вярно! Хубаво си преписал текста,ама източника ти лъже ;)

Аман от заблудени, дето искат да ни отворят очите за света. Пич, не че нещо, но това което си написал е лъжа от началото до края. Разпространяваха го като автентично в нета, но на практика нищо вътре не е истина. Ясно че и тебе са те подвели, но проверявай преди да раздухваш лъжи.

"Който нож вади, от нож загива..." добре е че са спрели преди причини още вреди.

Кажи, кое те кара да вярваш на полицията, че точно този е терориста? Аргументирай се!

AbuTalib

Абу Якуб означава име, което се използва само между много близки приятели. Якуб означава, че синът му трябва да носи това име!

виждам странни имена и познания ... мюсулманин ли си

чух полицейската версия ,,как са го застреляли .... големи дивотии .... няма значение ..застреляли са го като куче ... точно така трябва да се действа срещу исляма

Не, не се действа така! Действа се като в Япония, забранява се исляма. Ислямистите се гонят навън, независимо от това, къде са родени!

в Япония продължава да се проповядва исляма ... мн често има демонстрации ... забранява се и се стреля ...това е пътят

Не срещу исляма, а срещу терористите. Това, което предлагаш иначе, е тотална война. Трябва да се направят няколко много прости стъпки. 1. Да се обяви Саудитска Арабия за държава, спонсор и идеолог на тероризма. Да спрат да им продават оръжие. Да спрат да им оказват политическа поддръжка. 2. Да се изгонят всички духовници, свързани със Саудитска Арабия и с уахабизма. 3. Уахабитската идеология да бъде отречена. 4. Ако Саудитска Арабия не клекне, да ѝ се напомни, че има държави по-силни военно от нея. Естествено не разчитам нещо от това да бъде реализирано.

исляма е тероризъм ...не е религия ... всичко е написано в корана ...чел ли си го ... ако не свали си го от нета и си обясни 5.33 от корана ...убии неверника ... ако искаш помощ ще ти покажа още 100 писания .. кога се режат ръце .. кога глави

да война е ... няма друго спасение от идеология за завладяване на света ..... мюсулманите твърдят че е мирна религия ....без да доизясняват ... когато исляма завладее света ..когато всички станат вярващи ще настъпи мирът ... ей ти ги гадовете ..

Роднините на тоя младеж отричат той да е извършил подобно нещо и да е способен да го извърши. Май испанските служби за сигурност пак са се престарали, като са организирали атентата срещу своите, срещу собствения си народ. То стана като рухването на двете кули в Ню Йорк, което янките сами си организираха, а сетне обвиниха Осама, Саддам, Кадафи и прочее.

Що ли не вярвам грам на полицаите?

Като става дума за тероризъм, не е ли също терор над един цял народ да го изкараш на манифестации под радиоактивен дъжд?! Да! За Чернобил говоря! Писах преди дни и остро ме нападнаха! След проверка научих следното: Кой посъветва другаря Тодор Живков да скрият истината и накараха малките дечица да маршируват? Кой беше съветникът на Т.Ж. Не беше ли Костадин Чакъров??? А кой е сега мажоритарния собственик на ДИР.БГ? Знаете ли? Ще ви кажа! Христо Чакъров, синът на Костадин Чакъров. Е, сега вече знаете истината в какви ръце е дира...

Кво стана? Марширувахме и още сме живи, ама от европейската храна, измираме като пилци! Ще ти кажа, най - великото време за България бяха именно тези 45 години! Тодор Христов Живков е най великият патриот на 20 ти век. Осигури ни просперитет и разтвет. 95% грамотно население, шест атомни блока, двойна жп линия, язовири, асфалтирани пътища. Електричество във всеки дом. Спокойствие. Не си заключвахме вратите.

Ти да не би да си собственика на дир.бг? Че ми стана интересно как надъхано отговаряш.

Скоро бях в Норвегия за една научна конференция свързана с работата ми. Явно не се понрави на слушателите, какво бяха постигнали учените им за 4 години и след нея гражданите поставиха въпрос ЗА ТОВА ЛИ НИ ХАРЧИТЕ ПАРИТЕ! Давам ви лек пример за какво е ГРАЖДАНИН, чувство за гражданин и ОБЩЕСТВО, което търси сметка за изхарчени пари, нежели за преиграването му и излагането на радиоактивен дъжд. Съжалявам да го кажа но Балканите са обречени. Много овце и малко вълци, колкото й да е парадоксално!!!

Ами тероризъм е също да гръмне ядрения реактор във Фукушима, а ти да не даваш никаква информация за радиоактивното заразяване в Европа и България. Всеки мълчи за Фукушима все едно, че не се е случило. Никой не мери радиоактивността на рибата и морските "дарове" Не е ли тероризъм от прелитащите над България, Балканите и Източна Европа западни самолети да разпръскват над небето ни вредни химически вещества? Всеки го е виждал с просто око в небето. Това не е ли тероризъм? А урана, който американците хвърляха над Сърбия, не е ли тероризъм? До нашата граница е! Защо никой не изследва радиацията на нашите подпочвени води около западната ни граница?

ПОРЕДНОТО "ДОБРО МОМЧЕ", КОЕТО ГАЗИ НЕВИННИ ДЕЦА ПО УЛИЦИТЕ... ТАКИВА ИЗБИРАТ ИМАМИТЕ ЗА ПРОМИВАНЕ НА МОЗЪЦИ - МОЖЕ ДА ЖИВЕЕ ВЪВ ВХОДА ВИ И УЧТИВО ДА ПОЗДРАВЯВА... НЯМА ДА ВИ ХРУМНЕ НА КАКВО Е СПОСОБЕН.

Джейсън Борн сте го гледали нали? Първоначалния сюжет е бил написан за кулите близнаци, но не са разрешили този гиьон. До сега в ЕС няма заловен ЖИВ атентатор и няма да има! Когато кажат, че ИДИЛ е поела отговорнос, а всички ние знаем, че ИДИЛ е криатура на ЦРУ и финансирана от ДЪРЖАВИ за постигане на геополитически цели, направо ми става смешно.

когато заловиха един от парижките атентатори съвсем жив. И сега испанците хванаха един от атентаторите жив. Ами оня откачения Брайвик дето изби куп деца на летен лагер на остров Ютьоя също го хванаха жив. Друг е въпроса трябва ли. С тия доведени до крайност " човешки права" .

Имам въпрос на който не мога да си отговоря: защо Испания?

Испания влиза в новия халифат на джихадистите от ИД. Испания, която е била управлявана от мюсюлманите до края на 15-ти век, ще бъде част от халифата, също и страните от Балканите и част от Източна Европа, включително България, според визията за новия халифат.

Визията им е само белите мечки да не са мюсюлмани, виждал съм им картата - всички континенти с бели йероглифи на черен фон. Вероятно за улеснение на децата в училище.

Интересно, че тия терористи почти на 100% ги убиват. Те наистина са твърде опасни ако носят шахидски пояс.

Много набързо го убиха...да не би да пропее и да се самоубие май А поръчителите ???

Клетката е от 12, 5 убити, остават 7. Поне 1-2 да бяха оставили живи, бой до посиране, докато кажат за останалите, че и за други съмишленици.

аз го намирам симпатяга и сас привликателнос.....магнитична каризма мажесдтвено сорово лизе ! *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

Вие циганите си се надушвате от далече. Май сте от една порода.

Светле ти не завърши ли тоя мунше? Вижда се че си неграмотна и май не си никаква стодентка от мунше! Да не си с индийиски произход?

Това момче няма очи на убиец. Поредният кьорфишек......

тук ние не говорим за класическите убийци - хора които убиват защото им харесва. това е поредното говедо израснало с шутери, GTA и подобни. за него да почне да гази хора с кола е просто естествено продължение на игрите. не мисля че е осъзнавал какво точно е правел в момента - обзет от еуфория. може и малко дрога да е подпомогнала... ако дириш очи на убиец - не ги дири в камикадзетата. намери ония дето са ги направили камикадзета.

Епа нали го бяха заловили жив?! Май директивата е да няма заловен жив и РАЗПИТАН терорист. Че може да издаде поръчителите си случайно...

най-после полицията да свърши нещо полезно....

Е Голям зор докато го направите Мъченик на исляма ! Сега Поне още 100 - на са решили да са като него !

Se taia

Хехе, достатъчно е да кажат, че са топили куршумите в свинска кръв, или да го е убила жена полицай - и дотам. Обаче и това няма да помогне, защото тази война не е баш на религиозна основа (това е само фасада).. Ама ще стане много дълго да пиша повече по тази тема...

това е хубава новина!