Убит в Камбрилс терорист моли за прошка в прощално писмо

Един от терористите от Рипол, планирал терористичната атака в Камбрилс, е оставил прощално писмо, съобщава барселонското издание "Ел Мундо" (El Mundo).

Обратно в новината

Коментари - Убит в Камбрилс терорист моли за прошка в прощално писмо | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

джамиите са развъдници на ислямисти и това, че нямат контрол е безумно. Как така някакъв тип става проповедник в джамия без контрол? Абе луда работа и няма промяна в поведението...колко още атентата да се случат та нещо да се промени и да има общи стандарти за ЕС?

КАТО НАКАЗАНИЕ И ПРЕВЕНЦИЯ ТРЯБВА РОДИТЕЛИ, БРАТЯ и СЕСТРИ НА ТЕРОРИСТИ ДА БЪДАТ ЛИШАВАНИ ОТ ПРАВО НА ПРЕБИВАВАНЕ В ЕВРОПА И ВРЪЩАНИ ОБРАТНО В РОДНИТЕ СИ СТРАНИ!

Сега изселване до 9 коляно в Сибир, да правят снежни човеци!

Абе, кви "снежни човеци", бе - толкова уранови мини има. Там труда ще ги направи хора, може би. Но си струва да се опита.

Стига сте защитавали тези нещастници бе, докога ще ви баламосват и ще ви режат главите бе, аман от толерастията ви!

това писмо е само за 'правоверните'. който познава дори отгоре-отгоре религиите, знае за тази характерна особеност на исляма (и не само но не искам да бъда обвинен в антисемитизъм:) хората от 'правата вяра' са хора. другите НЕ са хора. който муслим ви каже друго - ви лъже. всичките им писания да се държите добре с хората са точно по такъв начин ориентирани.

А писмото сигурно било написано с почерка на Меркел.

Светлето, стОденката от Мюнхен се е просълзила от писмото и сега не може да подреди мислите си, да напише поредния шедьовър. Къде си бе Светле? Ред сълзи, ред сополи...

Бас, че "Светлето" ти е тъпанар, който си прави тъпия кеф да ви бъзика - по-големите тъпанари от него.

Че ако правителствата, където терористи и самоубийци са от местното мюсюлманско надселение, се приеме закон за ограничаване на тероризма, при който Ако се установи КОЙ е извършителят, автоматически цялата му фамилия бъде (не не разстреляна!!) а експулсирана обратно в тяхната страна, откъдето са дошли, ще се намалят опитите поне с 80%.

Не виждаш ли, че близките на всички казват какви "добри човеци" са , макар да са били в течение на всичките им приготовления и действия. Корана ги е направил професионални лицемери, затова да се накарат да се кълнат пред Корана и тогава ще разбереш че всички мюсюлмани са еднакви и трябва да се третират еднакво. Всички терористи са мосюмани , факт. Другия извод си го направи сам !

Ама че подвеждащо заглавие! Той моли за прошка единствено и само семейството си за потенциално навреждане, спрямо жертвите-кучета-неверници няма никакви угризения.

тои и путлер накрая ще се извини, но няма да има полза.

Прав си, че ако "путлер" се извини няма полза - все едно аз да се извиня на арменците за геноцида. Но виж ако Сорос се разкая и извини, ще има, полза.

ти не се прави на отворен, нашия путин така да го наричаш, недобита фашисцка сган си ти, бълбендеровец присламчил се към прогресивните сили

Защо испанците приемат мароканци, като там война няма?

По същата причина по която СА, Катар, ОАЕ... и другите арабски държави от района не приемат бежанци. Израел също.

ами заради сахара, мелия, ал андалус

Вържи попа (имама), че да е мирно селото! Отново българския народ е със стотици години по-напред в менталното си развитие.

Сега какво? Парад с ревящи ли?айде стига с тия циркаджийски номера. Цялата му рода сварени в свинска мас, а той погребан във вътрешностите на прасе. Справедливо, нали?

Само,като ги гледам,какви са циркаджии цигани на снимката и се сещам за нашите... Това няма интеграция,то друго освен да пакости не знае...

Преди те ползваха кокаин, биеха се, пушеха и пиеха и накрая са избили десетки,така са се интегрирали,че Испания,както и цял свят ще ги помни вечно! И същите такива настоява ЕК,Меркел и подобни полудели политици да приемаме и интегрираме в нашите държави! Те ще се бият,ползват наркотици,ще пиянстват и накрая ще избухнат за да се интегрират в нашето общество и да ги помним завинаги... НЕ,не искаме тази измет по нашите земи!!!!

Трябва да се разплачем от умиление ли сега?!

Такава явно е целта на дир.бг, препечатвайки новината от сродни либерални медии ;)

Я там, кой не го е направил още? Така, да му видим сега I.P. адреса....

No mercy for the bad if they want it. No mercy from me.

Ха така, давайте! Вижте как мюсюлманите жално скърбят за жертвите, че и самият терорист скърби за тях, и образцов начин на живот почвали да водят, значи... Срам и позор за тези, които не се просълзят и не прегърнат още повече общочовешките ценности! Хайде сега, шмрък по едно бело, слагате прашките, гушвате мечетата и на манифестация. Не ни е страаааах! Не ни е страаааах!

Не разбирам защо го правят тези терористи. За какво се борят? И защо нападат обикновени като тях хора,които работят,за да получават те безплатно домове,здравни грижи и пари?

Еми, не ги бива в програмирането, пък ги бива в касаплъка, пък искат и те да са значими по някакъв начин. А, в Европа, това е единствения начин, за тях - да убият няколко невъоръжени, мирни граждани, изненадващо и те ти булка, ислямски "мъченик".

Не ми звучи убедително това твое обяснение. Без конкретна цел и искания ми приличат на луди.

Да им бутнат къщата и да изселят цялото му семейство...

Публично родителите на терористите да се отрекат от извергите си и от исляма , само така може да се даде пример на следващите ислаямисти че ще бъдат презряни а не герои !

Ади, нема нужда да се отричат - да ги подвеждат под отговорност за съучастие.

Изрод

И тях да направят мъченици на Алах ?

Мюсулманският поп на Рипол---по нищо не се отличава в кретенските си послания от ПОПА /франциск/от Ватикана----и двамата са дърти суеверни лицемери, ама се кланят на различни ИДОЛИ!:))))) ...а исус е бил човек!!!

Тизи не са терористи - тези са "борци за демокрация". Нали така ни учат за ислямистите в Сирия и Либия.

Това са едни идеалисти, паднали жертва за един по-добър свят. Ако бях дебела романтична двадесетгодишна немкиня, щях да ги последвам накрай света.

Аве, разплакахти ма, ве! Горкият човек! Горкото му семейство! Горките мюсюлмани! Горките терористи! Нашето нетолерантно европейско общество е виновно. Ако всички бяхме приели правилния ислям досега, това нямаше да се случи, може би.

"Мюсюмански жени заклеймиха тероризма в испанския град Рипол, близо до Барселона .. ..." само дето в репортажа сестрата на двамата братя твърдеше, че те са невинни. Единият от тях беше убит, но тя каза, че той не може да направи това нещо - бил добро момче ... 17-годишен терорист! Обаче тя не можела да повярва, че бил терорист.

Може и наистина да са невинни, а службите да си разстрелват накой, дето им попадне под ръка за момента, за "успокояване" на обществото.

Явно не ислямските общества спомагат за радикализирането им за това трябва колективно по-списък да ги върнат при корените им.

Ври в катрана боклук нещастен. Дано забъркат свински черва дяволите. Няма прошка за теб!

Раниш го поил го а оно те апе .... Решение: изтребване до крак и до последния парапитек!

Питам се, защо след всеки терористичен акт, терористите биват ликвидирани. Дори и при акции по залавянето им на по-късен етап. Все ми се струва по-логично да бъдат заловени живи и с помощта на изтезания, да се стигне до организатори и евентуално предотвратяване на други атентати. Сякаш е замитане на следи с убийствата им.

Изобщо не се налагат изтезания дори. Полдват се различини химикали - серуми на истината и всички задръжки падат. Иначе сте прав, че бързат да ги убиват. Повече от ясно е, че тези така наречени "терористи" се използват за политически и ментални шантажи над Европа.

papion

По сталински-"Има човек, има проблем...", а и тия дето са се решили да се жертват за Идил едва ли ще проговорят.

"Да се обезглави! Заедно с жената, децата и целия му род!" Мъдростта от вековете не трябва да се забравя. Стига сме се правили на фалшиви толерантни. Животът продължава, но за тези, които са се спасили. За семействата на невинно убитите, приятелите и целия им род остава празнина за цял живот. И ни е страх, че може да случи и на нас.

Мюсюлманите трябва да подпишат меморандум че при следващата изцепка дори най-малка, 100 хиляди от тях подбрани по нарастване на IQ ще се изселят в страна по избор. Иначе няма да си вземат поука. Писна ми да им гледам сълзливите тиради с табели че ислямът е Пас.

А, не може ли без "меморандум", преди "следващата изцепка"!?

Сигурно ли е, че е бил терорист ? Да не е бил бунтовник ?

Да ти се скъса сърцето от това писмо.... Със сигурност не иска прошка от убитите неверници християни...

за да се реши проблема с тероризма, той трябва да бъде изваден от ежедневието, както се е случило с канибализма. този път целенасочено, последователно, методично и със схема. резултатите ще изстрелят хората с два века напред в главите, а техническите опции за реалзацита, надхвърлят необходимте такива. но никой не иска това, разбира се. би било "икономически неизгодно за хората" и стратегически унищожително за статуквото. ролята на този вид терор е, да може реалните мащаби на масовото унищожение да останат незабелязани. инвеститорите в този терор, са реалните убийци в 99% от случаите на предотвратима смърт!

Писмото е открито в дома на родителите. Значи родителите са знаели но не са известили полицията. После да не ми разправят че тези били изолирани единици. Цялото семейство е вътре. И всички около тях.

Изселване на всички роднини и приятели от Испания и Европа.

Писмото е написано снощи, номера е като при самоубилия се в Пловдив преди месец.

Не ви ли звучи налудничаво след всичко сторено този коментар: Преди те ползваха кокаин, биеха се, пушеха и пиеха но от около шест месеца престанаха да бъдат проблематични. Е, така е готвели са много по-голям проблем - масово убийство!!! А горната инсинуация е едва ли не опит да представи убийците като младежи, поели по порядъчния път!

Сега трябва на всички терористите да избият семействата до 9 коляно, без значения виновни тези или не. Няма друг начин. Никаква прошка за тези изроди.

Трябва си сериозно отношение наистина, но няма да видим такова - криворазбрана цивилизация, не било хуманно. Но пък избиването на деца явно е хуманно ... С плюшени играчки и свещи няма да стане, лицемери...