Твърдолинеен дипломат и военен става руски посланик в САЩ

Руският президент Владимир Путин назначи заместник-министъра на външните работи Анатолий Антонов за посланик на Русия в САЩ.

Обратно в новината

Коментари - Твърдолинеен дипломат и военен става руски посланик в САЩ | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а нямаше ли, от 100 000 000 русские един прилично изглеждащ човек, та да го изпратят него? с този субект едва ли ще се намножат приятелите на русия по света!

няма начин този типичен русский индивид да не стане любимец на цялото посланическо общество в щатите! ще бъде душата на всеки прием организиран от кое да е посолство! та нали е представител на най духовната държава в света.

Колко обича да омекотява такива твърди твърдолинейни америката !!!

Успех в мисията !

Некадърните дирнишки журналя пак сипят глупости, неточности и лъжи. При тях това е заразно !

Изберете верния отговор. Предстои: а/ разтурване на крадливия цигански катун, наричан Русия; б/ разковаване на кочината на света; в/ засипване на землянката със заразите; г/ пресушаване на блатото на злото; д/ разрушаване на гнездото на световния тероризъм; е/ всички отговори са верни.

Този гледа така намръщено, като че ли току що са му отказали американска виза, която е била мечтата на живота му:) Споко, бе чугун, Путката ще се обади на Перуката и ще те оправи, те си се имат още от преди изборите, покрай инвестициите на Путин в голф проектите на Тръмпи...

Руски твърдотиквеник станал посланник в руското посолство в САЩ. Ударил руския джакпот, демек. Ще гледа Вашингтоне изодзад пердетата на прозорците на олющеното руско посолство и ще брои изловените и депортирани от американските власти руски престъпници, разведчици и сутеньори.

Този е генерал от Погребалните войски щом е с тази черна униформа

Тази фуражка ще бъде толкова дупломат, колкото нашата фуражка е президент. Праща го Путя да им вземе страха...но как ще става посланик на Русия, след като е персона нон грата?

Този щял да бъде посланик в ООН във Вашингтон, не знаехме, че ООН се е преместило от Ню Йорк във Вашингтон, или ДИРниците, или Кремъл са сбъркали?

Напършил се е точно кат петел на бунище ...Кадкадяк, кадкадяк !

"Твърдолинеен дипломат" Лиле ма, кой та учи на тез глупости, или свише ти идат?

Пожелавам на твърдолинейния дипломат да си строши главата в САЩ.

е в списъка със забрана да влиза в ЕС!

"Той беше силен човек. Непреклонен и фантастично прост." Братя Стругацки, Понеделник започва в събота

Много страшно гледа. Ако имаше толкова коса, колкото вежди, щеше да е фотомодел. Поздравления за повишението!

Тоя що гледа толко лошо, като че ли някой току що му е свил десерта? Я някой да му подаде един ... Борящник да се позасмее човекът, да олаби малко. Ако може и знае как, разбира се

...в руската дипломацiя ,случаини хора няма !!!...за това имат дарjaва !!!...не е като при нас...хора от кол и важе..нямащи абсолютно никакBа представа за какво са там и какво правят ...чакащи инструкции от "началниците " !!!...за това и хала ни е такав !!!...за това и дарjaвата ни се преварна в територiя !!!

Васална България няма право да назначава външен министър сама ! След 2000 г. всички външни министри са назначение на САЩ без значение кой е на власт !

КАКВО НАХЛУВАНЕ В ПОСРАЙНА БЕЕЕ . УТРЕ НИЕ КАТО ВЛЕЗЕМ В НАШАТА ТЕРИТОРИЯ македония НАХЛУВАНЕ ЛИ ЩЕ ЕЕЕ??????

Американците обаче няма да го одобрят и Путин ще използва случая пак да злепостави САЩ и дори да им изгони сегашния посланик в Москва.

Той е избран не да се хареса на американците ...

Истински орел. П.П. Дира, моля да се придържате към фактите и да оставите догадките за едни други сайтове -"...руското нахлуване в Украйна през 2014 г."

Анатоли Антонов е попадение в десятката. Изключително умен, дисциплиниран и последователен патриот.

Може ли твърдолинеен да е дипломат?!

По-добре твърдолинеен, отколкото мека китка!

Звездата на Давид,няма да изгасне на САЩ,но за еврейската звезда която огрява СеСеСере не е сигурно

Тоя удари кьоравото ! Ще гледа от Вашингтон разпада на федерацията!

Да, ще гледа разпада от първия ред.

Тоя как гледа дано да е лют като кака Кури Крушовишка...

Този ще пречупи еврейския гръбнак на Държавния Департамент на САЩ , а Англо-Саксите ще разберат че е време да вземат управлението на страната в свои ръце ! Звездата на Давид трябва да угасне и ще стане мир !

Разпути ги тоя Путин бре ! Назначава и сменя ръководството на Щатите, хе хе хе Направи им и нова Гражданска война. Ла финитто Америка !

Прекрасно гледа Агнешка Прокопиевска тъпа глава ! Браво , Путин попадна в 10 , дай боже и ние да имаме такъв някога ! То ми омръзна от Подлоги службогонци !

Ти, май само взора влажен на плевню, лелееш...

ужас...горките янки

Пич! Така им се пада...

много лошо гледа тая сволоч.

Слушал му изявления за войната в Сирия и прави впечатление наистина на много твърд,и сериозен мъж В леговището на параноиците,на които Русия им е виновна,че не стават за нищо ще му е трудно.

По погледа ми мяза на таско ерменков- атомния , когато се дзвери на бабичките на бузлуджа!

Ей, Дир, пийте си редовно хапчетата. Кой,кога и как го е видял туй пусто нахлуване бе? При толкова спътници и какво ли не още го няма,пустото... Или от "Козяк" ви пуснаха за копи-пейст?

Имат школа.

да такова мамата протесто-герберска...

да те такова теб и майка ти, че си импотентен и само тя теб те такова, боклук продажен :)))

ако русия нямаше ядрени ракети цял свят щеше да се залива от смях с тези вижте го само

е да де ... ама има ! а теб сън не те лови че няма геи парад ...ха ха ха

Преди време и на Ким му се смееха, но когато пусна няколко МБР президента на САЩ му благодари, че не е прятил някоя към Гуан.

клоун който цял жвот е репетирал да гледа със справедлив гняв но не е успял... така гледат комунистите със справедлив гняв и всяко изречение започва с: почему нищо че са извършили повече гадости от всички накуп

И защо тогава си фен на одобреният за член на БКП Иван Костов?

не знам кой е бил одобрен ама костов комунист не е бил много слаба реплика направи

Тоя СУДЖУК не яде!

Вярно е, но интересното е, че няма високо кръвно.

... този какъв чин има?!? капитан на генералска служба ли?!?

ОЩЕ ЕДИН ПУТИНСКИ ИДИОТ!!!

памперсите като видял този страшно гледащ нов посланик на Русия в САЩ. Отишъл на врачка да му лее куршум.Той от страх сигурно немедлено ще премахне санкциите.Бе,товарищ Путин къде ги намира такива страшно гледащи като озверяла руска мечка.

черните списъци на ЕС,защо не фигурира и в такъв във САЩ.Майтап ако в САЩ не приемат акредитивните му писма и не е желан в САЩ,щом има пръст и за Украйна,и за Сирия.

В лицето мяза на зло пиле и 100% кълве лошо.Треперете от ужас,хамерикански кравопридружители такива!

Крайно време е Путин да престане да играе "доброто ченге"... Наистина, той прояви огромна наивност и допусна събитията в Украйна. След това прояви благоразумие, като не позволи Украйна да затъне в огромен, кървав и на практика трудно спираем братоубийствен конфликт... Реакцията на "евроатлантиците" обаче е чудовищно неадекватна...

Да назначи подобен и за тук, да разгони фамилията на протестна мрежа и герб...

е и??