Персоналът на сръбското посолство изтеглен от Македония

Персоналът на сръбското посолство е изтеглен от Македония заради разузнавателна дейност против Сърбия.

Обратно в новината

Коментари - Персоналът на сръбското посолство изтеглен от Македония | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сръбско-руската шайка се оттегля временно преди да нанесе поредния си коварен удар!!

Сега е моментът да се прочисти тая изстрадала българска земя от сръбските терористи. До крак!

Даааа! Нещата си се връщат на нормалните места. Десетилетия сърбите работиха за македонска държава, македонска нация!??, македонски език а сега си събират багажа! Защото се оказва, че Македония не им е приятелска държава! Ха-ха-ха!

Ако искаме да бъдем съвсем точни, сърбите се провалиха в създаването си на изкуствени комунистически нации и като Божие наказание днес всички тези изкуствени нации, като босненци, черногорци и македонци се обърнаха срещу създателите си. Ето защо не бива да се преиграва в генното и политическото инженерство.

Тя тази македонска идея изначално идва от Русия. И понеже е в полза на Сърбия, та те поемат идеята на 100%. Изобщо ... Братушките се издъниха зверски с пренебрегването на България.

Македонската нация като идея си е чисто сръбска. Прочети за Стоян Новакович. Руснаците когато са създавали Санстефанска България не са чували за македонци. Не че по-късно не започват да ги промотират.

До всички млади: Да знаете! Най-големите мръсотии на България са правили сърби и гърци, подкрепени от руснаци. Руснаците асоциират сърбите като руснаците на Балканите! Руснаците мразят българите и България! Влезте в който искате руски политически форум и се уверете сами! Жокер: youtube

Косово, значи! Нищо случайно: "...На 19 февруари 2008 Президентът Джордж У. Буш заяви, че признаването на Косово за независима нация ще донесе мир в региона..." ("...President George W. Bush on February 19, 2008 stated that recognizing Kosovo as an independent nation would "bring peace to a region...", Wikipedia, Kosovo US relations. "...пет тренировъчни лагера са открити от ИДИЛ в Косово. Най-значимите са разположени на границата с Македония, в областта Дечани; други, по-малки, около Призрен и Печ ... , където бивши войници от Армията за освобождение на Косово обучават в боравене с оръжие и Корана. В Босна също...", писа швейцарският Ле-з-Обсерватьор под заглавие "Тренировъчни лагери на ИДИЛ в Косово и Босна" ("Camps d'entraînement de l'EI au Kosovo et en Bosnie", 31.08.2016, Les Observateurs). "...Даеш разполага с истински военен трезор от $2млрда., огромни автономни приходи, несравними с онези, с които разполага Ал-Кайда. Даеш разполага с многобройно военно оборудване ... ние сме изправени пред истинска армия с професионални военни кадри. Кой е докторът Франкенщайн, който създаде това чудовище? Нека го заявим ясно, защото това си има последствия: това са САЩ..." Из аудиенцията на дивизионен генерал Венсен Депорт на 17 декември 2014г. пред Комисията по външните работи, отбраната и въоръжените сили към френския сенат по време на дебата за продължаване на операцията Шамал в Ирак, която се намира лесно на сайта на сената като се пейстне в гугл: l'opération Chammal en Irak - Audition du Général de division (r) Vincent Desportes Е, и ако това не е пагубно за европейските народи?! А сърбите са пичове! Страдаха много, но устояха. И сега, от САЩ, и преди от Хитлер. Очевидно е, че не са хамерикански г...лизци като наш'те политически умници!

По последна информация посолството е ЕВАКУИРАНО, а не му е "изтеглен персонала"! Има мънинка разлика!

Хаха, спасяват кожите гадовете српски! Разкриха им мръсотиите братята макета. Браво!

България,Македония и Косово са зависими от САЩ, голяма МЪКА за комуноидите.

ха ха ха... Тъжно е когато ролята ти е да си подлога на Путьо. Жужи оказва натиск на Македония да не ходи в ЕС и НАТО. Накрая в рашанският клозет ще си останат Сърбия,Сирия и С.Корея. Честито!

Гнусна нация са сърбите. Всичко им се връща тъпкано. Тепърва предстоят интересни събития във Войводина.

Сърбия е рожба на ИРИ за да напада БЪЛГАРИЯ в гръб при войните ни с Византия. База и плацдарм за превратаджиите от новата ни история. Продажна и долна шумадийска сган.

Сърбите са изключително нагли и неприятни като нация. Те са най-големият враг на България. Заграбиха изконни български територии като Поморавието, Нишко, Западните покрайнини. Това не им стигна и решиха да прилапат и Македония. Сърбия и Русия са анй-големите врагове на българщината. Никога не бива да забравяме това! Никога Сърбия в ЕС и НАТО, докато начело на тази държава са великосръбски шовинисти като настоящия им президент.

Сърбите се опитаха да играят "ва банк", да дестабилизират МК, посредством -про сръбската пета колона, но се изложиха тотално. Антантата ги направи велики, Тито със САЩ зад гърба се перчеше из света (500 000 убити 45-52 г.), но палачинката се обърна. Та, да видим хронологията. 1. МВнР на МК получава нота заизтегляне на дипл. и техн. състав от Скопие. Специална техника (шифри, подслушване и т.н) и документи са изнесени. Това се прави за неопределен срок. МВР на МК трябва да охранява сградата (Виенска конвенция). 2. Причината шяла да се съобщи по-късно.... 3 Брнабич прави изявление " не било мала работа" 4. Вучич казва, че е имало активно раз.мероприятие на МК службите и други страни (което си е нормално) 5. В про-сръбки МК сайтове се пускапартенката, че Козиас шял да отложи посещението в Скопие 5. След 3-4 часа тотална смяна на позицията на Сърбия - след 1 седмица се връшали , посланника по-късно. Явно е имало ултиматум на НАТО. Горките сърби сипомислиха, че става въпрос за Южна Сърбия. Трудно се преглъща загубата, но има Господ, поне малко справедливост. Няма да се дадат без бой, но ЕС и НАТО са зад нас !!!

Сръбска Тъга за Юга Око Струга / Преко луга Песма ори / И говори: Као Струга / Нема друга, Jаи Струго, / Моя туго. Шта си Струго / Племе друго, Од БУГАРА / Од ТАТАРА. Кад би било / Нама мило Да си си Струго / Нешто друго. Да у тебе / Око тебе Ушек jeчи / Српски речи Марко Цемович

Кое там е ваше, Шешел, гнусна сръбска гадино. Защо не пробвате това което правихте в Косово срещу Албания да видите какво ще ви се случи. Там ще ядете сериозен бахур. Гнусно сръбско племе, няма да мирясат Балканите докато ви има...

И рече безумец: несть Бог!* Славянство? - глупост, братство? - празна дума. Достойнство! - вятър, чест? - безсмислен звук! Свещена клетва? - за хитреца глума, измама за простака тук. О, Сърбио, така ли оправдаваш небратските си замисли към нас? С таквиз ли думи дръзки заглушаваш на съвестта неумолимий глас? Така ли ти свети права убаряш, и връзките с честта като скъса на знамето си тоз позор писа? Ний чуваме те гневно да повтаряш: "От Македония ни педя вам!" Но таз земя е наша, наша, наша! Светата българска реч я оглаша, земя е скъпа нам! Тя жив е къс от нашто живо тело, през вековете с нас страда, диша, и с тръне увенчаното и чело, тронува, грее в нашата душа. За нея бяха жертвите безкрайни, за нея мряхме при Люлебургас, за нея, след триумфите си сяйни, не лаври - траур носим в тоя час! На наший зов за правда, мир, свирепо крещиш: "Ни педя!" - брат не, злобен враг - И в умопомраченье слепо С Миладиновия меч ни плашиш пак. О, пак ли сеч? О, пак ли по полята славянски братски кърви ще текат? Историо, не давай си листата, не вписвай в тях на тия дни срамът! Май 1913 г.

но хората в Македония не искат да са българи! А защо ли?

Кой ти каза, че не искат. УДБ-а?

... беше скоро, може би миналата седмица... група младежи от Македония уреждаха още някакви документи и се срещнаха случайно с Президента Росен Плевнелиев... снимки, прегръдки... Браво момчета, за българско гражданство ли? - ги пита Плевнелиев ... ами ние сме българи... му отговориха...

Браво бе! Направо съсипа Сърбия с това извадено от нафталина стихотворение! Може България да няма и една война спечелена срещу Сърбия, ама патриотични стихчета - дал господ!

Щом войната се захвана, ний простихме се в часът с майки, с братя - и с Балкана и потеглихме на път. Но тъгата бе разляна по лица ни в оня миг... Чужденците туй видяха и презрително казаха: Ето българский войник! Преди боя да достигнем, ний борихме се на смърт седем дена, без да мигнем, с калта, гладът и студът. В нас душите не остаха, ний изплезихме език. Чужденците ни видяха и насмешливо мълвяха: Що за български войник! Ний веч мязахме на сянки, на разсипана войска. Едвам тежките берданки ний крепяхме ги с ръка. В миг горите заехтяха: пред нас беше бой велик! Чужденците ни видяха и злорадостно шептяха: Клети български войник! Чухме ги и подлудяхме и във сливнишкия дим като бесни полетяхме да умрем ил победим. И победата я взехме с бодила на наший щик! Враговете се слисаха и уплашени крещяха: Бежте! Българский войник! И на Драгоман проходът много къс им се видя, удиви се Царибродът: вчера той ги посреща! И Милан отседна клети да почине бар на миг, но и там го страх връхлете: Бре, я коня доведете, ето българский войник! Ех, ний скоро ще се върнем, ако бог ни поживи, мили майки ще прегърнем с лавров венец на глави. И когато се покаже полкът ни в града със вик, нека чуем в оня миг що светът ще пак да каже зарад българский войник! София, декември 1885

Просто съм удивен от прочетеното.Ще ви кажа само, че е достатъчно човек да мине границата със Сърбия, за да му стане веднага ясно коя държава и общество се разпадат. Айде, живи-здрави!

Има, има мишкарино.

Не виждам причини за радост, а по-скоро за тревога. Македонците, доколкото са такива, не трябва да дърпат дявола за опашката, преди те самите да са се оправили.

Този който дърпа дявола за опашката отново са сърбите. Зад Македония стои ЕС, САЩ и НАТО. България, Албания, Румъния, Черна гора също. Зад Сърбия кой стои? Русия? И кво

Сигурно се чувстват спокойно македонците - армия на хиляди км,армия от "Не ни е страх,ето ви мечета,а вие ни убивайте",а да вкарваш България в настощия и вид - без коментар.

Само когато сърбия се върне в границите на Белградския пашалък ще има мир на Балканите и България ще може да бъде просперираща държава!

Ами то ѝ останаха само Западните Български покрайнини и Войводина. После остава пашалъка.

Някога просперираща Войводина, която финансира войните на слобо и нарочно държаните в мизерия и обезкървени български земи в Поморавието...

С бързи крачки Сърбия върви към тотална изолация от останалите балкански държави и не само. Путя ги е опънал на фронтовата линия да се карат с всички срещу чифте стари пищови и малко рубли и резултатът е резилен. Жалко. Тия кучета получиха всичко преди 100 г, а преди 50 даже и парите на Запада.. а сега са едно малко поморавско княжество..Войводина е напът.

Гърция е ЕС-аутсайдера и стои плътно зад Сърбия.

Най-смешнто е, че сърбите са достатъчно тъпи да вярват на маляките...

Тия макодоници са като таралеж в международните отношения накъдето се обърнат все бодът някого и е недоволен. Но поне вече е сигурно Македония е "бивша Югославска република" и тия повече неможе да да нареждат. Не се радвайте прекалено, македонците са ненадежден партньор утре или няма да спазват договора с нас или ще са директно срещу нас.

Странно решение на Сърбия - изтеглянето на целия персонал от посолство предшества обявяване на война! Та след като успяха да се сдърпат с всичките си съседи, да не са решили да почват някаква авантюра?

Под давление на Москва! Македония е последен шанс за Русия на Балканите. Падне ли Македония, пропада всичко и то за необозримо бъдеще, като руснаците прекрасно знаят, че след Македония, следва Сърбия в НАТО и ЕС.

Преди да заспите и след като се събудите а не рядко и на сън все Русия ли вие на устата????

Ами хайде и нашите да действат веднъж като тях след като видят как нагло ги подслушват по всички кабинети пък да видим дали няма да тръгнем напред , ама ние сме свикнали да правим така - нема нужда да ни слушате защото ние всичко ще ви докладваме и изпълняваме...А Македония играе по чужди свирки и като е подслушвала е докладвала като нас, но рано или късно живота на македонците ще да е и по зле от нашия защото вървят по нашия път

Оти така бе бракя сърби...?!? Вие 50 годин ги правехте народ тези чидни Българи, като им набивахте в главите чие са МАКЕДОНЦИ- а такива имаше само в главите на вашия кретен Тито и УДБ-ата му... И какво остана от велика Югославия - едно нищо, подчиняващо са на мародера от КГБ Путин...?!? Освен плескавици, можете само да оплескват нещата бракя сърби...

Добре ще е, ако шумадийските свине се изтеглят завинаги от светата българска земя и ние можем да завършим освобождението на тази китна българска земя (Повардарието).

Никога няма да се изтеглят! Това е възможно единствено при война. Ако тези българи от Западните покрайнини бяха пожелали независимост по време на юговойната, тогава днес можеше да са в майка България. Те не пожелаха, не дадоха никакъв знак. Явно искат да са сърби...

Кой ти каза, че не са искали? Още искат, но за комуноидите на власт е по-добре да са приятели със сервите...

Предлагам да приемат и Русия в НАТО и ЕС и да се приключва въпроса.

Не става понеже няма на кого да се дървят американците и да оправдават заплатите на тъпите си военни.

Шило

Косово в ЮНЕСКО? Нека първо да стане страна- член на ООН, па тогава. Ама пусто, шанс няма. Когато Испания, Унгария, Румъния, Русия и т.н. държави я признаят- тогава. А явно някой използва албанците като лост срещу суверенните решения на Македония.

Македония е вече на управление от САЩ както България и Косово. Тъжна работа.

А преди беше под управление на Сърбия. А Косово вече не е населено със сърби. Чаткаш ли?

Шило

Що ли така стана с Косово?

Гостите у нас са добре дошли само ако уважават страната ни и не дрънкат тук кремълските си глупости.

Сърбите са руски кавали.

Яко се засили тролстването тук и е ясно накъде ни води Биг Брадър - към побратимяване с албанците. Кво стана с т.н. договор с Македония, започна да проблясва резултата- Велика Албания,може и обща граница с България, а макетата кучета ги яли. Плана за т.н. Западни Балкани т.е. разпокъсването на малки псевдо държавички единствено устройства познайте кои!Сърбите май единствено на балканите славяни горди и независими, скоро албанският в М втори офиц.език, а у нас турският.

У вас турският може и да стане официален. Не бъркай апартаментчето си в Приморско с руска комуналка

За всичко си прав, ама аз с един плюс не мога да бия тролчетата от Козяк :(((

Сърбия прави така че дори Черна гора не я иска.Със мнителност и недоверие не се постига дружба и приятелство.Нека се смятат за велики но без да обиждат съседите.

На македонските управляващи мекерета какво им пука за анклава Косово?!

Така каза посланика!

Ахахахахаха! Егати и србските миндили! Изнасят се уж заради разузнавателна информация срещу трях, а всъщност те имат разузнавателна информация какво щяла да предложи Македония след няколко дни! Не е истина колко брутално нагли са сърбите

Тия сърби си въобразяват, че някой трябва да се съобразява с тях. Абе кои са тези издухани ........

И те са като източните им съседи.

Великосръбска доктрина Според доктрината, на сърбите се отрежда държавотворческа водеща роля, като всички земи в които живеят сърби, задължително трябва да влязат границите на тази държава. В по-крайния вариант на проекта, държавата се нарича Велика Сърбия. Основа за създаването на плана е Начертанието на Илия Гарашанин. Водещи идеолози и поддръжници /ратници/ (от ср. рат - война) са Стоян Новакович и Милош Милоевич - наричан още Лудия Милош. Начертание (на сръбски: Начертаније) е документ, съставен през 1844 година от министър-председателя на Сърбия Илия Гарашанин и определящ основните насоки на сръбската външна политика. Според него Велика Сърбия е от Суботица чак до Черно море в която освен сръбски език се говорел и "покварен сръбски - бугарски"

А дано се осъществи тази доктрина, ама нада ли. :(

Тц, не нада, товаришч.

Егати и малките кирливи държавици, всяка с претенции да бъде велика. То не бяха велика Сърбия, велика Румъния, велика Турция, велика Албания, велика Македония... Абе братче, ако хванеш някой американец или бразилец над картата на света, вероятно половин час ще ги търси къде са тия държавици и изобщо на кой континент са, ама иначе всичките с претенции да са велики....

Струва ми се, че това е много добра новина.

"Република Македония развива приятелски отношения с всичките си съседни страни"- но в действителност е точно обратното.

Аз само отбелязах,че сръбският мошеник Вучич е закръглил големите си устни,сякаш ще прави ... познайте какво!

Вероятно фелацио?!

не трийте коментари! Да не би да са ви пращали на командировка в Северна Корея за усвояване методите на комунистическата цензура?

Бившата колония на Сърбия - ФИРОМ, нещо взе да не слуша господарите си по служба от УДБА. Сърболяка тепърва ще яде големия там.

Но, стана много послушна към новите си господари от ЕС и отвъд океана. :)

Много тъпа реплика сърбоманче :)

Сръбете лекичко почват да губят позиции в Македония след 25 години титовска антибългарска пропаганда .

Сръбската пропаганда в българската вардарска Македония е от 1912. Това са 105 години.

Великосръбските мераци за Видинския и Скопския вилает, че и за Софийския е още от 1857година.

Няма такава държава - Република Македония! Има FYROM - Former Yugoslavian Republic of Macedonia. И никога не е имало такава държава!

Такива са македонските управници и в днешно време.Ако България беше ги обвинила в нещо,щяха да се скъсат да ни ругаят и обиждат. Когато Вучич им се кара обаче,гледат да се измъкнат с общи приказки и дипломатични увъртания.

Точно това е нон-сенса! Няма такава държава Република Македония, а има (наложено от умните западняци и подигравателно прието от гърците) понятие "Бивша Югославска Република Македония". Това не е ли едно и също?! Ние трябва да държим да има Република Македония под мотото "Две държави, един народ, един език, една история"! Нямаме други печеливши ходове, а пък е исторически вярно!

Това с еднния език отпадна от току що подписания договор от невменяемите от гроп и оная тъпоъгълна соросоидка захариева.

"Две държави, един народ, един език, една история" - силни думи (прилича на пропаганда от времето на Съветския съюз), ама няма никакъв смисъл от тях. На македонците не им пука за това, ние защо се натискаме, толкова ли не можем без тях?

И коя е общата ни история, тяхната версия или нашата?

Още по-добре за Македонците!И без това сърбите им промиват мозъците още от Титово време!Само така ще осъзнаят кои са в действителност, и кой подмени умишлено общата ни история!

СерВите винаги са били нечии серВитутки.На Византия,на нас,на руснаците,на австрийците,на англичаните,на американците...Важно за тях е някой да ги държи нежно за дупето иначе им е студено.Иначе са много горди.

А ние обичаме да ни потупват по рамото и се гордеем с това.