Министър: Взехме лицензите на ”Емко” заради сигурност

Държавата застава зад работниците и целия военнопромишлен комплекс „Емко“ обяви на брифинг министърът на икономиката Емил Караниколов .

Обратно в новината

Коментари - Министър: Взехме лицензите на ”Емко” заради сигурност | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Всички заводи били проверени?! А Горни Лом, където от години цъка бомбата - какво правите с нея Министре??? Ако КОС и пожарната направят такава безпрецедентна и обстойна проверка във Вашия апартамент и на Вас моментално ще Ви вземат лиценза! Бъдете реалист, а не блюдолизец - тези хора (над 2300 от Емко и Дунарит) знаят много добре къде и какви мерки са взети за тяхната безопасност. Знаят, че и до момента ежемесечно са проверявани от всички (с изключение на "Светия синод"), но не могат да си отговорят на въпроса ЗАЩО ТОЧНО СЕГА СЕ НАПИСАХА ТЕЗИ БЕЗУМНИ ПСЕВДО НАРУШЕНИЯ? ЗАЩО ЛИ??? Не говорете за чужди инвеститори, а българските да наказвате и гоните, защото от чуждите инвеститори не остава нищо в страната ни. Преди да правите тези изказвания идете, вижте тези заводи и реалните инвестиции, които блокирате и застанете лице в лице с тези хора и техните достойни ръководители. Тогава кажете Вашите лъжи пред тях - но Ви е страх!?

Проклето племе са българите ей!!!! Когато гръмна завода в Горни Лом всички реваха на умряло къде била държавата и що нямало контрол? Сега като има контрол ревете, че било политика. Пеевски и Василив намесихте а човека си казва, че има нарушения и от завода се съгласиха, че има. Що пак сте недоволни бе? Ако думне завода кой ще е виновен?

на българското производство и български народ продължава от продажните управляващи.... до пълен Геноцид...

Вие каква сте долнипробна мафия, пак сте намерили някоя далавера от която ще глътнете голям процент комисионна. Ако става въпрос за отнемане на лицензи и защо не проверите как стоят нещата в държавното дружество "Столичен електротранспорт", елате там да видите сигурността на работниците и в каква мизерия и обстоятелства работят. Лек ден пореден МАФИОТ.

Поредна гербаджийска далавера и кражба в големи размери!!И това печелившо предприятие трябва да се открадне!!!А на тоя жалък министър сигурно също саму обещали бонуси!!

НАЙ-ГОЛЕМИТЕ ВРАГОВЕ НА БЪЛГАРИТЕ СA TЕХНИТЕ УПРАВЛЯВАЩИ!!!

В момента наблюдаваме КТБ2.На живо. Свинята краде завод с помоща на държавата.Министъра е от Атака ,но на Пееф.А Боко си трае.

И ТОВА ЩЕ МИНЕ! НА ШОПАРА МАЛКО МУ ОСТАВА! ВИНАГИ ИДВА КОЛЕДА!

делян иска да закрие военното производство на българя заради издънки на пеевски на военното изложение в израел на което пеевски настъпа мазола на руският военно промишлен комплек и за да се спаси от дългата ръка на москва обещава на руснаците да закрие военните производства в бг

Държавата да национализира завода и да го подари на Пеевски. Така всички проблеми с лиценза автоматично отпадат! Докога мафията ще краде и ще ни се смее в очите?!

Поредната парлама и ала-бала залъгалка за пред плебса... Всъщност, се води поредната война за преразпределението на този бизнес у нас. В конкретния случай, Емилиян Гебрев - собственика на ЕМКО, просто демонстрира апетити, към бившата собственост на Цв. Василев, а именно Дунарит АД и това му коства главата, защото се блъсна в големия шкембак на ненаситния дебелак Пеевски, който също точи лиги да гепи изобщо ЦЕЛИЯТ БИЗНЕС на бившето си "приятелче" Цецо... ...Понякога, зад "големите" неща, стоят прости подбуди и действия... Всичко е въпрос на власт и влияние... после идват парите, които пък, купуват още власт и влияние!... Кръговрат, кво да правиш! Както казва Мечо пух за меда - "Колкото повече, толкова повече"! ;-) Изобщо, О ВЕЛИКА СУЕТА!...

Като сте го взели за ''сигурност'' според вас дали сте изтеглили всичко опасно от там???или вече ''сигурността' сте я осигурили на някой друг материално???

Ако това е бившият завод "Иван Йонков " , не виждам причина да му се отнеме лиценза - просто поръчка от високо ниво. Защо , не взехте лиценза на оня от "Миджур " , на оня от петолъчката , на оня от "Каракос" - дето загинаха сума ти хора , ами се ебавате с хора каквото знаят какво правят ?

Когато се вземат превантивни мерки от страна на контролните органи, веднага работниците скачат. Първо строшете главата на собственика / сигурно вече сте го позлатили/ да оправи нещата в завода, а после корете контролните органи. Като ви избият като кучета, тогава, ама какво стана, защо? Къде е държавата, защо не ни защити. Това е българина, толкова му е пипето. Работят с толкова опасна продукция, а се правят на найвници. Ред, ред и пак ред в такива заводи за да няма бели.

Много са интересите и сблъсъците между ПЕЕВСКИ и ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ няма да изброявам, че от КТБ и след това от много други позиции ,това май не е и последната

Има ли още нещо за съсипване , в Бе-ГЕТО-то на Европа ? Всички управници след 1989г., са царе на съсипията , рушене на всичко , ЗДРАВЕОПАЗВАНЕ, ЕНЕРГЕТИКА, ОБРАЗОВАНИЕ, ДЪРЖАВНИ ИНАСТИТУЦИИ , ...И ВСИЧКО ЗА КАКВОТО СЕ СЕТИТЕ ...

Някой "наш" човек иска да влезе в оръжейния бизнес, а ?

Четохте ли Фрог нюз?????

ХИХИ ХИ :))) УЖ МЮЛИМАНИ , А ПРАВЯТ БИЗНЕС СЪС СВИНЯ :)) Депутатът от ДПС Делян Пеевски се появил неочаквано в Судан. Там се срещнал с неколцина баровци в скъп хотел, на които предложил големи количества оръжия и боеприпаси. Става дума за продукция на българския Военно-промишлен комплекс, включително на частните Дунарит и Емко.

КАК СЕ ПРАВИ СУДЖУК ? ... ВКАРВАШ ГЛАВАТА НА МУТРАТА В ХХХ НА ПЕЕВСКИ ... И ИМАШ ГОВЕЖДО МЕСО В СВИНСКО ЧЕРВО :)))

Да не си мислят господата разрушители, че няма някой ден някой да им направи списък и да го почне... Да се молят да се случи, когато тях вече ги няма на белия свят.

60 % ПЕЕВСКИ + 40% МУТРАТА И СТАВАТ НА СУПЕР СУДЖУК :)))

Няма ли да е малко мазен, Прасчо добре се угоява като гледам.

Започва сериала"Опоскан за 6 месеца",даже са много! За няколко дни ще го нарежат завода!

Най-вероятно има общо с КТБ и крадене на активите на безценица!

".... докато не унищожат всички заводи в България няма да мирясат..." Абе комунде, Ама не четете - само драскате. първа почна да унищожава Корни - забрави ли заедно с Костов унищожи Тефноимпекс и Техноимпортекспорт, а после и Булгартабак.

а те спрели лиценза за търговия.... Ако бяха открили нередности по търговията....сигурно щяха да спрат лиценза за производство...

ПОТВЪРДИХА, че има нередности.- Щото българите лъжем като за световно - сутринта един работник - отстранихме нередностите - може да има някъде неизметено или фас. Ама като гръмне - той Бойко виновен.

Мда. Не може ако всичко е ОК, ТОЙ да се хвали, че "ако не бил той ..." (без значение сферата), пък ако се осере нещо "другите са виновни".

Благодаря на работещите и представителите на фирмата, които потвърдиха, че има нередности и работят за тяхното отстраняване, каза министърът. Опааа то май дъжава нямалоооо щом работниците установяват неродности!!! Къде е държавата и проверките?

Сигурно чешките изстрели и заряди свършиха вече! Трябва да се плаща навреме и там където трябва! Гебревчето няма да е нито първия, нито последния дето е хвърлил кърпа- такива бивши като него са поне 10-на!

ЩОМ ЕМКО СЕ Е ЗАИГРАЛО С ЦВЕТАН ВАСИЛЕВ, ЗНАЧИ Е МНОООООГО СЪМНИТЕЛНО. СХЕМИ ЗА ИЗТОЧВАНЕ!ДАНО ДЪРЖАВАТА НА СПИ!!!

Да ДС/КГБ агента -резидент на руската мафия у нас под руски инструкции и чрез своята маша ПЕЕВСКИ отграбва България.

Докато не унищожат всички заводи в България няма да мирясат. После гласувайте пак за тиквата.

Ще си фалирам всяко предприятие, което ми хареса. А вие си четете монитор/телеграф и търкайте лотарийни билети- раЯ.