Българин загина при изкачване на връх в Доломитите

43-годишен българин е получил инфаркт и е починал по време на изкачване на Мармолада в Доломитите, съобщават италиански медии.

Обратно в новината

Коментари - Българин загина при изкачване на връх в Доломитите | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Кой е човекът, не му пише името...

Не мога да повярвам какво чета в някои коментари.Познавах този Човек, с главно Ч.Прекрасен Човек.Мир на праха му.ПОКЛОН!

този който е дал палец надолу...жив и здрав да си, дано обичаш поне малко от това което Човека обичаше.ПОКЛОН!

Приятелите - еее, юбре! Те много ли са страдали? Дали?

Колеги планинари, норматива не е важен.

Не става въпрос за норматив, а за адреналин, от който хората докоснали се до истинското планинарство и алпинизъм имат нужда. Напълно ги разбирам и подкрепям. Чистия въздух, гледката и постигнатите цели са за предпочитане пред муането на кебабчета, пушенето и пиенето, и воденето на застоял начин на живот!

Кво опяваш, бе! Той сам им е казал да се разкарат!

Жалко за човека и близките му. И все пак планинарите са щастливи хора. Поне духът им ще се рее над битовизма и простотията тук, долу. Мир на праха му.

Поредниат заговор на еврогеювете за геноцид срещу балгарите!

минават през ондулираната ти главица? Да не си слунчасала нещо? Какви заговори те гонят в тази жега?

Само глопаци не виждат какав геноцид се изваршва от еврогейския съюз срещу балгарите! И освен туй навън днес е 18 градуса! Къкви жеги гонят ондулираната ти главица?

Тъй е кат не си седят по къщята - хора без работа само неприятности създават

На теб пък какви неприятности са ти създали?? Показали са, че човек може да живее пълноценно, а не да си седи по къщята ли?

В това ли се изразява пълноценността на живота ? - да одя по баирите да са трепа за тоа дет дуфа , щот не мога да си осмисля друго яче живота ли ?

дори като всеки тъпанар нямаме и чувство за хумор - та то е присъщо на интелигентните. Но говорим и поучаваме с апломб - отнася се за "НВЕГРАМОТНОСТТА Е БЕЗГРАНИЧНА".

както и по-долу имаше коментари, аз съм дълбоки венозни тромбози и на двата крака, избягвам да се изкачвам нависоко в планината, въпреки всичко не си забранявам чист въздух, но за такива хора със сърдечносъдови проблеми, диабет и др. хронични, първо преди поход се прави доплер на крака, глава, правят се изследвания на кръвта и лекарствата се взимат задължително без спиране, хора градския начин на живот ни съсипва и предствете си цяла година стоите в града и изведнъж тръгвате на поход, това е станало, жалко!

е по-висока от планината Тяншанов!

Господине или госпожо, те са толкова тъпи, че дори не са разбрали, че си правите майтап с тях.

тези от дира за пореден път показаха колко са неграмотни - как се казва последно, поне имате гугъл, не ви ли е срам......ТЯНШАН!!!!!!!!!!!!

Планината е опасна за сърдечноболните. Имате ли проблеми с кръвно, аритмия, стенокардия и т.н. никога не се качвайте на високо!

Към неграмотния пишещ: Планина Тяншанов няма. Планината се казва Тяншан, което на китайски означава Небесна планина. Явно българското образование е в пълна криза, щом толкова неграмотни хора пишат в известни сайтове.

Защо са го оставили? Няма правилна ценностна система.пълни егоисти

Тяншанов??????????

... тяншан... отопление&вентилация...

знаят възможносите къде са тръгнали?Дано не съм прав, но да не се получи нещо такова и с инсулиновия ни алпинист Б.Петров.

как са го оставили сам? Как се оставя човек?

Прав си, но останалите (както и той) вероятно са дали 4 цифрени суми за екскурзията, и са искали да се изкачват по предварителната програма.

КОгато в планината се движи група, а един от нея не е в кондиция не се оставя никога сам. Тези са някакви аматьори....