11-годишно момиче намерено убито в асансьор в Бургас

11-годишно момиче е намерено мъртво в асансьор в Бургас, убиецът му е установен и задържан.

Обратно в новината

Коментари - 11-годишно момиче намерено убито в асансьор в Бургас | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Оказва се, че обвиненото момче е малоумно, не може да използва нож, дори не може да си отреже резен салам, ходи само с възрастен придружител и почти няма как да извърши такова престъпление. Трябва да се разследва добре.

Изверга в доживотен трудово изправителен затвор.

Ама како значи "непълнолетен"? Значи може да убива като джихадист, а бил непълнолетен...я, доживотен!!! Това ще бъда за назидание на други подобни келеши.

бежанец вероятно. от сирия.

15 годишно момче е намерено мъртво с множество рани по главата и прерязано гърло в същия асансьор, в кв. Меден рудник. Убиецът не е установен и не е задържан! Полицията търси връзка със случая на убитото 11- годишно момиче тази сутрин, в същия асансьор ... Жертвата, не е задържания от полиция 15 годишен убиец!!

Какво е решението на съда! Има ли вече присъда! Какво има да се чака! Експертите ли? Съдебните експерти ли! Вземете мерки, преди да се е повторило!

поне оставката на вътрешния. Бурга с гордстта на управляващите. Напомням само.

Всички прочетохме какво се е случило, макар и жестоко! А защо няма "червена точка"?! Питам се и не мога да си отговоря!!!

Аврора, къде е обществото, което да се противопостави на престъпността и на свободното разпространение на наркотици? Защо не се въведат драконови мерки, както има в Тайланд? Хващат те с дрога и доживотен затвор!

в този смисъл, ще има и случайно попаднали ...

Случайни разпространители? Ако има воля, точно за 2 месеца ще бъдат вкарани в затвора абсолютно всички, които се занимават с тази дейност! Ама някой на висико печели явно.

Много тъп въпрос задаваш. Тук не е Тайланд,а ЕС където се спазват либерални толерантни ценности.

нали преди време ревяхме, че сме репресирани! че няма демокрация!

старши комисар,адм. ръководител,говорител на гл.прокуратура.... все разкривачи на поръчкови убийства...Келеши,които дори и не се замислят защо деца убиват деца.

Хора! Да се изправим на един як протест, срещу всичко това! Да покажем, че не сме безразлични! Да покажем на тези опечалени майки и бащи, че не искаме повече да продължава така! Защото има начин това да спре.

За народи от третия свят, трябва диктатура каквато имаше.

Нямам думи , боже! Защо?

наистина трябва да се помисли за демократичността на наказанията. Защо наказанията трябва да са "демиократични", по дяволите!

да! демокрация я нарекохме! демокрация за добро или зло! За народите демокрация в този й вид, не е подходяща, явно! Трябва да се промени същността и от 100% -ва да стане поне 90%-ва. За да има респект... особено за подрастващите ромчета на България!!!!!!

11-годишната Никол Й. от Бургас е зверски убитата в асансьор в жк Меден рудник, научи Флагман.бг от отлично информирани източници. Арестуваният за бруталната екзекуция е на 15 години и е задържан тази сутрин. Той я наръгал с нож във врата, съобщиха току-що на извънредна пресконференция директорът на ОД на МВР-Бургас старши комисар Калоян Калоянов и заместник административният ръководител на Апелативна прокуратура Йовита Григорова. Той е обвинен е по чл. 116 от НК убийство с особена жестокост. Максималното наказание е доживотен затвор без право на замяна, но тъй като е непълнолетен, го грозят от 3 до 10 години затвор. Старши комисар Калоян Калоянов и прокурор Йовита Григорова потвърдиха информацията на Флагман.бг, че двамата се познават от фейсбук, запознали са се едва преди няколко месеца. Никол не е от жк Меден рудник. По информация на Флагман.бг тя живее в центъра и е едно дете в семейството. Когато е намерено тялото, в Никол не са открити документи и телефон.

благодарим за информацията... И какво! КАкво да правим с тази информация! Предожения! Да няма наръгани 11 - годишни

Защо едно 15 годишно момче, което се познава с 11 годишно момиче от фейсбук ще я убива? Какви са мотивите?

Джулия

Едва ли има мотиви, ФФ. Нямаш идея с какви наркотици се тъпчат децата сега. Субстанции, които ги докарват до психоза. Това не е оправдание, а възможно обяснение.

Нямало от кой да се научи на жестокост.....

Ако съм родител на момичето, този катил ще го убивам много, много бавно. Ще започна от тестисите и ще го гледам как се гърчи...

и да пусне във фейсбук, цялата процедура, за удовлетворение на нас всички ни!

ха ха ха , защо пишеш минуси, момиченце!

27 години "демокрация", "свобода","евро-ценности", Свободни медии, Хелзински комитет и Шорошки НПО-та в България - това е резултата. 27 години в които реформираме полиция, следствие (закрихме го), съд, образователна система. 27 години в които интегрираме циганите !

Най-големият терорист (вносните са без значимост) е самата крадлива мафиотска ДС-арска псевдодържава, поддържана и финансирана от EU и УСА, която законно краде от банкови влогове, от здраве, от съдби, от природа, нагла, лъжеща и мизерна като народа си робски!

Може ли да се досетя за етноса - индобългари ?

предлагам "ромбули"

Добре дошли е Европа!

Кръшкала му е. И от ревност не издържал и решил да я убие.

Наркоманска история ли е този ужас?! Боже, какво става с това наше общество?! Кой е този тип, кои са и какви са родителите му?! Те трябва да отговарят сега за това жестоко убийство! И да не се прикриват имена, начин на живот, професии, начини на "възпитание" на отрока - за да се погледнат малко в огледалото и всички останали родители на изоглавени тийнейджъри, които не знаят и не искат да знаят какво правят, какво мислят и как постъпват с околните техните изчадия!

момичето не е загинало, а убито сериозни травми е за жив все още човек сериозно, трябва да отидеш на училище

Загиналата е със сериозни травми по главата

убитата е със сериозни наранявания по главата

брой на убийствата на 100 000 души: демократична България 2 .1 прекрасна русия 19.8 --------------- Тва е долна и соросоидна лъжа! В евразийска раССия живеят само православни и правоверни рашисти, а те таквиз неща не правят!!!

Това не е вярно. Броя убийства в Русия е 9,8, а не 19,8

Като е загинала, травмите изчезнали ли са?

това са процентите на хората, които са те изнасилили+ dada

От ромският етнос ли са тези деца?

Какво значение има???Не виждате ли че от голямата ''стабилност и напредък'' агресията безумията стават все повече..

Изглежда е поискал секс, а тя е отказала и той я е убил.

Аз пък мисля обратното -тя си е искала, но много агресивно. Самозащита е било.

да, точно така! може да се помисли от защитата на убиеца, подобно твърдение! да! интересно! наистина жестоко! мама й дейба й демокрация, ниедна!

Демократизъм.

Не намесвай РУСИЯ там е нещо страшно,живях там и нашите проблеми са лебедово езеро!С ТЯХНИТЕ идиоти няма управия!

По добре да не коментира ме чужда държава,защото там батака е..........но нека си гледаме нашта кочина.По важно е да намерим решение на нашите проблеми!!!

Това е резултат от мутризацията, респективно деградацията в обществото по време на "прехода" към псевдо-демокрация. Правосъдие няма и 15 год. изчадие вероятно няма да получи доживотна присъда. И тя би била недостатъчна, но все пак сурово наказание. Добре, че не съм ня мястото на родителите на жертвата. Не искам да мисля какво правосъдие бих му отредила на този човекоподобен екземпляр. Не знам как се преживява подобна трагедия. Съболезнования на семейството на убитото момиченце.

Обществото ни все по остро се нуждае от заръщане към традиционите християнски ценности.

Децата копират поведението на възрастните. След като обществото толерира агресията и бруталността на заобикалящата ни реалност.

Децата най-вече гледат телевизия. С възрастни не общуват чак толкова. А пък там има няколко канала "екшън", "крими" и прочие плюс спорадичните филми с насилие.

Пък и доста възрастни се учат на поведение от въпросните канали!

Който не може да си възпитава и контролира отрочето трябва да поема вината заедно с него,и смятам,че тогава ще си дойде всичко на мястото!

Какво казват от ЕС и сорските НПО-та за подобни постъпки на етноса от,който явно принадлежи убиеца? "Това са културни особености на този етнос,и ние трябва да сме толерантни и да ги уважаваме". А,от ЕС съветват да няма гета,и да ги заселим плътно около нас,за да се интегрират.

Къде се споменава за етноса на това изчадие - убиеца?

Чета в Блица,че жертвата е бг,а за убиеца нито дума. Хората в квартала говорели,че било любовна драма. Кой изпада в любовни драми на 11 и15 години,че дори да убие с нож?! Няма да пуснат медиите да го снимат,за да го видим.

трябва да бъдеш подозрителен, момче на 15 години трепе с такава жестокост едно 11 годишно момиче !!!! Според теб с какво възпитание е момчето?

Четете Божието слово записано в Библията. Писано е че този свят лети със шеметна скорост към своята гибел и нищо не може да спре този край. Не полагайте съкровищата си на Земята, където ръжда и молец ги ядат и крадци ги нападат, а на Небето, където няма ръжда, молец и крадци. Бог ни подава спасителна ръка, за да ни избави от греха, който ражда единствено неправда, насилие и тление. Бог толкова възлюби света, че даде своят Единороден Син за да не погине нито един, който вярва в Него и живее според волята и законът Му, но да има вечен живот. Насилието и войните в този свят са заради греха, който ще бъде унищожен, заедно с тези които не са пожелаи да познаят вечноата Божия истина и да станат честни и достойни хора със сърца пълни с любов и истина.

Само да ви кажа, че в раССия няма смъртна присъда за такива изроди също! Вожда лично я отмени за неограничен срок! Докато в САЩ има!

Да така е, но отмениха смъртното наказание, също като у нас - под натиска на европедалите....., твоите любимци.

Хайде стига с тая "Рассия".Явно си лягаш и ставаш с Русия.Гледай тук какво става.Много ме е дерт за Русия,какво става там!!

НО НЕ ВЪВ ВСИЧКИ ЩАТИ!ТАМ ВСЕКИ Е САМ ЗА СЕБЕ СИ! И ВТОРО: САЩ/ФАЩ СИ ПРАВЯТ ЕКСПЕРИМЕНТИ С ОСТАНАЛИЯТ СВЯТ,НО СВОЕТО СПОКОЙСТВИЕ СИ БРАНЯТ С ВСИЧКИ СРЕДСТВА!!!НАЛИ ТЕ ПОДКОКОРОСВАТ ДРУГИТЕ ДА СИ ОТМЕНЯТ СЪРТНОТО НАКАЗАНИЕ,ТЕЗИ ЛИЦЕМЕРИ!!!

Снимка и името на убиеца къде са????

О дааааа. ... и аз чакам

Нито 15 годишното лайно, нито жертвата са цигани...

Според законите в евразийски бг-стан тоя понеже е под 18 може да има максимална присъда 7 год затвор! Като ще е в интернат 3 год, а после 5 в затвора! На 22 год вече ще е на свобода!

Този злодей няма място на тази земя.На тази възраст дръзнал да е главорез ,какво да се очаква по-късно.Не трябва да вижда повече небе и земя.

Да бе, 7..до 3-4 макс и после свобода

Искал е да се размножи на обичайната за етноса възраст за жених 15 и булка 11, но е попаднал на българка, която не е пожелала да се отдаде в асансьора. Ах да, бил е интеграст- подмамил я е по интернет. И т.к. извергът е непълнолетен, ще го пуснат с условна.

Сега и убиеца, и гадните му родители да ги обесят на площада на Бургас, за назидание и удоволствие на тълпата. А мършата им да я хвърлят от вълнолома.

Това е ново поколението порастнало в хубавата демокрация. --------------- Много е хубава! Чак западните държави ни завиждат на евразийската демокрация!

Тук в Лондон всеки месец има такава новина, в люлката на демокрацията. Лично Путин им държи ръката с ножа, така казаха

Тази, назована от теб демокрация, си има точно определение - посткомънизъм !!!

Не е комунизъм. Прав си.

брой на убийствата на 100 000 души: демократична България 2 .1 прекрасна русия 19.8

Това не е вярно. Броя убийства в Русия е 9,8, а не 19,8

Това е ново поколението порастнало в хубавата демокрация.

Отгледано от още по-прекрасни родители израсли при зрелия соц. А сега си пий хапчетата дъртак...

Друг път родителите са израснали през комунизма, родили са се тогава, но са се възпитали брутално през псевдодемокрацията. Научи се да смяташ, и ти имаш акъл, колкото едно врабче...

Оле, родителите на този малък убиец трябва да заплатят с живота си.

Обикновена демокрация. Но много по-важно е да има банани по сертиите-

Няма нещо по-страшно от това да ти отнемат детето по такъв брутален начин. Съболезнования към близките, но като родител си давам сметка - няма утеха. Колкото до това, какво поколение расте...Прави ли ви впечатление колко често има "новини" за побоища и саморазправа между децата - в училище или на улицата? Прави ли ви впечатление колко често има съобщения за брутално насилие спрямо бездомни животни - котета или кученца извършени буквално от деца? На мен лично ми правят впечатление /дочуто в превозно средство или на детска площадка / безумни въпроси от типа: "Тате, ти колко деца наби в детската днес?" или шеговит въпрос към невръстна пикла "Ти имаш ли си гадже?". Не разбирам, не знам, очевидно аз не съм наред ама не ми се струва нормално такова отношение. На 15 години - убиец, на 11 години - запознанства в Интеренет! Безумие, накъде вървим?

Жестоко и страшно - няма как по друг начин да коментирам. Едно от убитите деца в училище дето го изритаха в корема, родителите му преди и след училище са го били взимали. Така че няма гаранции вече за нищо. Единствената ми надежда е кати видят хоарата тези неща бявно и полека да започната да се завръщат към традиционите християнски цености, няма друг начин.

При бай Тошо такива работи немаше. Ето какъв е резултата от демокрацията.

Не е виновна ДЕМОКРАЦИЯТА ? А криво разбраните(ЗАЩО ЛИ и от кого)нейни ценности.

Бай ти Тошо те вика! Ти защо още се мотаеш? Ще свършат хубавите места!

Ти откъде знаеш, че при бай ти Тошо не е имало такива работи. В милицията ли си работил по това време? Ако си работил там трябва да знаеш, че не е така. Един по онова време беше избил сума студенти в едно от общежитията. Бил е горе-долу на годините на този убиец. Една групичка по онова време в нашия край бяха убили един случаен човек и бяха танцували върху трупа му...да продължавам ли, неосведомени човече....

Направо си повярва на лъжите.Твърде много филми по Стиван Кинг си гледал, трябва да ти забранят телевизията.