Кралската двойка почете жертвите на Барселона

Испания почете паметта на жертвите на атентатите със служба в базиликата "Саграда фамилия" в Барселона. Церемонията уважиха крал Фелипе Шести и кралица Летисия

Обратно в новината

Коментари - Кралската двойка почете жертвите на Барселона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Когато си допренесъл заради собственото си недоглеждане да изнбиват народа ти нямаш право да лицемерничиш след убийството му,Такива лицемерни лидери дето на наш гръб са недосегаеми за терористите по добре е да не си показват суратите след убийствата

Ха,ха...със свещички ще борят ислямския тероризъм!

при това навсякъде свещите са китайски

Не си приличат на тая снимка

Много трогателно. Чак да се просълзи човек. А що не вземе този държавен глава да обясни на народа си какво търсят тези арабски натрапници в страната му,след като Испания няма нито една арабска колония в исторически план. И да си посипе короната с пясък.

Кралската двойка са съ участници на геноцида над европейските народи.

Който не го е страх, ходи без охрана.

Престанете да се лигавите с ИД! Всеки, който се е бил на нейна страна, заслужава да бъде ликвидиран - или на бойното поле, или като се прибере в Европа "ни лук ял, ни лук мирисал"! Тези изроди не подлежат на осъзнаване и превъзпитание! Да вървят при Аллах и да битуват в неговото измерение, тук нямат място!

кралската двойка случайно да не ги е страх да излезат без охрана по улиците, където газят народа им?

крадците на едро показват поредното си лицемерие под здрава охрана

Показват за пореден път колко са некадърни терористите.... Трябва да избиат кралски двойки и пинцове и принцеси, а не невинни граждани...

Абсолютно лицемерие на европолитиците. Нали не ви е страх бре, защо тогава сте с охрана и яки мерки за сигурност? Нещастни безродници

Протокол,едни и същи заучени фрази и лозунги/втръснали ни вече/ да му мислят простолюдието и пострадалите...толкова ли е безсилна Европа,да спре ужаса ???

Насъскваш страх, играеш в една партия с терористите!

Плащат ли ти да плюеш европейските политици, въпросът е кой .......?!

на теб кой ти плаща да цензурираш, а мръснико прокопиев, окрал ктб?

И кво от това?! Кралските и всички останали политически боклуци, самите те добре защитене, целенасочено пуснаха орките да сеят смърт и страх сре хората.

Вменяваш вина и клеветиш, различни хора, без каквито и да е доказателства, просто така, защото нямаш много акъл и задръжки! Мислиш си, че като плюеш по-успелите и по-значимите от теб хора, издигаш собственото си нищо над тях!

значима е само глупостта ти, тъпанар

Често представителите на малограмотното журналистическо братство наричат всеки по-голям католически храм катедрала. Катедрала е седалището (катедрата) на епископа на съответната епархия и естествено в даден град има най-много една катедрала (с някои изключения). Катедралата на Барселона не е "Саграда фамилия", а "Санта Креу и Санта Еулалия". Намира се в Готическия квартал и е многовековен храм. "Саграда фамилия" дори още не е завършена, а е и осветена наскоро - през 2010 г.

На теб все някой ти е виновен, сега журналистите! Като си толкова "умен", що не си успял бе?!

А ти откъде си толкова сигурен, че той (или тя) не е успял? Имаш кристално кълбо пред себе си може би?

Успял е и отървалият се от дълъг запек, няма нужда да се хвалиш!

Абе идиоти , спрете този ад, кел файда от церемониалите , на умрелият му е през крачола колко ще го ''почитате''.

Ако слушаме зле възпитани, не особено грамотни и агресивни хора, като теб, човечеството трябва да се откаже от честването на всички починали хора и от културата си изобщо!