Тръмп: Протестите са необходими за излекуване на обществото

Президентът на САЩ Доналд Тръмп излезе с нов коментар за масовите протести в град Бостън, щата Масачузетс.

Обратно в новината

Коментари - Тръмп: Протестите са необходими за излекуване на обществото | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Тези протести са платени, колкото повече протести, толкова. по-бързо ще свършат парите и лодуването ще спре. Протестите са полезни за Тръмп, защото изтощават финансово противниците на администрацията му.

Протестите са необходими за излекуване на обществото, подобно на ваксините които предпазват човешкия организъм от опасни болест.

те протестите са за да се свали тръпм и да се сложи нов LGBT-disabled президент, щото черен-ислямист вече имаше, докато беше президент обонго защо не ги махнаха, че сега се присетиха, така че соросите ще има още 2 мандата да тъпчат паветата и така ще се излекуват.

Винаги е много добре да имаш самовлюбен президент, не мислите ли? Ако бяхме президенска република, а още по-добре еднолична монархия, сега щяхме да махаме някъде знаменца и да повтаряме нечии мъдри мисли...

не ни интересува тръмп, путлер ни интересува.

"Най-добре ще се излекуваме ако всички чернилки ги изгоним обратно в Африка,откъдето ги докарахме да ни робуват."

Този дърт склеротик е изкуфял,т.е. хлопа му дъската.

Слава на генерал Лий! Да живее Конфедерацията!

От сайта са Спрели коментарите в Спортните новини...

ний пък сме спрели да им четеме "новините" за спорта, след кат не моа да оставиш свойта гледна точка.

Фашистките изтъпление и маршове са наречени удобно в статията :"масовите протести".

Отивай си в Турция, Ердогановски Мюсюлмански шпионин...

на думата семантика, но не знаеш как се пише ИЗСТЪПЛЕНИЕ....

Америка (в частност САЩ) е разделена не от вчера .опитите да се интегрират цветнокожите е пълен провал. Латиносите в момента вършат цялата мръсна работа на белите ,но рано или късно ще избухнат. В същото време черните живеят на гърба на белите и на латиносите. С техните гета ,престъпност ,лентяйство мърсотия скоро всички ще са срещу тях . Това е истината и всякакво замазване на действителнбостта нще доведе до по силни трусове и катаклизми

А нашите черни кога?...Тук кой ще избухне

И какво като са всички против черните в Америка? Черните са по-силни от белите. Гледахте ли световното по лека атлетика в Лондон? Само черни и тук там бели. А медалите бяха само за черните. Като станат малко повече в Америка, янките ще сменят това надуто, предизвикателно поведение, ако не искат да ядат пердах всеки божи ден.

протести що не протестират бе,срещу спирането на дажбите от слама за зимата

тръмпо трябва дса уточни кои протести! тези които се трият масово в нета от педератите зелени талибани или онез, които защитават тероризма с гей паради, платени от американските посолства на които евреи са на чело с плоско чело, недочело.

Ми, то няма какво утешително да се каже по случая. Ако си мълчи ше го изкарат расист, ако се застъпи за паметниците ше го изкарат и фашист в добавка, ако земе страната на либералите предава своите избиратели. Американския президент е в позиция в която няма добър ход, освен може би некоя победоносна войничка в Венесуела (щото в Корея е опасничко).

ДОБЪР ХОД ИМАШЕ! ТВЪРДО НА СТРАНАТА НА РЕДНЕЦИТЕ, КОНФЕДЕРАЦИАТА И НЕГОВИТЕ ИЗБИРАТЕЛИ! Войната само се отлага. И огъването на Тръмп кара сороз и хиларито да ТЪРЖЕСТВУВАТ! Баш кат Горбачов, ше спазари собственото си бъдеще и богатство чрез предателство към последователите и подчинените си. КУР ЗА ТРЪМП! НЕ СТАВА И ЗА ЧЕП ЗА ЗАЛА ВЕЧЕ.

не иска да взима страна, явно е чувал за Пилат, измива си ръцете и казва - добре сте, но ще се оправите

бива си го