Лондон иска да продава повече в ЕС след Брекзит

Лондон ще публикува пет документа за британската позиция за преговорите за Брекзит.

Обратно в новината

Коментари - Лондон иска да продава повече в ЕС след Брекзит | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Бойкот за британските продукти.

Трудно е да угодиш на някой, който не знае какво иска. Не, че ЕС са се засилили да им "угодят", но по принцип е трудно.

T.e. Великобритания иска да се възползва от пазара на ЕС, без да плаща членски внос и други такси, свързани с ЕС? Ако разгледаме ЕС като един голям МОЛ, то ОК досега е имало щанд в този мол и е плащало наем, а сега иска да си продава стоките в МОЛ-а но да не плаща наем. Ако това стане, то какво ще задържи другите страни в Съюза!? Няма как това в онова и душата в ... Като искат да продават в ЕС да се нареждат заедно с Китай, Япония и др. и да си плащат мито! Ако след това стоките им са конкурентни - да заповядат! Макар че не се сещам за някоя конкурентна английска стока. Коли вече не правят техни, чужди правят, но защото са в ЕС, сега това отпада. Техниката се прави в Китай, със зеленчуци не са известни ... но все ще се намери нещо да изнасят за ЕС ;)

Лондон може да иска и печена пуйка със зеле, стига да има кой да му я даде.

Ще му я дадат и още как.И не защото са готини пичове,а защото държат стратегически производства.Я светни народа какво ще стане с Аеробус ако Ролс Ройс спре да им произвежда двигателите.Колко щ са загупите и за кого,след като Pratt & Whitney играе за Боинг.

КОи стратегически производства? Автомобило строене нямат, военната им промишленост е зависима от континета, самолето строене нямат (Ако не им отпусне Франция няое крило да направят), Хранително вкусова нямат всичко се внася, космическа нямат, корабостроене нямат отдавна са издухани от Корея , Япония и т. н в сферата, Финасова а да Лондонското Сити, кажи му сбогом всичко бяга на континента

Типично. Ако може най-хубавото ма без ангажименти. Тия още си живеят във времената на Британската империя и не могат да проумеят че тя е свършила. Не могат да проумеят и факта че края на всяка империя е страшен, но не мога да ги жаля. Толко мизерия и беди са ни докарали, че мисля, че им е малко това дето ги чака

"Едно е да искаш, друго е да можеш, а трето и четвърто е да го направиш"

много се радвам, че излезнаха от ес, нито една лоша прогноза не се изпълни, всичко си тече по старому, а занапред ще има по-голяма защита от терористи от ес.

Само дето лирата се срина до 2,149 от 2,46 лева.

това е бял кахър.

аз какво искам, какви мераци имам, ама - няма. Говорят си двама мъже - единият -"А жена ми непрекъснато иска пари - сутрин, обед, вечер." Другият -ама много бе - първият - а ти да не мислиш, че й давам."

Oт личният ми опит в търговията с британците,мога да кажа ,че това са най лукавите и непочтени хора с който аз съм работил!!! Винаги искат тяхното магаре да бъде мъжкото!

може би си попаднал на израелски евреи защото англииски евреи няма :-) :-) :-)

Къде в постът ми прочете думата еврей? А не мисля ,че има израелски евреи също!

Няма да напуснат.

Ще напуснат и не само те

Шило

Ами да търси начини. Ще е трета страна за страните-членове на ЕС, да си плащат митата, ДДС, акцизи /когато има/, и да си разширяват пазарния дял в ЕС

При международната търговия няма акцизи,ДДС и други простотии на ЕС има само мита.Митата са регламентирани от световната организация за търговия и националните митнически органи не могат да ги повишават защото отиват на съд.Британците като нация само печелят от излизането си от ЕС.

А моята идея е Лондон да купува повече, без да продава в ЕС:))))))) За идиоти ни мислят или те са идиоти... Не знам?

Лондон може само да духа супата след Брекзит.

зад гърба си имат USA и новите търговски договори с тях

Докато бяха в ЕС защо не продаваха повече? Кой им пречеше? Пълни мизерници са тези от острова. Още си мислят, че са империя но нямат никакво покритие освен огромни заеми. Да ходят да си крадат природни ресурси и роби от Индия, Пакистан, Арабите и Африка. Но чичо Путин много лош, реже ръцете на крадците. Пиявиците няма от къде да смучат и скоро ще се самоизядат.

Ти от небето ли падаш.Защото вЕС има квоти кой колко да произвежда и за колко от количествата има субсидии и за колко няма. За британците след излизането им от ЕС няма квоти.

Ти като си на земята защо ядеш Полски/Холандски домати и яйца? А за Китайският и Израелският, чесън да не говорим. Некадърниците винаги си намират оправдания...

Без да внасят такси,искат всички права да си запазят.Цял живот са свикнали само да грабят ингилизи меки китки.

ТИЯ ЗАПАДНАЛИ НАРКОМАНИ ТРЯБВА ДА СЕ ТРЕТИРАТ КАТО ОСТАНАЛИТЕ, МИТА И НИКАКВИ ПРИВИЛЕГИИ-КАКТО СА СВИКНАЛИ.

Англичаните винаги са имали чувство за превъзходство над останалия свят. Но като се има предвид каква непрекъснато "обогатяваща" се смесица от етноси живее на полуострова, едва ли имат основание за това. Били някога велики, владели половината свят...минало - свършено. Сега трябва да приемат, че и в другите държави живеят цивилизовани хора. Не може да искат, без да дават! В ЕК трябва да са непреклонни и да настояват за пълна реципрочност в отношенията.

На кой полуостров?

апенинският :-)

По принцип Лондон може да иска каквото си иска..., но няма как да се случат по-голяма част от тейните искания, понеже са политически и икономически нелогични. Песента "Да си останем добри приятели след развода" се пее на други места. Предприемайки някакво действие, означава, че си съгласен с неговите последствия.

и при разводите и т в този случаи хората не си остава добри приятели. след краия на процеса си извън семеиството и идваш на гости само и ако, и когато те поканят. тези документи са вътрешна потреба - полиците им ще кажат ние искахме това но не ни го дадоха, захстото това е само за хора които са членове на семеиството.

Кравата Мей търси кьор софра!

"Лондон иска..." Само с искане не става, всеки иска нещо което му е изгодно, а дали е изгодно на другата страна -не го интересува. В ресторантът като си поръчваш пържола си плащаш както за месото така и за кокала. Така е и в политиката. Сега ще трябва англосаксонските андрешковци да си платят.

То понеже при нас амо с изпълнение сме цъфнали и вързали та за това даваме акъл на другите. Прави са да кажат своите искания и белким евродебилите осъзнаят какво не трябва да налагат на другите страни за да не последват лондон

Има ли по-гнусен и долен народ от англичаните?

ПОГЛЕДНИ НА ЗАПАД ОТ БРИТАНИЯ :))

Лондон иска да продава повече в ЕС след Брекзит Значи излиза, че след излизане от ЕС,когато ще се появят и митническите бариери Лондон ще продава повече стоки в Общия пазар.