Издирват имам, замесен в атентатите в Испания

Изчезнал имам в Испания е смятан за ключова фигура при атентатите Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Издирват имам, замесен в атентатите в Испания | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Зад всеки ислямски атентат стои по някой имам. Зад всеки имам стои някой спонсор от персийския залив или турция.

Исляма ни е обявил война и води от години война срещу нас! Целта на малоумниците е да ни изтребят до крак и да напяват от Европа ислямски халифат! В резултат на втората световна война има 3 милиона жертви! Алах желае смъртта на 500 милиона души- "религията на мира"

Повече от 60 милиона души загиват във Втората Световна Война,загубите на Съветския съюз възлизат на 41 979 000 души.

В знак на благодарност към имама терорист да му подарят една хубава свиня и да я вкарат в джамията в която е проповядвал джихад....

в испания съм ... никога не съм вярвал в ..демокрацията.. в Европа ... но пук мислех че все пак някакви граници ще имат ...нищо подобно .. още в деня на атентата спуснаха обяа команда ...не .не ме е страх .. тая тъпотия се повтаря всяка минута по всички медии ... вчера 6та испанска тв ..с 10часово предаване ..над 20 участници ...ме убеждаваха че исляма няма нищо общо с атентата ... нито едно мнение различно от ..европейскощатското.. как не можаха да поканят един от митинга в барса с лозугите ... спрете ислямизацията на Европа .. те нямаха ли нещо да ви кажат ... както каза Виктория ..ф..Европа.. до прокуратурата ... ДА СЕ ЗАБРАНИ ТЕРОРИСТИЧНОТО УЧЕНИЕ ИСЛЯМ ... основание ..5.33 от корана ...убивайте неверниците

ами щом си в испания, може би ти е направило впечатление, че през деня щъкат само арабели и черни, докато испанците и европеиците бачкат по 12-14 часа да ги издържат, така ще стане и с бг-то, щеревци, канадци, бегеици-трябва да ги отстрелват с куршуми от свинска кръв

горкият плевенлиев, не може да участва директно в борбата на храбрите от интернет срещу имамския терор, защото е с каска в окопите на украина. сега очакваме да се изяви някой български геби от дост и да ни каже в дълга и напоителна статия в антидойче веле, как всички сме фашисти, лоши майки и бащи. и как не разбираме защо не харесваме да ни газят по площадите, въпреки доброто желание на онез, които уж сме били избрали за високи заплати и да ни тровят с помощта на концерните си, единственото свято за да ги преизбират. не знам кои.

В КОРАНА ПИШЕ ЧЕ ХРИСТОС НЕ Е ВЪЗКРЪСНАЛ ... И ПАК ТАМ ПИШЕ ЧЕ ТОЙ ЩЕ БЪДЕ ЕДИНСТВЕНИЯ КОЙТО ЩЕ ВЪЗКРЪСНЕ СЛЕД ВТОРОТО ПРИШЕСТВИЕ .... ЗА НИКОЙ ДРУГ НЕ ПИШЕ ТОВА ... ДАЖЕ МОХАМЕД Е "ВЗЕТ" - ВЪЗНЕСЪЛ СЕ .... ТОВА КРИЯТ ИМАМИТЕ ОТ ПРАВОВЕРНИТЕ СИ :)))

ИМАМИТЕ СА РАДИКАЛНИ КОЛКОТО И РАВИНИТЕ .... ПОНЕЖЕ И ДВЕТЕ РЕЛИГИИ ПРОПАГАНДИРАТ ВИСШИ И НИЗШИ РАСИ ....

Службите не могат ли да им организират по едно самоубийство на подобни бесни кучета. Да им помогнат да отидат при алах? Друг лек няма!

в антибългарския цензур портал кога ще го издирват?

като стане мазало

Къде е Стоичков да изрази подкрепата си за имамите на испански?

Поредното упражнение от категорията "След дъжд, качулка"

"Момичета рисуват символа на мира на мястото на атаката в Барселона". Цинична реклама на брюкселките целки с меки китки за промиване на мозъци в ЕврогейскияС и гнусни внушения за интегриране на мигрантите - терористите в Европа!!!

ти ако си беше ибал жената тоя проблем сега нямаше да съществува

глобалистите искат това да го превърнат в ритуал, един вид опело за жертвите, но не в черквата а на улицата по марксически

Какво излиза сега, Религията на "мира", свещениците ѝ се самовзривяват и организират атентати срещу мирни хора!? Сред жертвите има и деца, едното на 3 г! Нашият Бог казва, че Той се грижи за децата, как Техния позволява това да убиват невинни деца в Негово име!?

не напразно в дебелата черна книга пише "Блаженни са верующите!"... де е бил тоя твой бог през сички войни? през безбройните епидемии? милиони деца са загубили животът си заради фанатизмът на родителите си, които са вярвали че вместо да лекуват - трябва да се молят. вместо да хванат пушката(мечът) бог ще ги пази.... всички религиозни фанатици трябва да бъдат третирани по един и същи начин.... абе направо религиите трябва да бъдат унищожени ако човечеството икса да оцелее.

комунизма е най кръвожадната вяра, после идва исляма

вържи попа, мирно селото

попа а...имама !!!