В Пазарджик МВР иззе фалшиви документи за регистрация на МПС

Множество неистински документи, използвани при първоначална регистрация на автомобили, са открити при спецакция, проведена вчера на територията на Пазарджик.

Обратно в новината

Коментари - В Пазарджик МВР иззе фалшиви документи за регистрация на МПС | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Директно на дръвника .Ако всеки престъпник дори за откраднат 1 лв го изпращтат там то България щте стане можеби най добрата страна за живеене.

Това в пазарджишката полиция е бледа илюстрация на бакиите в София-кат и ятаците от столичната полиция.Краде се нагло,регистрира се бързо,продава се евтино.По големи балъци от софиянци няма.

Защо има изроди от всякаква възраст и тен, каращи като изоглавени, биещи ви по пътищата за щяло и нещяло и натрисащи се в единственото ви возило, купено с оскъдните ви левчета и любовно обгрижвано и лъскано. Стига констатации! Време е да се удари паякът-майка! Тогава няма да има кой да снася отровните яйца.

Заради тази близост на "търговските помещения" до Катаджиите си мисля,че през тях са минавали само документите, а колите са изчаквали в автокъщата.Бас ловя!

Във КАТ Михайловград автоджамбазите пишат договорите /кауфентрага/пред гишетата и глупацит подписват декларация ,че лично са я внесли.

Няма да се изненадам,ако при такава организация колите ще се крадат от България и ще ги намират в Швейцария!

Добро утро...вече се навършиха 3 години и кусур откакто прокуратурата отказва да върне откраднатата кола,която аз лично издирих и имах глупостта да уведомя родната полиция при кого е!По силата на такъв документ- от тия които са намерили,прокуратурата обяви крадеца за съсобственик на колата ми/защото я регистрирал в КАТ-София, и там има такава печатница/.Признават,че това е откраднатата ми кола,но след,като крадеца я регистрирал бил станал съсобственик.Между другото-прокурора е абсолютен неграмотник,защото големият талон не е титул за собственост, а документ,че колата е регистрирана в КАТ,документ за собственост е договор за покупко продажба и то, ако е истински.Подгизнала в корупция и неграмотност държава.Бих препоръчал на онези от Пазарджик,да проверят кой при тях е издавал големите талони за откраднатите коли и ще видите за какви идиотщини става дума.

или Мак 9,2 са окончателно решение на въпроса. Много ми хареса мисъкта за СЪСОБСТВЕНИКА. По същия начин Световната банка се промъква да стане съсобственик на санираните апартаменти в България, понеже тя насила дава заемите за грандиозната шашма.

Законът за "добросъвестния владелец" беше измислен от червените шумкари за да могат да откраднат имотите на едрата буржоазия. Затова всяка крадена вещ се препродава по най-бързия начин и накрая остава в ръцете на "нищо не знаещия" добросъвестен владелец. А собственика пие студена вода. Комунизмът си е утишъл, а! Комунягите са тук и тарикатлъците им все още работят за тях!

От къде ги иззе? От КАТ -Пазарджик?

В момента по кражби на автомобили България е на първо място в Европа.... това челно място не може да бъде заето, ако в каналите за крадени коли не участва полицията... така, че открити 5 документа не е свършена работа драги читатели... осъдено ченге е свършена работа...

Пазарджик се оказа не само един цигански град, но и град със срашно комплексирано население.

повсеместно населението на Пазарджик, де! Там, открай време има "милиционерско" у-ще, което подготвя кадри за МВР! Тези кадри са добре подготвени: наясно са не само как и какви ги вършат престъпниците на дребно, но и как ненаказуемо престъпват законите и онези от "върховете" на управлението!Вече,живеем в капитализъм!Парата, Материалните неща са Важни! С гола Духовност - не се живее! Както е казал поетът... "нямаш ли си ти Парици, ти си просто Диване и какво ли още не"... Колко му е да изфалшифицират"службашите" едни документи за регистрация на МПС ?! Аванта си е! Та тези от "върховете"..., вкл.Законотворците в Парламента как си "натаманиха" закони и закончета за "облажване/ присвояване на едро" от общо народната собственост?! Капитализмът е система за ограбване на другия/другите, Темида е "приспана", или"въвлечена" в системата... Затова битува и приказката:"за кокошка няма прошка, за милиони- няма закони!"...

... а за нов внос от швеицария?!?

в Бантустана.

Много от вас със сигурност са пикали жалби до МВР и до прокуратурата. Едно и също, че сте се жалвали до никой, нали така ? В тези две институции работят юристи, които ако са вън от държавната ясла ще умрат от глад. Абсолютни некадърници, на всичкото отгоре мързеливи и тежко корумпирани. Имам предвид, дознатели, следователи и прокурори. Почни на 100% съдът връща заведените от тях наказателни дела. В много от случаите обвинените съдат прокуратурата. Влезте в сайтовете на окръжните съдилища и ще намерите потвърждение на това което пиша. Не се притеснявайте, когато чуете думата раследващ полица или прокурор или следовател. Полицията може да ви задържи само за 24 часа. Прокурора може да направи същото , но 72 часа и друго нищо. Потърсете адвокат и мачкайте некадърниците. Съдът е този които може да реши едно дело, нито Шиши, нито Цацарунгов, нито Саламджиев.

Може да има нещо вярно в думите Ви, но неграмотно написния текст ме кара да се съмнявам... Вероятно сте "недооценен" адвокат, търсещ клиенти...

Извинявам се. Изписал съм няколко думи неправилно. писах от телефона си. Моля да ме извините.

Странно... Според статистиката над 90 процента от стигналите до съд дела, внесети от прокуратурата, завършват с осъдителна присъда?

но вие от къде черпите вашата информация по темата и чия статистика споделяте ?

Както и върнатите дела от съда обратно към прокуратурата, следоватиелите и раследващите полицаи са под 10 процента... Вие откъде черпите информация по темата?

Тоест, крадени !! Бъдете по-смели ДИР-а !

Въй, въй, каква я мислихме, каква стана, да бяхме дали суджука та да ни е мирна главата.

Давати.И суджука и бахура . И ДУПЕНЦЕ ши давати, щом много ви знаят човките.