Нови протести срещу проверките в Слънчев бряг

Над 200 души се събраха пред дискотека “Какао” за пореден протест срещу продължаващите междуведомствени проверки в курортния комплекс "Слънчев бряг".

Обратно в новината

Коментари - Нови протести срещу проверките в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

С теб сме, Симеонов! Натикай мутрите в пандиза! От моите приятели имаш 150 гласа!

Абе, тия идиоти що не спазват законовите разпоредби ?

ТЕЗИ ЛИ МАЛОУМНИЦИ ЩЕ ПЛАЩАТ ОБЕЗЩЕТЕНИЯТА НА ЧУЖДЕНЦИТЕ ЗА ПРОВАЛЕНИТЕ СИ ПОЧИВКИ,КОИТО ПО ОФИЦИАЛНИ ДАННИ СА БИЛИ ЗА 2016Г.НАД 12 МИЛИОНА,ДА МИЛИОНА?!!!

Този трибагреник служи на всякакви, включително и идиоти.

нещо ни вземат за канарчета!Наредбата ясно определя къде и как трябва да работи нощно заведение-било то бар, дискотека, или нещо подобно!Трябва да е затворено и обезшумено! Кой би понесъл данданията на дискотека, разположена под навес с ламаринен покрив, открит от трите си страни, и разположен между 10-на хотела?А те повечето са такива!

...показателен протест - мутри, срещу властта!... Е, поне вече е ясно кой, кой е... ;-)

Всъщност и тези изпълнения са част от все същата драма, която се разиграва през последните няколко години в България и може да се каже, че официално стартира с протестите срещу инсталирането на Пеевски от мафията за шеф на ДАНС (макар че ако трябва да сме прецизни тя започна официално с отстраняването на онази лумпенка Марковска от Конституционния съд от президента Плевенлиев след неочаквано силни граждански протести), а именно БОРБАТА НА БЪЛГАРИТЕ ДА СИ ВЗЕМАТ ОБРАТНО ДЪРЖАВАТА ОТ МАФИЯТА! И мекеретата и перачите, и прислугата и служителите им на заплата и хранилка при тях!

Каква борба, като същите борещи се българи си избраха мутра за премиер, мутренска групировка за водеща политическа партия? Ти май бълнуваш.

Това е загриженост за държавността, 20 пенсионери патриоти /идиоти/ вдигат повече шум от 200 протестиращи. Всеки млад е наркоман, всеки пенсионер страда от старческа деменция, докато младите се веселят и хвърлят салфетки в дискотеките, пенсионерите с малки пенсии хвърлят хиляди на ало измамниците. Няма такава държава, няма общество и как да има след като се противопоставят хората едни на други, на кого е изгодно това?

стара загора, как качваш без име

Когато бях малък, когато бях дете много обичах морето, много обичах да ходя на море през лятото, през ваканцията. Нали съм (бях) градско дете, софиянче, изкарвах поне по месец през ваканциите там, на почивка с родителите, после лагери, спортни лагери...Черно море е(бе) много хубаво пред океана тук, например, най-малкото защото няма акули и човек може да плува с часове и километри навътре, както правех с татко или без него...Беше много гот да си спасител - всички гаджета бяха твои - колко му трябва на един младеж да е щастлив:) Преди повече от 20 години напуснах България, защото мутрите във властта и навсякъде съсипваха и разграбваха всичко, вкл. опустошаваха живота и душата, простотията, арогантността и наглостта им бе безкрайна и непобедиима, НАЙ-ВЕЧЕ ЗАЩОТО БЕ ОРГАНИЗИРАНА - те отлично знаеха и разбираха - кукловодите и стратезите им, които не бяха толкова тъпи, ЧЕ САМО ЗАЕДНО МОГАТ ДА ПОБЕДЯТ ВЪВ ВОЙНАТА СИ, КОЯТО МАКАР И ДО ДУПКА ДА ОТРИЧАХА, ВОДЕХА СРЕЩУ БЪЛГАРИЯ, БЪЛГАРСКИЯ НАРОД И ДЪРЖАВАТА И ДЪРЖАВНОСТТА! И успяха! Не бях ходил на морето откакто заминах за Америка, бях чувал и чел какви ли не неща как са съсипали черноморието, което някога толкова обичах и познавах като пръстите на ръката си. Преди няколко години аз и семейството ми решихме да идем за няколко дни и наехме кола, разходихме се из цялото крайбрежие... Когато стигнахме до Слънчев бряг и видях живите свидетелства на човешкото безумие (ако изобщо могат тези червени говеда и мутрите им да се нарекат така, човеци) разбрах, че това което са ми разказвали и съм гледал по клипове е нищо в сравнение с действителността!

Не милиарди, ДЕСЕТКИ МИЛИАРДИ СА ПРЕПРАНИ ТАМ, В ЕДНО БЕЗУМНО ПИРШЕСТВО НА ЧОВЕШКАТА КРАДЛИВОСТ, АЛЧНОСТ, ГЛУПОСТ, БЕЗУМИЕ, ПРОСТАЩИНА, КОИТО СА ОВЛАСТЕНИ И НАЛОЖИЛИ СЕ НАД ЦЯЛА ЕДНА ДЪРЖАВА И ЕДИН НАРОД С ЕДНА НАИСТИНА ПРЕКРАСНА, УНИКАЛНА ПРИРОДА И ДАДЕНОСТИ, КОИТО ТЕЗИ ГОВЕДА БЕЗПОЩАДНО СЪСИПАХА КАКТО ВСИЧКО, ДО КОЕТО СА СЕ ДОКОСНАЛИ! СВИНЯТА ЗАТОВА Е СВИНЯ, ЗАЩОТО ЗА НЕЯ КОЧИНАТА Е РАЯТ

Повечето "софиянци" винаги са предпочитали северното Черноморие, малцина посещават СБ. И единствено шума ли беше причината да си така разочарован от СБ?

Застрояването, тези безумни бетонови сгради навсякъде, вкл. на плажа и по дюните, съсипването на брега и ивицата, отвратителните мутри, липсата на елементарна хигиена... всичко! А иначе си много прав, аз през 90% от времето ми на морето, имам предвид на българското Черноморие, където ходех като дете всяка година го изкарвах на Север, Златни пясъци, Дружба, Албена, Журналист (вкл. спортните лагери), но съм ходил навсякъде и на юг, вкл. дори и на Ахтопол два пъти... Само едно ще кажа на тези т.н. протестриащи от Слънчев бряг - качете се на самолета и идете на който и да е световен морски курорт, който и да е, където и да е, и ГЛЕДАЙТЕ КАК Е ТАМ И КАК ПОЧИВАТ И СЕ РАЗВЛИЧАТ ХОРАТА, ВКЛ. МЛАДИТЕ ХОРА! В Лас Вегас (за Америка), както и на много други места по света проституцията например е разрешена, не е преследвана, идват при теб на улицата или пред казиното, питат любезно и си тръгват като усмихнато им откажеш... Иди изкарай сергия на улицата или продавай алкохол там или където и дая е по курортите, надуй музиката силн и виж колко време ще можеш да го правиш, да не говорим за менте алкохол и натрявания или лайна във водата, изнудване за цената на чадъри и прочие мутренски простотии...Няма значение ако някой, който вдига много шум и се държи неприлично е на висок пост или с много пари- охраната и полицията дискретно и любезно го "вразумяват" в момента, в който някой се оплаче или го видят! ЗАТОВА И ПРЕЗ УМ НЕ МУ МУНАВА НЯ НЯКОЙ ДА ПРАВИ ПОДОБНИ НЕЩА АКО Е НОРМАЛЕН И ТРЕЗВ ИЛИ ДА ПРОТЕСТИРА, ЧЕ ЗАКОНИТЕ МУ ПРЕЧЕЛИ НА БИЗНЕСА ИЛИ ОТДИХА! АКО ИСКА ДА ДИВЕЕ И ПРАВИ КАКВОТО СИ ИСКА ДА ИДЕ НА ЧАСТЕН УСАМОТЕН ОСТРОВ ИЛИ КЪДЕТО НЯМА ДРУГИ ПОЧИВАЩИ ХОРА, СЛЕД КАТО Е С И СРЕД ХОРА ЩЕ СЕ СЪОБРАЗЯВА С ДРУГИТЕ И ЗАКОНИТЕ!

Тези, които протестират да слушат у тях шумна музика/със слушалки/. Хората не са длъжни да търпят високи децибели, вместо да си почиват. Кога Слънчев бряг ще стане нормален курорт?

На тези които им пречи музиката с тапи за уши!!!

в мнтого от случаите - не струва. Както тази министерка на туризма. Няма да е задълго там. Не разбрах - анархия ли иска - колко носят тези наркомани за бюджета ни. Защо защитава безнаказаността, слабостта на управляващите, които не могат да се справят със стотина престъпници - няма ли срам?

Дигнала много шум на плажа делфин и сега валери отива да го замери

Тази министърка на туризма ще е за дълго там, има си гръб Антонио Лопес . Няма ли я Николина Ангелкова, спираме еврофондовете!!! Европейска народна партия Генерален секретар Антонио Лопес-Истуриц (член на ЕП, представител на Испания).

Абе, какво ми протестират тия! Искат патриотите да отидат там и Крали Валери да им задърпа багажа ли?

Пешо, не знаеш ли как се пише пyтkи?

Що пишеш минус, kyp сплескан?

Престъпници срещу държавата. Протести за шума и беззаконието. Давай Симеонов. Стана ми симпатичен напоследък. Следват ревящите мотори из градовете.

Мноо си як

Давай Сименонов, не ни мисли нас! И мотела.

Валери Симеонов - борец срещу мутрите! Бахти ташуака!

Някой по-добър да му стиска предлагаш ли? Или чешеш езика само.

Ами иди ти да му стискаш ташуака, като си много добър.

Цинизмът на руските туристи по българското Черноморие минава всякакви граници. Освен руските знамена, които безпричинно се веят по курортите ни, вече провокират европейските ни ценности със съветското червено знаме със сърп и чук. Читател на Faktor,bg изпрати скандална снимка от плажа в Свети Влас. До руското знаме е побито и съветскот

а какво върши и защо ДАНС си затваря очите пред тези открити подигравки с народа и държавата ни! Руснаците изкупуват земи и други имоти и вдигат над тях националното си знаме! Турците изкупуват земи и други имоти и вдигат над тях джамии! Ето заради това би трябвало всички които са създали и гласували позволяващите това закони и тези които са сключили такива сделки да бъдат осъдени и тикнати в затвора, а при нужда за възстановяване ролята на държавата да бъдат изправи и до стената!

Да ви пикая на шибания мърляв наркомански Слънчак. Наркоманска дупка.

Пикай, пикай, мойто момче! Браво! Ей такива готини харесвам аз!

най-добре си живееха мутрите при комунягите - нали те им раздадоха куфарчетата с парите. При Бойко ли ставаха най-много политически убийства. Раздаде им Луканов и Тато още по негово време пари в чужбина - някакви съвместни дружества, после си ги поискаха - ама не така, кой дава обратно пари. И почнаха да убиват.

200 пияни, надрусани наркоманчета протестират в Слънчака... Иначе- не знам кой нормален и свястен човек би отишъл да почива на Слънчака. Там ходят единствено дупета, вчерашни татуирани келешчета само заради алкохола, дрогата, проститутките и разюздания и разхайтен живот. Съвременен Содом и Гомор. Крайно време е Слънчакът да бъде изравнен със земята, защото положението е излязло отдавна извън контрол и няма опавия.

Е, след като "не знам кой нормален и свястен човек би отишъл да почива на Слънчака.",теб какво те притеснява, ти нали се мислиш за нормален и свястен и не ходиш там?

лично мен ме притеснява, че още не съм им видял червата на ония изверги. Не съм видял жандармерията да отива и да ги коли, нито да коли чернилки. Извънредно притеснен съм от това.

Който не иска шум, да не ходи на Слънчака ? Сиреч, анархия мать порядък - хахахахахах

или съм пропуснала, или си мълчиш като бълха.... споко Корни - това не е твоят електорат - колко са тези ерудити и интелектуалци - 20-40 хиляди, а ние сме много. Ти да видиш колко ще гласуват за Валери при следващи избори. А и президента - май и него съм пропуснала - преди на всяка манджа мерудия, а сега мълчи, както мълчи и котаракът на Радева-втора.

Каквото и да стане, на някои ако не Путин, президентът ще им пречи. Той си има определени пълномощия и се вмества в тях, разберете го най-сетне!

По надолу един споделя известен факт, имал Мотел в М. Търново. Хубаво, но не пречи на триста хиляди да почиват нали. Не ви е конкуренция в производството на децибели.

Това е стила на управление на държавата, дали е суджук или мотелче, дали ще се плащат десетки милиони годишно за перки и голф игрище в Калиакра не те ли притеснява, кой плаща за всичко? А ти плащаш ли за командировките на тези полицаи или само тези които работим плащаме?

Кого точно защитаваш?

Опитвам се да защитя себе си от безобразията в държавата, против съм на опитите за разединението и противопоставянето на хората - млади стари, работници - работодатели, зелени - пембени и т.н. И всичко това за да се прикрие безпомощността на държавата за овладяване на ширещата се битова престъпност, корупция и ....

Осем години мутрите при управлението на ББ си живееха безнаказано и сега някакъв си вице иска да им разкаже играта. Не става така другари ! Нещо и Цецо папката го няма никакъв, а това е повече от странно.

Той брои яхти в Гърция. Прочетох някъде, че съчетава полезното с приятното.

няма само ние да напускаме тази държава. Като не им харесва, че не могат 24 часа да вият, вдигат шум, повръщат и се дрогират - да отидат там където е позволено. Да бе да - нямали доходи, а работниците от Кремиковци те останаха ли с доходи. Къде отидоха. Диджей, бармани - като нямат доходи - да ходят по строежите или в Българска академия на науките. Оплакваме се, че има закони но не се спазват, . Кой не ги спазва - ние. Но властта е слаба - който не спазва законите - в пандиза!

И без парламент и правителство ли ще караме ???

Обачи те са надросани ипонежи са мурти ни ги интрисуват законити икато кажът шевовете им ходят да крищят. И ний ги мразими много и обичами Варели симионов за да са грижи зъ нас. И да сми силни да съ борим срещу курпициата.

Мотелът Козия рог е на фирма СКАТ, която е собственост на Валери Симеонов. Това се коментира в цялото Малко Търново. Когато станеш политик, законите спират. Имаш власт и успяваш. Стотици хиляди печели на година. Държавните командировъчни, които са отпускани за военните, отиват в джоба на Валери Симеонов. Чист конфликт на интереси. В ресторанта не можеш да отидеш и да пиеш една бира, защото не е по джоба, разказва жителка на Малко Търново. Филип Станев потърси за коментар самия Валери Симеонов. Не ми се мотайте в краката. Не ги разбирате тези работа, заяви той и побърза да се скрие. Знам, че той е собственик на имоти хотели, мотели и т.н. Отдавна се занимава с бизнес. Не мога да кажа кой отсяда там. Не съм бил там, заяви пък Волен Сидеров, също съпартиец на скандалния депутат. Припомняме, че патриотът Сименов публично обяви, че живее с 1200 лв. на месец. А какво прави с парите от мотела?!

Интересно ми е кой има интерес да пише минуси?(Тафтологията е търсена)

И с протести,и без протести-все тая.Има едно нарушение-това е шумът.Който пречи.За българите е ясно.Младиете отиват там на дискотека и се веселят.По-дъртите,като мен,не си и помислят да"почиват"там.Освен тълпите от алко и нарко туристи от чужбина,сигурно в капана на Син Ситито-Слънчак,попадат и заблудени чужденци.Е,шумът им пречи,факт. Останалото Черноморие....сходна картинка в Приморско и Китен-големите чалготеки. Като цяло-бетон,бариери,свръх-застроено,липса на нормални плажове,бариери,липса на паркоместа,често пъти лошо обслужване с некачествена храна и съмнителен алкохол.Мутри по улиците,мутри на плажа,мутри искат пари за чадърче,весели улички,фул от чайна каргото,даже и в черквите на Стария Несебър..... ЖК "Черноморие"никак не ме зове.Поне от 7 г.не съм стъпвал,освен през октомври.За да си спомня младостта.

Проблемът е, че у нас всичко се върши на парче. Никой не е помислил що за курорт ще е това, построени са много апартаменти със собственици, които идват не да пият и буйстват, а да си отпочинат през лятната ваканция. За съжаление децибелите не признават граници и оттук започват противоречията. Контрол и проверки трябва да има, не може всеки да прави каквото си поиска и да мисли само за своите интереси, без да зачита интересите на другите.

Напротив всичко много обмислено се осира и руши. Както навремето при приватизацията "фалираха" предприятията, така цялата държава се води към "фалит". За да може някой после "евтино" да я вземе.

Съмнявам се, че е целенасочено. Като знаем кои в БГ забогатяха и започнаха "мащабно" строителство, т.е. бързо и алчно печелене на пари по всички възможни начини, не вярвам да имат толкова мозък, че да го правят нарочно. По-скоро други ни кроят шапка, като ни виждат колко усърдно си унищожаваме държавата.

Абе Боко, бе Валери, покрай цялата тая шумотевица за имидж, случайно да се сетихте да попитате хотелиерите от къде са им средствата за тия замъци, какви доходи са имали и какви данъци са платили върху тях през тия години?!

имали са богати тъст и тъща като Цвъкьо- 6-те апартамента....

Какви доходи, какви данъци, те работят на загуба вече 27 години. На ползу роду, както се казва. Предлагам да направим DMS кампания поне заради проверките да ги компенсираме, че още по-големи загуби търпят.

Как да питат, като трябва да започнат от тъй наречения "политически елит"?

демек, от себе си...

Аз протестирам: Срещу всички закони ограничаващи свободата на джигитите по пътищата. Срещу законите ограничаващи свободата на изнасилвачите и убииците. Срещу законите ограничаващи свободната продажба и употреба на наркотици. Срещу законите ограничаващи кражбите. Ние в демократична държава ли живеем или не.Демокрацията е за всички независимо какви наклонности има стига да му доставя удоволствие.Който не му харесва не тук.Хайде ЧАО!

Айде да затворим Слънчев бряг и да скапем туризма в България! Това ли са ви желанията? Туризмът докарва милиони в държавата, но ние крещим: Наркопласьори сме, проститутки и мутри. Иде гладна зима...

Наркотиците и те "докарват". Също търговията с органи е доходна. С деца...

Объркан си ти...

Ще затворим, тези който се интересуват само , от себе си! Четири заведения не позволяват на 300000 да почиват. Всяка година Б-я плаща 12 милиона заради тях. Не ги плащат те защото глобите им са малки, плащат ги работещите който не могат да се наспат.

kerelov@poshta.net

А бе това Й за нищо го нямаш!

Кой плаща и на кого? Мотелът Козия рог е на фирма СКАТ, която е собственост на Валери Симеонов. Това се коментира в цялото Малко Търново. Когато станеш политик, законите спират. Имаш власт и успяваш. Стотици хиляди печели на година. Държавните командировъчни, които са отпускани за военните, отиват в джоба на Валери Симеонов. Чист конфликт на интереси. В ресторанта не можеш да отидеш и да пиеш една бира, защото не е по джоба, разказва жителка на Малко Търново. Филип Станев потърси за коментар самия Валери Симеонов. Не ми се мотайте в краката. Не ги разбирате тези работа, заяви той и побърза да се скрие. Знам, че той е собственик на имоти хотели, мотели и т.н. Отдавна се занимава с бизнес. Не мога да кажа кой отсяда там. Не съм бил там, заяви пък Волен Сидеров, също съпартиец на скандалния депутат. Припомняме, че патриотът Сименов публично обяви, че живее с 1200 лв. на месец. А какво прави с парите от мотела?!

Ако плащат има за какво и това не заради шума! Това е за объркани резервации, лоша храна /натровени туристи/, лошо обслужване, откраднати вещи, рекламирани и обещани услуги които не са в състояние да изпълнят.

Да ама ако плащтате данъците си.

Аз плащтам по пощтата

Спазването на реда и законоста няма общо със законите доходи . Този маниполатор ще искара че бизнеса с наркотици и други криманални деяния са основа на туризма . Основа но не на туризма който българите искат.

Интересно ми е, колко данък печалба са платили собствениците на дискотеки през миналата година, след като 80% от алкохола им е от сивия сектор ? Няма да се учудя, ако са били на тотална загуба след плащане на ток, вода, лед, заплати ? Може ли министър Ангелкова или НАП да подскажат ?

е строго секретна защото е свързана с националната СИГУРНОСТ !

е путлерастко и всяка атака срещу правителството се отразява нашироко, па била тя и от 200 мутри на протест ... айде слагайте вожда във водещите не съм го виждал много време (за тук означава 2-3 дни)

Понеже някои са болни, навсякъде виждат "путлерасти", "мурзилки", "рубладжии"...

Ми ти къф си, че се обиждаш?

Само факта че тръгнали да искат помощ от боко красноречиво говори че реалността в България им е убягнала от полезрението след като не са проумели че боко и валери са един дол дренки защото властта авантата далаверите мутренските прийоми са им непрекъснато в кратуните..

Изтървана работа...А сега вкарайте младежите(мутрите) в казарма да ги учат на ред,дисциплина и да се грижат ЗА СЕБЕ СИ.Утре ще създават"здраво семейство",ще възпитават своите деца и тн....Не изтървана а умряла работа."ГОСПОДИ ПРОСТИ ИМ_ТЕ НЕ ЗНАЯТ КАКВО ПРАВЯТ"

Като отговор на протеста, започва проверка на имуществото на собствениците на дискотеки и управителите.

Мутрите протестират срещу проверките? Докъде я докарахме, няма място в света, където тъмни субекти, спечелили незнайно как милиони в годините на прехода, да скачат срещу държавата, че ги проверява. Коя е тя, че да се интересува какво става в каменната джунгла и нелицеприятен бърдак, в каквото мутроселендурите превърнаха това някога райско място. Първосегналните индивиди не признават златна среда и култура на обслужването, те превърнаха свободата в слободия и извън мисълта за повече и повече пари, нищо друго не ги интересува. Пари, с които да купят повече коли и повече плеймейки, това е българската мечта на българските "бизнесмени". За друго цървулите нямат акъл, той се изчерпва само до краденето, неплащането на данъци и просташки оргии на първосигнално ниво. Но не са виновни само те....

Ами ти не си се научил да пишеш правилно, защо смяташ, че трябва нас да учиш на нещо?

Защото, си тъп! А си тъп, защото смяташ, че правописната грешка е по важна, от смисъла.

Вижте ги хубаво, кой са истинските врагове на България! Не са турци или цигани не са дори араби терористи. Това са българи с фанелки Аз съм мутра!. Толкова са тъпи и нагли, без капка възпитание, че не го и осъзнават. Тези изгониха нормалните и кадърните българи с образование и възпитание. Сега 1 мил. българи работят, за други страни а тези чалго-питеци не си "дават": не вярата а купона.

Истинските врагове са мутри с бели якички. В управлението на държавата, администрацията, "право"съдната система, "медии", банки, "бизнес"...

Така е, но те нареждат на тия с фланелките "Аз съм мутра". За да си върнем България първо трябва да се ликвидира криминалният контингент със спец закон. Във всяко министерство трябва да има по един В. Симеонов. Това е въпрос на национално оцеляване!

Пък наесен с песен, жандармерия, полиция, пожарна, линейки, ВиК, Енергото... в циганските махали. Спира им се водата и тока. Вземат им се фалшивите дипломи и книжки. Спират им се фалшивите "инвалидни". Детски, майчински, самотна майка... само за второ дете. Пари за дърва и първи учебен ден само при редовно посещение и висок успех. Събарят им се незаконните къщи... И да видиш как бързо бързо ще се изнесат къмту по-"толерантни" "запад". Меркел ги иска. Тя е ненаситна на цветнокожи, мюсюлмани...

Здравно осигурените с предимство при обслужване от Бърза помощ и в болниците.

Е айде дано! Но има много лекъри шанаджии...

Симеонов е новият Левски! С него е цяла България!

А Каракачанов е новият ЦСКА!

А Сидеров е новият Лудогорец

Протестът беше подкрепен от наркопласьорите, сутеньорите, проститутките чалгарите и идиотите по света и у нас.

Не ви завиждам на вас, репортерите - сред какви хора ви се налага да работите. Проститутките как бяха?

Наповърнати като всичко в района. Гнус, престъпност, идиотия...

Значи може да си купиш як поръчко джип за 300000, но не може да инвестираш подобна сума за звукоизолация на дискотеката си?

Значи може да пратиш армията да пази границата и да спи в мотелчето ти?

Много смешно! Армията 20 човека ли е? Мотелчето сигурно е на колела, днес е в Малко Търново утре в Любимец!

Ех, ако беше Лилито, щеше да ги санира безплатно. :)

и е редно с регресен иск да си ги потърси от шумнотеките.Всеки трябва да си плати изцепките, вкл. мутрите от Слънчевия ни бряг.

Аз лично безшумна дискотека НЕ съм виждал..... Е ... добре а на Златните и по-нагоре няма ли дискотеки, че обикалят вече седмица САМО в Слънчака....

Златните има дискотеки но не е като на слънчев бряг дрога и проститутки! Доста по различно е! Св.Св. Константин и Елена също е цивилизовано... Ривера е класика... Съни дей приказка... Албена е красота... Гнусутията е Слънчев бряг гнусно и долно

Ти откъде си, бе изполичар?

Гергов, ти ли и?

И в София е така и то не само в Студентски град....Цяло лято дискотеки дънят до 3 ч. след полунощ. В началото на юли в Южния парк зад х-л Хилтън до 2.30 ч. след полунощ шепа "меломани" се радваха на джаз-фестивал със специалното разрешение на Столична община..., нищо, че за живеещите наоколо това бе звуков терор три денонощия... И те така се прилагат Закони и Наредби, а после... кой ми с.а в гащите.

Тълпа дрогирани идиоти ,на които е обещано менте пиене безплатно,въобще защо им обръщате внимание?

О, ти си бил там?

Да,иначе кой друг ще опъне урод като теб

Баницата Слънчев бряг е твърде апетитна и оттам идват проблемите. Твърде много ръчички посягат натам за да гребат злато с кофата и блъскат с лакти останалите. Един паметник на алчността и късогледството. Затова там е като тюрлю гювеч - микс от презастрояване, теснотия, криви улички без изход, грозни "търговски обекти" вдигнати за една нощ с подръчни мателиали между и без това сгъчканите един до друг хотели, нощни клубове за младежите и тежки 5 звездни хотели за по възластните и заможни туристи. Когато човешката алчност е оставена да се вихри без правила, стига се до такива грозни и безсмислени творения.

Всички пред закона са равни. Не може от циганите да изискваме да спазват правилата за шума, а в същото време шепа работодатели (за които е спорно колко спазват и данъчната дисциплина) да са над тези правила. "Слънчев бряг" все още е в рамките на държавата България. (

...и обратното Не може да искаме шепа управители да спазват законите, а циганите да правят каквото си искат...

Слънчев бряг бил за забавление? Курорт бил Златни пясъци? Значи Слънчев бряг е един голям публичен дом! Значи Слънчев бряг е една долнопробна кръчма? Значи Слънчев бряг е една клоака??? ЗАЩО АНГЕЛАКОВА ЗАЩИТАВА дрогата, проституцията и пияниците? Щом парите са важни нека АНГЕЛАКОВА организира производство на наркотици ще печели 100пъти повече!

Не, не може да ни бърка бизнеса с производство на наркотици, това няма да го допусна, уволнявам я на момента!

Гледам НОВА туко що. Защо табелките на тези 200-300 притестиращи са еднакви??? Имаше табела с заплаха че ще ходят да бачкат в Гърция??? ами да тръгват.. ама даже по островите открите дискотеки са до 00:00часа, след това се затварят! Даже в Италия Римини откритите дискотеки са до 00:00часа!

А на закрито - само с шумоизолация. Единствено тук се счита за нормално законите да не бъдат зачитани.

На Миконос всичко дъни до сутринта, но не пречи на никого, защтото точно на плажа няма хотели.

Малко не си наред с граматиката и правописа, затова ти прощавам и обърканата мисъл.