Издирват извършителя на атентата в Барселона

Испания още издирва мароканеца от терористичната групировка, извършила кървавите нападения в Барселона и Камбрилс.

Обратно в новината

Коментари - Издирват извършителя на атентата в Барселона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дано издирването е успешно. И да приключи с 9 мм в главата на атентатора./Глок или Берета са най-ефективни в подобни случаи/.

И така извода от коментарите по долу е..... Никога не заставайте на събирания митинг и други събития редом до Борисов Радев и други политици. Ако застанете значи харесвате палачите си.

Както европейските колонизатори са напуснали Колонизираните земи така арабите и негрите да отидат на естествените си местообитания и едва тогава проблема ще бъде решен.

ха ха ха!!!!! европата не напуска! европата требе да се изрита и изфърли в океана!!!

амииииии... те са в Брусел и работят като Евро-комисари с жълти звезди са!

Само не ми е ясно как след като се случи случка до няколко часа вече им знаят имената, връзките. Майчиното млако, а преди това не подозират за съществуването им?

Да вземат да застреля и Собственика на буса с който са газили хора, някакъв арабин- Уакабир... Тоя , 100% им е съучастник.

"Границата между доброто и злото минава през човешкото сърце." Александър Солженицин "Защото от сърцето произхождат зли помисли, убийства, прелюбодейства, блудства, кражби, лъжесвидетелства, хули." Евангелие от Матея 15:19 За съжаление нищо ново под слънцето. В края на краищата е въпрос на избор на коя страна сме- на доброто или злото. Някои избират злото, независимо от източника му- човеконенавистна идеология или религия. И всеки плаща за този си избор- мнозина докато са живи, а всички във вечността. Но така и ще бъде-отсяването на плявата от зърното ще се усилва, защото сме в последните времена. Плявата е осъдена да гори вечно.

Западналите наркомани, кого стреляха 3 дена?

Обичайте се, демонстрирайте, че не ви е страх и.... загивайте спокойни! Бъдете толерантни!

И В СОФИЯ ЩЕ СЕ СЛУЧИ РАНО ИЛИ КЪСНО, НО ПОЛИЦИЯТА ЩЕ ГО ОТКРИЕ

10 на всеки 11 са "служители" на ниски заплати и всички го знаят и всички знаят

я пак да пробвам ... дали дираджията ще го изтрие .... имаше митинг в Барселона за който не ви казват ... лозунги ... спрете исля мизацията на европа

за безстрашните .. може да отидете във франция ..ним ... почна се итам ... гърмят се

Да видят тази насрана политика на културно обогатяване и вкарване на друговерци до къде води. Ще ни затрият тези черни религиозни хора. Расизмът бил вреден и т.н. айде сега всичкото политик, съдебни лайнари и други такива, да върнат убитете от оня свят. Не могат? А кога говориха че трябва да ми се дава на тепсия всичко не риваха? Системата е сгрешена и сега ще духаме супате дето други са ни я надрубили. Когато отидем на публично място ще се оглеждаме като гърмяни зайци, дали някой няма да ни заколи, смачка и т.н. Страха убива бавно!

Днес на Рамбла в Барселона пак е пълно с туристи, да го д.... терористите!

Всеки патологичен сериен убиец, кара хората да страдат и е гнусно патологично явлоние, но не е от значение за общото благоденствие на обществото, полицията го намира и отстранява, колкото по-бързо, толкова по-добре!

Терористите са, като комарите, водят до смъртни случаи, но не могат да променят обществото!

В дълбоко заблуждение си. Тероризма е удобен повод да се отнемат постепенно свободите на хората. Контролът постепенно ще стане тотален.

10+++++

няма да може да се скрие даже и при путлер.

Краварите го крият!!!

не се знае колко крави има в кремъл.