Арестуваха още 4-ма за нападението в Турку

Финландската полиция съобщи, че е арестувала още четирима мароканци, свързани със заподозрения за нападението в град Турку.

Обратно в новината

Коментари - Арестуваха още 4-ма за нападението в Турку | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Финалндците са едни от най-добрите хора на този свят и за съжаление имат политика която помага на бежанците. Това нападение показва, че араби, мароканци и там каквито и да е други народи от арабските държави, всички се водят цигани а циганина той само може да краде, убива, лъже, да живее като животно и циганите не заслужавата да живеят на този свят. Ако не беше петролът тези араби(цигани) намаше да имат пари и тоалетна хартия да си купят. Но това ще се промени. Не е трудно да се направи магнитен двигател като има кола която развива до 140км в час и се захранва от самосебе си на магнитен двигател.

ЗА ВСЯКО ДЕЙСТВИЕ СЕ ТЪРСИ ПРИЧИНАТА -КОЙ ИЛИ КОИ НАКАРАХА СВЕТА ДА ИМА МИГРАНТИ??? - И ТОГАВА СЕ ПРИЕМАТ МЕРКИТЕ А СЕГА ЩЕ ГИ ВКАРАТ (ЗА КОРЕТО МОЖЕ И ДА Е ИМ ПО -ХУБАВО ПОНЕЖЕ ЩЕ ГИ ХРАНЪТ И УЧАТ НА ЗАНАЯТ ) В ЗАТВОРА НО ЩЕ ДОИДАТ ОЩЕ ХИЛЯДИ НА ТЕХНОТО МЕСТО

Голяма радост и еуфория у антибългарските антиевропейски тролове на путлер. Като че в азиатския катун с ракети не стават атентати. После пак ще подсмърчат като безродника волгин (сменил си българското име с руско), защо хората не били съпричастни с трагедии в азиатската кочина.

Бъди сигурен,че по високите нива във властта на запад се радват най-много защото те си ги организират тия атентати.

Във Финландия ще е лесно да се заловят бандитите - всеки с малко по тъмен цвят на кожата от стандартния за тази страна е потенциален престъпник.....

Аман от тези мароканци! Черната сила на ИД!

черната сила на доносника каролев. и онези които ограбиха ктб, катго костов и радан кукунев

ензурата на дира, сдс и коство -царския в лицето си на дървосекача твърди, че нападателите са само местни това твърдение не е никакъв донос. Нека го намерим в мненията на дървосекача, който трие всякакви свободни мнения, антиконституциионно, както закона на сестричката с очилцата от меркелското правителство, заради което всички мнения биват трити, макар и Антиконституционно.

"Границата между доброто и злото минава през човешкото сърце." Александър Солженицин "Защото от сърцето произхождат зли помисли, убийства, прелюбодейства, блудства, кражби, лъжесвидетелства, хули." Евангелие от Матея 15:19 За съжаление нищо ново под слънцето. В края на краищата е въпрос на избор на коя страна сме- на доброто или злото. Някои избират злото, независимо от източника му- човеконенавистна идеология или религия. И всеки плаща за този си избор- мнозина докато са живи, а всички във вечността. Но така и ще бъде-отсяването на плявата от зърното ще се усилва, защото сме в последните времена. Плявата е осъдена да гори вечно.

Обичайте се, демонстрирайте, че не ви е страх и.... загивайте спокойни! Бъдете толерантни!

адски трудно е да направиш роб от арабин,особенно ако си евреин ! взаимната им омраза е вечна и колосална !

Просто Европа трябва да превъзмогне еко-гей- либералната си нагъзена позиция и да спре със всякакви средства УРКИТЕ! Това е война! И се видя,че даже тези сега идващи да са добронамерени,децата и внуците им после ще ни колет и убиват!

ВОЙНА Е!!! Само гей-управниците в ЕС-то не го разбраха! Това си е чиста партизанска война! Като не са учили история така е. То като пренаписваш историята няма как да я научиш!!!! Те сега и у америка я пренаписват историята та да ги видим като не я знаят до къде ще я докарат?!

дървосекачо, нима вчерашните ти внушения не противоречат на официалните ви антиконституционни закани към нас, независимите? Страх ли ви е от нас? Има защо, дървосекачо!

Всички вие не усещате че това е сценарий

дървосекачо, я ни докажи, как поляците сте антихристи! начело с бжежински, който е в наши ръце! :-)))

ДЪРВОСЕКАЧАТ НИ УБЕЖДАВАШЕ С ПЕДЕРАСКАТА СИ ЦЕНЗУРА, ЧЕ ТАЛИБАНИТЕ МУ СА ВСЕ МЕСТНИ! А СЛУЖБИТЕ ПАК СПЯТ, ПОНЕЖЕ ТРЯБВА ДА СА ЦЕНЗУРИ ПО ФОРУМИТЕ НА народа на гоите!!!

Ние в Русия такива не ги арестуваме. За какво са ни ?! Милицията стреля на месо !

20 мароканеца изнасилили "магарица". Това го пишеше в някакво мак сайтче. Съответно се заразили с бяс. Тези диви племена в Сахара са способни на всичко. Добре дошли в Толерантна Финландия. Там обаче жените не са "магарици".

Точно така,като японците.Толкова много демокрация и многото свобода носи много проблеми с тези диваци,преоблекли се като вълци с агнешка кожа.Твърди закони,демокрация с твърди и неумолими закони!Не вярвайте на сълзите в техните очи,не знаеш дали не са фалшиви,дотам докарахме нещата!

Въпросният мароканец е в същност сахарау...това е племе подобно на бедуините.Живеят в пустинята без ток ,вода и каквито и да било открития на цивилизацията.Във Финландия е получил негативно решение на молбата му за престой и е предстояла екстрадация.При извършеният от него акт вероятно ще получи 12 години затвор от който ще лежи 8. При осигурена храна,покрив и течаща вода! Няма нищо толкова сложно и свързано с религии и ИДИЛ!!!

Защо не започнат да ги екстрдират от Европа? Нека поочистят континента.

Абе помолете му се на човека, може пък и да проговори.

отново в пустините на Африка

Тези хора са убити не от мароканеца, а от малоумната масонска система.Като са му отказали убежище веднага под конвой се екстрадира в Мароко.Ама не, всичко във вреда европейските християни.

Всеки патологичен сериен убиец, кара хората да страдат и е гнусно патологично явление, но не е от значение за общото благоденствие на обществото, полицията го намира и отстранява, колкото по-бързо, толкова по-добре!

ИМИГРАНТИТЕ НА ТОВАРНИЯ ВЛАК И ОБРАТНО В ПУСТИНИТЕ, ОТ КЪДЕТО СА ДОШЛИ

Защо цяла Европа все още търпим "либералните демократични" лидери, които отвориха границите за убийци!? Защо и докога, хора? Унгарци, чехи, поляци казаха "Стига!", А ние, другите, идиоти ли сме? " Цивилизационен избор", а или подлоги? Да газят деца и да колят с ножове!? СТИГА!!!

"На практика всички финландски политически партии одобряват неконтролираната миграция. Но трябва да следваме примера на Япония, така че само онези, които са встъпили в брак (с гражданин на Финландия), да могат да дойдат тук, и тези, които са получили работа в полза на финландското общество", подчерта лидерът на движението Марко де Вит.

кога ще разберете че западът е организатор на целия тероризъм за своите пропагандни и военни цели, а? Колко шум за десетки утрепани западняци и нито един глас за милионите изтрепани балканци и за десетки милионите отровени, побъркани и изтрепани по цял свят само за последните 30-тина години, а?

....Арестуваха още 4-ма за нападението в Турку.... --- кога ще има арестувани за нападенията над балканите в които загинаха над 10 милиона, а?

Според Дървосекача, това са все местни хора. Според финландската милиция е друго. Уточнете се там... цензурите, които погазиха всички Конституции, какво е вашето участие в избиването на християни от евреи, като сорос и куденхов калерги меркел социалистката на юнкер.

е като е отхвърлена молбата му , чий хой дири там?!

вчерашното нападение с нож, при което загинаха двама души, а осем бяха ранени, засега отказва да разговаря" -ами правилно ...човека има права .... да го пуснат да заколи още един двама ...да му дойде кефа ...че да се разприказва...... все пак - моля давайте го по толерантно така, явно човека си има свои обичаи.....

явно още не могат да проумеят тъпите "европейци" - Със добрите си добър а със лошите си ЗЪЛ!