Хотелиери по морето искат спешна среща с премиера

Подкрепяме усилията на правителството и държавата за спазването на законността в "Слънчев бряг", но да е по начин, който не смущава спокойствието на туристите.

Обратно в новината

Коментари - Хотелиери по морето искат спешна среща с премиера | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

а болшинството хотели с какви пари се построиха, с честен труд?

Мотелът Козия рог е на фирма СКАТ, която е собственост на Валери Симеонов. Това се коментира в цялото Малко Търново. Когато станеш политик, законите спират. Имаш власт и успяваш. Стотици хиляди печели на година. Държавните командировъчни, които са отпускани за военните, отиват в джоба на Валери Симеонов. Чист конфликт на интереси. В ресторанта не можеш да отидеш и да пиеш една бира, защото не е по джоба, разказва жителка на Малко Търново. Филип Станев потърси за коментар самия Валери Симеонов. Не ми се мотайте в краката. Не ги разбирате тези работа, заяви той и побърза да се скрие. Знам, че той е собственик на имоти хотели, мотели и т.н. Отдавна се занимава с бизнес. Не мога да кажа кой отсяда там. Не съм бил там, заяви пък Волен Сидеров, също съпартиец на скандалния депутат. Припомняме, че патриотът Сименов публично обяви, че живее с 1200 лв. на месец. А какво прави с парите от мотела?!

"Хотелиери по морето искат спешна среща с премиера", за да го питат на живо (защото по Те-Ве-то той го каза) дали да спазват За-коньете, или те важат само за Ма-гаретата и тук-там за някой Ка-тър, който е изял суджуците!

мутрите и дъртите им чадъри сами си докараха това на главата. навремето за по едно хотелче и парче плажна ивица се изпотрепваха но преди всичко съдействаха за създаването на точно тази власт. сега този ще ги рита в кокалчетата за кеф и ще трупа червени точки, колкото си иска, а те ще си трайкат защото следващият ще е в пъти по лют. инвестицията в мега комплекс за увеселение не е по мутренската черга. така, че колкото и да са забавни, на някои хора ще им се наложи да разберат на собствен гръб, какво означава "големите изяждат малките". за простаците които изкупиха и бетонираха всичко, това е инвестицията на живота им но за други, целият гьол с пясъците са джобни пари. понякога просто се изчаква плячката да понабъбне за да си струва хапката. наш`те момчета ги позабравиха тези неща, ще се сетят и те, ама ще е късно. типично за нивото. адвокатмилиционерите, а и ментетуристите надушиха постата и ще ръфат обезщетения докато банката прилапа всичко за да прехвърли контрола.

На гостите!!!! Ха Ха ХА май повече е притеснил хотелиерите

Другаря Симеонов става за премиер Вижте какво направи за БГ 1 Отвори хотел за да спят там родните граничари 2 Затвори пътя да не могат да гласуват в БГ хора с двойно гражданство които имат право да гласуват където си искат 3 Спря музиката на село слънчев бряг 4 Ей той много смел бе първо с бабичките после с мутрите да се готви ДОГАНОВЕЧ

Симеонов къде са ти гавазите с които затвори границата пращай ги една вечер при мутрите ,но ако ти стиска те не са бабички а мутри

Тъпако,мутрите имат същите началници както и тоа селяндур с дръпнатите очи.Разбра ли...Ти да не си мислиш че мутрите са се самосъздали,че са оставени на самотек,че си прават квото искат или квото се сетиш.Нали знаеш кво стана с васко илиев,с брат му с илийката .Бе бива ли да сте толко наивни тва вие БГ бе.

или нови избори да избира симеонов и сие

Искат спешни токати!

Искам да направа една забележка. Отдавна искам да разсея една заблуда сред БГ,които са като малки деца.Лъжат се много лесно. Става дума за следното.Битува представата ,че АКО НЕКОЙ СИ ПРАВИ БИЗНЕС И АЗ ИМАМ НЕКВА ФАЙДА ОТ ТОВА.Файдата ми била от факта че този с бизнеса плащал данъци.Скъпи мои глупавички сънародници,това изобщо ама ич не е верно.За да вденете требва да ПРОУМЕЕТЕ за кво са данъците които некои плащат и къде тези пари отиват.Е БГ глупаци, данъците които бизнеса плаща не се плащат ей така.Те се плащат ЗА ДА СЕ ПЛАТАТ УСЛУГИТЕ КОИТО БИЗНЕСА ПОЛУЧАВА примерно за куките да го пазат,за да му построят пречистваятелна станция в туристич. комплекс...и така на там.Вие тъпите зяпачи от страни немате никва полза от теа данъци. Полза от който и да е бизнес има само този който си го прави.Той не го прави за да ви е по-добре на вас.По-скоро е обратното,бизнеса гледа да скрие колкото може данъци за услугите дето получава и да платите вие от вашите данъци.Дано сте разбрали за кво става дума,въпреки че имайки предвид вашата наивност и откровена глупост, не ми се верва особено.

има полза, има...

Бар хероин и бар кокаин ги ограничават с тяхното не могат да продават стоката си.

Тъпаците не проумяват, че Валери Симеонов е тяхното най-добро средство. Щом 'законните' институции досега не са си свършили работата, за КОГА се надяват да го направят?

ами искайте си хахаха смешници пишман хотелиери

Първо, съюза на анонимните хотелиери си имат ресорен министър - да се обърнат първо към него за ''помощ" или там са им известни тарифите. Врото, нека излязат с имената и фирмите си пред обществото и прозрачно да заявят исканията си, да покажат данъчните си декларации, за да знаем приноса им към общото благосъстояние, да обявят средната работна заплата във фирмите си, произхода на парите и начина на придобиване на хотелите си и ... после благодарното общество ще е с тях и подкрепи исканията им или ... не.

Тези хотели са били на Доган и Пеевски

За последно бях на няколко места по южното черноморие през 2010. Такава простотия, мизерия, претъпканост, свободия и шум ... На всичкото отгоре се прибрах, щото ме хванаха болки в корема и разтройство от храната, което борих близо месец след това. Оттогава ходя само на север над Камчия, както и в Гърция. Нямам НИКАКВИ оплаквания, лично аз не мисля да ходя повече в този район.

стой си на село, там е най-добре

Цинизмът на руските туристи по българското Черноморие минава всякакви граници. Освен руските знамена, които безпричинно се веят по курортите ни, вече провокират европейските ни ценности със съветското червено знаме със сърп и чук. Читател на Faktor,bg изпрати скандална снимка от плажа в Свети Влас. До руското знаме е побито и съветското.

ха ха ха! а цинизмът на тези,които: - утрепаха 2 милиона - отвлякоха 2 милиона - не родиха 2 милиона - откраднаха 400 милиарда .... е в границите, а?

Койгато дойдат в държава, чиито народ сам не си уважава и спазва законите, чужденците - руснаци, англичани или каквито и да са, също се държат разпасано. След като виждат слободията на българите, защо да не я копират и те? Да, наистина е крайно време самите ние да се държим като достойни и дисциплинирани хора, тогава и другите ще бъдат респектирани от строгостта на законите в държавата.

Сигурен съм че поста ми ще бъде пълен с минуси но тези които го правят дали ще са така щастливи когато след няколко години обявят Св.Влас и Слънчев бряг за руски автономия както се случи и с Крим.

Всите хотелиери - в морето! Да ги ручат рибите! Ний у малата решихме единодушно да построим ново движение: "Угоби Европа, Спаси Азия!" Целта на движението е да се изтръгне от континента и да се затрие туй раково образование , наречено "Европа" и да се направим щастлив континент от Атлантика до Тихия Океан! А на здраве за новия стар континент Азия, без тумора Европа!

Симиеонов, не им се вързвай ! Никаква среща ! Отговори им с още по-голяма репресия, точно по буквата на закона. Толкова са оттатък закона, че спокойно можеш да ги попилееш. Чак тогава нека дойдат да се кланят. Иначе ще те излъжат. Силна ръка. Иначе няма закон - има "демокрация". Общественото мнение е на твоя страна. Дойчевелето се гърчи за радост на народа !

Педлагам - откриване на ловния сезон за пилитици, БИЗНЕСМЕНИ, крадци и мошеници , ползването на оръжия за масово поразяване и тежмко стрелково оръжие са нежелателни . ПО ИЗКЛЮЧЕНИЕ МОЖЕ

Pesh0

Ама на крака ли искат да им отиде премиера , мафиотите ???????????

август месец, и проблемът не е от една две или 10 години. защо точно сега и кому е нужно.

Да разделят курорта на две с масивна ограда,висока 8 метра. От едната страна ще пеят птички и делфини,а от другата ще се пие,пее и повръща денонощно. И така всички ще са доволни.

Мутрите в слънчев бряг като Митьо очите примерно да си разкарат плажните заведения които буквално са построени на саме брега на Слънчев бряг и да спрат инвазиите на яхтите идващи от слънчев бряг до Равда.Някой да каже нещо за ЯХТАТА НАРЕЧЕНА ПИЯНИТЕ АНГЛИНЧАНИ КОЯТО всички виждаме как идва от СЛЪНЧЕВ БРЯГ пълна с чешки полски германски и руски туристи.Това е от няколко години на сам.Застават точно под почивните станции на ЛТУ И НСА и пречат на почиващите наистина да спят.ДА НЕ ГОВОРИМ ЧЕ ИМА ДИДЖЕЙ КОЙТО ПУСКА УЖАСНО СИЛНА МУЗИКА И ОЗВУЧАВА ЦЕЛОДНЕВНО ЦЕЛИЯ РЕГИОН-А РУСКИТЕ ТУРИСТИ КОИТО ВДИГАТ ШУМ ПО ПЛАЖОВЕТЕ И ПРЕЧАТ НА ТУРИСТИТЕ БЪЛГАРСКИТЕ КОИТО СМЕ ОСТАНАЛИ ОЩЕ ПО НАШЕТО ЧЕРНОМОРИЕ ЩО НЕ ГИ САНКЦИОНИРАТЕ!

-Спешна среща с премиера ли?А не искате ли спешно да получите по един голям и четвъртит?

Човешката простотия винаги може да те изненада.

Има ли работещи заведения в Несебър и района на Равда дето да идем да се забавляваме без да пречим на руските турсти-майки с малки дечица и пияните германци и комсомлците и пенсионерите над 70 години, които са отишли там главно да спят?А ТИЯ ДЕТО КАРАТ ДЖЕТОВЕ И СЪРФОВЕ И ЗАСТРАШАВАТ ПЛУВАЩИТЕ ТУРИСТИ НЕ СА ЛИ ОПАСНИ БРЕ?

"Подкрепяме усилията на правителството и държавата за спазването на законността в "Слънчев бряг", но да е по начин, който не смущава спокойствието на туристите." Много мозъчни клетки са измрели в мутренските мозъци докато съчинят такава декларацийка. Явно оше са били неадекватни след...И какво искат? Специален закон за "Слънчев бряг"? Много е сенчест този бряг. Тази декларацийка намирисва на офертичка.

Тя излезе, че изключването на киловатите след 23 ч. "пречи на спокойствието на туристите" :) :) Мутренска логика и риторика от 90-те.

Хаха за да влезе някоя общинска власт в България в задълженията си и да издава ограничения спрямо закона към нарушенията на местния бизнес може да стане ,само при условие - да се избие до крак общинската власт и да се внесе нова от другия край на света ,докато текат проверките!,90 % от местните бизнесмени са и общински съветници,които при избори осигуряват квотните гласове на кмета...т.е кмета да си отреже клона, на който седи!

Слънчевия бряг и наоколо са курорт колкото да речем и Лас Вегас, там си е жива индустрия, легална, нелегална, сива и бяла. Консумацията на ток, заетите работни места, обороти, печалба са например с пъти по вече от някогашното Кремиковци, иначе вредата може да си я поделят, от към екология, нравственост, кражби и др.

кого го интересува какао иска някакъв си клошар

Ела да ти я напикам.ха...ха

Откъде изпълзя, бе изрод, върви да ядеш суджука на премиера си!!

Хотелиери по морето искат да ми го налапат до мъдето.ха...ха

А винкел отзад искаш ли или много ще боли?

Искам, искам аз много обичам винкели отзад, и по голям да е.ха..ха

ти си платен на работа си дреме ми какво пишеш

Но защо само премахване на незаконните временни обекти, а незаконните Хотели в България кога ??? А тези в Калиакра законни ли са ???

на слънчака миналия месец полиция митници спират колите проверяват паспорти направо полицейска държава чао на нашето море в гърция ще се харчат мойте парички

Много важно! От похарченото по нашите курорти почти нищо не влиза в джоба на държавата.

Хахаха... да, ама в Гърция няма да намериш по 40стотинки шльокавица, по 5 лева бяло и по 5 лева за свирка. Паричките ще си ги похарчиш някъде на около 5 километра след границата и има голяма вероятност да прекараш остатъка от престоя си в гръцки зандан... В Гърция щял да ходи, нашичкия... не ти е по джобчето, сульо...

гърция е истината нека тука си останат само те патриотите там да си харчим парите

тиква верно си ти ...мноо си прос

Мутрите си искат баш мутрата!!Я спретнете с премиера ви, мой не е, едно конгресче на СИК, корко му е!?

Той отива с полиция изземва техниката а те след него слагат друг комплект...не виждам какви по-меки методи могат да се ползват!!!Според мен трябват по-сериозни методи-отвън да чака булдозер!!!!

СЛед първата такава глупост - глоба за физ. лице от 50 000 а всяка следваща по 100 000. Да видим к'во ще правят тогава!

И следваща мярка KZ

За какво е претъпкан Сл.бряг бе? Дали обслужването е обслужване? Храната от вчерашни останки? Мръсотията? Осраното море?Циганията? Заради тая гюролтия,алкохол и проституция идват . Направете го бабешки курорт и ще заприлича на Алепо.

Слънчака заслужава да се преименува на Содом !

А Винкела на Иисус.

Не сме Тоталитарна Държава . Полицията бие хора които са на Почивка . Защо не се захване ,Валери , с Незаконните Хотели в България.

"В декларацията си от Съюза на собствениците пишат, че многократно са настоявали за решаването на статута на инфраструктурата в курорта, премахване на незаконните временни обекти, ограничаване на шума и последствията от туровете "бар кроул"." Няма такива тъпи мутри! Че нали Далавери Винкела е почнал да разбутва именно тия бакии - незаконно строителство, отвратителният шум и самоуправството в Содом и Гомор, пардон Сл. Бряг... К'во ще искат - официално законите да спрат да важат за Сл. Бряг ли? По най-важното в декларацията на тия утрепки, за спокойствието на туристите, Далавери вече прави нещо и не знам за какво пискат!

А какви са последствията от туровете "бар кроул" А?

Последствията след няколко обиколки от чужди туристи по български барове със скапан алкохол са - припаднали по пейките, хора извършващи физиологични нужди по колите и фасадите на сградите, редовни сбивания, олкохолни натравяния, съвкупление покрай кофите за боклук и т.н. Това достатъчно ли ти е?

Слънчака е секс, наркотици и рокендрол. Ако му ги отнемете, честните хотелиери, ще фалират !

Верно си, Баце, фатална грешка! Тъпунге!