Главният стратег на Белия дом Стив Банън напуска поста

Главният политически стратег на Белия дом и най-приближен помощник на президента на САЩ Доналд Тръмп, Стив Банън, напусна поста си.

Обратно в новината

Коментари - Главният стратег на Белия дом Стив Банън напуска поста | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Цяла нощ по CNN го даваха тоя банан да ръси умотворения и да хвърля камъни в градината на Тръмп :)

Путин не си поплюва, щом някой краварин не му е по вкуса веднага го уволнява и назначава свой човек! Краварите са много тъп народ, каза го другаря Задорнов още преди 35 години!

От Тръмп се отказват нормалните републиканци и големия бизнес. Ще му останат 2 'съюзника' - жалката утайка нео-нацисти и Путин.

"Комунисти", "демократи", леви десни, това са залъгалки Не е така, друже. Комунисти управляват в КНДР, КНР, Виетнам, Куба и пр. Силни комунистически партии има в Индия, Непал, Филипините и пр. "Леви" в ЕС и САЩ няма, това са някакви агенти на банкерите.

Само да отбележа една "забавна" случка: Когато стана известно, че Банън си отива, лявота/либерална соросоидна медия (или мастия) излезе с негова снимка с надпис "Goy Bye!" Вдигна се страшна валянка в социалните мрежи и те го смениха... но все пак е показателно за т.нар. Алтернативна левица и подкрепящите ги либерасти...

За Huffington/HuffNews става дума... Моля за извиннение

Няма нужда да се извиняваш, бе, и ти си пределно ясен! ЛУМПЕН!

оглавявал кампанията на Тръмп, а сега - несъгласен. У нас не може да има такова нещо - и несъгласен да си - казваш - ДА, като при Корнела. Тя беше дясна ръка на Костов - не може да го отрече, помагаше му при приватизацията, за която ксомунягите го мразят, а нея - не!

"Комунисти", "демократи", леви десни, това са залъгалки за малоумниците по целия свят. За съжаление, последните са 80 процента от населението и затова сме на този хал. Дясна и лява ръка са те на едни и същи глобални престъпници, които ни готвят такава демоНОкрация, че сталиновият "комунизъм" ще ни се види като пионерски лагер. Тези 80 процента, дето им се връзват са престъпно прости. И комунисти, и фашисти. Иван Костов, преподавателя по политикономия десен ли е? Моравата Пръмова, дясна ли е!? Сталинка - шефката СБ!? Бокова шефката на ЮНЕСКО!? Ам, Меркел!?!?!? Курнелия лява ли е!?

На всички трябва да е ясно,че ще въдворявам ред,спокойствие и справедливост по цялата планета! Разузнаването ми докладва че Обанго Мабонго от Република Конго е човекоядец.Затова,след като укротя Северна Корея и Венецуела,ще се заема и с африканските държави.

Прав е Банано, не му се яде бой от лютите корейски комуняги. На Бежанова майчица децата не плачат.

Главният стратег на Белия дом трябва да бъде заместен от Стратега от Мировяне Димитър Пенев.

модератора е руски трол

Не, говедарски е...

нито Камарата, нито Сената, а още по-малко екстравагантности като Стив Бенън. ЩАТИТЕ са Интелектуалния, Културния, Технологичен Елит, които правят Държавата неоспорим Световен Лидер и притегателен център за всички качествени хора по Света.

смърдиш на cultural marxism

По-скоро на либерастки хунвейбин.

защото е разбрал че изкуфелият оранжев дъртак Тръмп е склеротик,т.е. хлопа му дъската!

Щатите рушат и крадат, и с гАза си от по света и у нас. От Ирак крадоха с танкери... злато. От Украйна първата им работа беше да изнесат със самолети златния резерв, Либия, Афганистан... България... После с накраденото купуват и мозъците на държавите. За радост възхита на идиотите по света и у нас

Само твоя неподкупен мозък никой не ще да купи..

Е да де, ама не ви стигна за съвсеееем малко вашата шаманка Хилъри да бъде господарката на Белия дом и сега вече не сте първи приоритет на Дони, сори.

Невероятна новина,нещата в САЩ си идват на местата.

Уникатът Тръмп е най -доброто, което може да отслаби и обезличи САЩ. За ЕС, Китай и Русия той е манна небесна.

Да не се подценява заслугата на Килъри и Обонго - те направиха много за идването му на власт.

са последното убежище на посредствеността, която не може да се изяви с интелект и знания и търси реализация чрез скандални, крайни, примитивни клишета.

Много важно.

отстранен е по искане на русия заради анти руски изказвания!!

Не е по искане на Русия, а по нареждане на Путин! Който прави лошо впечатление на Путин веднага си заминава!

И какво каза Стив Банън за сп. "Американ проспект"? 1. САЩ ще загубят иконом.война с Китай.... 2. Проблемът със Сев.Корея няма военно решение. Тоест, Стив каза истината!

Ема истината боли.

това бе най-добрата стратегия

Шило

Съвсем първично е много смешно, но погледнато по-задълбочено е страшно. Една от държавите, претендиращи за световни сили има едно нестабилно, противоречиво, непредсказуемо управление.

винаги е било така, но е прикривано умело. просто Тръмп разбуни духовете

Така е, на този фон Русия и Путин са 100 пъти предпочитане!

Става нещо в Сащ . . . . леви и десни се млатят по улиците, има данни за бубонна чума, с корейците само щум вдигнаха, тоя и той напуска а е от сой . . . . . ЕС я тероризират . . . .изобщо става нещо . . . .интересно никой не споменава намеса Путин . . . а Гаспром се хвалят - 170 км тръби на Турски поток са положени . . . хъб Балкан май ще разпределя черноморска вода за сол

секи, абцолютно секи, знае кво става в САЩ! Война е! От едната страна: сороз, евреите и хилърито. От другата страна Тръмп, реднеците и конфедерацията. И не, край на мяукането. Ше има трупове и крев. съвсем не по низините. Та, у момента гуедаш войната там......предцтавена кат шоу и безобидни, рутинни новини.

И този му бил главен политически стратег. Журналист? Абе, не е за разправяне на къде отива светът.

Д.Рогозин, шеф на руската военна промишленост е журналист.

Е и?