Нападател от Камбрилс карал вана убиец в Барселона

Шофьорът на микробуса, с който беше извършено нападението в центъра на Барселона, е един от петимата мъже, застреляни по-късно в каталунския курорт Камбрилс.

Обратно в новината

Коментари - Нападател от Камбрилс карал вана убиец в Барселона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Хората ще продължат да пътуват, да се обичат, света ще става все по-отворен, хората ще отпътуват и за други планети, а терористите ще останат гадна, противна, неприятна подробност, като катастрофите по пътищата!

Втората поправка - право на носене на оръжие. При всички нападения полицията действа post factum и дори да отстрелва терорустите не може да съживи мъртвите. В Париж загинаха 60 човека. Тия дни 17 -18. Ако известна част от белите бяха с пищови, нито в театъра щяха да загинат толкова много души, нито тия дни две-три дузини. Терористите щяха да са ликвидирани още при първите 2-3 пострадали. Европа трябва да въоръжи коренното население - да стане нещо като швейцарската армия, но в постоянна бойна готовност. Ама евро гаулайтерите ги е страх да дадат такава сила в ръцете на хората, защото ги е шубе че бабаМеркел и компания първи ще дадат фира....

Трудно е да се опазиш от атака на психично болен, а терористите са психопати! Разумна е следната политика: - Връщане на псевдобежанците по родните им места! - Да не се приема куцо и сакато без документи, с аргумента, че е жертва на войни и други, като всички знаят, че Европа не е съсед на военни конфликти! - САЩ участват в конфликта, да си приберат вересиите, да не ги нахакват на ЕВропа! - Незаконните, терористични секти и организации в Европа, да се разследват, участниците да се съдят, депортират или вкарват в затвор! Не забравяйте, че БСП са наследници признали БКП, а БКП е организирала много терористични атаки, в църкви и т.н.

Вече съобщиха, че убиецът от Барселона вероятно е жив.Актуализирайте си новината.

Много важно, че сега ще оповестят самоличността на терористите, разни съболезнования от политици дрън дрън.

чудесно! за тези, които нИ могат да чИтат съм им го прИвел: велик си човеко! ха ха ха ха ха ..... "... и алигорията му, и фундаминталните митаморфозни ситетики+интигралните му флексибилитетни агностицизми са савсем корегтни."

Гениално просто. Какъв елегантен изказ има стОдентката в "Миюнише".. Аз се ОбеждавЪм, че т'ва е компютърен трол. Дир уж не допускат писане на шлоькавица и на всеки друг за една дума написана на латиница скриват коментара. Не виждам защо това нещо ако е човек да има привилиегията да пуска тъпизми на маймуница. То бива неграмотност и простотия, но това надхвърля нормалното.

Нека не оплакваме повече, нека нищо не се казва за жертвите в медиите. така те няма да знаят какво са причинили. В тези тежки моменти нека се манифестира и пее, и нека всички бежанци да бачкат от сутрин до вечер на полетата на испания, без храна и вода за един ден.

Дир, превода ви е точен, но на български звучи смешно и нереално. Има думи, които просто не могат да се превеждат буквално от англ. на български. Една такава дума е "ван", която между другото се признася "вен". На български мисля, че най-добрия превод е минибус. Щото някой да кара вана си звучи направо като виц. Това не е критика, а приятелски съвет.

Джулия, умното ми момиченце, браво!

редацтор Таня Тодорова ...."не бе сигурна"? моля да си довършите образованието.

Продукт на РабФаг-а

какво не ти харесва в превода бе, еййй, умния! продукт на работнически факултет е майка ти!

Сега ислямистите следва да направят шествие и да викат ''не ни е страх'' , ама те с глупости не се занимават.

Всички сайтове съдържащи призиви или обяснения за джихат към " неверниците" ,че да част от Корана трябва да бъдат премахнати завинаги,а глобите огромни!Никакви компромиси!Имамите да се заемат публично с превъзпитанието и срещу радикалните течения!Джамиите на Саудитска Арабия строени у нас да бъдат затворени или да се забрани техния радикакен ислям!