Убит и ранен с нож и в Германия

Един човек бе убит, а друг е ранен при нападение с нож в западния германски град Вупертал.

Обратно в новината

Коментари - Убит и ранен с нож и в Германия | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

има само един път всичкият боклук в италия и на надувни лодки да вървят от там от кудето са дошли !!!!!!!!!!!!стига с тези отворени общества и интеграции !!!!!!!!!!!!!за това е нужно да има армия и с боклука е свършено !!!!!!!1и не пишете хоморески от типа интеграции право на живот и т.н. !!!!!!!!!!!!!!!ако в европа има умни политици то те обявяват военно положение и тия са на лодките за 2ч часа!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!обратно !!!!!!!!!!!!!!!!!от където са дошли !!!!!!!!!!военен час и военна полиция и всичко е спокоионо и тихо !!!!!!!!!!!ако има военно положение дали резняците ще се правят на мъже ако знаят че за товA са на френско сирене от дупки !!!!!!!!!!!!!!!!!!!

айде путопроституцията накаца новината както кацат мухи на ла...но!Обаче също като вождовете си нямат капацитет за свестен анализ и ссамо показват защо държавата русия е толкова изостанала и непривлекателна за живеене дори и за руснаците! Простаци!

Путинофили, Европа няма нужда от вашето съжаление и вашите съвети. Не сте пример за подражание.

Заповядайтеее,Заповядайтеее,Заповядайтеее...........и още сте добре дошлиии.....моляя вииии..Европа има нужда от вас

Логично би било атентатите да са в страните участнички в арабската пролет - например Франция, Италия Защо няма логика атентатите да са в най-невиновните страни за арабските пролети? На кого е изгодно? Във всеки случай не е изгодно според стратегията на безумните джихадисти...фин;андия не е врагм а германия даже е приятел на "мигрантското движение". Следователно, насъскването на тарамбуките за атентати в невраждебни страни не е от исляма и от ИДИЛ. А е от цялостна стратегия за дестабилизация на Европа. ?

Хелмут Кол за Бабуня Тя съсипа моята Европа. Бабуня сега да си направи по едно селфи с жертвите в моргата, ще е хит в мрежата. И полицията е абсолютно неадекватна или пробита отвсякъде - идентични атаки две поредни години си е тотално малоумие на полицаите. Поне до главните пешеходни улици да не се допускат камиони и бусове е повече от логично, с оглед на ситуацията, но не и за полицейските мозъци.

Аре... и на ЕС му е.ахме майката! Други желаещи за съюз с нас???

България бързо да се спасява от европейката кочина!

Е, такъв е животът! В ЕС и с баба Меркел и брюкселските умници! Че и все не й стига на бабичката: "Рецидив на Меркел: без да се консултира с партньорите си от ЕС тя заяви пред ООН, че Европейският съюз ще приема 40 хил. бежанци допълнително всяка година" ("Récidive de Merkel : sans consulter ses partenaires de l'UE, elle dit à l'ONU que l'Union européenne acceptera 40.000 réfugiés supplémentaires tous les ans !", 16 août 2017, Crashdebug). Даа, допълнително! Допълнително над планираното: "Брюксел иска да настани в Европа 50млн. афро-мюсюлмански мигранти отсега до 2060", пише бретонският Breiz Atao /Бретан винаги/ ("Bruxelles veut installer 50 millions de migrants afro-musulmans en Europe d'ici 2060 (vidéo)", 21 MAI 2017). Всъщност фактите са изцяло полза на логичния извод: "Заместващата миграция: когато ООН и ЕС организират изчезването на народите" ("L'immigration de remplacement : quand l'ONU et l'UE organisent la disparition des peuples", 2 janvier 2014, Crashdebug). Или някой вижда друго обяснение?! Аа прощавайте, бях забравил, че "Путин е виновен"!

Ислямът не е мирна религия! 1000 години Европа воюва срещу мюсюлманите. Те нямат място на европейския континент!

Циклон " Б" .

Как е с мюзлитата? Живота вече не е скучен, нали това искахте? Жалки европейци, защитаващи несъществуващи ценности. Сами си ги вкарахте, гледайте си ги сега.

Ми то те запада запалиха пожара с ИД, нормално е да се разраства, ако не го потушиш навреме.

Атлантизъм.

След всичко,което свърши фрау Меркел за Европа се чудя как може да спи спокойно... Германци...спрете това безумие...

като те са промити до крайна степен. Отделно са един от най-бъгавите клонове на белиячовек. не ме кефят

В един и същи ден "Je suis Испания, Финландия и Германия". Мангустите са се развилнели тотално. Май не са тренирали как 200 човека излизат за 15 минути през един комин. Може и душове с хлор да не са пробвали. Ама както са започнали много скоро под строй ще пробват достижения на западната цивилизация.

Не са ли вземат мерки, Европа гори!!!!

Да така е ... А ехото казало..КОЙййййййййй...

Въпрос на време е в Европа да се появи новия Хитлер , този път с мисията да изчисти ЕС от орките ! В противен случай европейците ще изчезнат като коренно население на континента , а гробовете им заличени от гмежта фанатизирани ислямисти !

обаче на дали

Нали сте Шарли , бе...палячовци, защо под новината за посланията на Ицето няма опция за коментари, бе? А посланията на Ицето Стоичков най-често са свързани с мамата.... Сигурно в посланието си към жителите на БарЦелона е споменл неколкократно на терористите мамата....

Колко още ще се търпи това??? Да се почне масова депортация на икономическите орки веднага,,,

през 20-то век германията и австрията и италията като верни агенти на морските народи изтероризираха и изтрепаха над 100 страни и избиха над 100 милиона души! сега тези над 100 страни ще избият в европата над 300 милиона! а в амерката има монумент на който пише в света да останат най-много 50 милиона, а? нима вие четящите ще сте сред тях, а? ха ха ха!

Има ли евреи,араби и американци,има и терориъм.Алчни кравари и подчовеци семити с болни от чифутство и ислям глави.

Където има КокаКола, първо има кока, а след това кола.

Ангелино, Ангелино ( нерегистриран ) 18.08.2017 20:55 *Коментарът е скрит, защото съдържа обиди, цинизми или накърнява доброто име.. Е за последното не съм съгласен!!!!!!!!!!!

за още терористични актове. Както е тръгнало на 15 минути натУФските воИни да се вдигат пУ трИвога.

"лице от мъжки пол" ли е казала говорителката? защо въобще си правите труда, може сами да си измисляте новините, вие сте вери фейк :)

Бабичката Меркел да се изнасили публично отзад.

Някой мюсъл да си го изцапа.

в устата, щото акъл не се пресажда!

той ердуган вече го направи

"...Лице от мъжки пол загуби живота си и друго лице от мъжки пол е прието в болница..." Така значи. Вече хората в ЕврогейскияС не са хора, а лица. Но все пак по-добре лице, отколкото еврогейски задник!!!

Този, който пльока минуса да е следващата жертва.

БОИАТ,в Царквата ,худ. РА4ЕВ . Клането на остров ХИОС ,1824 год.ДЙОЛАКРОА . ПОМНЕТЕ ...

Меркел в Нюренберг за престъпленкв срещу народите на Европа, а клакьорите и в България - на остров Белене да строят АЕС.

Крайно време е в Европа да се разреши носенето на оръжие за самозащита!

Анте Шмеркел на съд за Лобиране, толериране, приютяване и издръжка на терористи в Европа. Да изгоним всички арабски ислямисти-терористи, коиго ни се натресоха по заповед на лудата германска бабичка.

Та това новина ли е ,това е ежедневие вече.

Сега е ежедневие но след някоя година ще е по часово явление или просто статистика , явно е че на евролидерите не им пука за тяхното население щом го жертват така лесно. Хвала и чест на сърбите че се бориха мъжки точно срещу такива терористи.

Кой ти гледа коренното население, важното е да има работна ръка.

За Бога , братя ! Въоръжавайте се ! Ако изненадат мен и ме намушкат се надявам , че българина близо до мен ще е въоръжен и ще ми се притече на помощ !

То в сегашно време ..тоя до теб ще ти вземе порфейла.

МЕРКЕЛ-елате ,в ОБЕДИНЕНИТЕ ЕУ ЕМИРСТВА .РАСОВ ЕКСПЕРИМЕНТ В 21 ВЕК.4ЕСТИТО на НОВОДОШЛИТЕ от АЗИААА .

три атаки в Испания, една в Германия и една във Финландия - общо 5 теракта за 48 часа. Браво на Меркел - шампион!!!! Дерзай!

Евротолерастията е незаконното дете (еврокопелето) на арабската пролет.

Проява на културни особености на определен етнос които са в начален стадии на загрявка , по улиците на ЕС тепърва ще става напечено. Много камилар подслониха а те не могат да живеят без ножове , пиротехника и GTA арена.

Меркел пали ли свещи, или си ги пъха отдолу?

Те пък техните свещи.

Защо не намушка бабишкера. Посягат само на невинни.....

Споко! И нейният ден ще дойде...

Е как?! Нали тя ги покани в Европа да живеят на гърба на белите хора и да ги поробват? За нашествениците дъртата продажница е техен човек, мути Меркел...

Абе това си е башибозука на яловите баби, как ще ги наръгва.

Всички псевдобежанци ВЪН ОТ ЕВРОПА! Разни терористи бяха допуснати в ЕС без документи!!!!! Така бяха внесени всякакви болни мозъци! Да се поправи грешката вън навлеците!

Или това си е един най-обикновен битов скандал с някакъв "защитен" заради традициите си, получовешки/подчовешки вид .

"Мога да потвърдя, че става дума за престъпление", каза полицейска говорителка. Е, не, аз пък мислех че го е почесал щот го сърби.

Не, не е престъпление, това е наказание за политиката на ЕС, а в случая на Меркел.

Религията на мира?

'мога да твърдя, че е престъпление'??? един вид- не е тероризъм, само обикновено убийство? ама я наредихме и ние, а-а-а!