Симеонов изпрати сигнал за незаконни строежи в Слънчев бряг

Незаконно са изградени и ползвани атракционни съоръжения и обекти на територията на хотел "Империал" и хотел "Амфора" в курорта "Слънчев бряг".

Обратно в новината

Коментари - Симеонов изпрати сигнал за незаконни строежи в Слънчев бряг | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Дюн е построен върху пясъка на плажа без нито един документ, но ...

Добро начало. За съжаление виждам много глупави коментари

При тоя вече много прозират лични интереси или интереси на ментора му защото има един куп други незаконни ама тоя се е хванал за слънчака сякаш другаде музика няма, няма незаконн строежи, няма нередности. Хайде цацата да му поиска обосновката защото точно там се е захванал пък да видим от къде ще изгрее истината..или от къде ще падат още мангизи.

дкми

Точно пък Империала ли намери да пипа? Та той е на бойков човек.

На простият народ му дай да дава ък ъл - това което няма!

тоя като е толкова ербап що не се захване с циганските гета в София? шум над нормата, мърсотия, абсолютно незаконно строителство...

Щото после няма да ги изберат. Това им е електората.

stan_posta@

Грешите. Ромите гласуват шарено, също като нас. След всеки избор агенциите дават резултати по етноси. Също както българите на последните избори малко по-вече са гласували за ГЕРБ, малко по-малко - за БСП, има гласували за ДПС и за другите партии също. Независимо на кого симпатизирате една правилна преценка ще ви помогне повече от една самозаблуда.

щото там не ходят чужденци

От тази тема. Ами,защо не намалят малкодецибелите,бе. Тия клиенти- купнджии да не би да са глухи? Ако не са,ще оглушеят. Този грохот в ушите убива,бе. Защо трябва жителите на царево да слушат грохота от дискотеките на Слънчака? Не е редно Симеонов да влиза в ролята на пъдар. Има и други начини.Кой му дава право да иззема инструменти и уредби? В какво се е превърнал?

Я,като си толкова ербап,се заеми малко и с гетата,че народът пропищя. Ако ти стиска,разбира се. Летният сезон е в края си. Идат есен и зима и пак ще плащаме чужди сметки.

Повечето хотели и блокове според мен са незаконни. Кмета и главния архитект на Несебър са големите лапачи и са за затвора Първо да съборят червения хотел построен баш на пясъка на Сл Бряг.

СИМЕОНОВ,КАЖИ НА КОГО СА ТЕЗИ ХОТЕЛИ"ИМПЕРИАЛ И АМФОРА"???

в гугъл цобственици и прочети статия на plovdiv24 и то от 2016г да разбереш кои са всичките собственици. Все са мутри, които уж вече ги нямало :)))) ""Мутрите" - показните и безпардонни престъпници, може и да се виждат по-рядко в София и другите големи градове, сравнено с 90-те, но в Слънчев бряг те продължават да са у дома си. "

Ти явно не можеш да четеш. Човека пита, на кой са Амфора и Империал и в посочената от теб статия конкретно за тези два хотела пише: "Председателят на Съюза на собствениците в Слънчев бряг Елена Иванова има два хотела през дружеството си "Оптимакс тур". Това са хотелите "Амфора" и "Империал" плюс "Форум"." Никъде не се казва, че Елена Иванова е мутра.

За какво отиват хората на морето в отпуските си? 1 За да почиват 2 Отиват на дискотека 3 За разнообразие 4 Да се друсат 5 За сек. туризъм 6 пишете вие

То е точно кратко и ясно:ОТИВАМ НА ПОЧИВКА!!!!!!

на почивка с висока музика и да не спите по цели нощи това ли имаш предвид

Не дандания ПИСАХ ПОЧИВКА!

През 1980 г да кажеш на комшията ,че си бил на Слънчев бряг е било все едно си бил на Луната През 2017г ако кажеш на комшията си ,че си бил в Слънчев бряг отговора му е да не си луд Не го харесвам Симеонов но според горното разберете ,че е прав

Няма как да е прав след като само едно място е намерил да си развява байрака а около това място бол други като него ама валери там не дерибейства..Когато някой иска да се пише прав действа повсеместно а не само избирателно а в случая на валери е очевадно че защитава някакви лични интереси

Щях да го харесвам повече ако беше продължил да се занимава с циганите, но той учудващо спря. Мен не ми харесва слънчев бряг и просто не ходя там. Има много други по-тихи места в България и в чужбина. Но определено повече не ми харесва, че циганите строят където си поискат без разрешителни, крадат ток, който ние всички плащаме и обират къщи и просят като луди. Ето това аз не мога да заобиколя. Последния парадокс е новина от вчера, че циганка доказано поръчала убийство е пусната под домашен арест още на следващия ден!!!!!

на винкела иска да спре бизнеса на шишкото дали ще му дава тиквата

Дискотеките са били на Доган или Пеевски На кой ли е?

Ако са били на Доган ,НСО-то щеше да го пази със слушалки ,а ако са на Пеевски може да отслабне с 40 килограма от децибелите ! : )

В момента в който ми напълнят гушката ще спра. Имам толкова много за наваксване в сравнение с ББ.

Може и така да се каже,но по-точното е: Валери Балевски- Винкела.

Червеният Ганьо е любопитно нещо..Науката трябва да го изучава..Нечовешки тъпанарин е...Скъсва да плюе, че Сл. бряг е разюздан и див(щото Червен Ганьо е много морален)обаче, ако някой се опита да въдвори поне малко ред, Червен Ганьо започва да плюе по този ''някой''

Дано тези акции да не са временни!!! Много работа, време и здрави нерви и най-вече силна воля и непоклатим морал трябват за да се изчистят "Авгиевите обори", в каквито се е превърнала нашата красива страна!!!

Пак ще повторя, Симеонов е първият , който открито застава срещу мафията и престъпността.

Това ли е работата на министрите - да ходят като редови инспектори да затварят, глобяват, изземват? Вие виждали ли сте Меркел, Макрон, Мей, Рахой, Саркози, Камерън, който и да е от тях така да ходи? Селска работа!

Защото и културата ни е селска простащина!

Това е когато мафията е превзела държавата.

Ти как сравни нашият морал култура и самосъзнание с всичките,които си изредил.При тях това,което се случва при нас е немислимо,разни малоумници и то шепа,да се гаврят с ред и ЗАКОН!!!

Цинизмът на руските туристи по българското Черноморие минава всякакви граници. Освен руските знамена, които безпричинно се веят по курортите ни, вече провокират европейските ни ценности със съветското червено знаме със сърп и чук. Читател на Faktor,bg изпрати скандална снимка от плажа в Свети Влас. До руското знаме е побито и съветското.

къв данс, бе? та те държавата я продадоха за един долар през1989-та!или ти още не си разбрал , а?

да издигаш на пилон руско знаме е престъпление по закона за държавния печат и националното знаме на Република България ...

Само така, Симеонов ! Имаш обществената подкрепа. Щом квичи дойчевелето - на прав път си !

abasador

много, моля, нека да уточним ....наличие на дюни в зоните на въпросното строителство...! или наличие на строителство в зоните на (върху) дюните. Лек ден.

Ний у малата решихме единодушно да построим ново движение: "Угоби Европа, Спаси Азия!" Целта на движението е да се изтръгне от континента и да се затрие туй раково образование , наречено "Европа" и да се направим щастлив континент от Атлантика до Тихия Океан! А на здраве за новия стар континент Азия, без тумора Европа!

Гласувах за Валери , Тъп е . Извинявам се на Българите , няма да повторя Грешката си .

Ебаси държавата, щом Валери Симеонов е заместник министър-председател.

Ти си тъп

Дали наистина шумът и силната музика в "Слънчев бряг" са най-важните проблеми на България? Силно се съмнявам! Защо един вице-премиер трябва да се занимава с проблеми, които определено не са в неговият ресор? Какво стана с предизборните обещания на патриотите? Колко от тях са изпълнили и в каква степен? Как се изпълнява тъпото обещание за пенсиите. Защото, да обещаеш да увеличиш само минималната пенсия, си е простотия от всякъде. Какво стана с фалшивите инвалидни пенсии? Това е чудовищно източване на държавни средства, а тези пенсии са около милион! Какво стана с незаконните цигански гета? Това са само обещанията на патриотите, които искам да напомня. Как ще се развиват българската енергетика и икономика? Това са големите стратегически задачи по които трябва да се работи, а не по изпълнения изпълнени с популизъм!

Наборе, с тези разсъждения пречиш на медиите да мият умовете на хората, недей така. Айде да викаме : Долу слънчака, да живей новия вице!

Ааа, има някои, които пишат минуси. С какво не сте съгласни, бре серсеми?!

Не е Валери Симеонов,а е Валери Балевски-Винкела.

На вниманието на вицепремиера. Комшията отгоре лашка незаконно една стодентка. Ама много я лашка и се чува и ми пречи да следя даебатите в народното събрание.

Вместо да се нервя, че стО( у)дентката пъшка яко, комшу, качвам се и праим тройка! ВЕрвай, че ще я успиме и ще усмирим комшилъка, без да викаме Валерката!

Абе, тя не, че пъшка, ама вика яко: Не отзад! А аз си мисля, че Валери е почнал да прави и проверки отзад на заведенията. Ма може и да греша, а?

Тръбопровод,не е стодентка,а студентка. Между другото - занеси на комшията грес или машинно масло да си смаже леглото,или пък си облицовай тавана с корк за по-добра шумоизолация.

Валери, одобрявам, това, което правиш в момента и за шума, и за незаконните строежи, но съм бясна, че вицепремиер трябва да отиде на място и да действа! Значи институциите в България не работят!!! Самоуправление на общините!? Пълна порнография! Явно работят местните феодали, слушам те по въпроса! Ако сте мъжкари с Бойко, властта е ваша! Направете така, че всеки да си върши работата, а не да ходите и да гасите "пожари"! Имате мнозинство, променете скоростно калпавите закони, които не действат! Въведете ред и следващия път ще гласувам за вас, щото пропуснах доста избори, заради чувството ми за безнадеждност! Форумът, извинете откровеността ми!:)

Вицепремиера защо ходи през лятото по морето? Защо не отиде в северозападна България, че ме е срам, че е най-бедната част от Европа?!

Виж ся, ако не си свършат работата скоростно и те ще "исфъщят" и си го знаят! Имам роднини във Враца, знам за какво говориш!

Умният човек когато сбърка, знае кога да спре и лекичко да даде заден. Този саморазкошен индивид от най-тъмната част на мрака на бившите милицюнерски служби иска да прави на пук на България или поне на по-интелигентната част от нея и да продължва с идотиите си в безумен автопиар, заблуден в собственото си великолепие от безполезност и нищоправене. Струва ми се че скоро ще си намери майстора, ако баш мутрата не го дисциплинира своевременно.

ТАДЖИКИ СИМЕОНОВ. ПАТРИОТИЧНИЯТ БАТ САЛИ!

ti samo celuvaj posranijat GUZ na teleto borisOFF,DA VI EBEM PICHKATA MAJCHINA I NA DVAMATA"

когато и да са те....Валери с какви обещания ще се яви пред електората? С борба против шума ли? Да не мисли отново да врътне номера с увеличение на пенсиите и премахване на циганските гета и фалшивите инвалидни пенсии?

А НЕ! С пенсиите НЕ! Жестока лъжа. Няма да му я простим. Избори на пролет.Това е народен съд, за сега.

Повярвахте му за пенсиите, сега му вярвате, че разбира от туризъм...

всички строежи след 1989 са вредни! инвеститорите, строителите, архитектите, градоначалниците да се обесят пред тях, а строежите да се взривят отпадъците да се закарат в западна европа за сметка на европата!!!

Слънчев бряг преди години и сега, за да се върне там трябват също години контрол, настойчивост, синхронизирана работа от всички държавни институции.

Една национализация би оправила светкавично нещата. Нов Балкантурист е нужен под контрола на държавата и народа.

деструктор

Точно така - национализация и диктатура на пролетариата!!!!!

Половината , даже и повече от к.к. Слънчев Бряг е със незаконни обекти и атракционни съоражения . Много работа ще има тази зима , а дано ! Подкрепям г-н Симеонов .

Малко глупаче, нима си въобразяваш, че тези ще отрежат клона, на който са седнали?!

Тук става въпрос за рязане на дървото не на клона. И много Ви моля не обиждайте така не е хубаво , Вие сте умен човек надявам се и възпитан , ако ли не много жалко ...

Разхождам се в парка и внимавам да не настъпя някоя спринцовка на хероинов наркоман. Всички в града знаят кои са наркодилърите от 20 години насам, замогнаха се и станах и бизнесмени имат магазини, кафенета, ресторанти, фабрики, охранителни фирми, земи... - мутри и наркодилъри - това са хората които движат икономиката, какво правят всички държавни органи за да ги вкарат в затворите и да и отнемат всичко - почти нищо и ти Валерко само отиваш и им намаляш нивото на звука на музиката, как очакваш смислените хора да те подкрепят, нали се сещаш че за тия хора там трябват съвсем други мерки да се вземат, но няма кой явно....

На вниманието на Вице Премиера-застрояването на Морската градина в Обзор и застрояването на морето от Стефан Шарлопов.

Браво Валери! Спечели ме като гласоподавател!

Ех свещенна тъпота. Всеки път настъпвате и настъпвате мотиката! Но за съжаление не може да ви дойде това, което изобщо ви липсва по природа.

Мда! Такива сме си, прости! Добре че сте вие дълбоковглъбените мисловни титани - интелектуалци, заобикалящи мотиките, че да ни показвате правия път. Ама защо все замаяни ходите, като не сте настъпали нищо?

Ебаси държавата да не може да се справи с двайсетина мутри по курортите дето имат крайбрежието за бащиния. Че и трябва да се оправдава , че въвежда ред. Ами тези отворковци ако ги задържат за една седмица и цялата им далавера и незаконен бизнес отива на кино. Връщането на държавата по морето трябва да стане със смяна на трийсетина прокурори, съдии и ченгета в Бургас, и прибирането на петдесетина дерибей, след което за три месеца морето ще стане тихо , изрядно и мирно.

БАТ САЛИ на "патриотите".

ганьовците са оглупели напълно, а тоя комплесар баш като по комунистическо изпитва злорадо удоволствие от това да унищожава веселбата на младежите, и изродите нискочели тип Динко му се възхищават, ... съществуването на такива дегенерати е подигравка с цивилизованата част на човечеството, трябва да се унищожават

Варелка, няма лошо ама не е ли малко тенденциозно, а и да използваш власта за лично отмъщение е лош знак за теб. Ти си просто селско момчеот попово затова да те питам дали знаеш,че повечето от комплекса върху дюни е строен. Какво ще кажеш да разкопаем бай Тошо и да го разследваме за това? Предлагам ти да разследваш и кражбата на влак с профилно желязо от Дебелт преди доста годинки. А защо не и собственик на кабеларка, дето с години не плащаше данъци. Или пък общински съветник дето прилапа сграда на атрактивно място в комплекс Зорница, а сега се е уредил височка кооперацийка да струпа! Ако си обективен от него почни, а после довърши кифлата Елена. За капак вземи като истински патриот разследвай и далаверата която се прави по строежа на граничната ограда!

Приятели от link , когато триете коментари без обяснение не го приемам. Но когато се и самоцензурирате , това е дъното. Копайте и дерзайте. Загубихте моето уважение , дори и нищо за вас.

?

аз одобрявам!! но имам и питане! симионов, е вицепремиер по икономическата и демографската политика. е, защо се занимава с работата на министъра на вътрешните работи, на данъчните, и на местната власт? а и с тия сигнали за незаконни строежи, ще остави без работа и селските архитекти, градските отдели по незаконно строителство! що не се занимава с ресорите на подопечните му ведомства?

И какво ще последва? Редица хора в администрацията години наред не са си вършили работата. Сега вече цяла България знае, официално. Ще има ли оставки на министри като споменатите, или пък на шефовете на местно ниво, те защо ходят на плаж, докато Симеонов им върши работа.

ти въпреки желанието си, не си ме разбрал. идеята ми е, че , въпреки вековната инерция която имаме като народ, е време всеки да върши само своята работа! та на симеонов работата му е, да се справя с икономическата политика , доколкото знае за икономика, и с демографската криза , доколкото може! а за работното време на кръчмите, издаването на касови бонове, шумът из курортите, и дрогата, пияниците, и компаньонките отговарят други министри и чиновници, които трябва да си гледат работата за която им плащаме, а не като симеонов да се занимават с несвойствен труд! схващаш ли??

Не е важно кой се занимава -важен е резултата!!!!!