Хотелиерите в ”Златни пясъци” подкрепиха Валери Симеонов

Съюзът на хотелиерите и Съюзът на собствениците за развитие на комплекс "Златни пясъци" изразиха подкрепа за мерките на вицепремиера Валери Симеонов срещу шума.

Обратно в новината

Коментари - Хотелиерите в ”Златни пясъци” подкрепиха Валери Симеонов | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Да си против такива мерки значи, че вероятно: 1. Си част от 200-те работници на мутрите в СБ; 2. Си с лява резба в политическия спектър; 3. Си малоумен.

Защо Валери Симеонов се е загрижил за тиристите, повечето от които са отишли там точно заради шума, а не види какво става с София. Над голяма част от града минават кацащи самолети с оглушителен шум, включително и до 2.30 през нощта. Защо не се бори срещу този шум, който не дава на много повече българи да спят? Явно го е страх, защото предпочита да се мазни на Господаря си, който няма да хареса да критикуват Фандъчката.

абе ти четеш ли статията и темите свързани с този проблем или просто си пишеш така за гимнастика на пръстите. по официална статистика става въпрос за 5-10% тинейджъри пияници. останалите са хора със семейства с деца. заради няколко хиляди пияни германчета, русначета и английски лордчета се съсипва целия курорт а и туризма като цяло. тук все повече идват ниско бюджетни туристи. дори ние "бедните" българи предпочитаме да дадем повече пари и отидем в Гърция вместо да стоим на простотията тук.

казвам следното - днес се прибрахме от море с децата и жената... Несебър. На Милен Велчев хотелите в 23 часа започваха на надуват "УУУУУ- ОООО". след проверките се поозаптиха и стана наистина почивка. да не говорим по какъв скандален начин тези терени бяха продадени навремето от разните ректори, срещу съответната сума, колко дюни и селски лозя бяха унищощени... там и лампи нямаше , а сега е "бетонена торта" с един оазис, дето са на ХТМУ, Лесото и НСА бунгалата... а станцията на Светия синод - Бог да я прости

...ало, дирничето, защо скрихте мнението на Трезвомислещ, бе? Кое по-точно не ви харесва и какво е скандалното, когато СЕ ИЗРИЧА ИСТИНАТА??? Защо бе РОБЕ български още живееш в МРАКА на СТРАХОВЕТЕ СИ ОТ ИСТИНАТА, така ЩЕ СИ ОСТАНЕШ РОБ ЗАВИНАГИ!!!!!!!!!!!!

Слушахте ли по радиото мнението на протестиращите? Високоинтелигентно, изключително съдържателно и блестящо аргументирано: - Ами, той, Симеонов, вместо да стои там и да се занимава с политика, тръгнал да се занимава със...съъъъъс, абе занимава се със всичко за което се сетите. Как да не ти е жал за такъв, че не му дават да дъни чалга до сутринта? Направо ми иде да му преведа 5 лв по сметка и да го гледам как препикава гащите от кеф.

НАПИШЕТЕ Какво мислите по: 1/ Държавата ще надделее ли на мафията. 2/ Мафията ще се наложи над Държавата 3/ Държавата ще разчисти ли подкупната и бездействуваща местна администраци 4/ Държавата и шумните цигански тържества - кои ще бъде победителят.Ще се осмели ли държавата реално да ги забрани КАКВО. МИСЛИТЕ ЧЕ ЩЕ СТАНЕ РЕАЛНО ?? ПИШЕТЕ.

По всички точки МАФИЯТА ще е победител, но ... Господ българина "ще обърне палачинката". Това означава, че с двете "програми": - ПРОГРАМА ЗА ИЗТРЕБВАНЕ НА БЪЛГАРСКИЯ НАРОД от 1988 година, Москва - ПРОГРАМА НА РИЧАРД РАН И РОНАЛД ЪТ от 1990 година, София ще бъде ПРИКЛЮЧЕНО. И ВЪПРЕКИ ВСИЧКО, БОЖИЯТА ПОМОЩ БЪЛГАРИЯ ЩЕ ПРЕБЪДЕ ВЕЧНО.

Абе, ти избери бай Варели отново и ще видим какво ще пребъде.

Малко бъркаш, чедо - то Държава няма, точно заради мафията. Та въпросите са ти реторични.

...и ще стане тихо в България. Всеки ще си седи пред телевизора и ще гледа гей порно...

ЩОМ ТЕ ВЛЕЧЕ:):):)

като си млад човек и не трябва да спазваш законите? Да бе - щели да напуснат България - и защо не са го направили досега - щото навън се спазват законите и много скъпо ще им излезе - такава евтиния няма никъде, освен ако не е пълна мизерия. А хорлата, като мен които летуват в Гърция за да избегнат вакханалията на нашето море, които имат достатъчно пари, но ги дават на гърците за да може разюзданото ти синче да е...бе по нашите курорти.

и ти твърдиш, че хотелите на морето са на Костов. Ами значи и на дясната му ръка Курнела. А няма ли и на Станишев- брат? А къде се намира спа хотела на Синът на Гоце казват, че е купен за 10 милиона - ха-ха. Като че ли не знаем че е поне за десет пъти повече. Браво комуняги - а осигурихте ли си място в Централни софийсдки гробища - само него можете да купите след смъртта си.

Абе ,дай власт на прост човек и му гледай сеира.На слънчака ходят млади хора и ходят заради шума и купоните.Аз не съм за там ,но на синът ми му харесва и на всички млади хора им харесва.За пенсиите като мен си има доста по тихи и спокойни места за почиване.А Симеонов е изключителен простак и наглец,псевдопатриот ,гласувалите за него сега вече са наясно с интелектуалното си ниво.

Синът ти англичанин ли е ? Там главно англичани участвуват в пиянските походи А на теб явно ти е късно за проститутки и менте алкохол. Природата е неумолима !

А дъщеря ти хубавичка ли е? Щото на мен не ми е късно.

Тоест, досега хотелиерите не са можели да спрат шума ???? Точно те? Бизнесмените с изпраните милиони ?

Неточност в заглавието. Защо ,,съюза на хотелиерите в Златни пясъци" като се знае че комплекса е на един човек,бивш министър председател,преватизатор номер едно на България?

КОЙ БРЕ?!

Не на мафията в Слънчака!

Да на Симеонов Велики!

И мутри министри раздават правосъдие по кръчми и по плажа .

Е, то 'наште' БАХРейци ако не подкрепят 'наш' Винкеуъ... НО ! - след Незабавния Протест (срещу Ачик Нацистките Нахлувания) и Анулирането на Фестивала (ел.музика...който Се оказа Е СериозноИзвестен) - утре/събота Официален Масов протест от Работещи и Почиващи ! ( Работещи ! ...а И Почиващи !) и то - ВечеОдобрен (Разрешен) .

"показаха нагледно как следва да се защитават интересите на сериозните инвеститори в туризма" - браво, много точно казано. Крайно време е мутрите да бъдат изритани от морето, и от всякъде!

...и #Кой казвате Е с Този профил ?! - 'наш' Рагин и БАХРейците !! НО ! - сложете Задължителните кавички на 'сериозни' а И на 'инвеститори' ако обичате.

И какво, без правителство ли ще караме, не че има някаква полза от него де. От морето не става, къде ще отиде твоя идол за честност.

А като им намалите музиката проверете ги и за пушене в затворени помещения!

Войната между кръчмарите и хотелиерите е неравна защото Симеонов взе страна. Не е лошо кръчмарите да търсят свой лобист в кабинета.

А бе нали ви казах де не шумите бе ще изгоните туристите. Чешете се (знаете къде) докато запушите! Правилния туризъм. Казах!

Много ясно че ще го подкрепят! Кой хотелиер или нормален човек ще иска да му шумят през нощта?

А за какво са им хотелите, като няма кръчми и посетители. Подкрепят го с тайната надежда , че на тях ще им се размини.

Обратното ! - Всеки ГледащБизнесаСи го Осигурява Тотално . ...а подкрепата (съобр.материала) Е от 'наште' БАХРейци към 'наш'Винкеуъ... как-и-нада де

Не разбирам шифрования текст който си написал !!! Като няма кръчми, туристите трябва да си носят дамаджани с ракийца.

Трябва да се изринат заведения неспазващи ЗАКОНА или протестират срещу обществения ред!Дандания да ходят да вдигат в анадола!

Описателно : - сезонът Пак Нефела...ей го в на Винкеуъ спретва Поредна Схема ...'наште' 'собственици' Задействат 'нашта' секция в ЕСПЧ/Страсбург ...и Хоп ! - 'финансирането' готово. Въпроси ? (и Намалете Звука ...от Фраскането на + кат съ самопиусиуътьи де ;-)

Аз като платежоспособен избрах Гърция, Италия и Франция и ходя на море. На Слънчака стъпих един път преди 5 г. и не ми хареса. Просто не ми хареса, ако сложа и денонощното дънене, не бих го избрал да похарча 2000-3000 лева и Турция не ми хареса, освен храната. Има държава и тя трябва да е СИЛНА и СПРАВЕДЛИВА.

Че в Турция /Анталия и Алания/ е супер, с 3000 лева ще изкараш целия сезон /520 лева за 10 дни/ в хотел ол инклузив 5 звезди и държавата е силна, но може би недостатъчно сигурна.

За мен е важно младите да са възпитани в нашия дух! Кикча Бодурова, Лили Иванова и евентуално Веско Маринов ! Но тихо! До 22 часа. С наблюдение на отрядници.

Аз предлагам в Духа на Кончита Вурстова. Пускаш си брада и те шият отзаде ежедневно

Докато ти плащам пенсията - ще ми целуваш не ръка, ами на Кончита ... ъъъ, там каквото има.

Има и почитатели на Аспарух Лешников, Йосиф Кобзон, Аля Погачова, Георги Кордов, Ирина Чмихова ит.н.

СвръхСарказъм ! (Chapeau !)

Когато в Лайнънчев Бряг се развихрят Булдозери и Фадроми тогава, ще повервам, че се прави нещо

А къде е министърката на туризма?...а кмета на Несебър?...

Се спотайва да отшуми бурята.Тя прави каквото и наредят мутрите.Нали се силеше,че щенамали шезлонгите. Да ама не

90% от пенсиите не са стъпвали в слънчака. Но някак си дуднат : Нека ги затворят, нека ги пратят в казарма :) Тъпите пенсии, карат със по 300 лева пенсия, няма да им стигнат паричките и за ден, но завиждат на младите, които се забавляват. Тъпи пенсии, всяка питие на младите ви изкарва пенсиите бе!

МОЖЕШ ЛИ ДА ВДЯВАШ,БЕ?! КОЙ ДА ПЛАЩА НА ТУРИСТИТЕ ОБЕЗЩЕТЕНИЯ ЗА ПРИЧИНЕНИТЕ НЕУДОБСТВА,ТИ ЛИ?! МУТРО ЗАСПАЛА!!!

Не обръщай внимание на Говняци

Не ми пиши с главни букви бе видиотена пенсио! На 1-вата секунда си в нокаут !!! На кого "крещиш" ?!?!

Всяка питие и всички ядене, можеш ли да ми ядеш хуята?

Аз съм бил на Слънчев бряг, когато ти си бил в Ташкент. А кой плащаше детските на майка ти, докато ти се насираше в гащите до 7 годишна възраст? А после кой ти плащаше учебниците до четвърти клас в 3то помощно училище. Разгеле, че не продължи да учиш, че трябваше да ти плащаме по 1000 и повече лева на година, че да получиш диплома за дървар. Ама вашите още взимат помощи в дърва, щото на село няма парно. Ще ми плащаш пенсията и хоро ще играеш, ама тихо, че си почивам.

НЯКОЙ НЕЩО ОЩЕ ДА СЕ ИЗКАЖЕ?ОТ ЯСНО,ПО-ЯСНО!

Поздравления за всички, които са на страната на закона. Необходими са обаче и нормативни промени, за да има наистина ред. При сегашното положение Общината дава разрешителни за удължено работно време, Общината запечатва заведенията, Здравната инспекция измерва шума, а Полицията осъществява контрола. Т.е. ако внесеш жалба в някоя от трите институции те веднага започват да си прехвърлят отговорността една на друга и те разиграват и те правят на маймуна, само и само да угодят на собственика на заведението, който обикновено си е платил и на трите места!

Да дадем свобода на хотелиерите в Слънчака, да пускат музика докогато си искат, защото там е място за забавление, а който е отишъл там да си почива, да отива на планина! Да отприщят алкохола в изобилие, даже и за малолетни, да разрешат и дрогата, че всички да се изкъртят там от забавление!

Бутай тая кочина и всички да го духат,нека си остане природата,все пак ние сме чада на тая природа и искаме са живеем в тишина от наркозависимите чалгопосетители на бетонните изгъзяци на мутрите

Тишината скоро ще я имате "Бяла тишина".

И най-вече искате да живеете, но малко Ви остава, затова се нервите.

Какво значи работници и служители от увеселителни заведения протестирали срещу акция "тишина"? Има Закон , който трябва да се спазва- независимо кой от коя страна е и как се казва. Тези, които го нарушават и тези, които не контролират и не правят необходимото да се приведе в изпълнение този закон подлежат на санкции. Това е. Другото е анархия и печалбарски истории.

МУТРИТЕ ПРОТЕСТИРАТ ПРОТИВ СПАЗВАНЕТО НА ЗАКОНА И РЕДА И КУХИТЕ ЛЕЙКИ ,ЖУРНАЛИСТКИТЕ ГИ ЗАЩИТАВАТ ,що за ценностна система ,що за паплач отгледахме тези 27г. ,мутра до мутра !!!

НИКОЙ НЕ ЗНАЕ НА КОГО СА ВСЪЩНОСТ СА ТЕЗИ ХОТЕЛИ В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ .

Мишоране , ако ти не знаеш ,твой проблем . Но на теб защо ти е да знаеш ? На гости на някого ли искаш да отидеш ?

НА ДРУГАРИТ И ТЕХНИТЕ ПАЗВАНТИ МУТРИТЕ ,ГЛУПКОООО !!!! Комунистит са на всеки километър ,това крадливо племе обсеби ЦЯЛАТА ИКОНОМИКА ,ЦЯЛАТА ,ЗАВОИ,ХОТЛИ ,РЕСТОРАНТИ ,БАНКИ ,БЕНЗИНОСТАНЦИИ И НАЙ-ЖАЛКАТА ,ЧЕ ТОВА Е ОТКРАДНАТО ОТ НАС ПРЕЗ ГОДИНИТЕ НА ПРЕХОДА ,НО БОГ ВИЖДА ....!!!!!!

Мишоране , научи се да не крещиш като пишеш. Това за комунистите , които отмъкнали всичко и нищичко не ти дали го разказвай на децата си - дано ти повярват . но на теб и да ти подарят завод , за три години ще го опропастиш . Айде лека вечер .

Само в България ,мутри собственици на хотели на война срещу мутри собственици на заведения. ЦИРКА Е ПЪЛЕН . мЕНТЕ ДЪРЖАВА.

Тръгвай за Петропавловск- Камчатск немедлено със цялото си семселе .

Ти пък кво си ?????

Хотелиерите в Златни пясъци подкрепиха Валери Симеонов Разгеле, имало и хотелиери, щото в Слънчев бряг видях само мутри,ала Митьо Очите , или Божо Кравата.

Четкажии...!

Валерката защитава собствениците на хотели,който ги приватизираха за жълти стотинки. НЯКОЙ ВЪОБЩЕ ЗНАЕ ЛИ КОИ СА ИСТИНСКИТЕ СОБСТВЕНИЦИ НА ХОТЕЛИТЕ В ЗЛАТНИ ПЯСЪЦИ, СЛЪНЧЕВ БРЯГ И ДРУГИТЕ ???

Ти защо не купи или не построи нещо ?

Разбира се че всеки който се интересува знае.

Ма какво толкуз се дискутира бе, като е незаконно нямат право за пускат музика от 23ч. нататук - това е. То Слънчака може да е място за забавление, то и да се друсат може да е още по-голямо забавление, ама е незаконно!