Критични часове в един турски ресторант в Барселона

Двама от терористите, осъществили кървавото нападение в Барселона вчера, се опитали да влязат в един турски ресторант - "Бар Луна де Естамбул".

Обратно в новината

Коментари - Критични часове в един турски ресторант в Барселона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Не всички мюсулмани са терористи, но всички террористи са мюсулмани!

Дее.а ваща м.ма педа..лс.к.а!

Равинът на Испания посъветва евреите по най-бързия начин да бягат, "Европа е загубена"! link

бързат да изкарат някое мюсли положителен герой, че много станаха отрицателните и хората туко вземат и се осъзнаят...

Щом е от Диарбекир този е кюрд, а не турчин,но заслужава една по-добра проверка от службите. Иначе туристите едва ли са нахлули само в неговият ресторант, а на навсякъде където е отворено,как са стигнали до покрива тези двамата също е мистерия.

Евтина реклама за сметка на пострадалите, какво друго да и о резани примитиви.

Аз редовно псувам ислямистите по форумите. Редно е светът да научи и за моя героизъм, а може някакво държавно отличие, защо не и "Стара планина" ..... особено като се има предвид и на какви го дадоха .

виждате ли полицая, колко е пъпчасал! кажете какво е това!

Кажи му в очите -колко е пъпчасал и ще те очисти като бракувана овца.

резан - резания око не вади

ДайтИ му мИдаль ва. К'о чакатИ ва?

Хайде стига идиотщини! Заключил е вратата за да не могат да влизат хората за да не му счупят нещо в ресторанта. Герой бил, ама ги пуснал през задния вход.

Съболезнования на близките.но прочетете кои са създателите на фундаменталистите и радикалните ислямисти:всъщност това е работа на кгб и по късно на приембика фсб.свидетелствата са на между другото убитият литвиненко и още 7 високопоставени служители на специалните служби забележете от рразлични страни-Румъния,България,Русия(3ма),бившите съветски републики Киргизстан,Сирия и Иран.Сред хората тренирани в Киргизстан е Айман ал заухири(най търсения след Бин Ладенн,дясната ръка на Бин Ладен вече покойник,настоящия президент на палестина...Силно се надявам един ден да разберем с доказателства за ролята на Русия за тази болест-ислямския тероризъм.

га-га, у-ля-ля! ку-ку!

Грешиш, уж"ислямски" те терористи ги използва сащ и израел.Тези държави ги създават.(В момента бин Ладен може би е в Калифорния, с друго пластично лице. Напразно ли е служил толкова години на цру )

"В момента бин Ладен може би е в Калифорния" Може би и ти имаш нещо в главата но то не е мозък със сиво вещество.

летвата вече е много ниска за мюсулманите в Европа. Иска се от тях само да си заключат вратите и вече са обявявани за герои...

Внушението е очевидно - турчина, също мюсюлманин изповядващ исляма, се е застъпил за хората, свидетели на отвратителният акт. Не са виновни ислямистите, а само някакви си фанатизирани луди върлуващи насам-натам. Възможно е и да греша, но едва ли...

Това са коне с капаци, има ги и при християните, тука по форумите даже се забелязват. Днеска например ако някой докаже по научен път, че половината библия е лъжа. Онез веднага ще грабнат пистолета по нареждане на шефа на църквата и ще идат да го застрелят оня "син на дявола".

Пич, подреди си мисълта и начина на изразяване и спри с опиатите...

Не му прощавай господи на тоз лунатик "един"...той знае какво върши! Ама да търсиш оправдание на ислямски терористи е доста перверзно! Освен ако не си резанчо...

Всъщност е заключил за да опази заведението си и по случайност това е спряло терористите.

Дори им е помогнал -- пуснал ги е през задния вход и ги е упътил как да идат до покрива. Сигурно е било по-безопасно.

Турция също е обект на терористични атаки. Изобщо, всяка страна, която глобалистите не харесват е обект на терористични атаки!

също може да се каже и друго: ами ако бяха хвърлили запалителна бомба! как щяха да излязът хората при заключена врата! а турчин!! ах майка ви дейба резашка, навсякъде по света сте, и в испания сте и навсякъде защото е много хубаво в вашата страна, нали! там ердоган тиквата ви е надупил всички и бягате къдет ви видят очите! Инстинктивно заключил!! това е инстинкт за защита от властите на барселона, ако му дойдат на проверка!

Турчин не пуснал терористите в ресторанта си, а пък българи ги приютяват в района на "Лъвов мост"!!!

Човекът е от Диарбекир и е КЮРД. Значи има моите симпатии.

Смесени са там, но наистина кюрдите са преобладаващи.

И този е виновен, помагал им е а сега лъже най-нагло! Така действат пигитата.

Много има, какво да научим от турците, но от простотия умеем само да плюем.

Аудиторията завидя на турчина, ами такива са, постъпват смело, правилно и своевременно, нашенеца или ще се изпари и скрие или ще се надриска.

Боли ме фара за турчина и за всичко! Повечето испанци изобщо не ги брига за България, нали имаше атентат в Бургас, някой испанец да излезе с надпис "Аз съм Бургас"? Когато свалиха руски самолет над Египет измряха стотици руснаци - някой испанец да му придрема? Да излезе да каже : Русия, Испания е с вас! Не!

Други шокиращи новини като тази - на куче му се допикало и вдигнало крак на дърво, слънцето залязло на запад.

Много важно да се героизират турците! А когато придвидливо нетурци, а обикновени хора не искаха идиоти в държавите ? Аре редакторите хоп каскетите и обратно в Масква, Джю Йорк или Анкара

В такива моменти се търсят герои. Иначе смелите западняци ще изглеждат жалки. Цял свят говори как някакво си още дете на 17 год. е побъркало цяла Барселона!

Ами да редактират с име. Нали е герой. А и не е само този. Ама ако беше обикновен Гилермо можеха и за расист да го пишат. Тъй че по същество да разсъждаваме.

Че си райбер,,то си личи от първо четене

Имал е късмет, че не е имало българи наоколо!!! Щяха да го свалят мангала от колата и да го спукат от бой дето не внимава къде кара.

В смисъл, че при нас биха го пребили на улицата за далеч по-малко провинение

Да, в България винаги ще се намери някой да му натроши главата, защото не е дал мигач напр.

Казвал съм го и пак ще го повторя...докато ислямския свят не се поведе битката с ислямския тероризъм ,битка която не означава само куршуми,но и пропаганда,правоучение,възпитание и т.н иначе всичко това,този ужас няма как да спре!

КАК ЕДИН СТРАХЛИВ МЮСЛИ БЕШЕ ПРОИЗВЕДЕН В СУМАТОХАТА В ГЕРОЙ!!!

четете и мислете /турчин от диарбекир/ там живеят само кюрди..турците пак си приписват заслуги.ако беше турчин щеше и да ги скрие дори....

Естествено, че няма да ги пусне, да не е луд! Турчин или испанец, в случая националността няма значение, това е здрав разум. Въпреки, че като се замисля познавам германци, които биха прегърнали и биха ги разпитали за тежкото им имигрантско детство.

Явно познаваме различни германци ...

Хайде стига идиотщини! Заключил е вратата за да не могат да влизат хората за да не му счупят нещо в ресторанта. Все пак ги е пуснал ама през задния вход. Сигурно е било по-безопасно.

Заключил вратата от шубе, след което го изкарват герой...

Лицемерът Ердоган пише за "бруталното лице на тероризма". А защо турската армия извършва терористични атаки срещу кюрдите както в Турция така и в Сирия.

Грешка,Ерджан!Трябвало е да вкараш терорестите в ресторанта,да ги надупиш здраво,след което да ги предадеш на полицията.

Защо да имитира извратените малоумници? Той е все пак нормален човек.

Ти кажи как намерени в Сирия РПГ-та се оказаха български.