Най-големите атентати в Европа през последните години

Атентатът в Барселона, при който загинаха 13 души, а десетки бяха ранени, върна спомените и за другите терористични актове в Европа през последните години.

Обратно в новината

Коментари - Най-големите атентати в Европа през последните години | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Слаба работа. Превземането на Европа от бивши колонии и хора от гз на географията е по-страшно, но важното е да излиза по-евтино на някого.

И НИТО ЕДИН ! .... СЕВЕРНО-КОРЕЕЦ ИЛИ ИРАНЕЦ ТЕРОРИСТ :)))

"Границата между доброто и злото минава през човешкото сърце." Александър Солженицин "Защото от сърцето произхождат зли помисли, убийства, прелюбодейства, блудства, кражби, лъжесвидетелства, хули." Евангелие от Матея 15:19 За съжаление нищо ново под слънцето. В края на краищата е въпрос на избор на коя страна сме- на доброто или злото. Някои избират злото, независимо от източника му- човеконенавистна идеология или религия. И всеки плаща за този си избор- мнозина докато са живи, а всички във вечността. Но така и ще бъде-отсяването на плявата от зърното ще се усилва, защото сме в последните времена.

вън европата и нейните агенти и зомбита от балканите!

тази статия изкривява и преиначява фактите, тя е срам за свободата на словото, срамувам се от вас

Като се има предвид колко из'мет довлякохте от гз на географията, малко е! Меркел селфита, ръководител католическите педофили - доброволец теляк. Отнесете си в гроба всичко! Няма невинни. Нали всички са равни. От "Животинска ферма" сега отиваме на "1984".

и във финландия днес имаше фира от кълцаница на площада но явно не се брои.. Така или иначе, меркел още не е осветила берлинската врата в испанското знаме, а вече трябва да прожектира и финландското. Искаше шарен берлин, справи се!

Защо наричат най-правоверни мюсюлмани 'ислямисти'?

Защото си шибан и миризлив трол. ДЕПМ.

най големият атентат в европа е извършен от комунягите на 16 април 1925г. в храм Св. Неделя софия! убити са 134 души, други умират по късно от раните си, а ранените са над 500 души!

Санкт-Петербург къде е? Той не е ли в Европа?

в статията е, чети внимателно

Това съ тъжните факти... а може ли, за повдигане на духа, да изброите и колко атентата са били предотвратени, или от това ще ни стане още по-тъжно;)

Докато политици като Меркел и компания са начело на ЕС все така ще продължаваме да скачаме и викамеееее"Не ни е страх" и следващият път...и по-следващият път и така до края на Европа ....

Я разкажи как в Русия нищо не става, защото имат свестен лидер.

ДО КОГА Европа така ще мълчиш???? ДО КОГА ще си така толерастна към престъпници и убийци дошли като "икономически мигранти"???? КОЛКО ОЩЕ НЕВИННИ хора трябва да загинат от ръцете на тези примати изповядващи религия и водени от деиствия от 10-ти век???? Събуди се!!!!!

Вижда се, че с увеличаването на емигрантския поток към Европа от мюсюлмани и атентатите се увеличават лавинообразно. Не ми се мисли какво ще става занапред. Добре че нашите емигранти са затворени по лагери, но ако ги пуснат оттам, атентатите ще завалят и върху нашите глави.

А тия около Лъвов мост за затворени ли ги смяташ???? А тия дето ислямизират циганите в Пазарджик и Пловдив, а тия дето са по джамийте, чуждите имами, тях какво?????

Прав си, но ако пуснат мюсюлманите от лагерите в Харманли, Пъстрогор и другите ще стане още по-лошо.

какъв хубав поменик... Не ни е страх! Да е.ба мама ви продажна!