Хиляди хора скандираха в Барселона ”Не ме е страх!

Хиляди души, сред които кралят и премиерът на Испания, почетоха с минута мълчание паметта на жертвите на атентата в Барселона.

Обратно в новината

Коментари - Хиляди хора скандираха в Барселона ”Не ме е страх! | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

не ме е страх ---имам сто охранители ,брониран мерцедес армия и полиция са зад мен,аз съм МЕРКЕЛ СМЕЛАТА

И? Какво искат да покажат? Примирили са се и са готови да ги заколят? Нещо, действия, мерки?

Как ли би постъпил каудильо Франко в тази ситуация се питам??? ... с мирни шествия и нощни бдения ... едва ли!!!

Вместо да изгонят нашествениците, пеят приспивни песни. Това не може да са наследниците на конквистадорите, колко жалко!

Смешници! Инфантилизъм без граници!

Пълно малоумие граничещо с идиотизъм!!!!

Шествието беше спонсорирано от "Памперс"....

Е и какво от това, чалмите направо са се посрали от страх, че не ви е страх ли?!Страх ви е, тъпанари, посрали сте се от страх, не ги е страх хората от Донецк, те няма какво да загубят!!!Вместо да припявате на тъпите ви ръководители, вижте истината в очите, тези фанатици няма да се спрат, никакво приемане повече на мигранти!!

"Хиляди хора скандираха в Барселона Не ме е страх!" Е...още не, но скоро...

хиляди хора скандираха -насрах се

Един идиот мушка и коли с нож, а стотици бягат в обратна посока.Не ви е страх е само лозунг...

ЩРАУСИ

може да си слагаш повече плюсчета за да си по-убедителен !

Борбата с-у ислямския тероризъм в ЕС очевидно я възприемат като статистика, редене на китки и броене на трупове. Както и разбирасе подробно изучавен биографиите на терористите!

Искам да попитам, хилядите скандиращи тъпанари подскачаха ли по площада?! Вместо да запретнат ръкави и да изхвърлят сганта от държавата си?!

ти като си най големия тъпанар защо не си свалиш гащите и не се нагъзиш ,ха,ха,ха това наи ще ти отива !!!

Затапиха те малко по-надолу и ти веднага смени ник-а, нали? Не те спасява, пак си миришеш....!

как е върви ли пропагандата ,ха,ха,ха , добра е като гледам по селски добра ха,ха,ха

Видно от постовете ти , ти висиш от вчера в тази новина и си на всяка "манджа-мерудия", по-точно лйо, и говориш за пропаганда?

те и в париж така викаха пред статуята на оная голата и като гръмна една пиратка и сички се разбягаха

гълташ ли ги още говненцата варшавски редник, да изпереш малко въшкарника че мирише лошо ха,ха,ха

Това ли успяха да измислят? Вместо да поискат сметка от управляващите, защо допуснаха това да се случи, Вместо да поискат депортация на орките, те излизат с "не на страха" Добре, че някой не е хвърлил пиратка, че щеше да има още жертви от смачкване. Европа спи и кукловодите си правят каквото си искат.

Тези демонстрации са реално израз не на страх, ами на паника в следствие на шок. Лозунгите са автотерапия. Но всъщност дават точно противно послание на терористите.

ха,ха,ха руската пропаганда е като обществен кенеф мирише неприятно от далече. мразим ви прости рашки и до края на света ще бъдем със запада ,а вие ще си остнете винаги мизерни и прости ха,ха,ха .

че винаги, когато сме стояли "със" някого, той непременно е губил!

не се притесняваи ,запада никога не губи, руся изгуби много от васалите си и ще продалява да губи в момента е в позицям на обграден плх които трябва да се бори за мизерня си живот. *Съобщението е транслитерирано от системата. Моля, пишете на кирилица.

да не работиш нещо в обществена тоалетна? Все на фекални определения те избива!Да не е нещо като професионална деформация при твоята "богата личност"?

не се напрягай ,няма да се получи нищо, ти си говненце,как да ти говоря по друг начин,нали малко по надолу писа че истината просто си е истина макар и да не ти харесва.

да направят едно шествие, хванати под ръчичка в стил "Аз съм Шарли" ?Ето, Шарлито не се уплашиха, продължават смело да се подиграват със ......сваления руски самолет със жени и деца над Арабиите, със падналия самолет с руския хор над Черно море..!!За Мохамед от едно известно време...нищоооо! Смели Шарлита са те...!!

ами да направим тук едно шествие мразим посерковците като теб , как върви пропагандата , насираш ли се ???

"драскач" ли си или "дрискач"??

истината не винаги е непременно пропаганда, мекеренце!Тя просто си е истина, независимо дали ти е удобна!

Значи САЩ и Русия за 1 денонощие могат да разчистят половината планета обаче с една ислямска държава не могат да се справят:( Къжете тогава кой е виновен ако не точно те с бездействието си или май им е по изгодно да има тероризъм под някаква форма за да има търговия на оръжия както и контрол над всичко!!!

И мен няма да ме е страх, ако съм заобиколен винаги от "Специални служби", НСО-та и разни там други, на които работата им е да ме охраняват!

ти и да си с охрана пак ще се наакаш ха,ха,ха, пак ли си тук бе посерко!!!!

нещо смени плочата, но пак си ти посерко,миришеш от далече!!!

сам със себе си ли разговаряш?

Контролират съзнанието на света..но моето НЕ

напишка ли се, смени памперса ха,ха,ха

Подигравки с народа

Ще се припикаваш като се сетиш за мен и Испания . Това е цената която ще платиш за селското ти неуважение!!!

Пееше с пълно гърло "не ни е страх

такава ли бира пиеш , затова така ти мирише устата ха,ха,ха

Вместо да понесат отговорност за това, че не са опазили живота и здравето на невинни хора, те ми скандират "Не ни е страх!" Страх ви е, страх ви е дори да пооемете отговорност! А ИД очевидно не се страхува от нищо и никого! Браво на вас!

как е ,завиждаш ли че хората по света са готини???? а ти седиш в някаква дупка и месиш говна ха,ха,ха!!!

Все пак темата не е за фекалии! И ако по този начин изразяваме съпричестността си към загинали невинни хора, много жалко!

аз изразих уважението си към когото трябва , а ти си друго нещо ,ти си от фекалиите ,така че не се засягай !

слагай си сам плюсчета ,че то друг няма да ти сложи,но ни е си знаем какъв си смешник нещастник. как е професята" драскач на лайна" ха,ха,ха????

Страхотно, а сега се обадете в Китай и поръчайте една голяяяяяма партида плюшени меченца.

хората имат принципи и са готови да платят за това висока цена. ние не само, че нямаме принципи, но и не се опитваме да ги раберем.

Наистина ли мислиш, че убитите и ранените от терористичния акт хора са били готови да платят тази цена??? В името на какво? А убитите деца? Те за какво плащат? Мислиш ли, че цветята, мечетата, свещичките и лозунга "Не ни е страх" и фалшивата съпричастност към мъката им успокоява близките на загиналите? Ами ако сте на тяхно място? /Не го пожелавам на никого!/

ти да видиш умен бг боклук които прави опит да анализира ,но само се посира.

Липсата на страх говори за тежки психически проблеми.

купи ли си памперси да си нормален като другите умствено изостанали дечица като теб???

А защо всички са голи? Сигурно позират на спенсър тунис. Не ни е сграх

по тъпо от това да те убиват и да викаш не ме е страх няма -пълна неадекватност в цяла западна европа -вместо да изгонят и да спрат да приемат ислямисти ходят като овце да се излагат на обстрел без грам моък в главата са

не ми ползвай ника бе, шмайзер

А мене ме е страх!Живеем в ужасен свят, някой ни открадна спокойствието, красотата, насладата от живота.Във всеки момент някой ненормален може да извади нож, да връхлети с кола или да се взриви сред мирни хора.

Според мен това е дела на МОСАД. Целта е настройване на запада срещу мюсюлманите, за да може Израел да има оправданието в окупацията на Палестина.

Безсилие, страх и мазохизъм. това днес е част от духа на Европа. Стотици избити, а те викат "не ни е страх". Ами като не ви е страх значи ви е малко ще кажат тези кретени ислямистите. Плашите гаргите с виковете си.

толкова мазни никога не са били политиците ... толкова мащабна операция не се скрива лесно ... ислямизацията ... колко простотии трябва да изприказваш за да изкараш исляма мирна религия ... колко тъпотии трябва да набиеш у евротиквите за да скриеш щатските идеи и престъпленията на меркел и Брюксел ..... и оня ...пожарникарят

ще се вмиришеш дето седиш там цял ден и опитваш да манипулираш хората бе платен насран драскач, много хубаво че на запад няма такива платени драскачи на лайна, тия селски номера се изпалниват обикновено от такива малоумници като теб в булгаристан ха,ха,ха жалко посрано влечуго!!!

как си бе платения драскач на лаина от дир ,още ли миришеш на посрано !!!! като те питата какво работиш , отговаряш" платен драскач на говна" ха,ха,ха. стрешен животец водиш затова все се посираш от страх ха,ха,ха!!!!

Глупаци !!!

Като не ги е страх, защо не слязат от бронираните автомобили и не освободят охраната си?