Баща на 2 деца, убит пред тях, сред жертвите в Барселона

Броят на жертвите на двете нападения в Каталуния достигна 14. Италианецът Бруно Гулота е първата жертва в Барселона, чиято трагична история стана извeстна.

Обратно в новината

Коментари - Баща на 2 деца, убит пред тях, сред жертвите в Барселона | Днес.dir.bg

17-11-2017 20-11-2018

Коментари

Сега антифашистите и всички НПО-та да дадат на децата на загиналия мъж едно плюшено мече за да замести баща им. Повръща ми се от толерасти.

Има една истина и тя е.... не може европейци и американци под егидата на НАТО да трепе араби-деца, бащи, майки където си пожелае и където им е кеф, заради техните петролни залежи и после защо става така, защо ни избиват и газят!

Нима тези жертви докараха изродите в Европа....точно тези политици в първите редици на палещите свещи и изказващи съболезнования са за съд, защото те са едни лицемери богатеещи на гърба на своите народи!

Трябва да се третират като военнопрестъпниците, за това че предизвикаха със своите действия тези убийства на мирни жители на Европа!!!

За всичко са виновни и отговорни политиците на ЕВРОПА, с техните идиотщини които докараха Европа до това дередже

Те искат само да богатеят без да носят отговорност пред своите народи!

Докато палите свещи и слагате мечета за загиналите ще ви мачкат редовно и навсякъде! Ако не искате това да продължава ,замислете се какъв трябва да е отговора..,..да приемате ли изроди или да ги депортирате там откъдето са дошли, а не да слушате Брюксел и Германия които са виновни за толкова много трагедии!!! За съжаление всичко ставащо в Европа си има по дълга история, а тя е отношението на великите сили към арабския свят и останалите страни от третия свят, третирани като придатък на същите за трупане на богатства!

много жалко но трябва да си отворим очите и да видим от къде идва тероризма от барселона или от брюксел

Всички мюсюлмани вън от България и Европа!!!!

Ами прави са по-надолу в коментарите. Едно време генералите са се били редом до войниците, а даже са ги предвождали. Днес политиците, които имат мандата да решат проблемите са скрити най-отзад. Возят се в бронирани коли и десетки охранители ги пазят, а техните деца са пруснати из богатите страни пак с охрани и в затворени комплекси. А нас кучета ни яли, а да и да им платим преди това сметката де.

ВИНОВНИЦИТЕ СА СЪЩИТЕ ТЕЗИ ПОЛИТИЦИ, КОИТО СЛЕД ВСЕКИ АТЕНТАТ ПРАВЯТ ГЕЙ ПАРАДИ! ЖАЛКО ЗА НЕВИННИТЕ !

как качваш коментар без име

С прашка!

стига мелодрами. война е. статиа: американски войник в ирак ликвидира баща пред очите на 4 годишните му дечица. кагя?

Никой не може да ме убеди, че шепа побъркани терористи, нарекли се ИД, не могат да бъдат победени и премахнати от сили като САЩ, Русия, Франция, Италия и кой ли не още. Самоче политиците изказват съболезнования, заканват се и след това нехаят за доставките на оръжие и храна, за покупките на пертрол и газ.

Това не са го разбрали само идиотите и такива дето им се плаща да се правят на такива.

Че как да ги е грижа, когато и те виждат всичко по ТВ, точно като мен и теб. Само че разликата е там, че на мен и теб може като нищо да би се случи, а на тях -не! Те живеятв паралелна вселена, зад бронирани стъкла, с охрана, с тайни маршрути. Ако се замислим, че това си е постапокалиптичен трилър за двете касти на Земята - кастата на господарите и кастата на робите. Ние сме от вторите, защото те владеят живота ни и цицат от него данъци и блага! Малко патосно се получи, ама много ме е яд на европолитиците, много!

Моля, ликвидираните терористи да не бъдат изброявани като жертви....

какво чудно има в това, че той е имал нещастието? Това сензация ли е?

А ако не го бяха видяли, щеше да живее ли?

някога за атентат в САЩ?

Е там се "пребориха" с тероризма за пред лапнишараните.

... да, имаше един спектакъл на живо със сцценаристи цялата еврейска общност от Ню Йорк до Тел Авив, в който чрез контролиран взрви се събориха (правилно е да се каже: изпариха чрез нано технология, понеже отломки НЯМАШЕ) 5-6 сгради! "Новините" се предаваха от няколко минути до половин час по-рано от CNN, NBC, ABC и т.н., понеже запознатите със сценария на събарянията нямаха търпение да кажат какво ще падне след малко! ... ама иначе на света беше казано и той повярва, че 9/11 е работа на някакви чалмати, демек терористи! СМЯХ, СМЯХ, СМЯХ! ... и после в Ирак дойде чичо Сам да отмъщава, а не за да контролира хероина, въобще!

Наистина си смешен! :-) Пий си хапчетата редовно и не се претоварвай с четене и мислене - не е за теб. Бъркаш причини и следствия, бъркаш всичко. Нямаш никакви данни за анализ ан ситуацията и затова си ги измисляш - но това не ги прави валидни и истински. Докторите - плс дайте му хапчетата...

Защо мърсиш интернет, мръсен чалмалия - КОМУНИСТ. Вземай си чалмата и заминавай за Русия. Купи си от тук одеколон...тук е по-евтин. Ей това наследниците на подпалвачите на мандри не мирясахте. Пак ли искате да палите и съсипвате собствеността на работягите. МЪРЗЕЛИВИ КОМУНИСТИ, СЪСИПАЛИ ЖИВОТА НА СУМА НАРОД....КЪДЕ ПБЕШЕ ТИ СЛЕД 1989Г, СМЕЕШЕ ЛИ ДА ПИШЕШ И ГОВОРИШ ТЕЗИ НЕЩА. ЧАКАШЕ ВЪЗМЕЗДИЕ, И КАТО ВИДЯ, ЧЕ НЯМА НАДИГНА ГЛАВА.....РОДНИНИТЕ ВИ НА ЗАПАД, ВИЕ ЦЕЛУВАТЕ ПОДМЕТКИТЕ НА ОНЕЗИ ОТ ИЗТОК....ЕТО ТОВА НИКОГА НЯМА ДА ГО РАЗБЕРА. ИМАШЕ ЕДИН КАВТО ТЕБЕ, СЕГА Е ШОФЬОР НА ТИР В САЩ.....ВСИЧКИ СТЕ ТАКИВА...ЕДНО МИСЛИТЕ, ДРУГО ПРИКАЗВАТЕ, А СЪВСЕМ ТРЕТО ПРАВИТЕ...

За САЩ -няколко пъти 1.11/09 Ню Йорк Кулите-близнаци ит.н. и т.н. 2,Парти на хомосексуални 3,Маратонският атентат и т.н....... А ЗА АТЕНТАТ В ИТАЛИЯ НЕЩО ДА СИ ЧУЛ?

Специално в Сицилия ще им е страшно на чалмосаните да се правят на герои...

В Неапол не се виждат забулени, и черните са доста кротки...Няма и джамии май....

Дреме им на психопатите дето го организират това. Защо не пострада някой оръжеен магнат или не се взриви някой арабски шейх?

... жалко е, че дори след написването на книгата "1984" на Джордж Оруел, то почти 99,9999999% от населението (пардон: пасмината) на тази планета вярва на "новини"! ... ама така е, "НЕВЕЖЕСТВОТО Е СИЛА!"

Нещо не мога да схвана коментара ти... Няма трагедия ли? Няма жертви ли? Извършителя не е терорист ли? Кое е "илюминатското" в тази новина?

... ти видя ли жертви (или само разни "неща" дето са нахвърляни по земята"), ти видя ли кръв по предния капак на предварително ударения бус, ти видя ли видео на самия атентат? ... ЩЕ ВИДИШ АМА НА ВЪРБА, понеже такова нещо няма заблудена гугутке!

... с една дума: ЧЕТИ, за да не ставаш смешен пред интелигентните хора в този форум, които и без това по са не повече от 10 човека! ... книгата се казва 1984! .. ама, първо - можеш ли да четеш?